belastingadviseur Wijk bij Duurstede

Ben jij opzoek naar een top belastingadviseur in Wijk bij Duurstede die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Wijk bij Duurstede verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Wijk bij Duurstede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Wijk bij Duurstede gezocht?

Een belastingadviseur uit Wijk bij Duurstede vinden

Belastingadviseur Wijk bij Duurstede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijk bij Duurstede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Werkhoven, Langbroek en Doorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Wijk bij Duurstede

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Neem contact op met een belastingadviseur in Wijk bij Duurstede. Een geschikte belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken helpt is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom hebben wij een paar eenvoudige stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en vind de belastingadviseur in Wijk bij Duurstede die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Wijk bij Duurstede

Veel organisaties weten niet wanneer zij een belastingadviseur in Wijk bij Duurstede nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de organisatie uitvoeren. Hierbij gaat het uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel organisaties zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Wijk bij Duurstede, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van het bedrijf. Wanneer je jaarlijks een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken makkelijk zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine ondernemingen helpen met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het contracteren van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk een hoop geld besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je totale omzet. De belastingadviseur weet precies waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Wijk bij Duurstede
  • Altijd een belastingadviseur regio Wijk bij Duurstede
  • Erkende belastingadviseurs regio Wijk bij Duurstede
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Wijk bij Duurstede

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Wijk bij Duurstede – accountant of belastingadviseur

Er zijn een paar dingen die je moet overwegen bij het zoeken naar een belastingadviseur in Wijk bij Duurstede. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur kiezen. Ondernemers halen deze twee personen vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen onjuist. Een accountant houd zich voornamelijk bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen specifiek naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst.Dankzij deze tips kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Wijk bij Duurstede.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Wijk bij Duurstede?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Wijk bij Duurstede te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Wijk bij Duurstede

Een belastingadviseur in Wijk bij Duurstede in dienst hebben brengt zo zijn voordelen met zich mee. Allereerst zal je erg veel kosten kunnen besparen in verhouding tot vorige jaren. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn kennis ben je ervan verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. Door de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Daarnaast komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken overzichtelijk te hebben in Nederland. Dit is een van de redenen dat ook particulieren er goed aan doen om een belastingkantoor Wijk bij Duurstede in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Wijk bij Duurstede gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je aan je zoektocht begint is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Met onze aanbevelingen zal je zoektocht eindigen bij een veel betere partij.

Door je opdracht duidelijk door te geven zal je sneller een juiste belastingadviseur in Wijk bij Duurstede vinden. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn taken zijn. Wil je alleen maar de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Tevens is het noodzakelijk dat je kijkt naar de andere klanten van de belastingadviseur in Wijk bij Duurstede. Je mag altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Wijk bij Duurstede te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Wijk bij Duurstede.

Belastingadviseurs uit Wijk bij Duurstede vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Wijk bij Duurstede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Wijk bij Duurstede

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Wijk bij Duurstede meestal 80 euro per uur rekent. Bij adviseurs met minder ervaring zal je minder kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer meer kwijt.

Wat ook vaak gebeurt is dat bedrijven ervoor kiezen om één specifieke taak uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je meestal een vast bedrag voor. Ook is het goed dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Wijk bij Duurstede. Grote bedrijven zoeken bijvoorbeeld iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Wijk bij Duurstede te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Wijk bij Duurstede?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Wijk bij Duurstede te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Wijk bij Duurstede

Nu je weet waar je op moet letten en waarvoor je een belastingadviseur nodig hebt is het tijd om een offerte aan te vragen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een geschikte belastingadviseur vinden in Wijk bij Duurstede. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren kom je daar snel genoeg achter, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de samenwerking.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beeld krijgen van de organisatie achter de offerte. Het is namelijk belangrijk dat je goed overweg kan met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Wijk bij Duurstede

Opzoek naar een belastingconsulent uit Wijk bij Duurstede?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Wijk bij Duurstede – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Als het goed is is het ook duidelijk waar je naar moet kijken bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier invullen om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Wijk bij Duurstede

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Wijk bij Duurstede. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Wijk bij Duurstede.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Wijk bij Duurstede. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Wijk bij Duurstede waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Wijk bij Duurstede

Eindelijk een goede site gevonden

31 augustus 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie Boer

De perfecte match

22 augustus 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Leonie van den Broek

snelle service

21 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Susanne de Jonge

vlot en makkelijk

16 augustus 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ilona Smeets

Goede werking van de website

13 augustus 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nienke Meijer

Werkt lekker!

