Belastingadviseur Kosten

Al 17000+ bezoekers zijn achter de kosten voor een belastingadviseur gekomen via onderstaand formulier

✓ Lokale belastingadviseurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Ontdek belastingadviseur kosten voor jouw situatie
Vraag direct 3 belasting advies offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je belastingzaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over belastingadviseur kosten te beantwoorden.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Vlugge offerte

28 februari 2024

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond Driessen

Aangenaam verrast

20 februari 2024

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jan de Jong

niet verwacht zo betaalbaar

11 februari 2024

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Blom

Goed contact

9 februari 2024

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joyce Schipper

Perfecte website

26 januari 2024

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robertus Vos

Duidelijke website

20 januari 2024

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eva Kuiper

Heel positief

12 januari 2024

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Tamara de Vries

Forum bood hulp

1 januari 2024

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Antonius Postma

snel geholpen

27 december 2023

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Patrick Mol

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 210 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Wat kost een belastingadviseur

De werkzaamheden door de belastingadviseur laten verrichten is een van de meest toegankelijke investeringen die men maar kan maken binnen het bedrijf. Door middel van de belastingadviseur zal elk bedrijf veel voordeel kunnen behalen, deze persoon heeft immers alle kennis over zaken die betrekking hebben op de belasting. Echter is het niet zo goedkoop om een belastingadviseur in te schakelen, maar dit moet je niet laten weerhouden. Door het te beschouwen als een investering zal je veel voordeel ondervinden. Het is dan ook echt een investering, dankzij de belastingadviseur kosten is het mogelijk om aanzienlijk veel geld te besparen. Altijd al willen weten wat het nu eigenlijk kost om een belastingadviseur in te schakelen? Dan is het mogelijk om door middel van de 3 offertes antwoord te krijgen op deze vraag. In dit artikel zullen we ook onder andere kijken naar de kosten laten invullen belastingaangifte.

Hoeveel kost een belastingadviseur per uur

Vaak zal het zo zijn dat de belastingadviseur kosten een bepaald uurtarief zal hanteren voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wat kost een belastingadviseur? Elk bedrijf heeft nu eenmaal een eigen belastingaangifte proces en alles duurt langer bij de grote bedrijven. Over het algemeen zal je bij de belastingadviseur ongeveer net zoveel moeten betalen als bij de accountant. In de meeste gevallen ben je net iets meer dan kosten belastingadviseur per uur €70 kwijt. Dit tarief is iets wat over het algemeen vast staat, hier kan je niet echt over onderhandelen. Het kan zijn dat je dit iets te veel vindt, wanneer dit klopt zou je voor een jonge belastingadviseur kunnen kiezen. Zij zullen door de mindere expertise en ervaring net iets minder hanteren per uur. Wanneer je een grote onderneming bezit en alleen maar wilt werken met de beste van het vak dan kunnen de prijzen al snel oplopen tot kosten belastingadviseur per uur €150. Uiteraard weet je dan wel zeker dat je de beste belastingadviseur hebt die je maar kunt vinden.

Gelukkig is er nog een alternatief, je kunt namelijk ook een totaalprijs afspreken voor het verrichten voor de kosten belastingadviseur particulier. Vraag dit zeker even na of het mogelijk is, de meeste belastingadviseurs zullen dit wel voor je kunnen doen. Het voordeel van deze vorm van betaling is dat beide partijen meer zekerheid hebben over de verrichte werkzaamheden. Over het algemeen zal je bij deze optie dan ook minder hoeven te betalen voor de werkzaamheden van de belastingadviseur. Door middel van de kosten belastingadviseur particulier zal je aanzienlijk minder kwijt. Denk bijvoorbeeld aan het stelselmatig laten verrichten van de BTW aangifte voor het bedrijf. Als bedrijf moet je soms elke maand zelfs aangifte doen, hulp van een belastingadviseur is dan wel zo prettig.

 

Prijs belastingadviseur in totaal

Het totale tarief heeft natuurlijk een net iets andere berekening dan de reguliere prijs per uur. Er zijn namelijk enkele factoren die van invloed zullen zijn op het totaalplaatje. Op de eerste plaats moet je kijken naar de soort werkzaamheden die de belastingadviseur voor je zal verrichten binnen de onderneming. Wanneer je alleen maar de belastingaangiftes wilt laten doen zal je niet al te veel geld kwijt zijn. Echter is het ook mogelijk dat je nog een extra dienst wilt, zoals het advies over de mogelijke besparingen binnen het bedrijf. Dit zijn de kosten die niet vallen onder de standaard werkzaamheden, hier zal je dus extra voor moeten betalen. Al is het vaak wel mogelijk om een bepaalde prijs af te spreken voor het geheel, hierdoor kan je veel besparen.

