Belastingconsulent

Al 1700+ bezoekers hebben via onderstaand formulier hun belastingconsulent gevonden

belastingconsulent

Vraag direct 3 belasting advies offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je belastingzaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over belastingconsulent te beantwoorden.

Ontvang offertes van betaalbare belastingconsulenten uit jouw regio

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 28 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Fijne service

15 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maurice de Bruin

betaalbaar en professioneel

19 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra Schipper

Ideale website

10 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arie Sanders

Positieve ervaring

7 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Petra van der Horst

Werkt goed dit

5 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robert van der Meer

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

31 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jelle Schouten

Geen linkedin nodig

24 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tamara de Groot

Dé tip

21 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ellen van de Ven

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

16 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerrit Kuijpers

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

12 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Susanne de Ruiter

Snelle offerte

14 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Dekker

Goed contact

3 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith Boer

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

3 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Michiel Hofman

Prettige service

9 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ronald Vink

De perfecte match

4 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Annemieke Prins

De perfecte match

21 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicole de Koning

Goed contact

19 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Petronella Wolters

Fijne service

9 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robin van de Wal

De perfecte match

3 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wouter de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anne Meijer

Goed contact

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joost van de Velden

snel geholpen

24 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Christiaan Vos

Eindelijk een fijne site

13 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce de Haan

Lang leve google

10 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona van de Pol

Google is je grootste vriend

28 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Wolters

De perfecte match

26 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marleen van der Laan

Werkt goed dit

17 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hanneke Brouwer

betaalbaar en professioneel

10 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Jansen

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Esther van den Broek

Ideale tip

26 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Jonker

Fijn!

20 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cindy Vink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van Wijk

Via Via maar dan beter

4 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bianca van Leeuwen

Dé tip

20 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jan Brouwer

Prettige service

13 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bart de Vries

Fijn!

7 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Mirjam Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

1 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Hermans

zeer rap geholpen

20 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Kirsten Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Groen

Heel positief

8 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bastiaan Martens

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

6 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Simone van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

26 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jolanda Groen

Dé tip

17 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eric Mol

Werkt lekker!

9 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes Molenaar

betaalbaar en professioneel

8 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van de Veen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

28 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jolanda Hermans

Aangenaam verrast

25 april 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eva Koster

Heel positief

18 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Christian de Jonge

Geen linkedin nodig

10 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita de Wit

betaalbaar en professioneel

30 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona Kok

Ideale match

10 februari 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ingrid Schipper

Fijne service

6 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Gerrit Kuipers

Geen linkedin nodig

27 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Brouwer

Via Via maar dan beter

10 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Willemsen

erg betaalbaar

5 november 2018

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert van der Meer

Belastingconsulent inschakelen

Vele ondernemingen hebben nog geen belastingconsulent ingeschakeld voor de zaken die betrekking hebben op de belasting. Uiteraard is dit verre van optimaal, een belastingconsulent kan namelijk een onmisbare rol spelen binnen jouw bedrijf. Het zoeken naar een belastingconsulent is vaak een lastig proces, gelukkig zal je dankzij onze tips een steuntje in de rug hebben. Wij laten je in dit artikel stap voor stap zien waar je op moet letten bij het zoeken van een belastingconsulent voor alle belastingzaken binnen de onderneming.

Voor wie is een belastingconsulent geschikt?

Je zult je waarschijnlijk wel afvragen voor wie een belastingconsulent nu eigenlijk een goede partij is om mee in zee te gaan. De belastingconsulent is de persoon die zich alleen maar bezighoudt met de belastingen. Zo kan hij ervoor zorgen dat jouw aangiftes worden ingevuld, maar zo zal de belastingconsulent tevens ook tips kunnen geven over het gebruik van bepaalde soorten aftrekposten. De bedragen die je hiermee kunt besparen zijn aanzienlijk hoog, al helemaal als je een hoge omzet weet te behalen. Dit in combinatie met de lage belastingconsulent kosten maakt het een goede investering. De kleinere ondernemingen en zelfstandigen, diegene zonder werknemers, zullen ook veel profijt ondervinden aan het zoeken naar een belastingconsulent. Zij hebben op deze manier namelijk iemand met kennis die de belasting onder handen neemt. Hier kan men bijvoorbeeld denken aan het opstellen van de reguliere aangifte in de maand maart of de btw aangiftes. Voor grote ondernemingen zal de belastingconsulent een echte noodzaak zijn. Je wilt nu eenmaal wel weten dat je zoveel mogelijk financieel voordeel weet te behalen.

We hebben voor jou de volgende vuistregel als het aankomt op het inschakelen van een belastingconsulent: als je per jaar een mooie omzet weet neer te zetten dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een belastingconsulent. Dit zullen dus voornamelijk de iets grotere bedrijven met werknemers zijn, hierdoor zullen zij met andere belastingen te maken krijgen dan alleen de inkomsten of vennootschapsbelasting. Dankzij een belastingconsulent kan je deze dit allemaal uit laten zoeken.

