Belastingaangifte Laten Doen

Al 1700+ bezoekers hebben hun belastingaangifte laten doen via een professional van Belastingadviseurkaart

belastingaangifte laten doen

Vraag direct 3 belasting advies offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je belastingzaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over belastingaangifte laten doen te beantwoorden.

Betaalbaar jouw belastingaangifte laten doen

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 26 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Lang leve google

25 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda van den Broek

Positieve ervaring

27 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Evelien de Graaf

Geen linkedin nodig

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten de Leeuw

Goede werking van de website

15 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly Peters

Werkt goed dit

12 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- David de Wit

Fijne service

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joyce van Doorn

Vlugge offerte

30 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sharon van der Linden

Google is je grootste vriend

2 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate de Bruin

snel geholpen

26 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Adriaan van Dijk

snelle service

21 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- David Driessen

Fijn!

22 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Susanne Hoekstra

Eindelijk een fijne site

10 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Mark Martens

Vlugge offerte

14 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Danny Hermans

Voortreffelijke match

9 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeffrey Dijkstra

Eindelijk een fijne site

3 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah Smeets

Snelle offerte

9 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kirsten Post

Via Via maar dan beter

3 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Yvonne Kok

betaalbaarder dan ik dacht

28 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemarie Scholten

Lang leve google

16 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemarie Kramer

Perfecte website

12 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Inge Smeets

snel geholpen

7 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Vanessa Boer

Zeer verrast

5 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Margaretha Verbeek

Positieve ervaring

30 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Schipper

Dit werkt fijn

23 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit Dijkstra

Super service

10 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nathalie Smeets

Erg tevreden

7 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Susanne de Groot

Belastingadviseurkaart is top!

28 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Saskia Willemsen

Via forum hier terechtgekomen

20 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Manon Dekker

Heel positief

13 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Anna van Veen

Aangenaam verrast

5 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johan Bos

Goed contact

1 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Klaas Kuijpers

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

28 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kevin van den Bosch

Dé tip

18 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper Driessen

Fijn!

15 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Manon Vos

Prettige service

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Natasja Hermans

Dé tip

30 juli 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thijs Jonker

zeer rap geholpen

19 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Evelien Janssen

Via forum hier terechtgekomen

18 juli 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Martijn van de Pol

aangename service

4 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Renate Wolters

Goed contact

27 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Melanie Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Kuipers

Voortreffelijke match

20 juni 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Franciscus van de Wal

Erg tevreden

13 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Natascha de Bruijn

Werkt lekker!

1 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie van de Veen

Prettige service

24 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Michel Kramer

Ideale website

19 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natasja van der Meer

vlot en makkelijk

12 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Guido van Veen

Goed contact

7 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tim van de Brink

Dit werkt fijn

25 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Charlotte Koning

Via forum hier terechtgekomen

20 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Daniël van den Heuvel

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

13 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy Meijer

niet verwacht zo betaalbaar

8 april 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Brouwer

Heel positief

2 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmus van der Horst

Goed contact

29 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- David Bos

Belastingadviseurkaart is top!

23 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Daniëlle de Bruijn

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

3 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jelle Scholten

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

4 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marleen de Koning

Ideale website

24 november 2018

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kim Brouwer

Waarom belastingaangifte laten doen

De belastingaangifte is altijd weer een bezigheid die een hoop tijd in beslag neemt. Een groot deel van de mensen weer ze niet hoe ze alles nu secuur en goed in moeten vullen. Normaal gesproken zal het niet erg zijn om een foutje te maken, echter ligt dit bij de belasting toch net even anders. Hier zal je namelijk veel problemen kunnen verwachten wanneer de cijfers niet helemaal correct ingevuld zijn, een cijfertje verkeerd zou al kunnen zorgen voor een naheffing van enkele honderden euro’s. Gelukkig is er een manier om hier vanaf te komen, je kunt namelijk jouw belastingaangifte laten doen door een belastingadviseur. In dit artikel gaan we jou laten zien wat je allemaal moet weten over deze hulp voor bij de belastingaangifte. Op die manier hoef je het niet meer zelf te doen.

Een groot deel van de ZZP’ers en particulieren kiest voor belastingaangifte hulp. Je bent zeker niet de enige die op zoek is naar hulp bij de belastingaangifte laten doen. Uit onderzoek blijkt dan ook dat ruim 50% van de zelfstandigen of particulieren het altijd weer lastig vind om de aangifte te doen. Dit vinden zij voornamelijk door het feit dat ze bang zijn om fouten te maken. Dit geldt overigens niet alleen maar voor het invullen van de belasting, er zijn ook een hoop mensen die een belastingadviseur inschakelen om achter aftrekposten te komen die ze kunnen gebruiken. Dat zelfstandigen en particulieren een adviseur inschakelen om hun belastingaangifte te laten doen is zeker geen rare ontwikkeling, mede door de vele vage regels en procedures vinden veel mensen het te lastig om het in te vullen.

De meeste ondernemers en normale huishoudens die een adviseur inschakelen zullen dit alleen maar doen ten tijde van de belastingaangifte, hierdoor is het geen dure investering. Je ziet dus wel dat het niet alleen maar de ondernemingen zijn die er voor kiezen om een boekhouder in te schakelen als belastingaangifte hulp, er zijn ook een hoop particulieren en ZZP’ers. Zij hebben immers ook aan het eind van het jaar weer de brief in de bus van de belastingdienst.

Dankzij de belastingadviseur kan je als particulier voortaan jouw aangiftes correct invullen. Wanneer je alleen maar de hulp belastingaangifte in laat vullen zal je al helemaal niets kwijt zijn, dit maakt het een uitstekende aanschaf.

