belastingadviseur Loon Op Zand

Behoefte aan een top belastingadviseur in Loon Op Zand die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Loon Op Zand verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Loon Op Zand – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Loon Op Zand gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Loon Op Zand
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loon Op Zand, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drunen, Elshout en Drongelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Loon Op Zand

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Loon Op Zand. Het is niet zo eenvoudig om de meest geschikte belastingadviseur te vinden die jou kan assisteren bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een paar logische stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Loon Op Zand kan vinden die jouw belastingzaken uit handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Loon Op Zand

Veel bedrijven vragen zich af op welk moment zij een belastingadviseur in Loon Op Zand nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de onderneming op zich nemen. Hierbij hebben we het natuurlijk niet alleen maar over de normale belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. De meeste ondernemingen merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Loon Op Zand, afhankelijk van de grootte van je onderneming. Wanneer je jaarlijks een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede optie zijn.

Voor grote bedrijven die wel een hoge omzet op jaarbasis weten te genereren zal het aantrekken van een belastingadviseur een onvermijdelijke stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk vee geld overhouden. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je totale omzet. De belastingadviseur kent de aftrekposten waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Loon Op Zand
  • Altijd een belastingadviseur regio Loon Op Zand
  • Erkende belastingadviseurs regio Loon Op Zand
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Loon Op Zand

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Loon Op Zand – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint met zoeken naar een belastingadviseur in Loon Op Zand is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Het is ten eerste handig om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel ondernemers denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen incorrect. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. De belastingadviseur kijkt alleen specifiek naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan.Door deze adviezen kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Loon Op Zand.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Loon Op Zand?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Loon Op Zand te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Loon Op Zand

Een belastingadviseur in Loon Op Zand aantrekken heeft zo zijn voordelen. Allereerst zal je erg veel geld besparen in verhouding tot voorgaande jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn expertise weet je zeker dat je geen overbodige kosten maakt. Ook zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Loon Op Zand erg veel tijd overhouden. Het invullen en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren veel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk voor je uit handen.

Daarnaast komt niemand graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in Nederland. Dit is de reden dat ook ZZP’ers er baat bij hebben om een belastingkantoor Loon Op Zand in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Loon Op Zand gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Dankzij onze tips zal je zoektocht eindigen bij een betere dienstverlener.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de uiteindelijke taak voor de belastingadviseur in Loon Op Zand is vind je sneller de partij die je nodig hebt. Maak dan ook goede afspraken over de werkzaamheden die je gaat uitbesteden. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak verschillende diensten aan. Buiten het formuleren van de taken is het handig om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Loon Op Zand. Als je meer informatie nodig hebt over een bepaald belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Loon Op Zand te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Loon Op Zand.

Belastingadviseurs uit Loon Op Zand vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Loon Op Zand vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Loon Op Zand

Over het algemeen kost een belastingkantoor in Loon Op Zand €80,- per uur. Voor de startende adviseurs zal je minder kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer duurder uit.

Het is ook een optie om één opdracht uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je meestal een vast bedrag voor. Ook is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Loon Op Zand. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Loon Op Zand te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Loon Op Zand?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Loon Op Zand te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Loon Op Zand

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het tijd om een offerte aan te vragen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in Loon Op Zand. Wanneer de belastingadviseur iets niet uit kan voeren dan weet je dit nu snel genoeg, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Na het doornemen van de offerte wordt meestal een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Loon Op Zand

Opzoek naar een belastingconsulent uit Loon Op Zand?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Loon Op Zand – investering met voordelen

Na het lezen van dit artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Loon Op Zand. Ook weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier gebruiken om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Loon Op Zand

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Loon Op Zand. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Loon Op Zand.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Loon Op Zand. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Loon Op Zand waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Loon Op Zand

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Jacobs

Prettige service

26 augustus 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Evelien Koning

erg betaalbaar

23 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Dekker

snel geholpen

20 augustus 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Thomas van der Laan

Vlugge offerte

20 augustus 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten de Vries

snel geholpen

11 augustus 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Astrid van den Broek

Ideale website

10 augustus 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Barbara van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

31 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Verbeek

Forum bood hulp

31 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martine van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

27 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Peter van Beek

betaalbaar en professioneel

27 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo de Vos

Snelle offerte

27 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Margaretha van Doorn

Lang leve google

23 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

20 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline Jonker

Belastingadviseurkaart is top!

