belastingadviseur Amersfoort

Wil jij een professionele belastingadviseur in Amersfoort die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Amersfoort verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Amersfoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Amersfoort gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Amersfoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amersfoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hooglanderveen, Stoutenburg en Bunschoten Spakenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Amersfoort

Geen zin meer in je belastingaangifte? Neem contact op met een belastingadviseur in Amersfoort. Het is niet zo makkelijk om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Precies om deze reden hebben wij een aantal makkelijke stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Twijfel dus niet langer, lees deze blogpost en vind de belastingadviseur in Amersfoort die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Amersfoort

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Amersfoort nodig? De adviseur zal de belastingzaken van de onderneming op zich nemen. Hierbij hebben we het natuurlijk niet alleen maar over de normale belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel ondernemingen merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Amersfoort, afhankelijk van de grootte van je organisatie. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je misschien beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine organisaties helpen met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten te genereren zal het aantrekken van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Dit door het feit dat je ontzettend veel geld kunt besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je totale omzet. De belastingadviseur weet waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Amersfoort
  • Altijd een belastingadviseur regio Amersfoort
  • Erkende belastingadviseurs regio Amersfoort
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Amersfoort

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Amersfoort – accountant of belastingadviseur

Er zijn een paar dingen die je moet overwegen bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Amersfoort. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur gaan. Veel ondernemers denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit beeld is alleen onjuist. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie regelen. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen gericht naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan.Dankzij deze tips kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Amersfoort.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Amersfoort?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Amersfoort te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Amersfoort

Er zijn erg veel redenen op te noemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Amersfoort, het heeft immers veel voordelen. Allereerst zal je erg veel geld kunnen besparen in vergelijking tot voorgaande jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn expertise weet je zeker dat je geen onnodige kosten maakt. Daarnaast zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Amersfoort erg veel tijd besparen. We weten natuurlijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Deze verspilde tijd is natuurlijk zonde. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Daarnaast komt geen enkele ondernemer graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken op orde te hebben in ons land. Dit is de reden dat ook particulieren er baat bij hebben om een belastingkantoor Amersfoort in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Amersfoort gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om je zoektocht te starten. Wij geven je een aantal handvatten waarmee jij de beste partij kan kiezen.

Als je zelf weet wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Amersfoort is vind je veel sneller de dienstverlener die het beste bij je past. Maak dan ook heldere afspraken over de taken die je gaat uitbesteden. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Daarnaast is het noodzakelijk dat je kijkt naar de andere klanten van de belastingadviseur in Amersfoort. Je mag altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Amersfoort te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Amersfoort.

Belastingadviseurs uit Amersfoort vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Amersfoort vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Amersfoort

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Amersfoort gemiddeld 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Bij de startende adviseurs zal je minder kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten betaal je weer meer.

Het is ook mogelijk om één opdracht af te spreken. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om alleen advies af te nemen. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Ook is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Amersfoort. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Amersfoort te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Amersfoort?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Amersfoort te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Amersfoort

Nu je weet waar je op moet letten en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Amersfoort. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de mogelijke samenwerking.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een duidelijk beeld krijgen van de organisatie achter de offerte. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Amersfoort

Opzoek naar een belastingconsulent uit Amersfoort?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Amersfoort – investering met voordelen

Na het lezen van bovenstaand artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Amersfoort. Ook weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier invullen om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Amersfoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Amersfoort. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Amersfoort.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Amersfoort. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Amersfoort waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Amersfoort

aangename service

28 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Melanie van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 augustus 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Thijs Scholten

Snelle offerte

27 augustus 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara Peters

Via forum hier terechtgekomen

27 augustus 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Simone van der Linden

De perfecte match

17 augustus 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thijs Schouten

Fijn!

19 augustus 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robert Hendriks

Lang leve google

10 augustus 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Smeets

erg betaalbaar

10 augustus 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 augustus 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Claudia Bos

Ideale tip

3 augustus 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elisabeth Bakker

Positieve ervaring

26 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Janneke de Vries

Eindelijk een fijne site

24 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Klaas Vink

Fijne service

29 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Michiel Smeets

Ideale website

22 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Caroline Mol

Forum bood hulp

21 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Paulus Koster

Dé tip

23 juli 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke Bosch

Zeer verrast

25 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ruben de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

18 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tom Jansen

Dit werkt fijn

21 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander Smits

Dit werkt fijn

18 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel van der Meulen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

17 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper Schouten

Erg tevreden

20 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Diana van der Laan

Zeer verrast

14 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marijke Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