Kosten tegenover de voordelen

Voor iedereen is het een goed idee om hulp te krijgen bij het invullen van de belastingaangifte. Er zijn dan ook verscheidene pluspunten te geven voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een belastingadviseur voor je belastingaangifte. Op de eerste plaats is het zo dat het een vrij goedkoop klusje is. In de meeste gevallen zal je als particulier zijnde maar 150 euro kwijt zijn voor de aangifte, voor een ZZP’er is het bedrag iets hoger. De kosten die je er mee kunt besparen zullen vaak een stuk hoger zijn dan de bedragen die je kwijt bent voor het laten invullen. Als je namelijk een aftrekpost mist dan kan het zomaar zijn dat je structureel op jaarbasis een paar honderd euro tot wel enkele duizenden euro’s misloopt. Door de hulp belastingaangifte van de belastingadviseur wordt je hier op gewezen, hij is dan ook degene die ervoor kan zorgen dat je uiteindelijk minder zal hoeven te betalen aan de belastingdienst. Door hulp bij de belastingaangifte kan iedereen aanzienlijk veel geld besparen, dit is natuurlijk een zeer rendabele keuze.

Daar komt ook nog bij dat je aanzienlijk veel tijd, moeite en stress kan besparen door een adviseur in te schakelen als belastingaangifte hulp. Belastingdienst kenmerkt zich altijd weer door de bekende slogan: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Echter blijkt dit makkelijker altijd weer overtrokken, je bent er ieder jaar weer veel tijd mee kwijt om het te doen. Schakel dus een belastingadviseur in als je heel dit probleem niet meer wilt hebben, hij is de persoon die ervoor zorgt dat alles op een secure manier zal worden ingevuld.

Tips om kosten te besparen

Je ziet dus wel dat het niet zo duur is om je aangifte te laten doen om een adviseur. Het is zelfs mogelijk om de kosten te beperken tot een nog lager niveau. In de meeste gevallen kan je de adviseur inschakelen voor een bepaald uurtarief. Dit houdt uiteraard in dat hij meer zal vragen wanneer hij langer bezig is als jouw belastingaangifte hulp. Door hem alle info te geven die hij maar nodig heeft maak je het hem een stuk makkelijk. Hierdoor is hij veel minder tijd kwijt om jouw aangifte te doen. Dit zal je dan ook terugzien op de factuur. Waar kan je aan denken? Zorg er bijvoorbeeld voor dat hij beschikt over alle bonnetjes die nodig zijn voor de aangifte. Zo hoeft hij deze niet meer zelf op te gaan zoeken, dit scheelt al snel weer een paar uur. Door te denken aan deze info zal het totale kostenplaatje een stuk lager uitvallen dan gewoonlijk voor hulp bij belastingaangifte.

Goede belastingaangifte hulp zoeken

Er zijn genoeg adviseurs te vinden bij voor hulp bij invullen belastingaangifte. Dit grote aanbod van belastingadviseurs is natuurlijk erg prettig, hierdoor zal je altijd een veel ruimere keuze hebben. Je kunt altijd even op zoek gaan naar adviseurs die actief zijn bij jou in de regio, of je gebruikt het bovenstaande formulier voor 3 goede kandidaten. Het voordeel van de offertes is dat je zeer snel een groep kandidaten voor je neus zal hebben. Ga je zelf op zoek, dan is handig om te kijken naar de mate van expertise en de professionaliteit van de adviseur. Het is ook altijd verstandig om duidelijke en goede afspraken te maken voordat je de expert aan het werk zet. Stel de kosten op en bepaal wat er allemaal gedaan dient te worden voor jouw aangifte. Op deze manier zal je niet in een keer een hoge rekening voor je neus krijgen die je moet betalen. Mocht je al precies weten wat er moet gebeuren dan kan het zelfs handig zijn om al een totaalbedrag af te spreken, vraag dit even na bij de betreffende adviseur. Hij kan inlichten over wat nu precies de mogelijkheden zijn voor hulp bij belastingaangifte.

Daarnaast is het zo dat je je vertrouwd moet voelen met de betrokken belastingadviseur voor hulp bij invullen belastingaangifte. Een belastingadviseur is een persoon die men moet kunnen vertrouwen. Iemand die je niet vertrouwt moet je dan ook niet aan het werk zetten met jouw financiën. Het beste is om eerst een kennismakingsgesprek te bespreken. Op deze zal je kennis kunnen maken met de persoon achter de offerte. Hierna zal je alles kunnen gaan doornemen over wat je van de belastingadviseur verwacht voor de aangifte. Op die manier haal je het meeste uit je belastingaangifte.

Vraag ook hulp voor jouw belastingaangifte

Hulp vragen aan een belastingadviseur voor de belastingaangifte is een uitstekende keuze, dit is immers de persoon die er alles van weet. Voor vrijwel iedereen is het een goedkope investering om te maken aan het begin van het jaar. Door middel van een belastingadviseur kan je zomaar eens achter verborgen aftrekposten komen, dit kan op jaarbasis flink wat geld schelen. Ook zal je nooit meer te maken krijgen met foutieve aangiftes, voor de mensen die nogal slordig zijn dit is een prima oplossing. De voordelen zullen zeker opwegen tegenover de nadelen, het laten doen van de belastingaangifte door een belastingadviseur is dan echt zo gek nog niet. Ga wel op zoek naar een belastingadviseur die weet wat hij doet en die ook de vereiste mate van kennis in pacht heeft. Maar dit spreekt natuurlijk voor zich.

Vul bovenstaand formulier in en wij helpen je vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte belastingadviseur.

veelgestelde vragen over belastingaangifte laten doen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in Nederland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!