Rekenvoorbeeld Zelfstandige

Wat kost een belastingadviseur? We hebben het je wat makkelijker gemaakt door een voorbeeld te nemen voor de reguliere eenmanszaak of ZZP’er. Door dit overzicht zal je een beetje kunnen zien hoeveel geld je kwijt zal gaan zijn voor de belastingzaken We gaan in het voorbeeld uit van de standaard werkzaamheden die men verricht wilt zien hebben voor de belasting. Hieronder kan dus verstaan worden de btw aangifte en de loonbelastingaangifte. Tevens hebben we een paar kostenposten toegevoegd die men er vaak bijneemt, denk bijvoorbeeld aan adviezen voor mogelijke aftrekposten. Totaal zal je ongeveer 100 euro per uur kwijt voor het uitbesteden van de belasting werkzaamheden. Dit valt dus zeker mee, vooral nu een belastingaangifte met bijbehorend advies maar 1 of 2 uur zal duren. Voor de hele kleine kan dit misschien een beetje duur zijn, maar voor de zelfstandigen die wel geld willen besparen is het prima te overzien. Deze investering zal zich zeker terugverdienen naarmate de tijd verstrijkt. De kosten belastingadviseur zakelijk liggen dus net iets hoger.

Ontvang direct vrijblijvende offertes van belastingadviseurs

Profijt van een belastingadviseur

Het is mogelijk om veel financieel voordeel te ondervinden van het inschakelen van een belastingadviseur voor jouw onderneming. Op jaarbasis kan dit aanzienlijk veel geld zijn door de vele aftrekposten. De belastingadviseur is immers de persoon die hier alles vanaf weet. Voor de ZZP’ers zal dit ook een groot voordeel zijn, er zijn namelijk een hoop aftrekposten die men over het hoofd ziet bij het invullen van de aangiftes. Dit is natuurlijk zonde, door te kiezen voor een belastingadviseur hoef je dit niet meer te missen. Daarnaast is het zo dat een belastingadviseur er voor zal zorgen dat je aanzienlijk minder fouten zal maken omtrent de belasting en de aangiftes. Voor grote ondernemingen is dit altijd een groot bedrag, dit is toch altijd weer mooi meegenomen. Als laatste is het zo dat je door middel van een belastingadviseur grote problemen met verkeerd ingevulde aangiftes zal verhelpen. Als ondernemer is het moeilijk om aan al die eisen te voldoen die gesteld zijn door de belastingdienst. Wanneer jouw aangiftes niet correct zijn ingevuld zal het zomaar kunnen zijn dat je voor veel kosten komt te staan. Dit is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Een belastingadviseur inhuren is de beste en meest makkelijke manier om veel geld te besparen. Door onze 3 offertes kun je binnen no time een belastingadviseur vinden in de regio.

Kan ik het niet gewoon zelf invullen?

Deze vraag zien we nog veel terugkomen, men denkt dat de belasting wel iets is wat ze zelf kunnen doen. Zo moeilijk is het toch niet? Dit zou je denken, echter ligt de waarheid toch iets anders. Het is namelijk zo dat het invullen van de aangiftes een hoop kennis vereist. Tevens is het zo dat je veel te veel tijd kwijt bent met het invullen. De systemen op internet die gericht zijn op de kosten belastingaangifte zijn vaak ook nog best prijzig, meestal ben je hier ook al enkele tientjes in de maand voor kwijt. Voor deze prijs is het dus verstandiger om gewoon te kiezen voor een belastingadviseur. Hij weet er immers veel meer vanaf dan een online programma. Als laatste is het zo dat men flink wat tijd moet stoppen in het uitzoeken van de regelgeving omtrent de financiën en de belasting, hierdoor zou je nog meer tijd kwijt zijn voor de belasting. Om dit allemaal te voorkomen zal je er goed aan doen om een belastingadviseur in te schakelen.

Prijs van een belastingadviseur is een investering

De prijzen en kosten belastingadviseur zijn dusdanig laag dat het een prima investering is om te maken voor het bedrijf. Vandaag de dag is het dan ook echt een stap om te kiezen voor de belastingadviseur als je geld wilt besparen met lage kosten belastingaangifte. Voor nog geen honderd euro in de maand zal jouw belastingaangifte in worden gevuld op een secure manier. Daarnaast is een belastingadviseur de uitgelezen persoon die je kan wijzen op de diverse aftrekposten. Op jaarbasis is het mogelijk om hier veel voordeel uit te halen. Het zal je niet alleen een hoop tijd en moeite besparen, maar het kan ook voor vele besparingen zorgen. Door vandaag nog drie offertes aan te vragen zal je snel in contact komen met de laagste kosten belastingadviseur die men kan vinden. Ook kan je er achter komen wat de kosten laten invullen belastingaangifte zijn.

Vul bovenstaand formulier in en wij helpen je vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte belastingadviseur.

Krijg direct inzicht in de kosten van een belastingadviseur

veelgestelde vragen over belastingadviseur kosten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in Nederland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!