Belastingaangifte Laten Doen

Al 17000+ bezoekers hebben hun belastingaangifte laten doen via een professional van Belastingadviseurkaart

✓ Lokale belastingadviseurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vraag 3 offertes aan van belastingadviseurs uit jouw regio en vergelijk direct (100% vrijblijvend)
Vraag direct 3 belasting advies offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je belastingzaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over belastingaangifte laten doen te beantwoorden.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Voortreffelijke match

22 februari 2024

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Annemarie de Jong

Zeer verrast

11 februari 2024

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Alexander Huisman

Goed contact

9 februari 2024

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Koning

betaalbaar en professioneel

26 januari 2024

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Kramer

Lang leve google

20 januari 2024

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Driessen

Perfecte tip

10 januari 2024

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabrina Scholten

Lang leve google

3 januari 2024

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Scholten

Ideale tip

27 december 2023

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Franciscus Bosch

Geen linkedin nodig

20 december 2023

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten Bakker

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 212 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Waarom belastingaangifte laten doen

De belastingaangifte is altijd weer een bezigheid die een hoop tijd in beslag neemt. Een groot deel van de mensen weer ze niet hoe ze alles nu secuur en goed in moeten vullen. Normaal gesproken zal het niet erg zijn om een foutje te maken, echter ligt dit bij de belasting toch net even anders. Hier zal je namelijk veel problemen kunnen verwachten wanneer de cijfers niet helemaal correct ingevuld zijn, een cijfertje verkeerd zou al kunnen zorgen voor een naheffing van enkele honderden euro’s. Gelukkig is er een manier om hier vanaf te komen, je kunt namelijk jouw belastingaangifte laten doen door een belastingadviseur. In dit artikel gaan we jou laten zien wat je allemaal moet weten over deze hulp voor bij de belastingaangifte. Op die manier hoef je het niet meer zelf te doen.

Een groot deel van de ZZP’ers en particulieren kiest voor belastingaangifte hulp. Je bent zeker niet de enige die op zoek is naar hulp bij de belastingaangifte laten doen. Uit onderzoek blijkt dan ook dat ruim 50% van de zelfstandigen of particulieren het altijd weer lastig vind om de aangifte te doen. Dit vinden zij voornamelijk door het feit dat ze bang zijn om fouten te maken. Dit geldt overigens niet alleen maar voor het invullen van de belasting, er zijn ook een hoop mensen die een belastingadviseur inschakelen om achter aftrekposten te komen die ze kunnen gebruiken. Dat zelfstandigen en particulieren een adviseur inschakelen om hun belastingaangifte te laten doen is zeker geen rare ontwikkeling, mede door de vele vage regels en procedures vinden veel mensen het te lastig om het in te vullen.

De meeste ondernemers en normale huishoudens die een adviseur inschakelen zullen dit alleen maar doen ten tijde van de belastingaangifte, hierdoor is het geen dure investering. Je ziet dus wel dat het niet alleen maar de ondernemingen zijn die er voor kiezen om een boekhouder in te schakelen als belastingaangifte hulp, er zijn ook een hoop particulieren en ZZP’ers. Zij hebben immers ook aan het eind van het jaar weer de brief in de bus van de belastingdienst.

Dankzij de belastingadviseur kan je als particulier voortaan jouw aangiftes correct invullen. Wanneer je alleen maar de hulp belastingaangifte in laat vullen zal je al helemaal niets kwijt zijn, dit maakt het een uitstekende aanschaf.

Kosten tegenover de voordelen

Voor iedereen is het een goed idee om hulp te krijgen bij het invullen van de belastingaangifte. Er zijn dan ook verscheidene pluspunten te geven voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een belastingadviseur voor je belastingaangifte. Op de eerste plaats is het zo dat het een vrij goedkoop klusje is. In de meeste gevallen zal je als particulier zijnde maar 150 euro kwijt zijn voor de aangifte, voor een ZZP’er is het bedrag iets hoger. De kosten die je er mee kunt besparen zullen vaak een stuk hoger zijn dan de bedragen die je kwijt bent voor het laten invullen. Als je namelijk een aftrekpost mist dan kan het zomaar zijn dat je structureel op jaarbasis een paar honderd euro tot wel enkele duizenden euro’s misloopt. Door de hulp belastingaangifte van de belastingadviseur wordt je hier op gewezen, hij is dan ook degene die ervoor kan zorgen dat je uiteindelijk minder zal hoeven te betalen aan de belastingdienst. Door hulp bij de belastingaangifte kan iedereen aanzienlijk veel geld besparen, dit is natuurlijk een zeer rendabele keuze.