16 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Driessen

betaalbaar en professioneel

16 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael van der Horst

Voortreffelijke match

17 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas de Lange

Via forum hier terechtgekomen

9 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sanne Bakker

erg betaalbaar

11 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Driessen

Goede werking van de website

13 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique Jacobs

Goed contact

8 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan Sanders

Via forum hier terechtgekomen

8 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Catharina Peeters

Vlugge offerte

12 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tim Maas

Goede werking van de website

6 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Peters

Via forum hier terechtgekomen

9 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Martine Huisman

Snelle offerte

8 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arjan Vermeulen

Vlugge offerte

7 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anita van den Bosch

Ideale website

4 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joyce Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

1 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido van der Horst

Erg tevreden

30 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Lisette Kuiper

Vlugge offerte

2 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus Smit

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

30 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sharon de Vos

betaalbaarder dan ik dacht

26 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja Bosch

Duidelijke website

29 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Steven Kramer

De perfecte match

24 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Albert van de Wal

Fijn!

24 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tom Timmermans

Werkt lekker!

24 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Antonius van Dongen

Google is je grootste vriend

23 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne Veenstra

erg snel

19 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Roel Willems

Heel positief

21 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Antonius Groen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anna van Dongen

De perfecte match

16 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thomas Maas

Snelle offerte

17 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus van Dijk

aangename service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Caroline van den Heuvel

Lang leve google

20 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas van Dongen

Werkt goed dit

19 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien Jonker

snelle service

12 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Hendrikus de Haan

Via Via maar dan beter

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia de Bruijn

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

17 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marijke van den Broek

Duidelijke website

11 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Steven van Wijk

Ideale website

11 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marloes Hermans

Gevonden via forum

10 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Adrianus Bosman

Aangenaam verrast

10 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus Driessen

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Smit

Belastingadviseurkaart is top!

5 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Erik Verbeek

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas Post

Via Via maar dan beter

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie van Vliet

Prettige service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Edwin de Graaf

Snelle offerte

6 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Bosman

Fijn!

3 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martijn Huisman

snelle service

30 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Judith de Jong

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Yvonne van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

1 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilse Vos

Voortreffelijke match

29 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joost Bakker

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dave van Loon

Dé tip

28 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dennis Mol

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maaike Brouwer

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Claudia Koning

Erg tevreden

28 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Elizabeth Bakker

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ruud van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Blom

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

27 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Caroline de Boer

Voortreffelijke match

24 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kelly Schouten

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rogier de Lange

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vanessa van Dongen

Werkt goed dit

20 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Daniël Hoekstra

erg snel

20 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Danny Bos

Prettige service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Michiel Hendriks

snel geholpen

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bastiaan de Wit

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Peter Vos

Fijn!

14 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dennis van Loon

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dave de Ruiter

Perfecte website

13 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Caroline Hendriks

Zeer verrast

17 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Gerardus van der Laan

Voortreffelijke match

9 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maurice Smits

Eindelijk een fijne site

11 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Thijs de Leeuw

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

11 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Paulus van den Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

11 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona de Graaf

Super service

11 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Mariska de Bruin

Lang leve google

9 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth de Jong

Lang leve google

11 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen de Wit

Super service

5 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arie Kuipers

snel geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Hendrikus Post

Ideale match

5 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert van der Laan

Via Via maar dan beter

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

6 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Danny van der Linden

Voortreffelijke match

3 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke Postma

Eindelijk een fijne site

4 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen Maas

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joost de Boer

Forum bood hulp

29 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Manon van der Meulen

Duidelijke website

25 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik Veenstra

Lang leve google

29 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian van de Velde

Snelle offerte

26 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Groen

Prettige service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Patrick Kramer

Voortreffelijke match

29 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vanessa de Haan

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Michiel Verbeek

Ideale website

21 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Albert Scholten

Ideale website

23 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Deborah Post

Erg tevreden

23 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sander Martens

Lang leve google

17 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Koster

Dit werkt fijn

22 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Willem Verhoeven

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemarie van der Laan

Gevonden via forum

19 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Kirsten Blom

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jelle de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva van Leeuwen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Manon Huisman

Perfecte tip

13 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal de Jonge

aangename service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Erwin van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Frank Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Willemsen

Super service

15 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tim Vos

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

8 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Mirjam van Dijk

Via Via maar dan beter

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Jacobs

Prettige service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maurice Peters

De perfecte match

7 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Yvonne Smeets

Aangenaam verrast

7 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rutger Kok

Dé tip

2 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah Vos

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anouk Jonker

Fijne service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Iris Postma

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mirjam Schipper

erg snel

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Robertus van de Velde

Vlugge offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Chantal van der Laan

Ideale match

28 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Iris Koster

Geen linkedin nodig

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke Jonker

Dé tip

27 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maartje Wolters

Perfecte tip

29 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marloes van de Veen

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jessica van de Brink

Zeer verrast

30 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Erik Veenstra

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Steven van Loon

Zeer verrast

28 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jasper Molenaar

Ideale match

22 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Yvonne Verhoeven

Belastingadviseurkaart is top!

