belastingadviseur Assen

Zoek jij een professional voor jouw belasting in Assen?

Lees dan vooral verder.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Assen verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Assen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Assen gezocht?

Een belastingadviseur uit Assen vinden

Belastingadviseur Assen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Assen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zeijerveld, Ter Aard en Loon bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Assen

Geen zin meer in je belastingaangifte? Schakel een belastingadviseur in Assen in. Het is niet zo eenvoudig om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan helpen bij je belastingzaken. Door het volgen van onderstaande stappen zal het echter wel mogelijk zijn om uit te komen bij de meest geschikte belastingadviseur. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en vind de belastingadviseur in Assen die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Assen

Veel bedrijven vragen zich af wanneer zij een belastingadviseur in Assen nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de organisatie uitvoeren. Hierbij hebben we het uiteraard niet alleen maar over de normale belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. De meeste ondernemingen merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Assen, afhankelijk van de grootte van je onderneming. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken makkelijk zelf doen. Kom je er toch niet uit? Dan kan een belastingadviseur toch een goede keuze zijn.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten te genereren zal het inschakelen van een belastingadviseur een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het gegeven dat je veel geld kunt besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je totale omzet. De belastingadviseur weet waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Assen
  • Altijd een belastingadviseur regio Assen
  • Erkende belastingadviseurs regio Assen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Assen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Assen – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Assen is het noodzakelijk dat je het een en ander onderzoekt. Het is bijvoorbeeld handig om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Ondernemers halen deze twee dienstverleners vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde kunnen. Dit beeld is alleen incorrect. De accountant zal vooral bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie bijhouden. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inschakelen. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft te betalen. Dankzij de belastingadviseur gaat het bedrijf er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Assen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Assen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Assen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Assen

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Assen, het heeft immers veel voordelen. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een heleboel geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn expertise ben je ervan verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt. Ook zal je door de diensten van een belastingadviseur in Assen veel tijd besparen. Het maken en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers veel tijd in beslag. Deze verspilde energie is natuurlijk zonde. Door de belastingadviseur hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken.

Als laatste is het zo dat je middels een belastingadviseur in Assen veel onnodige problemen met de Belastingdienst Assen kan voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is wettelijk verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te vullen. Dit is de reden dat ook particulieren er goed aan doen om een belastingkantoor Assen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Assen gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om je zoektocht te starten. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee ook jij de beste partij kan kiezen.

Als je zelf weet wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Assen is vind je veel sneller de dienstverlener die het beste bij je past. Het is ook belangrijk om duidelijk af te spreken wat zijn taken zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal meerdere diensten aan. Tevens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de ervaring van de belastingadviseur in Assen. Je mag altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Assen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Assen.

Belastingadviseurs uit Assen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Assen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Assen

Meestal kost een belastingkantoor in Assen €80,- per uur. Dit hangt vaak af van de ervaring van de dienstverlener, bij een jong kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

We zien ook vaak dat bedrijven ervoor kiezen om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om alleen advies af te nemen. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Assen. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Assen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Assen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Assen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Assen

Een offerte aanvragen is uiteraard een slimme stap om te nemen. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Je wilt namelijk voorkomen dat er miscommunicatie over de taken ontstaat, het is handig om snel tot een duidelijke overeenkomst te komen.

Na het doornemen van de offerte wordt meestal een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Assen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Assen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Assen – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Ook weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier invullen om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Assen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Assen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Assen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Assen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Assen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Assen

Goed contact

3 september 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Raymond Kuiper

Aangenaam verrast

3 september 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marleen Postma

Gevonden via forum

21 augustus 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes van Beek

Eindelijk een fijne site

27 augustus 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marianne de Ruiter

Forum bood hulp

16 augustus 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Janneke Visser

Vlugge offerte

20 augustus 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel Evers

Werkt goed dit

7 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maartje Dijkstra

Goed contact

7 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bas de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

6 augustus 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriaan Timmermans

Forum bood hulp

4 augustus 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Renate de Haan

Via forum hier terechtgekomen

29 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Anne van Veen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

26 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Joost Sanders

Ideale match

24 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter de Vos

Ideale tip

23 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nienke Dekker

zeer rap geholpen

21 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Petrus van Dijk

erg betaalbaar

22 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda van Doorn

betaalbaarder dan ik dacht

20 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit van de Brink

Positieve ervaring

21 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wouter Hofman

Snelle offerte

23 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne Gerritsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna de Wit

