belastingadviseur Waalwijk

Wil jij een ijzersterke belastingadviseur in Waalwijk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Waalwijk verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Waalwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Waalwijk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Waalwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waalwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drongelen, Sprang Capelle en Eethen bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Waalwijk

Geen zin meer in je belastingaangifte? Neem contact op met een belastingadviseur in Waalwijk. Het is niet zo simpel om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan assisteren bij je belastingzaken. Wanneer je onderstaande stappen volgt is het wel mogelijk om uit te komen bij de geschikte partij. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Waalwijk kan contacteren die jouw belastingzaken uit handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Waalwijk

Veel bedrijven stellen zichzelf de vraag op welk moment zij een belastingadviseur in Waalwijk nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf overnemen. Hierbij hebben we het uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel organisaties zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Waalwijk, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van de onderneming. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte optie zijn.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het inschakelen van een belastingadviseur een onvermijdelijke stap zijn. Deze ondernemingen kunnen namelijk een hoop geld besparen. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur weet precies waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Waalwijk
  • Altijd een belastingadviseur regio Waalwijk
  • Erkende belastingadviseurs regio Waalwijk
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Waalwijk

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Waalwijk – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Waalwijk. Het is bijvoorbeeld handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel mensen denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur kan. Dit idee is alleen incorrect. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het bijhouden van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen specifiek naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst.Door deze tips kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Waalwijk.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Waalwijk?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Waalwijk te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Waalwijk

Een belastingadviseur in Waalwijk aantrekken heeft zo zijn voordelen. Allereerst zal je erg veel geld besparen in vergelijking tot voorgaande jaren. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis ben je ervan verzekerd dat je geen overbodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het invullen en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren teveel tijd in beslag. Deze verspilde energie is natuurlijk onnodig. Door de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Tevens komt niemand graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken op orde te hebben in ons land. Dit is een van de redenen dat ook ZZP’ers er goed aan doen om een belastingkantoor Waalwijk in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Waalwijk gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om je zoektocht te starten. Door onze aanbevelingen zal je uitkomen bij een veel betere dienstverlener.

Als je zelf weet wat de uiteindelijke opdracht voor de belastingadviseur in Waalwijk is vind je veel sneller de dienstverlener die het beste bij je past. Het is ook belangrijk om duidelijk af te spreken wat zijn werkzaamheden zijn. Wil je alleen maar de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook adviseren rondom de belastingen? Buiten het formuleren van de taken is het handig om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Waalwijk. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Waalwijk te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Waalwijk.

Belastingadviseurs uit Waalwijk vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Waalwijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Waalwijk

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Waalwijk gemiddeld 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Voor adviseurs met minder ervaring zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs betaal je weer meer.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen de keuze maken om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Tevens is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Waalwijk. Grote organisaties zoeken namelijk iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Waalwijk te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Waalwijk?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Waalwijk te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Waalwijk

Een offerte aanvragen is uiteraard een slimme stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een geschikte belastingadviseur vinden in Waalwijk. Wanneer de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen in de toekomst.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Tijdens deze afspraak worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Waalwijk

Opzoek naar een belastingconsulent uit Waalwijk?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Waalwijk – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het lezen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Ook weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Waalwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Waalwijk. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Waalwijk.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Waalwijk. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Waalwijk waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Waalwijk

Goede werking van de website

1 september 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michael de Koning

betaalbaarder dan ik dacht

24 augustus 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Smeets

Geen linkedin nodig

24 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus van de Velden

Ideale tip

17 augustus 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerardus van de Veen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

18 augustus 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jacqueline de Bruijn

Aangenaam verrast

14 augustus 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Alexander Gerritsen

erg betaalbaar

8 augustus 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten Verhoeven

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Yvonne Postma

Perfecte website

4 augustus 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy Driessen

vlot en makkelijk

27 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Guido Hendriks

Fijn!