24 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Angelique Willemsen

Goed contact

19 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Raymond Hendriks

betaalbaar en professioneel

22 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique van de Brink

Heel positief

23 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Steven van der Horst

snel geholpen

20 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Remco van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate de Ruiter

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

12 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van Wijk

Goede werking van de website

16 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eva Dekker

Aangenaam verrast

11 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Miranda van Doorn

Fijne service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Gerardus Vos

Perfecte website

9 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrikus Meijer

erg snel

12 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jacob Verhoeven

betaalbaar en professioneel

14 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Koster

erg betaalbaar

13 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce de Lange

Forum bood hulp

9 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Thomas Schouten

Ideale tip

8 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone Dekker

Forum bood hulp

3 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jelle van der Meer

Voortreffelijke match

4 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paulus Koning

Google is je grootste vriend

7 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha Bosch

Ideale match

5 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Guido Dekker

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johanna van Veen

Gevonden via forum

30 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Joost Jacobs

Perfecte website

4 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrikus Meijer

De perfecte match

29 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Saskia Willems

Werkt goed dit

28 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patricia Evers

Belastingadviseurkaart is top!

26 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pascal Vos

betaalbaarder dan ik dacht

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Dijkstra

Fijne service

24 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Tim Vink

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Jansen

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jolanda Bosman

Snelle offerte

20 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johanna van der Linden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adriana Mol

Ideale website

17 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- René Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

22 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Vermeulen

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniël Groen

Voortreffelijke match

16 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle Maas

Snelle offerte

18 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce van der Linden

Goede werking van de website

17 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond de Graaf

De perfecte match

17 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Molenaar

De perfecte match

16 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Albert van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

16 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave Timmermans

Duidelijke website

10 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriana van Dijk

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rogier van de Veen

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bart de Ruiter

Geen linkedin nodig

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle van Wijk

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Koen Boer

Ideale website

11 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rutger Boer

Duidelijke website

4 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dave Vos

Voortreffelijke match

5 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Femke Evers

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robin Koster

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Jonker

Vlugge offerte

5 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina van de Veen

Snelle offerte

1 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jolanda Jansen

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Guido Huisman

Aangenaam verrast

29 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Johan de Groot

Vlugge offerte

4 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram Maas

Super service

30 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marinus van de Veen

snelle service

1 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Pascal van den Bosch

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander Jonker

Fijn!

30 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Lisette Janssen

Via Via maar dan beter

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick van Vliet

betaalbaar en professioneel

23 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Janssen

Heel positief

24 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Erik de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

23 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

24 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van Vliet

Duidelijke website

23 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Frank Post

Perfecte tip

25 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sanne de Vos

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tim van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Rob de Koning

Perfecte website

19 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Inge van Wijk

Lang leve google

14 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan van Loon

Dé tip

16 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmina van der Horst

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent van de Velden

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike Jacobs

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van Loon

Vlugge offerte

14 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart Brouwer

erg betaalbaar

11 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Hermans

Ideale tip

10 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Steven Vink

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana Mol

Vlugge offerte

7 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana Smit

Prettige service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Charlotte Koning

Erg tevreden

10 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sabrina de Jonge

erg snel

11 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Paulus van de Wal

Heel positief

6 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Michael Martens

Dé tip

5 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elizabeth Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Claudia van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

6 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia Hofman

Dé tip

30 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara van Loon

Google is je grootste vriend

4 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska Visser

Ideale match

30 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robin Sanders

Gevonden via forum

2 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Claudia van den Broek

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd Meijer

Via forum hier terechtgekomen

2 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sabrina van den Bosch

Via Via maar dan beter

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus de Leeuw

Vlugge offerte

23 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia Willemsen

Ideale website

25 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Roel Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Stefan de Wit

Eindelijk een fijne site

24 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Erik Jansen

Vlugge offerte

22 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Margaretha Verhoeven

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

21 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Maartje Smeets

Snelle offerte

23 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrikus Dekker

Forum bood hulp

20 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Paul Kuijpers

Positieve ervaring

16 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Judith de Graaf

Lang leve google

23 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs de Lange

Vlugge offerte

19 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole Dijkstra

Werkt lekker!

