Belastingadviseur Kosten

Al 1700+ bezoekers zijn achter de kosten voor een belastingadviseur gekomen via onderstaand formulier

belastingadviseur kosten

Vraag direct 5 belasting advies offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je belastingzaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over belastingadviseur kosten te beantwoorden.

Ontdek belastingadviseur kosten voor jouw situatie

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 21 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Ideale website

11 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Steven van Vliet

Snelle offerte

4 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

30 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard Groen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

20 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johan Hoekstra

Perfecte website

17 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roy Bakker

Fijne service

7 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Diana Mulder

Perfecte tip

5 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan Maas

De perfecte match

29 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Paul de Graaf

Aangenaam verrast

19 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wouter van Doorn

Werkt lekker!

8 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana Groen

Zeer verrast

3 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Pascal de Bruijn

Aangenaam verrast

26 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Susanne Meijer

Fijn!

20 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna Koster

betaalbaarder dan ik dacht

18 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 5 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Bosman

Werkt goed dit

5 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Willemsen

Goed contact

3 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo Kuijpers

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dirk Kuijpers

Vlugge offerte

20 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Judith de Vos

Erg tevreden

6 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmina Bosch

aangename service

4 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sylvia van der Meulen

Ideale match

26 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thijs de Leeuw

Heel positief

17 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Annemieke de Vos

snel geholpen

14 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tamara Mol

Eindelijk een goede site gevonden

5 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa Kuipers

Forum bood hulp

2 mei 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Jeffrey de Boer

Duidelijke website

19 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Remco Bos

Werkt goed dit

13 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Caroline van de Pol

Goed contact

9 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- David Smits

Goede werking van de website

3 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mark Molenaar

betaalbaar en professioneel

3 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 5 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Jonker

Google is je grootste vriend

17 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda de Graaf

Voortreffelijke match

18 december 2018

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ilse de Vos

Super service

27 november 2018

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bianca Timmermans

Zeer verrast

17 november 2018

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- René Driessen

Wat kost een belastingadviseur

De werkzaamheden door de belastingadviseur laten verrichten is een van de meest toegankelijke investeringen die men maar kan maken binnen het bedrijf. Door middel van de belastingadviseur zal elk bedrijf veel voordeel kunnen behalen, deze persoon heeft immers alle kennis over zaken die betrekking hebben op de belasting. Echter is het niet zo goedkoop om een belastingadviseur in te schakelen, maar dit moet je niet laten weerhouden. Door het te beschouwen als een investering zal je veel voordeel ondervinden. Het is dan ook echt een investering, dankzij de belastingadviseur kosten is het mogelijk om aanzienlijk veel geld te besparen. Altijd al willen weten wat het nu eigenlijk kost om een belastingadviseur in te schakelen? Dan is het mogelijk om door middel van de 5 offertes antwoord te krijgen op deze vraag. In dit artikel zullen we ook onder andere kijken naar de kosten laten invullen belastingaangifte.

Hoeveel kost een belastingadviseur per uur

Vaak zal het zo zijn dat de belastingadviseur kosten een bepaald uurtarief zal hanteren voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wat kost een belastingadviseur? Elk bedrijf heeft nu eenmaal een eigen belastingaangifte proces en alles duurt langer bij de grote bedrijven. Over het algemeen zal je bij de belastingadviseur ongeveer net zoveel moeten betalen als bij de accountant. In de meeste gevallen ben je net iets meer dan kosten belastingadviseur per uur €70 kwijt. Dit tarief is iets wat over het algemeen vast staat, hier kan je niet echt over onderhandelen. Het kan zijn dat je dit iets te veel vindt, wanneer dit klopt zou je voor een jonge belastingadviseur kunnen kiezen. Zij zullen door de mindere expertise en ervaring net iets minder hanteren per uur. Wanneer je een grote onderneming bezit en alleen maar wilt werken met de beste van het vak dan kunnen de prijzen al snel oplopen tot kosten belastingadviseur per uur €150. Uiteraard weet je dan wel zeker dat je de beste belastingadviseur hebt die je maar kunt vinden.

Gelukkig is er nog een alternatief, je kunt namelijk ook een totaalprijs afspreken voor het verrichten voor de kosten belastingadviseur particulier. Vraag dit zeker even na of het mogelijk is, de meeste belastingadviseurs zullen dit wel voor je kunnen doen. Het voordeel van deze vorm van betaling is dat beide partijen meer zekerheid hebben over de verrichte werkzaamheden. Over het algemeen zal je bij deze optie dan ook minder hoeven te betalen voor de werkzaamheden van de belastingadviseur. Door middel van de kosten belastingadviseur particulier zal je aanzienlijk minder kwijt. Denk bijvoorbeeld aan het stelselmatig laten verrichten van de BTW aangifte voor het bedrijf. Als bedrijf moet je soms elke maand zelfs aangifte doen, hulp van een belastingadviseur is dan wel zo prettig.

