belastingadviseur Dieren

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw belasting in Dieren?

Dan ben je op de goede plek.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Dieren verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Dieren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Dieren gezocht?

Een belastingadviseur uit Dieren vinden

Belastingadviseur Dieren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dieren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Steeg, Spankeren en Ellecom bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Dieren

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Dieren. Het is niet zo eenvoudig om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan assisteren bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een paar logische stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Dieren kan contacteren die jouw belastingzaken uit handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Dieren

Maar op welk moment heb je een belastingadviseur in Dieren nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Dit gaat vanzelfsprekend verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. Veel organisaties zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Dieren, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van het bedrijf. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Een belastingadviseur kan ook kleine organisaties helpen met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het contracteren van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Deze organisaties kunnen namelijk vee geld besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je omzet. De belastingadviseur laat je meteen zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Dieren
  • Altijd een belastingadviseur regio Dieren
  • Erkende belastingadviseurs regio Dieren
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Dieren

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Dieren – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Dieren. Een van de zaken waar je goed over moet nadenken: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur gaan. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit beeld is alleen incorrect. Een accountant houd zich alleen bezig met het bijhouden van je administratie. Als je iemand nodig hebt voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten aantrekken. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan. Dankzij de belastingadviseur gaat de onderneming er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Dieren.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Dieren?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Dieren te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Dieren

Een belastingadviseur in Dieren in dienst hebben heeft zo zijn voordelen. Allereerst zal je erg veel kosten kunnen besparen in vergelijking tot voorgaande jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn expertise weet je zeker dat je geen overbodige kosten maakt. Ook zal je door de diensten van een belastingadviseur in Dieren veel tijd besparen. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Tevens komt geen enkele ondernemer graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in Nederland. Dit is een van de redenen dat ook ZZP’ers er goed aan doen om een belastingkantoor Dieren in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Dieren gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee jij de beste keuze kan maken.

Door je wensen en behoeften duidelijk te communiceren zal je sneller een juiste belastingadviseur in Dieren vinden. Maak dan ook duidelijke afspraken over de taken die je gaat uitbesteden. Wil je alleen maar de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Buiten het opstellen van de werkzaamheden is het goed om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Dieren. Je kan altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Dieren te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Dieren.

Belastingadviseurs uit Dieren vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Dieren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Dieren

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Dieren meestal 80 euro per uur rekent. Dit hangt vaak af van de ervaring van de adviseur, bij een vrij jong kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook mogelijk om één enkele taak af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je vaak een vast bedrag voor. Daarnaast is het handig dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Dieren. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Dieren te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Dieren?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Dieren te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Dieren

Een offerte aanvragen is uiteraard een logische stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Dieren. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, hiermee voorkom je een hoop problemen in de toekomst.

Na het doornemen van de offerte wordt meestal een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens deze afspraak worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Dieren

Opzoek naar een belastingconsulent uit Dieren?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Dieren – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het doornemen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier invullen om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Dieren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Dieren. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Dieren.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Dieren. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Dieren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Dieren

Werkt lekker!

22 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eveline de Lange

Zeer verrast

20 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Paul van Leeuwen

Geen linkedin nodig

24 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian van de Berg

Google is je grootste vriend

22 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Blom

snelle service

16 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Mirjam Brouwer

Prettige service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marianne Evers

Voortreffelijke match

15 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marianne van den Bosch

Geen linkedin nodig

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia van de Wal

Perfecte website

12 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marijke Smits

Eindelijk een fijne site

11 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus van der Meer

aangename service

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Remco Jacobs

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

9 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nathalie Maas

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Raymond Hofman

Belastingadviseurkaart is top!