Daar komt ook nog bij dat je aanzienlijk veel tijd, moeite en stress kan besparen door een adviseur in te schakelen als belastingaangifte hulp. Belastingdienst kenmerkt zich altijd weer door de bekende slogan: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Echter blijkt dit makkelijker altijd weer overtrokken, je bent er ieder jaar weer veel tijd mee kwijt om het te doen. Schakel dus een belastingadviseur in als je heel dit probleem niet meer wilt hebben, hij is de persoon die ervoor zorgt dat alles op een secure manier zal worden ingevuld.

Belastingaangifte laten doen? Wij helpen je aan de juiste specialist

Tips om kosten te besparen

Je ziet dus wel dat het niet zo duur is om je aangifte te laten doen om een adviseur. Het is zelfs mogelijk om de kosten te beperken tot een nog lager niveau. In de meeste gevallen kan je de adviseur inschakelen voor een bepaald uurtarief. Dit houdt uiteraard in dat hij meer zal vragen wanneer hij langer bezig is als jouw belastingaangifte hulp. Door hem alle info te geven die hij maar nodig heeft maak je het hem een stuk makkelijk. Hierdoor is hij veel minder tijd kwijt om jouw aangifte te doen. Dit zal je dan ook terugzien op de factuur. Waar kan je aan denken? Zorg er bijvoorbeeld voor dat hij beschikt over alle bonnetjes die nodig zijn voor de aangifte. Zo hoeft hij deze niet meer zelf op te gaan zoeken, dit scheelt al snel weer een paar uur. Door te denken aan deze info zal het totale kostenplaatje een stuk lager uitvallen dan gewoonlijk voor hulp bij belastingaangifte.

Goede belastingaangifte hulp zoeken

Er zijn genoeg adviseurs te vinden bij voor hulp bij invullen belastingaangifte. Dit grote aanbod van belastingadviseurs is natuurlijk erg prettig, hierdoor zal je altijd een veel ruimere keuze hebben. Je kunt altijd even op zoek gaan naar adviseurs die actief zijn bij jou in de regio, of je gebruikt het bovenstaande formulier voor 3 goede kandidaten. Het voordeel van de offertes is dat je zeer snel een groep kandidaten voor je neus zal hebben. Ga je zelf op zoek, dan is handig om te kijken naar de mate van expertise en de professionaliteit van de adviseur. Het is ook altijd verstandig om duidelijke en goede afspraken te maken voordat je de expert aan het werk zet. Stel de kosten op en bepaal wat er allemaal gedaan dient te worden voor jouw aangifte. Op deze manier zal je niet in een keer een hoge rekening voor je neus krijgen die je moet betalen. Mocht je al precies weten wat er moet gebeuren dan kan het zelfs handig zijn om al een totaalbedrag af te spreken, vraag dit even na bij de betreffende adviseur. Hij kan inlichten over wat nu precies de mogelijkheden zijn voor hulp bij belastingaangifte.

Daarnaast is het zo dat je je vertrouwd moet voelen met de betrokken belastingadviseur voor hulp bij invullen belastingaangifte. Een belastingadviseur is een persoon die men moet kunnen vertrouwen. Iemand die je niet vertrouwt moet je dan ook niet aan het werk zetten met jouw financiën. Het beste is om eerst een kennismakingsgesprek te bespreken. Op deze zal je kennis kunnen maken met de persoon achter de offerte. Hierna zal je alles kunnen gaan doornemen over wat je van de belastingadviseur verwacht voor de aangifte. Op die manier haal je het meeste uit je belastingaangifte.

Vraag ook hulp voor jouw belastingaangifte

Hulp vragen aan een belastingadviseur voor de belastingaangifte is een uitstekende keuze, dit is immers de persoon die er alles van weet. Voor vrijwel iedereen is het een goedkope investering om te maken aan het begin van het jaar. Door middel van een belastingadviseur kan je zomaar eens achter verborgen aftrekposten komen, dit kan op jaarbasis flink wat geld schelen. Ook zal je nooit meer te maken krijgen met foutieve aangiftes, voor de mensen die nogal slordig zijn dit is een prima oplossing. De voordelen zullen zeker opwegen tegenover de nadelen, het laten doen van de belastingaangifte door een belastingadviseur is dan echt zo gek nog niet. Ga wel op zoek naar een belastingadviseur die weet wat hij doet en die ook de vereiste mate van kennis in pacht heeft. Maar dit spreekt natuurlijk voor zich.

Vul bovenstaand formulier in en wij helpen je vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte belastingadviseur.

Ontvang direct vrijblijvende offertes om je belastingaangifte te laten doen

veelgestelde vragen over belastingaangifte laten doen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in Nederland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!