14 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilse Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia van Doorn

Werkt lekker!

13 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram Schouten

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Alexander van de Veen

Snelle offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Koen van den Bosch

Ideale match

12 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michael Vos

Ideale tip

15 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jessica de Boer

Fijn!

8 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simon Hermans

Vlugge offerte

8 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven Boer

Via linkedin niet hetzelfde

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Jacobs

Voortreffelijke match

5 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin Koning

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marcel Post

erg snel

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Maaike de Koning

aangename service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Tessa Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

7 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jasper Blom

zeer rap geholpen

3 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sanne van de Brink

Via Via maar dan beter

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam van den Broek

Goede werking van de website

30 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maartje Vermeulen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hanneke Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marinus van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Verhoeven

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tessa van Leeuwen

Heel positief

31 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Evelien Kuijpers

Snelle offerte

29 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter van der Meulen

Ideale tip

23 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eva Vermeulen

Perfecte tip

24 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eva van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan Schipper

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michel van Vliet

Perfecte tip

23 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn van der Linden

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Björn van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

22 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Kevin van der Meer

Perfecte website

23 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nathalie Mol

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ivo Wolters

Snelle offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle van Dongen

Lang leve google

16 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Blom

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus Bosman

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bastiaan van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anna Prins

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marleen van de Ven

Ideale tip

14 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Timmermans

Fijne service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Elizabeth Hendriks

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

6 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marianne Huisman

Fijn!

27 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Deborah Martens

Super service

26 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sylvia Bosman

Prettige service

14 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anne Evers

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus Schipper

Ideale match

1 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan van der Horst

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

23 januari 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Dirk Smits

Via forum hier terechtgekomen

22 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Matthijs Kuijpers

Ideale match

12 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Esther Willems

vlot en makkelijk

6 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Mariska Kuiper

snelle service

11 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nathalie Hoekstra

Werkt lekker!

2 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van de Berg

Goed contact

26 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paulus Schipper

Werkt goed dit

18 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Alexander Kramer

Goed contact

14 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tamara Mol

Eindelijk een goede site gevonden

31 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tom van de Velde

Heel positief

30 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Chantal Bosch

erg betaalbaar

18 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper de Boer

Zeer verrast

14 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marijke van der Laan

Dit werkt fijn

4 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marijke Bosman

Vlugge offerte

1 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Thomas Blom

Duidelijke website

22 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- René Jacobs

Aangenaam verrast

12 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joyce Postma

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

12 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruud Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

29 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Irene van Loon

Vlugge offerte

22 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus Groen

De perfecte match

15 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Saskia Postma

Lang leve google

10 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Smits

Ideale website

2 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robin Kramer

Eindelijk een fijne site

28 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eveline Meijer

snelle service

20 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Roy van de Berg

Geen linkedin nodig

16 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik van Leeuwen

Lang leve google

9 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van Veen

Werkt lekker!

4 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilona Smits

Perfecte website

20 juni 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johan Brouwer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

20 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Eva Bosman

Vlugge offerte

6 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Petrus Dijkstra

Perfecte website

30 mei 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Evelien Koster

Gevonden via forum

27 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Brenda Evers

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

19 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Suzanne Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

16 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie Jonker

Aangenaam verrast

7 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michel Mol

Ideale website

29 april 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simon van der Horst

Vlugge offerte

19 april 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Hermans

erg snel

13 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tessa Peters

Ideale website

10 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tamara van de Veen

Duidelijke website

30 maart 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sanne van Dam

Zeer verrast

2 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Martinus Jacobs

Snelle offerte

11 januari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel de Jonge

Geen linkedin nodig

20 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone van de Brink

Vlugge offerte

29 november 2018

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne Hoekstra

Eindelijk een fijne site

15 november 2018

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Paul Visser

Uitgelichte belastingadviseurs uit Loon Op Zand

Zoutewelle Accountants

107
Hoofdstraat
5171 DK Kaatsheuvel

0416 347 585
http://www.zaccountants.nl/

Administratiekantoor Klijn Kaatsheuvel

Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel
Nederland

0416 820 269
http://www.klijnadministraties.nl/

De Cijfer Company B.V.

Aphroditestraat 35
5047 TW Tilburg
Nederland

013 822 1555
http://www.decijfercompany.nl/