23 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jolanda de Vries

Goed contact

25 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Saskia Evers

Duidelijke website

27 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vanessa van de Wal

Prettige service

23 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Patrick de Leeuw

Lang leve google

24 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter van der Meulen

Prettige service

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Erik van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

17 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom de Wit

Vlugge offerte

18 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tamara van de Pol

Heel positief

23 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sandra Dekker

Positieve ervaring

18 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Albert van Wijk

aangename service

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Cornelis Hoekstra

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

14 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Barbara Bosman

Duidelijke website

13 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anne de Wit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dave Vink

snel geholpen

17 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Vincent Schipper

Google is je grootste vriend

13 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy de Vos

erg betaalbaar

12 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Kuijpers

Ideale website

13 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Guido de Vries

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

7 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Antonius Smit

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

9 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sebastiaan Postma

Prettige service

7 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Natasja van Dijk

Ideale website

10 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marinus Smit

De perfecte match

8 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Brenda de Jong

Gevonden via forum

7 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jacqueline Jonker

Voortreffelijke match

8 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter Mol

Geen linkedin nodig

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan de Groot

Ideale tip

3 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerrit Jonker

Ideale tip

29 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robin de Graaf

Heel positief

5 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Linda van der Meer

Aangenaam verrast

2 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jacoba Bos

Super service

2 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martin Smit

Positieve ervaring

29 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bianca van de Velde

Duidelijke website

23 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tim Smits

Eindelijk een goede site gevonden

28 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jasper Jansen

Erg tevreden

28 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Klaas de Groot

Geen linkedin nodig

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Prins

Forum bood hulp

25 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Catharina Jonker

niet verwacht zo betaalbaar

24 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Brouwer

Vlugge offerte

22 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sander Brouwer

zeer rap geholpen

23 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Michael Smeets

Dé tip

20 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jan Vos

Prettige service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Natasja van Wijk

Erg tevreden

14 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Hendrikus van Dijk

Super service

18 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Matthijs Evers

Aangenaam verrast

13 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Evelien de Jong

Dé tip

14 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten Mol

Perfecte website

15 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johanna Hendriks

snel geholpen

11 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marianne Gerritsen

snelle service

11 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Nicole Veenstra

vlot en makkelijk

13 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Eveline Janssen

Eindelijk een fijne site

12 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara Kramer

Perfecte website

7 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martin de Leeuw

Goede werking van de website

12 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicole van der Linden

snelle service

11 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Erwin de Bruijn

Ideale tip

11 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eric van de Brink

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Caroline Dijkstra

Snelle offerte

8 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Vermeulen

Eindelijk een fijne site

2 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natasja Peeters

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mirjam de Vos

De perfecte match

5 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maartje de Vries

Gevonden via forum

28 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Natasja van de Veen

Ideale tip

31 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin Visser

Voortreffelijke match

29 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paul de Groot

Dit werkt fijn

28 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Astrid van den Broek

Werkt goed dit

26 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique de Leeuw

Positieve ervaring

26 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jessica de Jonge

Prettige service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Janneke Huisman

Via Via maar dan beter

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave van der Laan

Vlugge offerte

26 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus Bosman

Perfecte website

27 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marcel Postma

Werkt goed dit

24 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid de Jonge

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Chantal Vos

Prettige service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jelle Kuijpers

Dé tip

19 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maria van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

18 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Claudia Koning

Gevonden via forum

15 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Irene Groen

Ideale website

14 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sander van den Heuvel

Ideale match

21 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marjolein van Loon

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

20 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jan Post

Perfecte tip

18 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy de Leeuw

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse Jonker

Vlugge offerte

14 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Postma

niet verwacht zo betaalbaar

14 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin van Dijk

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Raymond Jonker

Fijn!

9 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Paulus van de Pol

Snelle offerte

11 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Inge van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

6 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Dijkstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Huisman

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Monique Peeters

Dé tip

8 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabine Maas

Zeer verrast

7 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Natascha van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes Smit

Eindelijk een fijne site

3 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- René Schipper

Dé tip

2 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Linda de Jong

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Iris Visser

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

3 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Astrid de Vries

De perfecte match

1 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roy Veenstra

Super service

28 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wendy Kramer

Werkt goed dit

26 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nathalie van Dam

zeer rap geholpen

27 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marleen Vos

Vlugge offerte

26 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriaan Sanders

Duidelijke website

26 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Chantal Molenaar

Lang leve google

25 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris van der Meer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

26 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Inge de Vos

aangename service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marianne van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

19 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Petrus de Bruijn

betaalbaar en professioneel

21 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

23 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin de Lange

Heel positief

21 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sylvia Prins

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina Blom

Snelle offerte

19 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ingrid de Graaf

snel geholpen

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Deborah Veenstra

aangename service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jelle Boer

Perfecte tip

16 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny Smeets

Forum bood hulp

11 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Erik Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sharon de Lange