10 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelia Verhoeven

Goed contact

8 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jan de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy van der Laan

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

6 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adrianus van der Horst

Snelle offerte

11 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob Kramer

Dé tip

6 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Vermeulen

Snelle offerte

7 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

3 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike Bos

Google is je grootste vriend

1 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique de Koning

Via linkedin niet hetzelfde

1 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Scholten

zeer rap geholpen

29 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anna Gerritsen

Ideale website

28 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniël de Wit

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nienke Bosch

zeer rap geholpen

29 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Eva Kuijpers

snel geholpen

25 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Iris Bosch

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marloes Kramer

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja Vink

Forum bood hulp

21 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Barry van Dijk

Werkt lekker!

27 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bianca Vos

Werkt goed dit

22 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nancy Vink

Snelle offerte

24 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina Schipper

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marleen Groen

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eric Janssen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

18 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Edwin Hofman

Lang leve google

15 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc de Groot

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thomas Verbeek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

18 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Melanie van Doorn

betaalbaar en professioneel

19 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela van de Veen

Werkt goed dit

14 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jeroen Boer

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

16 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Leonie de Koning

Snelle offerte

16 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Koen de Graaf

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina Verhoeven

Goede werking van de website

10 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerardus van Loon

Google is je grootste vriend

10 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Jonker

Ideale website

7 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marianne van der Linden

Dé tip

5 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anne van Doorn

Snelle offerte

8 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael de Vos

Prettige service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marieke Bosman

Eindelijk een fijne site

9 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Petrus van Wijk

Zeer verrast

8 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Niels Martens

aangename service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sabrina de Graaf

Perfecte tip

6 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bas Peeters

Via Via maar dan beter

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy de Jonge

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Richard de Jong

Lang leve google

29 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina de Vries

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander van de Wal

Ideale match

3 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Koning

betaalbaarder dan ik dacht

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Meijer

Vlugge offerte

25 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte Kuiper

Duidelijke website

26 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nienke van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger de Lange

Super service

25 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Mark Kuipers

aangename service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Judith de Vos

Via linkedin niet hetzelfde

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin van den Broek

Ideale tip

24 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bas Koster

Lang leve google

21 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Jacobs

Perfecte website

19 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patrick Koning

Vlugge offerte

19 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Mol

Dé tip

18 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilona Boer

snel geholpen

16 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Judith Driessen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

19 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Mirjam van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

15 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Vermeulen

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie Mol

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Frank Martens

Belastingadviseurkaart is top!

11 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ivo Huisman

Lang leve google

15 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona Smit

Voortreffelijke match

11 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra Molenaar

Perfecte website

11 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jolanda Kuipers

Forum bood hulp

8 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Michiel Groen

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Simone de Leeuw

Eindelijk een fijne site

8 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marianne Meijer

Werkt lekker!

9 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maurice Boer

Eindelijk een fijne site

6 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angela van de Pol

Snelle offerte

7 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Rutger de Leeuw

Voortreffelijke match

5 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marloes Dijkstra

Heel positief

6 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tom de Wit

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kelly Bos

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ramona van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

3 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Smit

Geen linkedin nodig

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas van de Wal

Ideale website

1 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Iris Dijkstra

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith van Dongen

Positieve ervaring

25 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Hendrikus de Groot

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Tim de Lange

Eindelijk een goede site gevonden

24 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon de Bruijn

Ideale tip

23 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marije de Koning

Via Via maar dan beter

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

20 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Leonie Kok

Perfecte website

20 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelia van Dijk

Prettige service

22 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sanne Bakker

Heel positief

24 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Petra Dijkstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Koster

aangename service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacoba van Beek

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Femke Kuipers

Gevonden via forum

15 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jan Dekker

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna Hoekstra

De perfecte match

18 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natasja Kramer

Via linkedin niet hetzelfde

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander van Loon

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Erwin van den Broek

Google is je grootste vriend

16 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice van Vliet

Dé tip

9 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barry de Lange

De perfecte match

9 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simon van de Pol

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

10 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Björn Dijkstra

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Guido van de Wal

Werkt goed dit

8 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey van de Velden

Werkt goed dit

10 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sjoerd Driessen

Werkt goed dit

10 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ivo Martens

Lang leve google

4 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Mulder

Eindelijk een fijne site

9 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Evelien van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