15 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marleen van de Ven

snelle service

6 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Deborah Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

6 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van der Meer

Heel positief

1 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Danny van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

29 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vanessa Boer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

27 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelia Boer

Gevonden via forum

26 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Arie van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

28 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Kok

Aangenaam verrast

24 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Steven de Graaf

Voortreffelijke match

21 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tessa Smit

Gevonden via forum

20 juli 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona de Jong

Fijne service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Patricia Bosman

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

18 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vanessa Sanders

Voortreffelijke match

21 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nancy Wolters

Vlugge offerte

18 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- René van de Veen

erg betaalbaar

21 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal van Beek

Werkt goed dit

20 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Diana van Dongen

snel geholpen

12 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Anne Hofman

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

12 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nicole Jansen

Belastingadviseurkaart is top!

10 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Barbara Kuiper

Duidelijke website

13 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Pieter Vink

Gevonden via forum

11 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Irene van den Broek

Super service

14 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jelle Jacobs

Duidelijke website

10 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marieke de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

12 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Petra Vink

Goed contact

10 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michiel van de Brink

betaalbaarder dan ik dacht

11 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

4 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Sjoerd Sanders

snel geholpen

4 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anna van den Bosch

Ideale match

9 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anna Koster

De perfecte match

6 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cornelis Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Irene van de Velden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Margaretha Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Klaas Hendriks

Prettige service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Eveline van de Veen

aangename service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Iris de Jong

Vlugge offerte

25 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anouk Kuiper

Duidelijke website

25 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maaike van Dongen

snelle service

26 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Raymond Martens

erg betaalbaar

23 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Hermans

zeer rap geholpen

24 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Wouter van der Heijden

vlot en makkelijk

25 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Hendrika van Loon

Werkt goed dit

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Manon Kuipers

Werkt lekker!

24 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmus Bakker

Fijne service

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petrus Jonker

Voortreffelijke match

22 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerrit Visser

Eindelijk een goede site gevonden

15 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna van den Heuvel

Perfecte tip

21 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Susanne Sanders

Positieve ervaring

14 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Klaas Brouwer

erg betaalbaar

19 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda de Wit

Ideale website

16 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petronella Koning

Super service

18 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nienke Smit

Via Via maar dan beter

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline Evers

Goede werking van de website

13 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natascha van Leeuwen

Ideale tip

13 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anna Veenstra

Dit werkt fijn

9 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne de Lange

Ideale website

9 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sabine van der Heijden

Vlugge offerte

7 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte de Bruijn

zeer rap geholpen

10 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kirsten Willemsen

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johanna Hendriks

vlot en makkelijk

5 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Joost Jonker

Forum bood hulp

9 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marieke Kuipers

Forum bood hulp

1 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Barry Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

31 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke de Haan

Werkt lekker!

3 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Smit

Super service

3 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erik van de Berg

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wilhelmus van de Veen

Belastingadviseurkaart is top!

28 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Roel van Vliet

Perfecte tip

2 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vincent van den Heuvel

Ideale match

26 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cindy Schipper

erg betaalbaar

29 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Prins

vlot en makkelijk

26 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Pieter van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabine Hofman

Snelle offerte

26 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne Scholten

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa van de Veen

vlot en makkelijk

28 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jolanda van der Heijden

Werkt goed dit

27 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter de Ruiter

Goede werking van de website

23 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adrianus de Groot

Zeer verrast

20 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Deborah van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

20 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ivo de Groot

vlot en makkelijk

20 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anita Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan Mol

Fijn!

21 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bastiaan Verbeek

Super service

20 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus van de Wal

Perfecte website

18 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- David Mol

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bastiaan de Graaf

Werkt lekker!

14 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd Vermeulen

Fijn!

11 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wouter van der Heijden

Goede werking van de website

8 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal Koning

zeer rap geholpen

8 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Paulus Wolters

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelia van de Brink

Erg tevreden

13 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Stefan Kuipers

Perfecte tip

7 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erik Schouten

Belastingadviseurkaart is top!

8 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Remco van Wijk

Positieve ervaring

5 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Michiel Blom

Gevonden via forum

2 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Janneke Blom

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul van Vliet

vlot en makkelijk

7 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marijke Maas

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ingrid de Graaf

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Patrick Dijkstra

Fijne service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Arjan van de Brink

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Hermans

Perfecte website

1 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petra Bos

Aangenaam verrast

27 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Janneke Blom

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

26 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Janneke Evers

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michael Gerritsen

Goede werking van de website

24 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Alexander Schouten

snel geholpen

29 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Maria Scholten

snel geholpen

23 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Ivo Kramer

Belastingadviseurkaart is top!

