Belastingaangifte Particulier

Vind direct een betaalbare particuliere belastingadviseur uit jouw regio

✓ Lokale belastingadviseurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vraag offertes op van 3 particuliere adviseurs

Vraag direct 3 belasting advies offertes op van specialisten uit jouw regio(±25km), zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over je belastingzaken. Eerst meer info? Lees dan even verder. We hebben alle feiten op een rijtje gezet om jouw vraag over belastingaangifte laten doen te beantwoorden.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Voortreffelijke match

19 mei 2024

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sanne Mol

betaalbaarder dan ik dacht

12 mei 2024

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda de Koning

Perfecte tip

5 mei 2024

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona Koning

Positieve ervaring

1 mei 2024

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd de Ruiter

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 april 2024

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Meijer

Perfecte website

16 april 2024

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ramona de Koning

erg betaalbaar

7 april 2024

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Smit

Ideale match

2 april 2024

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simone van de Wal

Snelle offerte

25 maart 2024

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angela Kramer

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 214 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Belastingaangifte laten doen – particulier

Je hebt vast wel eens een keer van het motto van de Belastingdienst gehoord: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen, dit motto klopt van geen kant! Voor ontzettend veel mensen is het invullen van de belastingaangiftes altijd weer iets wat voor een hoop problemen en frustratie kan zorgen. Ze vergeten nog wel eens iets en krijgen een naheffing of zelf een boete van enkele honderden euro’s. Hier zit je waarschijnlijk niet op te wachten. Gelukkig is er een oplossing, dit om te kiezen voor een belastingadviseur particulier. Dit is namelijk dé persoon die je kan helpen bij de belastingaangifte.

Steeds meer particulieren vragen hulp bij belastingaangifte

Je hoeft niet bang te zijn dat je de enige in het land bent die niet snapt van het invullen van de belastingpapieren. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de mensen het vervelend vindt om de belasting te doen. De voornaamste reden is nog altijd dat mensen bang zijn dat ze een hoop fouten maken tijdens het invullen. Dit is dan ook de reden dat weer een groot deel van deze groep op zoek gaat naar een belastingadviseur particulier om de aangiftes in te laten vullen. Door dit te doen weet je natuurlijk zeker dat jouw aangiftes wel naar behoren zullen zijn ingevuld. De belastingadviseur weet alles wat er maar bestaat over de belastingen. Deze persoon kan jou dan ook wijzen op mogelijke aftrekposten of andere soorten kosten die men eenvoudig kan besparen. Zie het dan ook als een investering.

Het is niet waar dat alleen maar ondernemingen en grote corporaties profijt hebben aan hulp bij de belastingaangifte. Dit komt door het feit dat er ook een hoop aftrekposten bestaan die men als particulier kan gebruiken om zo minder belasting te hoeven betalen. Dit is ook het geval voor onder andere de diverse soorten heffingskortingen die men kan vinden. Voor onder andere de particulieren is de algemene heffingskorting van groot belang. Door op zoek te gaan naar een belastingadviseur zal ook jij ervoor zorgen dat je maximaal voordeel weet te behalen ten tijde van de aangifte.

Tips om kosten te besparen

Je ziet dus wel dat het niet zo duur is om je aangifte te laten doen om een adviseur. Het is zelfs mogelijk om de kosten te beperken tot een nog lager niveau. In de meeste gevallen kun je de adviseur inschakelen voor een bepaald uurtarief. Dit houdt uiteraard in dat hij meer zal vragen wanneer hij langer bezig is als jouw belastingaangifte hulp. Door hem alle info te geven die hij maar nodig heeft maak je het hem een stuk makkelijk. Hierdoor is hij veel minder tijd kwijt om jouw aangifte te doen. Dit zal je dan ook terugzien op de factuur. Waar kun je aan denken? Zorg er bijvoorbeeld voor dat hij beschikt over alle bonnetjes die nodig zijn voor de aangifte. Zo hoeft hij deze niet meer zelf op te gaan zoeken, dit scheelt al snel weer een paar uur. Door te denken aan deze info zal het totale kostenplaatje een stuk lager uitvallen dan gewoonlijk voor hulp bij belastingaangifte.

Een professional inschakelen voor je belastingaangifte? Vergelijk vandaag nog!

