belastingadviseur Austerlitz

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw belasting in Austerlitz?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Austerlitz verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Austerlitz – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Austerlitz gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Austerlitz
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Austerlitz, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Werkhoven, Langbroek en Den Dolder bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Austerlitz

Geen zin meer in je belastingaangifte? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Austerlitz. Een goede belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken assisteert is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom hebben wij een aantal logische stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Wacht dus niet langer, lees dit artikel en lokaliseer de belastingadviseur in Austerlitz die jou kan helpen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Austerlitz

Veel bedrijven stellen zichzelf de vraag wanneer zij een belastingadviseur in Austerlitz nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Hiermee bedoelen we uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, hij let ook op aftrekposten. Veel bedrijven zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Austerlitz, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van het bedrijf. Wanneer je op jaarbasis een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleinere bedrijven assisteren met hun belastingzaken.

Voor grote organisaties die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het contracteren van een belastingadviseur een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het gegeven dat je ontzettend veel geld kunt overhouden. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor zal je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je omzet. De belastingadviseur weet waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Austerlitz
  • Altijd een belastingadviseur regio Austerlitz
  • Erkende belastingadviseurs regio Austerlitz
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Austerlitz

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Austerlitz – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Austerlitz is het noodzakelijk dat je het een en ander onderzoekt. Het is ten eerste goed om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Ondernemers halen deze twee personen vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde kunnen. Dit beeld is alleen onjuist. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inhuren. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst. Door de belastingadviseur gaat het bedrijf er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Austerlitz.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Austerlitz?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Austerlitz te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Austerlitz

Er zijn erg veel redenen te benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Austerlitz, het heeft immers veel voordelen. Allereerst zal je erg veel kosten besparen in verhouding tot vorige jaren. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn expertise weet je zeker dat je geen overbodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. We weten natuurlijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Tevens is het zo dat je middels een belastingadviseur in Austerlitz veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Austerlitz kan voorkomen. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in ons land. Voor een ZZP’er is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in Austerlitz in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Austerlitz gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee ook jij de beste belastingadviseur kan kiezen.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de uiteindelijke opdracht voor de belastingadviseur in Austerlitz is vind je veel sneller de dienstverlener die je nodig hebt. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Wil je enkel de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook advies geven rondom de belastingen? Buiten het formuleren van de taken is het goed om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Austerlitz. Je mag altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Austerlitz te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Austerlitz.

Belastingadviseurs uit Austerlitz vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Austerlitz vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Austerlitz

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Austerlitz vaak 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de dienstverlener, bij een vrij jong kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen ervoor kiezen om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om enkel advies af te nemen. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Ook is het handig dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Austerlitz. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw bedrijf past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Austerlitz te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Austerlitz?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Austerlitz te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Austerlitz

Nu je begrijpt waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een geschikte belastingadviseur vinden in Austerlitz. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de mogelijke samenwerking.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Het is natuurlijk wenselijk dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Austerlitz

Opzoek naar een belastingconsulent uit Austerlitz?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Austerlitz – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het lezen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Als het goed is is het ook duidelijk waar je naar moet kijken bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Austerlitz

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Austerlitz. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Austerlitz.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Austerlitz. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Austerlitz waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Austerlitz

Belastingadviseurkaart is top!

20 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Erwin de Groot

Gevonden via forum

23 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Niels Scholten

Forum bood hulp

17 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- David Molenaar

Super service

21 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin Blom

Voortreffelijke match

23 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jan de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

20 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marloes Driessen

Ideale match

15 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Karin van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

20 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke de Vos

Vlugge offerte

19 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ingrid Koning

snel geholpen

13 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Klaas de Boer

Fijn!