Dit werkt fijn

21 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nancy de Boer

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kevin Post

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita de Leeuw

Werkt goed dit

16 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris Maas

Via forum hier terechtgekomen

11 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kevin Kok

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

10 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart Veenstra

Ideale website

11 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemarie van Veen

Lang leve google

15 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Hoekstra

Duidelijke website

14 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Klaas de Jong

Duidelijke website

10 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wouter van den Broek

aangename service

10 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petronella Visser

Duidelijke website

11 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maarten de Jonge

Super service

7 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wilhelmina van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido Scholten

betaalbaar en professioneel

2 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna de Koning

Via forum hier terechtgekomen

6 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marijke Vos

De perfecte match

4 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maurice Dekker

Snelle offerte

2 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel Meijer

niet verwacht zo betaalbaar

6 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Bosman

Google is je grootste vriend

2 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry van der Heijden

aangename service

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Simon Verhoeven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ruben van de Brink

Forum bood hulp

26 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Maarten Scholten

Ideale match

23 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sjoerd Prins

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

24 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robert Kok

Erg tevreden

23 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Erwin van Dongen

Super service

26 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maartje Brouwer

Lang leve google

24 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris van Loon

Via forum hier terechtgekomen

19 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Karin Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jelle van der Linden

Duidelijke website

21 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marjolein Bos

Eindelijk een goede site gevonden

16 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Meijer

Snelle offerte

19 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna van de Berg

betaalbaar en professioneel

17 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Postma

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

15 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Monique Timmermans

Aangenaam verrast

13 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kelly van de Pol

Geen linkedin nodig

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

14 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Tim Hendriks

Lang leve google

10 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob de Bruijn

Duidelijke website

11 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Alexander Maas

Belastingadviseurkaart is top!

15 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Petronella van de Berg

Gevonden via forum

14 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ramona Veenstra

Snelle offerte

10 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Martine van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

7 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Antonius de Bruijn

Geen linkedin nodig

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Jonker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan van Leeuwen

Perfecte tip

6 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Esther de Vos

Perfecte website

8 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy de Vries

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

5 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nancy van Dijk

zeer rap geholpen

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Angelique Dekker

Dé tip

4 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sharon Scholten

Prettige service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wilhelmina van der Laan

Voortreffelijke match

1 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin Willemsen

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sanne Peeters

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel de Graaf

Ideale tip

26 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bianca de Lange

Perfecte website

1 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sebastiaan van der Laan

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

26 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ilse van den Broek

Fijne service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Miranda van Leeuwen

Super service

28 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barbara de Haan

Lang leve google

22 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Scholten

Dit werkt fijn

21 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole van den Heuvel

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eva de Wit

snelle service

19 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Pieter Hofman

Prettige service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Janneke Wolters

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Miranda Martens

Zeer verrast

17 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Eric Smeets

erg betaalbaar

18 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Koning

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nicole Post

Werkt goed dit

17 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Sanders

Eindelijk een fijne site

14 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marjolein Hermans

zeer rap geholpen

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacoba van der Laan

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

17 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Thijs van Doorn

De perfecte match

12 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roel Verbeek

niet verwacht zo betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Post

Via linkedin niet hetzelfde

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Kok

Perfecte website

14 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Thomas Postma

Perfecte website

7 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Vanessa van de Velden

Perfecte website

6 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilse van Vliet

Google is je grootste vriend

12 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

6 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram van der Meer

Duidelijke website

4 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mariska Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

9 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Koster

Aangenaam verrast

6 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marianne Driessen

Snelle offerte

30 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marjolein de Jonge

Forum bood hulp

1 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Roy Peters

Perfecte website

29 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nathalie Gerritsen

Geen linkedin nodig

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan Kuipers

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije Veenstra

Fijne service

28 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ellen de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petrus de Jong

Belastingadviseurkaart is top!

27 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Maaike de Ruiter

erg betaalbaar

24 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van Dongen

Werkt goed dit

26 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus van Wijk

De perfecte match

23 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten van de Veen

betaalbaar en professioneel

26 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Kuipers

Eindelijk een fijne site

23 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dirk Janssen

Snelle offerte

21 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Steven Kuipers

De perfecte match

24 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave Koster

Werkt goed dit

21 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Karin van der Laan

Prettige service

20 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marinus de Boer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kirsten de Bruin

Prettige service

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Erwin Hendriks

De perfecte match

18 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco de Koning

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline Jonker

Dit werkt fijn

16 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Judith Smeets

Positieve ervaring

16 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Cornelia van den Heuvel

Goede werking van de website

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marloes Kok

Werkt goed dit

13 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond Koning

Erg tevreden

8 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marinus Bos

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Klaas Verhoeven

De perfecte match

10 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Laura Vink

Belastingadviseurkaart is top!

