belastingadviseur Boskoop

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw belasting in Boskoop?

Dan ben je aan het juiste adres.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Boskoop verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Boskoop – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Boskoop gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Boskoop
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boskoop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk en Aarlanderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Boskoop

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Schakel een belastingadviseur in Boskoop in. Een geschikte belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken helpt is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom hebben wij een aantal makkelijke stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en lokaliseer de belastingadviseur in Boskoop die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Boskoop

Maar op welk moment heb je een belastingadviseur in Boskoop nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Dit gaat uiteraard verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. De meeste organisaties merken meteen wat de pluspunten zijn van een belastingadviseur in Boskoop, afhankelijk van omvang van je onderneming. Wanneer je op jaarbasis een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine ondernemingen assisteren met hun belastingzaken.

De grote ondernemingen met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inzetten van een belastingadviseur. Dit door het gegeven dat je veel geld kunt besparen. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je meteen zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Boskoop
  • Altijd een belastingadviseur regio Boskoop
  • Erkende belastingadviseurs regio Boskoop
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Boskoop

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Boskoop – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Boskoop is het belangrijk dat je het een en ander bekijkt. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur kiezen. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur kan. Dit idee is alleen onjuist. Een accountant houd zich voornamelijk bezig met het bijhouden van je administratie. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inhuren. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan. Dankzij de belastingadviseur gaat de organisatie er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Boskoop.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Boskoop?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Boskoop te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Boskoop

Er zijn erg veel redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Boskoop, het heeft immers veel voordelen. Allereerst zal je erg veel geld kunnen besparen in verhouding tot voorgaande jaren. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Boskoop weet hier alles vanaf, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het maken en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers teveel tijd in beslag. Deze tijdsverspilling is natuurlijk zonde. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden van je over.

Tevens komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in Nederland. Dit is een van de redenen dat ook ZZP’ers er baat bij hebben om een belastingkantoor Boskoop in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Boskoop gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Wij voorzien je van een aantal tips waarmee ook jij de beste keuze kan maken.

Door je opdracht duidelijk te communiceren zal je sneller een juiste belastingadviseur in Boskoop vinden. Maak dan ook duidelijke afspraken over de werkzaamheden die je wilt gaan uitbesteden. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook adviseren rondom de belastingen? Tevens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de belastingadviseur in Boskoop. Als je meer informatie nodig hebt over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Boskoop te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Boskoop.

Belastingadviseurs uit Boskoop vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Boskoop vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Boskoop

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Boskoop vaak 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Voor de startende adviseurs zal je minder kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer duurder uit.

Het is ook een optie om één enkele taak uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Boskoop. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Boskoop te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Boskoop?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Boskoop te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Boskoop

Een offerte aanvragen is uiteraard een logische stap om te zetten. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beeld krijgen van de partij achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Boskoop

Opzoek naar een belastingconsulent uit Boskoop?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Boskoop – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier invullen om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Boskoop

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Boskoop. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Boskoop.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Boskoop. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Boskoop waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Boskoop

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Susanne Vermeulen

Eindelijk een fijne site

13 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique Vink

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kelly Jansen

Ideale website

14 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacob Postma

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

15 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Johanna Hermans

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patrick Koster

Via Via maar dan beter

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adriaan Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

28 februari 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter van Leeuwen

Super service

22 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mark Post

Via linkedin niet hetzelfde

18 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Laura Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel Dekker

Eindelijk een fijne site

4 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerardus Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

30 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle van Beek

Belastingadviseurkaart is top!

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anita de Haan

Gevonden via forum

9 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sandra Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce de Koning

Voortreffelijke match

12 december 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eveline van Loon

Ideale tip

4 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis Boer

Aangenaam verrast

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse van der Heijden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Hendrika Peters

snelle service

11 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nancy Peters

Via forum hier terechtgekomen

4 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marinus van Beek

Forum bood hulp

31 oktober 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Vanessa de Groot

erg betaalbaar

17 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal van Leeuwen

Google is je grootste vriend

14 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

7 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Angelique de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

30 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adriana Martens

Heel positief

24 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sjoerd Huisman

Eindelijk een fijne site

18 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacobus Kuipers

Eindelijk een fijne site

9 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Pascal Bakker

snelle service

2 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Albert van de Ven

Dé tip

26 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nancy Post

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

16 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petra Prins

vlot en makkelijk

15 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Petronella van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Niels Sanders

Voortreffelijke match

28 juli 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Paul van de Veen

Via linkedin niet hetzelfde

25 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Koning

Geen linkedin nodig

13 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon de Vos

Fijn!

11 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Cornelia Koning

Goed contact

28 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ronald Kuiper

aangename service

24 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Annemarie Vermeulen

Google is je grootste vriend

14 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Koning

Aangenaam verrast

11 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simon van Dam

Snelle offerte

1 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert Bos

Erg tevreden

26 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wilhelmina Smeets

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kirsten Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie van Beek

Positieve ervaring

7 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Anne Schipper

betaalbaar en professioneel

28 april 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique van de Wal

Prettige service

18 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Alexander van Doorn

Super service

14 april 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Adrianus van Loon

De perfecte match

5 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angela de Boer

aangename service

27 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Michiel van de Velde

Ideale tip

6 februari 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne Blom

Snelle offerte

24 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Albert van Wijk

Goed contact

2 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Lisette Vermeulen

niet verwacht zo betaalbaar

3 december 2018

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Dijkstra

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

10 november 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marc Bakker

Uitgelichte belastingadviseurs uit Boskoop

Adviespol

Nesse 40
2741 ES Waddinxveen
Nederland

0182 769 245
http://www.adviespol.nl/

Care Fullservices

Kalverdans 31
2771 RR Boskoop
Nederland

0172 216 534
http://www.carefullservices.nl/

Flynth adviseurs en accountants Boskoop

Frankrijklaan 6A
2391 PX Hazerswoude-Dorp
Nederland

088 236 9800
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/boskoop?utm_source=Google%20Mybusiness