Ik ben op zoek naar een belastingconsulent – verschil accountant en belastingadviseur

Wanneer je de keuze maakt om op zoek te gaan naar een belastingadviseur dan zijn er enkele tips die we je mee kunnen geven. Zo zal je een keuze moeten maken, ben je nu eigenlijk op zoek naar een accountant of naar een belastingadviseur? Tussen deze twee partijen kan je enkele grote verschillen herkennen, hier moet je je zeker niet in vergissen. Een accountant is de persoon die onder andere jaarrekeningen naloopt, jaarrekeningen maakt en alle administratie bij zal houden. De persoon die echt gericht is op de belastingzaken voor het bedrijf is de belastingadviseur. Vaak zal de accountant een algemene rol hebben terwijl de belastingadviseur zeer specifiek in de cijfers zal duiken voor de belasting. Beide personen zullen zeker een goede keuze zijn, het is dan ook ideaal om ze te combineren.Wanneer je gaat zoeken naar de belastingconsulent kosten dan is het verstandig om rekening te houden met de kennis die de persoon in kwestie heeft. Het zou zo kunnen zijn dat de belastingadviseur ook een adviserende rol in zal kunnen nemen binnen het bedrijf. Door dit goed na te vragen is het mogelijk om de beste belastingadviseur te vinden voor jouw onderneming. Op die manier zal je niet alleen correcte aangiftes hebben, je zal ook nog eens een hoop geld kunnen besparen.

Voordelen die men ondervindt bij een belastingconsulent

Je vraagt je af wat nu precies de voordelen zijn van het inschakelen van een belastingadviseur? Dit zijn er een hoop, maar we zullen enkele voorbeelden geven. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel uren te besparen. Je zal de aangiftes niet meer allemaal zelf hoeven bij te houden. Dit houdt dan ook in dat je niet de programma’s voor de belastingzaken hoeft te leren gebruiken, dit zal al aardig wat uren schelen. De belastingadviseur zal snel en effectief te werk gaan, hierdoor ben je binnen no time voorzien van correcte aangiftes.

Tevens is het zo dat je door middel van een belastingconsulent op jaarbasis aanzienlijk vele kosten kunt besparen. Dit komt door het feit dat de belastingadviseur erg veel weet over de mogelijke aftrekposten die je kunt gebruiken voor je onderneming. Aangezien hij hierop gespecialiseerd is zal je flink wat geld over kunnen houden. Daarnaast zal de belastingadviseur bekijken wat je kunt doen om in het vervolg nog meer geld over te houden onder de streep. Om nog maar niet te spreken over het feit dat je niet meer in de problemen zal komen met de Belastingdienst.

Het is voor vele bedrijven altijd weer een gedoe om de belastingzaken op orde te houden, er zijn dan ook zoveel regeltjes. Zo kan het nog wel eens een keer voorkomen dat men ergens een verkeerd cijfertje invult of iets dergelijks, niet wetende dat dit flink veel geld kan gaan kosten. De belastingconsulent zal dit probleem niet hebben, dit is immers de persoon die het doet als beroep.

Een belastingconsulent zoeken – enkele tips

Als je op zoek gaat naar een belasting consulent die aansluit bij jouw onderneming dan is het belangrijk om de volgende punten even allemaal na te lopen. Eerst moet je analyseren of je inderdaad een belastingadviseur nodig zal hebben voor de onderneming. Als je een ondernemer die per jaar niet al te veel omzet heeft dan is het nog steeds handig, echter niet per se een noodzakelijk iets. Voor de grotere bedrijven zal dit anders liggen, zij zijn door een belastingadviseur altijd voorzien van hulp omtrent alle belastingzaken voor het bedrijf.
Wanneer je dit van je lijstje hebt afgestreept is het van belang om te kijken naar de belastingadviseur zelf. Door vragen te stellen kun je in een oogopslag zien wat voor soort werknemers er allemaal zijn waar men uit kan kiezen. Deze informatie zal je zonder problemen op kunnen vragen, de kantoren zijn er nu eenmaal voor om jou te overtuigen dat je een bepaalde belasting consulent moet inhuren.

Een geschikte belastingconsulent vinden door middel van een offerte

Het moment dat je een aanvraag voor een offerte de deur uit doet is het handig om te bekijken welke soorten werkzaamheden hij allemaal zal moeten verrichten. De belastingadviseur zal dan kunnen kijken welke werknemers binnen hun kantoor aangewezen kunnen worden voor jouw zaak. Dit zijn zo de mensen die precies aansluiten bij wat je in gedachten had. Wanneer je dit gedaan hebt ben je klaar om met de belastingadviseur in zee te gaan. Er zijn er een hoop te vinden in ons land, door middel van onze 3 offertes kan je de beste en meest professionele bij jou in de regio vinden. Het vinden van een geschikte belastingadviseur is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een belastingconsulent– een prima investering

Voor alle ondernemers in ons land is het een goede investering om te zoeken naar een geschikte en professionele belastingadviseur, dit zal wel duidelijk zijn na het lezen van dit artikel. Door middel van belastingadviseur zal jouw bedrijf toch de belastingzaken op orde hebben. Met de bovenstaande tips krijg je een zeer eenvoudig antwoord op de vraag: ‘Ik ben op zoek naar een belastingadviseur. Ga op zoek naar de belastingadviseur waar je je prettig bij voelt en ontvang ook alle voordelen die deze partij te bieden heeft.

Vul bovenstaand formulier in en wij helpen je vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte belastingconsulent.

veelgestelde vragen over belastingconsulent inschakelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in Nederland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!