Dé tip

16 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Klaas Blom

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan Veenstra

Ideale tip

8 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Evelien Schouten

Dit werkt fijn

10 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cindy van der Laan

Gevonden via forum

7 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Renate van Dijk

Fijne service

6 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacqueline van der Meer

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martinus de Groot

Eindelijk een fijne site

2 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana Huisman

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave Post

Goede werking van de website

7 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maarten van der Horst

Gevonden via forum

4 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Wilhelmus van Wijk

Ideale tip

3 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Suzanne Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Kok

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

4 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jasper Vos

Fijne service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sylvia van der Meer

Goede werking van de website

31 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bram Peters

Aangenaam verrast

28 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Joost van Vliet

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Franciscus Meijer

Belastingadviseurkaart is top!

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hanneke van der Horst

Lang leve google

29 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels Smits

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Melanie van Doorn

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Maria Bos

Werkt lekker!

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacqueline de Ruiter

Werkt lekker!

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicolaas van de Wal

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus Hendriks

De perfecte match

23 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Margaretha van Doorn

niet verwacht zo betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba van der Heijden

Ideale match

19 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela Groen

Vlugge offerte

20 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus de Koning

snel geholpen

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jessica Maas

Super service

16 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Alexander van der Linden

Snelle offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joris Verbeek

Heel positief

14 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marijke Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Anouk Vos

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

12 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Petra van Leeuwen

Ideale website

16 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marije van de Brink

Positieve ervaring

14 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Saskia Visser

betaalbaarder dan ik dacht

7 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas van Doorn

Positieve ervaring

29 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marjolein Kuiper

erg betaalbaar

23 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica de Jonge

erg snel

13 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Elizabeth Boer

Via Via maar dan beter

5 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marinus Verbeek

Prettige service

28 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Björn van de Wal

Werkt lekker!

22 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wouter van den Heuvel

Gevonden via forum

13 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Hofman

Ideale match

9 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Melanie de Koning

Heel positief

6 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Gerrit van Leeuwen

Geen linkedin nodig

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny van de Wal

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

21 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Antonius de Leeuw

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

19 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline de Jonge

Perfecte tip

7 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ronald Jonker

Google is je grootste vriend

31 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Kuijpers

De perfecte match

25 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Remco Gerritsen

Perfecte tip

18 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Iris Visser

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Klaas Verbeek

Via Via maar dan beter

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique van de Velden

Werkt goed dit

29 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone de Leeuw

Duidelijke website

20 september 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Catharina van Leeuwen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

17 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Franciscus van Veen

Super service

7 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Erwin Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

30 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petronella Vink

Gevonden via forum

28 augustus 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Simone Bosch

Goede werking van de website

17 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

10 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie van Dijk

Ideale match

4 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maurice van de Brink

Duidelijke website

27 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marjolein Kok

Snelle offerte

25 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Pascal de Ruiter

erg snel

11 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jacoba van Dam

Dé tip

10 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten Jacobs

Goed contact

2 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline van der Linden

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Irene Willems

Eindelijk een goede site gevonden

18 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kim Jacobs

Fijn!

5 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal Bosman

Erg tevreden

27 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Deborah van den Broek

De perfecte match

21 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Suzanne Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique van Loon

Perfecte tip

7 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna Visser

Erg tevreden

27 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Robert van de Berg

Goed contact

19 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis de Lange

Perfecte website

17 april 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Evelien de Jonge

Prettige service

5 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joyce Koning

Vlugge offerte

31 maart 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba Bosman

Voortreffelijke match

15 februari 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Scholten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Visser

snelle service

21 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Annemarie de Wit

Erg tevreden

16 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Gerardus Jonker

erg snel

22 november 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jolanda Postma

Uitgelichte belastingadviseurs uit Waalwijk

Zoutewelle Accountants

107
Hoofdstraat
5171 DK Kaatsheuvel

0416 347 585
http://www.zaccountants.nl/

Administratiekantoor Klijn Kaatsheuvel

Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel
Nederland

0416 820 269
http://www.klijnadministraties.nl/

Inzicht Financieel B.V.

Grotestraat 132-a
5141 HC Waalwijk
Nederland

0416 317 777
http://www.inzichtfinancieel.nl/