 

Prijs belastingadviseur in totaal

Het totale tarief heeft natuurlijk een net iets andere berekening dan de reguliere prijs per uur. Er zijn namelijk enkele factoren die van invloed zullen zijn op het totaalplaatje. Op de eerste plaats moet je kijken naar de soort werkzaamheden die de belastingadviseur voor je zal verrichten binnen de onderneming. Wanneer je alleen maar de belastingaangiftes wilt laten doen zal je niet al te veel geld kwijt zijn. Echter is het ook mogelijk dat je nog een extra dienst wilt, zoals het advies over de mogelijke besparingen binnen het bedrijf. Dit zijn de kosten die niet vallen onder de standaard werkzaamheden, hier zal je dus extra voor moeten betalen. Al is het vaak wel mogelijk om een bepaalde prijs af te spreken voor het geheel, hierdoor kan je veel besparen.

Rekenvoorbeeld Zelfstandige

Wat kost een belastingadviseur? We hebben het je wat makkelijker gemaakt door een voorbeeld te nemen voor de reguliere eenmanszaak of ZZP’er. Door dit overzicht zal je een beetje kunnen zien hoeveel geld je kwijt zal gaan zijn voor de belastingzaken We gaan in het voorbeeld uit van de standaard werkzaamheden die men verricht wilt zien hebben voor de belasting. Hieronder kan dus verstaan worden de btw aangifte en de loonbelastingaangifte. Tevens hebben we een paar kostenposten toegevoegd die men er vaak bijneemt, denk bijvoorbeeld aan adviezen voor mogelijke aftrekposten. Totaal zal je ongeveer 100 euro per uur kwijt voor het uitbesteden van de belasting werkzaamheden. Dit valt dus zeker mee, vooral nu een belastingaangifte met bijbehorend advies maar 1 of 2 uur zal duren. Voor de hele kleine kan dit misschien een beetje duur zijn, maar voor de zelfstandigen die wel geld willen besparen is het prima te overzien. Deze investering zal zich zeker terugverdienen naarmate de tijd verstrijkt. De kosten belastingadviseur zakelijk liggen dus net iets hoger.

Profijt van een belastingadviseur

Het is mogelijk om veel financieel voordeel te ondervinden van het inschakelen van een belastingadviseur voor jouw onderneming. Op jaarbasis kan dit aanzienlijk veel geld zijn door de vele aftrekposten. De belastingadviseur is immers de persoon die hier alles vanaf weet. Voor de ZZP’ers zal dit ook een groot voordeel zijn, er zijn namelijk een hoop aftrekposten die men over het hoofd ziet bij het invullen van de aangiftes. Dit is natuurlijk zonde, door te kiezen voor een belastingadviseur hoef je dit niet meer te missen. Daarnaast is het zo dat een belastingadviseur er voor zal zorgen dat je aanzienlijk minder fouten zal maken omtrent de belasting en de aangiftes. Voor grote ondernemingen is dit altijd een groot bedrag, dit is toch altijd weer mooi meegenomen. Als laatste is het zo dat je door middel van een belastingadviseur grote problemen met verkeerd ingevulde aangiftes zal verhelpen. Als ondernemer is het moeilijk om aan al die eisen te voldoen die gesteld zijn door de belastingdienst. Wanneer jouw aangiftes niet correct zijn ingevuld zal het zomaar kunnen zijn dat je voor veel kosten komt te staan. Dit is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Een belastingadviseur inhuren is de beste en meest makkelijke manier om veel geld te besparen. Door onze 5 offertes kun je binnen no time een belastingadviseur vinden in de regio.

Kan ik het niet gewoon zelf invullen?

Deze vraag zien we nog veel terugkomen, men denkt dat de belasting wel iets is wat ze zelf kunnen doen. Zo moeilijk is het toch niet? Dit zou je denken, echter ligt de waarheid toch iets anders. Het is namelijk zo dat het invullen van de aangiftes een hoop kennis vereist. Tevens is het zo dat je veel te veel tijd kwijt bent met het invullen. De systemen op internet die gericht zijn op de kosten belastingaangifte zijn vaak ook nog best prijzig, meestal ben je hier ook al enkele tientjes in de maand voor kwijt. Voor deze prijs is het dus verstandiger om gewoon te kiezen voor een belastingadviseur. Hij weet er immers veel meer vanaf dan een online programma. Als laatste is het zo dat men flink wat tijd moet stoppen in het uitzoeken van de regelgeving omtrent de financiën en de belasting, hierdoor zou je nog meer tijd kwijt zijn voor de belasting. Om dit allemaal te voorkomen zal je er goed aan doen om een belastingadviseur in te schakelen.

Prijs van een belastingadviseur is een investering

De prijzen en kosten belastingadviseur zijn dusdanig laag dat het een prima investering is om te maken voor het bedrijf. Vandaag de dag is het dan ook echt een stap om te kiezen voor de belastingadviseur als je geld wilt besparen met lage kosten belastingaangifte. Voor nog geen honderd euro in de maand zal jouw belastingaangifte in worden gevuld op een secure manier. Daarnaast is een belastingadviseur de uitgelezen persoon die je kan wijzen op de diverse aftrekposten. Op jaarbasis is het mogelijk om hier veel voordeel uit te halen. Het zal je niet alleen een hoop tijd en moeite besparen, maar het kan ook voor vele besparingen zorgen. Door vandaag nog vijf offertes aan te vragen zal je snel in contact komen met de laagste kosten belastingadviseur die men kan vinden. Ook kan je er achter komen wat de kosten laten invullen belastingaangifte zijn.

Vul bovenstaand formulier in en wij helpen je vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte belastingadviseur.

veelgestelde vragen over belastingadviseur kosten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in Nederland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en vijf belastingadviseurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!