9 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Richard Mulder

Eindelijk een fijne site

9 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave van de Berg

Google is je grootste vriend

6 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Martens

Vlugge offerte

4 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mark de Jonge

Super service

6 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Stefan Prins

Prettige service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Vanessa Martens

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda van Veen

Erg tevreden

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Adriana van den Heuvel

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arjan van der Horst

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Danny Koning

Ideale match

28 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska van Dam

Ideale website

30 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mariska van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Hendriks

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Hendriks

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin de Wit

Lang leve google

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald de Ruiter

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Raymond Vos

Forum bood hulp

22 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sylvia Hofman

Erg tevreden

27 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Michel de Graaf

Forum bood hulp

20 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Dave van de Veen

Perfecte tip

26 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Albert Verbeek

snelle service

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Wilhelmina Bosch

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bart van Dijk

Werkt lekker!

17 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pascal van Dam

Ideale tip

21 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmus Vos

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simon van Vliet

Perfecte tip

20 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anita Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis de Vries

Voortreffelijke match

14 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sandra Post

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Antonius van der Meer

Vlugge offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adriaan de Wit

Ideale match

17 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Femke Mol

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina de Bruijn

Ideale website

11 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maaike de Wit

Via linkedin niet hetzelfde

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Visser

Via forum hier terechtgekomen

2 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ruben Koster

Via forum hier terechtgekomen

4 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Franciscus de Leeuw

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mark Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

21 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Mol

snelle service

19 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Arie Postma

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

15 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Dave Huisman

Lang leve google

9 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Huisman

Erg tevreden

9 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Eric Mol

Eindelijk een fijne site

4 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rob Vermeulen

Ideale website

6 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robertus de Bruijn

Prettige service

26 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Judith Vermeulen

snelle service

23 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Karin van de Velden

Dé tip

16 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona van de Veen

Snelle offerte

11 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Chantal van Beek

Forum bood hulp

4 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Raymond Post

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

5 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Paulus Evers

Goed contact

8 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Leonie Maas

Goed contact

3 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jan Huisman

Goed contact

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Dijkstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Lisette van de Pol

Forum bood hulp

10 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Laura Vermeulen

Vlugge offerte

2 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerrit de Ruiter

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

1 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia van Doorn

Aangenaam verrast

30 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Inge van den Bosch

Perfecte website

19 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Edwin Hoekstra

Gevonden via forum

11 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Erwin Meijer

Erg tevreden

10 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacobus Janssen

Ideale match

27 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patrick Bos

Geen linkedin nodig

24 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Smit

Vlugge offerte

18 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom van de Ven

Via Via maar dan beter

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian van der Meulen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

1 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Christiaan Hermans

zeer rap geholpen

27 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Thijs van de Berg

betaalbaar en professioneel

22 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicole Vos

Via forum hier terechtgekomen

14 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Leonie Visser

De perfecte match

1 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia Prins

Goede werking van de website

29 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marinus van der Meer

Werkt goed dit

18 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia van Beek

Werkt goed dit

18 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Saskia Kuiper

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

10 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Wouter van der Linden

snelle service

1 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Maurice Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

21 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Vanessa Peeters

Goed contact

16 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Charlotte Kuipers

Fijne service

8 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Margaretha Bakker

zeer rap geholpen

5 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Miranda Smeets

Snelle offerte

27 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard Postma

Snelle offerte

18 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Danny Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne de Bruijn

Ideale website

3 mei 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johannes Mol

Vlugge offerte

1 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Christian Janssen

Super service

18 april 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Patrick van de Berg

Zeer verrast

15 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Leonie Blom

Werkt goed dit

11 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sebastiaan de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

3 april 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Ilona Jansen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

14 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Frank de Graaf

Werkt goed dit

22 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sharon Willemsen

Belastingadviseurkaart is top!

21 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Yvonne van den Heuvel

Werkt lekker!

8 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole Verbeek

Vlugge offerte

12 november 2018

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maartje van Veen

Uitgelichte belastingadviseurs uit Assen

SAB Accountants & Adviseurs

Beilerstraat 24
9401 PL Assen
Nederland

0592 763 404
http://www.sabaccountants.nl/

Parate Service V.O.F.

29
Kloekhorststraat
9401 BB Assen

0592 314 864
http://www.parateservice.nl/

Flynth adviseurs en accountants Assen

Lauwers 14
9405 BL Assen
Nederland

088 236 7400
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/assen#utm_source=Google%20Mybusiness