17 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Thijs Gerritsen

betaalbaar en professioneel

11 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Koster

Dit werkt fijn

9 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sjoerd van Wijk

Ideale tip

15 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Klaas van Loon

Ideale match

12 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen van der Horst

Eindelijk een fijne site

6 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Mark Huisman

Aangenaam verrast

9 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michael van de Velde

Ideale website

4 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Klaas Evers

Gevonden via forum

7 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Janneke Kuijpers

Dit werkt fijn

7 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Renate van Wijk

Goede werking van de website

6 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja de Bruijn

Vlugge offerte

3 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robert de Bruijn

Snelle offerte

6 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Schipper

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

3 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Dirk Koster

Zeer verrast

29 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Albert Verbeek

Lang leve google

3 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda van der Linden

Via linkedin niet hetzelfde

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Bos

Goede werking van de website

29 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wendy Boer

Google is je grootste vriend

24 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik de Groot

Perfecte tip

29 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erik Kuipers

Snelle offerte

22 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Barbara Gerritsen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

24 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Esther de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca de Bruin

vlot en makkelijk

21 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sebastiaan van Loon

Google is je grootste vriend

18 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal van de Berg

Werkt goed dit

24 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond van de Ven

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva Bosch

Goede werking van de website

15 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien Schouten

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Danny Meijer

Forum bood hulp

14 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Evelien Bos

Google is je grootste vriend

17 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilona van Doorn

Goede werking van de website

14 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christian Postma

aangename service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Danny Schipper

Lang leve google

13 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan Peeters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

13 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sandra Jansen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

9 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Matthijs Molenaar

erg betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van der Horst

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel van de Veen

vlot en makkelijk

6 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Elisabeth Timmermans

aangename service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joost van Wijk

Fijn!

10 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Manon Visser

Perfecte tip

4 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Niels Maas

Eindelijk een fijne site

4 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Esther van den Bosch

Snelle offerte

5 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Rob van Wijk

Perfecte tip

1 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten de Jong

Ideale website

3 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Peter van der Laan

Ideale website

29 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martin van Dongen

Ideale website

31 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kevin Schipper

Belastingadviseurkaart is top!

28 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Joost van der Horst

Prettige service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ilona van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

27 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge Willems

Aangenaam verrast

24 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Michel van der Linden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Natascha Kuiper

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Postma

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jessica Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Laura Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Thomas Mulder

erg betaalbaar

22 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob de Ruiter

Gevonden via forum

23 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Tom Molenaar

Lang leve google

19 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana de Boer

Goede werking van de website

23 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke de Ruiter

Zeer verrast

18 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Cornelis Jacobs

snel geholpen

18 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Caroline Bos

Belastingadviseurkaart is top!

20 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elizabeth Willems

Perfecte website

19 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruben van den Bosch

Vlugge offerte

17 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria Post

Ideale tip

16 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes Groen

Positieve ervaring

11 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Robert van Vliet

Goed contact

14 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly van Beek

Perfecte tip

13 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martinus van Wijk

Snelle offerte

12 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim van der Heijden

Snelle offerte

6 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Laura Boer

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Vanessa de Koning

betaalbaar en professioneel

5 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Jacobs

Eindelijk een fijne site

9 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Angelique Kok

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Willem Jacobs

Gevonden via forum

1 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marianne de Wit

snel geholpen

30 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Johanna de Haan

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy van Dam

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Edwin Verbeek

Erg tevreden

2 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Wilhelmina Post

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Thijs Vermeulen

snelle service

1 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Bianca Post

Lang leve google

30 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Hoekstra

Aangenaam verrast

24 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anne Vos

Duidelijke website

26 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marije Kuipers

Super service

24 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Steven Evers

Google is je grootste vriend

27 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben van de Berg

Ideale website

21 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna Wolters

Goede werking van de website

23 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ivo Veenstra

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sylvia van den Heuvel

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bart Sanders

Geen linkedin nodig

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost de Wit

Voortreffelijke match

19 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Diana Visser

Belastingadviseurkaart is top!

19 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pieter van den Broek

Geen linkedin nodig

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein van den Broek

Ideale match

18 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ramona Jansen

Perfecte tip

16 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bart Verhoeven

Duidelijke website

13 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- René van de Velde

Forum bood hulp

18 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maurice Vermeulen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nancy Prins

Vlugge offerte

13 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Vanessa van den Heuvel

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marianne Peters

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tim Maas

Gevonden via forum

8 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Suzanne Maas

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Caroline Scholten

Forum bood hulp

5 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Jolanda Boer

Werkt lekker!