Kosten ten overstaan van de voordelen

Het is voor iedere particulier in Nederland een goed idee om op zoek te gaan naar een belastingadviseur voor de aangifte van de belasting. Het is vooral een goed idee nu het hier om een vrij goedkope investering gaat, een investering die iedereen kan maken. Door de grote vraag onder de particulieren voor een belastingadviseur particulier is de prijs vandaag de dag beduidend lager dan voorheen. Vaak zal je tussen de €90-150 kwijt zijn voor een belastingaangifte. Dit lijkt misschien een hoop geld voor alleen het laten invullen maar dit is het niet. Het is namelijk zo dat sommige aftrekposten enkele honderden tot al snel duizenden euro’s bedragen. Door te kiezen voor de belastingadviseur weet je in ieder geval zeker dat je deze binnen kunt halen. Hierdoor wegen de voordelen dus wel degelijk op tegenover de kosten die je maakt. Wij kennen in ieder geval niemand die geen blij gevoel krijgt van besparingen.

Het is ook nog eens zo dat je middels de belastingadviseur erg veel tijd en moeite kunt besparen tijdens het invullen van de aangifte. Het invullen van een aangifte is toch iets waar je niet altijd op zit te wachten. Het is vervelend en vaak zijn de programma’s ook niet te overzien. Hierdoor kost het al snel enkele uren om het zelf te doen, om nog maar niet te spreken over de tijd die nodig is voor het voorbereiden. Kies daarom voor een belastingadviseur als je het beu bent om dit allemaal zelf te doen.

Hoe kun je kosten besparen

Zoals je wel kunt zien is het helemaal niet zo duur om jouw belastingaangifte te laten doen door een persoon met lage kosten belastingadviseur particulier. Je kunt op diverse manieren de kosten zelfs nog een stukje verder verlagen. Vaak is het mogelijk om de kosten belastingadviseur particulier te voldoen met een bepaald uurtarief. Zoals je wel begrijpt moet je er dus voor zorgen dat de belastingadviseur zo min mogelijk tijd kwijt zal moeten zijn. Wanneer je kosten wilt besparen doe je er goed aan om alle bonnetjes en dergelijke alvast bij elkaar te zoeken. Door dit te doen zal de belastingadviseur beduidend minder tijd kwijt zijn met het opstellen van de gehele aangifte. Ga dus op zoek naar alle gegevens die van belang kunnen zijn voor het invullen van de aangifte, op die manier is het mogelijk om al snel enkele tientallen euro’s te besparen.

Ook hulp vragen bij jouw belastingaangifte

Hulp vragen aan een belastingadviseur voor de belastingaangifte is een uitstekende keuze, dit is immers de persoon die er alles van weet. Voor vrijwel iedereen is het een goedkope investering om te maken aan het begin van het jaar. Door middel van een belastingadviseur kan je zomaar eens achter verborgen aftrekposten komen, dit kan op jaarbasis flink wat geld schelen. Ook zal je nooit meer te maken krijgen met foutieve aangiftes, voor de mensen die nogal slordig zijn dit is een prima oplossing. De voordelen zullen zeker opwegen tegenover de nadelen, het laten doen van de belastingaangifte door een belastingadviseur is dan echt zo gek nog niet. Ga wel op zoek naar een particulier belastingadviseur die weet wat hij doet en die ook de vereiste mate van kennis in pacht heeft. Maar dit spreekt natuurlijk voor zich.

Het is echt geen schande om hulp te vragen aan een belastingadviseur als je graag hulp wilt bij het invullen van de belastingaangiftes. Ruim de helft van de mensen vindt het lastig om zelf te doen, je bent dus zeker niet de enige. Dankzij een particulier belastingadviseur zal je erg veel tijd overhouden op maandelijkse basis, je hoeft immers niet meer zelf aan de slag. Tevens is het zo dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen als de belastingadviseur je op bepaalde aftrekposten wijst die je nog niet reeds in gebruik had genomen. Vraag vandaag nog 3 offertes aan via bovenstaand formulier, voor je het weet heb je een belastingadviseur gevonden die je kan helpen voor alle aangiftes.

Ontvang direct vrijblijvende offertes voor particuliere belastingadviseurs

veelgestelde vragen over belastingadviseur particulier

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in Nederland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!