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Annemieke van den Broek

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

21 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Koen van de Berg

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Koen van Wijk

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paulus Vink

Super service

24 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sander van Dam

Vlugge offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Peter Schipper

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marieke van der Laan

zeer rap geholpen

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cornelia Martens

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry de Bruijn

Duidelijke website

18 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nienke Mulder

Via forum hier terechtgekomen

14 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Dirk van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johanna Verbeek

Lang leve google

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik de Groot

Belastingadviseurkaart is top!

10 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sabine Kramer

De perfecte match

14 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Evelien van Dongen

Positieve ervaring

10 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Patricia van der Heijden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

10 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Rogier Smit

Heel positief

27 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Thomas Scholten

Lang leve google

1 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Timmermans

Duidelijke website

20 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natascha Koster

Goed contact

22 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Danny Hermans

Goed contact

15 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Willem van der Linden

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anne Willems

Werkt lekker!

7 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robin van de Veen

Werkt goed dit

8 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniël de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Koster

Eindelijk een goede site gevonden

5 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Antonius de Koning

Vlugge offerte

24 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Hendrika van der Horst

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

22 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ivo Evers

Zeer verrast

16 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Maurice de Jong

Duidelijke website

13 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sandra van der Heijden

snel geholpen

16 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Robin de Koning

Goed contact

7 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simon de Bruin

Werkt goed dit

6 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda Peters

Belastingadviseurkaart is top!

6 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hanneke van Vliet

Google is je grootste vriend

3 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marc van de Velde

Dit werkt fijn

27 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Edwin Post

niet verwacht zo betaalbaar

17 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Smeets

Belastingadviseurkaart is top!

12 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jacob de Vos

Dé tip

3 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bastiaan Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

6 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon de Groot

Perfecte tip

31 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Caroline Mulder

Positieve ervaring

22 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ilse Bosman

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

17 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adrianus van Veen

zeer rap geholpen

10 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bastiaan van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

2 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Hendriks

Perfecte tip

24 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriana de Haan

Ideale tip

16 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Matthijs Schipper

Perfecte tip

11 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra Kuipers

Belastingadviseurkaart is top!

1 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marco Schipper

Fijne service

26 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adriaan de Bruijn

vlot en makkelijk

19 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Frank Vermeulen

De perfecte match

12 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simon Kuijpers

erg betaalbaar

1 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin Hofman

Dé tip

1 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Caroline van Veen

Lang leve google

23 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Mol

Gevonden via forum

16 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Jacoba Smit

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

10 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thomas Meijer

Gevonden via forum

30 juni 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Steven Bosman

Perfecte website

25 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jolanda Kuipers

Eindelijk een fijne site

15 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ronald Kuijpers

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

6 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kelly Sanders

Lang leve google

2 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone de Wit

betaalbaar en professioneel

29 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy de Graaf

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wilhelmus Hendriks

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kevin Schouten

Via linkedin niet hetzelfde

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan de Koning

vlot en makkelijk

25 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sander Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica de Ruiter

erg betaalbaar

13 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Koning

Prettige service

4 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maria van Dongen

Prettige service

31 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Dirk Blom

snelle service

6 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Petrus van de Berg

Perfecte tip

18 januari 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anne Molenaar

Positieve ervaring

5 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Maria de Bruijn

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

9 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Karin Visser

Snelle offerte

21 november 2018

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus Postma

Uitgelichte belastingadviseurs uit Amersfoort

Bijlsma Administraties en Belastingzaken

Doornseweg 32
3832 RM Leusden
Nederland

033 465 1515
http://www.bijlsmaadministraties.nl/

Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort

unit 5
Algolweg 11
3821 BG Amersfoort

033 451 9316
https://amersfoort.devriesennell.nl/

Vesting Finance

Van Asch van Wijckstraat 55-F
3811 LP Amersfoort
Nederland

088 655 5000
https://www.vestingfinance.nl/nl/