5 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anita van Leeuwen

Heel positief

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Steven Kok

Snelle offerte

31 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra Verhoeven

Duidelijke website

30 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- René van Wijk

Vlugge offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline van Vliet

Werkt goed dit

2 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Smit

Voortreffelijke match

26 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ronald van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin van der Meulen

zeer rap geholpen

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Robin Bosman

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jessica de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

27 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Schouten

Vlugge offerte

23 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marleen van de Velden

Lang leve google

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Koster

Snelle offerte

22 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge van de Veen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Albert Timmermans

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kelly van Dongen

Perfecte tip

25 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sharon van Veen

Voortreffelijke match

25 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nienke Bakker

Perfecte website

24 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther van der Linden

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Melanie Jansen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacoba Postma

Lang leve google

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy Wolters

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Femke van Doorn

Google is je grootste vriend

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy Martens

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike van Loon

Fijn!

12 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Saskia de Jonge

erg betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie Kuipers

Perfecte website

11 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Evelien Prins

Goed contact

6 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Evelien Brouwer

Google is je grootste vriend

27 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon van de Veen

Ideale tip

24 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joost van Beek

Geen linkedin nodig

14 februari 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Monique Maas

Ideale tip

13 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Albert Willemsen

Goed contact

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tamara van de Wal

Eindelijk een fijne site

28 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus van Wijk

Fijne service

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jessica Janssen

Voortreffelijke match

14 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Dave van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

8 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dennis van Veen

Fijn!

12 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hanneke van Wijk

snel geholpen

2 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Postma

Perfecte website

26 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marjolein van de Berg

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

14 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Brenda van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

8 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Charlotte de Wit

niet verwacht zo betaalbaar

4 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia van de Berg

Voortreffelijke match

25 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kevin Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

23 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ronald Scholten

betaalbaarder dan ik dacht

16 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo van den Bosch

Forum bood hulp

5 oktober 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Sjoerd van Dongen

Ideale tip

26 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik Smeets

Werkt goed dit

20 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marco Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

19 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo Smits

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

9 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jolanda van Dam

Erg tevreden

5 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marianne van de Berg

Vlugge offerte

28 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth Kuipers

Gevonden via forum

19 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marinus Bos

Via Via maar dan beter

11 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim van de Velden

Aangenaam verrast

2 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tim van der Heijden

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

31 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adrianus Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Mirjam Jansen

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette van den Bosch

Vlugge offerte

8 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes Hendriks

Duidelijke website

3 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paul Sanders

Super service

21 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erwin Vink

Belastingadviseurkaart is top!

13 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Angela Dekker

Werkt lekker!

8 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemieke Willemsen

Fijn!

30 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Natascha Driessen

Snelle offerte

26 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette de Haan

Perfecte website

17 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Daniël van der Heijden

Werkt goed dit

15 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Niels Verhoeven

Geen linkedin nodig

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia van der Linden

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dennis van den Heuvel

snel geholpen

22 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Eveline Verhoeven

Duidelijke website

18 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmina van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Bosman

Google is je grootste vriend

27 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van den Heuvel

Goed contact

10 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sharon Jansen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

12 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martijn Timmermans

Fijn!

2 januari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Elisabeth Vermeulen

Snelle offerte

7 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tessa de Haan

Snelle offerte

15 november 2018

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Manon van der Laan

Uitgelichte belastingadviseurs uit Dieren

DDJ Accountants & Adviseurs B.V.

Zutphensestraatweg 49
6955 AE Ellecom
Nederland

0313 414 943
http://www.ddj.nl/nl/contact/

Grootoonk Administratie & Belastingadvies

Pijnboomhof 23
6951 MC Dieren
Nederland

0313 745 300
http://www.grootoonkadvies.nl/

Jongman Advies Buro

Marketing 6
6921 RE Duiven
Nederland


http://www.jongmanadviesburo.com/