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Anne Schipper

Lang leve google

24 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Schipper

Dé tip

18 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jan Kok

Ideale website

24 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Remco Martens

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nancy Jansen

Via forum hier terechtgekomen

21 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Esther Postma

Fijn!

15 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petrus van Leeuwen

Dit werkt fijn

18 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Chantal Kok

Snelle offerte

20 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmina de Bruijn

Belastingadviseurkaart is top!

16 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Thijs van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Erik Hofman

snel geholpen

12 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Monique Mol

snel geholpen

14 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Anita de Lange

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeffrey Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

11 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Natascha van Vliet

Zeer verrast

11 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ilona Boer

De perfecte match

6 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacoba de Boer

Forum bood hulp

5 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- René van Dam

Snelle offerte

9 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maria de Koning

Fijn!

3 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Suzanne Dekker

Eindelijk een fijne site

5 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Manon Scholten

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Willemsen

Vlugge offerte

6 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter van Vliet

erg betaalbaar

6 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

3 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Monique Mulder

Belastingadviseurkaart is top!

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Irene Huisman

Snelle offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth Groen

Prettige service

3 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bart Post

Via Via maar dan beter

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce de Jong

Perfecte tip

2 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Niels Bosman

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bianca Dijkstra

Fijne service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adriana van Dam

Aangenaam verrast

26 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hanneke van de Wal

erg betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Blom

vlot en makkelijk

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Christiaan van de Pol

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Peters

Forum bood hulp

24 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Björn van de Pol

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Richard van den Heuvel

erg snel

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Stefan van der Laan

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicole van der Meer

erg snel

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Mirjam Sanders

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs Willems

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas Prins

erg betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Judith Hoekstra

Ideale website

14 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ramona Sanders

Belastingadviseurkaart is top!

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ilse de Vries

Fijn!

13 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martine de Jonge

Perfecte website

17 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- David Peters

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Inge Koning

zeer rap geholpen

11 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Judith van Beek

Zeer verrast

28 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Esther van de Ven

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

27 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Melanie van Loon

Lang leve google

19 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tom Hofman

aangename service

10 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Franciscus Koster

Perfecte tip

3 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Alexander Groen

Werkt lekker!

26 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Diana van der Horst

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

19 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Simon van de Velde

Goed contact

12 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo van de Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

9 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Boer

Aangenaam verrast

2 december 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bas van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

22 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

20 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Mark Smit

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

14 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Maas

erg betaalbaar

6 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mirjam Dijkstra

Goed contact

29 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marinus Boer

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

17 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Astrid Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

13 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia van Leeuwen

snel geholpen

4 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sander Janssen

Vlugge offerte

3 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus de Bruijn

Eindelijk een fijne site

24 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jolanda Hofman

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Claudia van der Meer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate de Bruijn

Goed contact

31 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ramona Kuiper

Vlugge offerte

23 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique van Dam

Ideale match

22 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn Wolters

Perfecte website

15 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jasper Wolters

aangename service

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joyce van Veen

Via forum hier terechtgekomen

25 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Hendrikus Prins

Google is je grootste vriend

19 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Bosman

Goede werking van de website

17 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte Groen

Super service

8 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeffrey Peeters

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

30 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maurice Post

Werkt lekker!

21 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilse van Wijk

Erg tevreden

13 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Wouter van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

9 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Bos

Voortreffelijke match

2 juni 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Irene van den Broek

Vlugge offerte

30 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud Timmermans

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

23 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Arjan Prins

betaalbaar en professioneel

9 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Groen

Vlugge offerte

8 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne van der Meulen

Belastingadviseurkaart is top!

28 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Brenda Jacobs

Fijn!

22 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Mark Peters

Perfecte website

18 april 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelia de Graaf

snel geholpen

6 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bianca Groen

betaalbaarder dan ik dacht

3 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina de Wit

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

30 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jolanda Sanders

Google is je grootste vriend

14 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Smits

Goede werking van de website

24 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne van Doorn

Werkt goed dit

6 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bianca van der Meulen

Fijne service

25 november 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petronella de Lange

Uitgelichte belastingadviseurs uit Wijk bij Duurstede

Administratiekantoor R. Roberti

Koningsspil 46
4191 TB Geldermalsen
Nederland

0345 580 720
http://robertiadministratie.com/

Accountantskantoor de Ruiter

Herman Kuijkstraat 32
4191 AK Geldermalsen
Nederland

0345 840 140
http://www.accountantskantoorderuiter.nl/

J.B. Accountants en Adviseurs B.V.

Herman Kuijkstraat 56
4191 AL Geldermalsen
Nederland

0345 535 786
http://www.jbaccountants.nl/