7 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Paul Smeets

erg snel

8 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Karin de Bruin

Dé tip

6 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rob Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike de Boer

Duidelijke website

6 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Patrick van Vliet

Lang leve google

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van de Velden

Via linkedin niet hetzelfde

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce de Koning

Vlugge offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sebastiaan de Bruijn

Werkt goed dit

1 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Diana Janssen

Werkt lekker!

1 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

30 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique Smits

betaalbaar en professioneel

29 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel Jonker

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martijn Vermeulen

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tamara Wolters

Snelle offerte

26 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus de Lange

Belastingadviseurkaart is top!

29 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Kevin van de Velden

Werkt goed dit

23 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barbara van Dijk

Ideale match

22 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anita Sanders

Vlugge offerte

22 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Paul Vink

Super service

22 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barry de Graaf

Google is je grootste vriend

18 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Prins

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Thomas Jansen

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anna Vos

Ideale tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus van de Velde

Erg tevreden

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sylvia de Koning

Dit werkt fijn

14 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nienke Groen

zeer rap geholpen

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Anita Vermeulen

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven Willemsen

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Vos

Voortreffelijke match

12 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anna Jonker

Perfecte website

10 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maurice Kuiper

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Janneke Dijkstra

snel geholpen

8 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Remco Dekker

Duidelijke website

2 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robert van de Pol

Lang leve google

1 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie de Vos

snelle service

25 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Yvonne Prins

betaalbaarder dan ik dacht

20 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Verhoeven

Via Via maar dan beter

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Hoekstra

Dit werkt fijn

20 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mirjam Blom

Via Via maar dan beter

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Gerritsen

Werkt lekker!

7 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke van Veen

erg snel

30 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Arjan Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

31 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sander de Vos

Heel positief

30 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Suzanne Schouten

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

18 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Kirsten Sanders

Heel positief

9 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Remco Schouten

Fijne service

11 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Lisette Peters

Vlugge offerte

7 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel Kramer

Via linkedin niet hetzelfde

7 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Veenstra

erg snel

5 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

28 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ilse van de Wal

De perfecte match

26 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelia van Wijk

Lang leve google

14 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Koning

snelle service

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ruud de Bruin

aangename service

3 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Elizabeth Verbeek

Fijn!

6 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marinus Scholten

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

25 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nicolaas Smit

Snelle offerte

20 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd van der Horst

vlot en makkelijk

13 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Iris Kramer

Positieve ervaring

4 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrika van de Wal

Ideale tip

2 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Hofman

Goede werking van de website

24 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Iris Janssen

Perfecte website

15 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dirk Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

12 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Irene de Ruiter

Forum bood hulp

5 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Angela Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nathalie Mulder

Forum bood hulp

15 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Ilona Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ingrid Bosch

zeer rap geholpen

31 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jacoba van Loon

Google is je grootste vriend

20 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia de Vries

Fijn!

18 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Matthijs de Leeuw

aangename service

4 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sebastiaan Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilse de Graaf

Vlugge offerte

20 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus Smeets

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elisabeth Jonker

Zeer verrast

10 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bianca van Leeuwen

Google is je grootste vriend

31 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Jacobs

Vlugge offerte

26 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly Boer

Via forum hier terechtgekomen

21 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Simon Postma

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ellen Verhoeven

Goed contact

7 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda Groen

Via Via maar dan beter

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Timmermans

Via Via maar dan beter

23 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo de Jong

Gevonden via forum

11 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Daniël Hendriks

Fijn!

11 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Edwin Gerritsen

Google is je grootste vriend

30 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Janssen

Perfecte website

12 februari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel van de Wal

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

15 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joyce Dijkstra

Google is je grootste vriend

5 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Kok

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

13 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marinus Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 november 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge Koster

Uitgelichte belastingadviseurs uit Austerlitz

Fortuin Administraties & Belastingen

Vossenweg 16
3941 GT Doorn
Nederland

0343 415 894
http://fortuinadministraties.nl/

Bijlsma Administraties en Belastingzaken

Doornseweg 32
3832 RM Leusden
Nederland

033 465 1515
http://www.bijlsmaadministraties.nl/

Veldhuizen de Birk Accountants & Belastingadviseurs

Dorpsstraat 73
3941 JL Doorn
Nederland

0343 416 800
http://www.vdbdoorn.nl/