belastingadviseur Tollebeek

Ben jij opzoek naar een top belastingadviseur uit Tollebeek die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Tollebeek verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Tollebeek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Tollebeek gezocht?

Een belastingadviseur uit Tollebeek vinden

Belastingadviseur Tollebeek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tollebeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Creil, Bant en Nagele bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Tollebeek

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Neem contact op met een belastingadviseur in Tollebeek. Het is niet zo eenvoudig om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan helpen bij je belastingzaken. Door onderstaande stappen te volgen is het wel mogelijk om uit te komen bij de juiste partij. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en vind de belastingadviseur in Tollebeek die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Tollebeek

Veel ondernemingen vragen zich af wanneer zij een belastingadviseur in Tollebeek nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf op zich nemen. Dit gaat natuurlijk verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. De meeste organisaties merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Tollebeek, afhankelijk van omvang van je onderneming. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je eventueel je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleinere organisaties assisteren met hun belastingzaken.

Voor grote organisaties die wel veel omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het aantrekken van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het gegeven dat je ontzettend veel geld kunt besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je omzet. De belastingadviseur kent de aftrekposten waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Tollebeek
  • Altijd een belastingadviseur regio Tollebeek
  • Erkende belastingadviseurs regio Tollebeek
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Tollebeek

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Tollebeek – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Tollebeek is het noodzakelijk dat je het een en ander bekijkt. Een van de zaken waar je goed over moet nadenken: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur gaan. Ondernemers halen deze twee personen vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen incorrect. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen specifiek naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft te betalen. Dankzij de belastingadviseur gaat de onderneming er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Tollebeek.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Tollebeek?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Tollebeek te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Tollebeek

Er zijn erg veel redenen op te noemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Tollebeek, het heeft immers veel voordelen. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een heleboel geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn kennis weet je zeker dat je geen onnodige kosten maakt. Ook zal je dankzij de diensten van een belastingadviseur in Tollebeek veel tijd besparen. Het opstellen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers veel tijd in beslag. Deze verspilde energie is natuurlijk onnodig. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Tevens is het zo dat je middels een belastingadviseur in Tollebeek veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Tollebeek kan voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is wettelijk verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te dienen. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de voornaamste reden om een belastingkantoor in Tollebeek in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Tollebeek gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om je zoektocht te starten. Met onze tips zal je zoektocht eindigen bij een veel betere dienstverlener.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Tollebeek is vind je veel sneller de partij die je nodig hebt. Maak dan ook goede afspraken over de opdrachten die je wilt gaan uitbesteden. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal verschillende diensten aan. Buiten het opstellen van de werkzaamheden is het goed om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Tollebeek. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Tollebeek te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Tollebeek.

Belastingadviseurs uit Tollebeek vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Tollebeek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Tollebeek

Gemiddeld kost een belastingkantoor in Tollebeek €80,- per uur. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de adviseur, bij een beginnend kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

We zien ook vaak dat bedrijven de keuze maken om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je vaak een vast bedrag voor. Bekijk ook even de andere klanten van de belastingadviseur in Tollebeek. Grote bedrijven zoeken bijvoorbeeld iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Tollebeek te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Tollebeek?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Tollebeek te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Tollebeek

Een offerte aanvragen is uiteraard een logische stap om te nemen. Ben duidelijk over je wensen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beeld krijgen van de partij achter de offerte. Het is namelijk wel zo handig dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Tollebeek

Opzoek naar een belastingconsulent uit Tollebeek?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Tollebeek – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het lezen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Als het goed is is het ook duidelijk waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Tollebeek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Tollebeek. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Tollebeek.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Tollebeek. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Tollebeek waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Tollebeek

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

2 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kim de Ruiter

Fijne service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Christiaan Kuipers

Lang leve google

6 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René de Wit

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna de Wit

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pascal Kok

Geen linkedin nodig

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra de Wit

Belastingadviseurkaart is top!

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Dennis van Dongen

Ideale website

2 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wouter van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Boer

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy Verhoeven

Gevonden via forum

27 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Peter Bosman

snelle service

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Elisabeth Huisman

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sylvia Hofman

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Femke Sanders

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ivo Bakker

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simon de Ruiter

Perfecte website

23 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bianca Jacobs

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Franciscus van Vliet

Heel positief

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Renate Mulder

Fijn!

16 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Esther van Beek

Ideale match

22 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerardus Huisman

Lang leve google

19 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon van de Brink

Dit werkt fijn

13 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Erwin Kuipers

De perfecte match

17 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Paul van Leeuwen

Duidelijke website

12 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thomas de Boer

Belastingadviseurkaart is top!

11 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Inge van den Heuvel

snelle service

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Angelique Hendriks

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid van den Bosch

Fijn!

12 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maaike Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

27 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo Bos

Heel positief

20 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jacqueline van der Horst

Goede werking van de website

13 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin van der Heijden

Lang leve google

10 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roel Bosch

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus de Boer

Ideale match

25 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marianne de Haan

vlot en makkelijk

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Charlotte van der Heijden

snel geholpen

14 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Cindy Sanders

Geen linkedin nodig

2 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Peeters

Dit werkt fijn

12 december 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Monique de Haan

Belastingadviseurkaart is top!

4 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marc van der Heijden

zeer rap geholpen

27 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Anne van der Heijden

Dit werkt fijn

16 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Klaas Hendriks

Ideale website

14 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kelly Post

Google is je grootste vriend

4 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

25 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Frank Kramer

Werkt goed dit

19 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Paul de Ruiter

Vlugge offerte

15 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus Maas

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Pieter Jansen

Via forum hier terechtgekomen

26 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Astrid Kok

Fijne service

22 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Johan van Dongen

aangename service

17 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Kevin Kuipers

Perfecte tip

9 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly Visser

Lang leve google

2 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes Kuijpers

Gevonden via forum

28 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Inge van Dijk

Vlugge offerte

17 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Janneke van der Meulen

Heel positief

10 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd Janssen

Gevonden via forum

4 augustus 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Bianca Hoekstra

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

26 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Wilhelmus Smeets

Werkt lekker!

23 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Lisette Timmermans

Erg tevreden

11 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Richard Brouwer

Heel positief

7 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Paulus de Lange

Ideale tip

27 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joyce Wolters

Eindelijk een fijne site

24 juni 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cindy Schipper

Belastingadviseurkaart is top!

18 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sander Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

12 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Martijn Willems

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

4 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard van der Laan

snel geholpen

30 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sander Jonker

Aangenaam verrast

21 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerardus Scholten

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

9 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten van der Meulen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

8 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joost Smits

erg betaalbaar

27 april 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Timmermans

Fijne service

23 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sandra Huisman

Goed contact

12 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline de Vries

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Dijkstra

Ideale website

3 april 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roel Hoekstra

Goede werking van de website

10 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robertus de Haan

Geen linkedin nodig

26 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Bakker

snelle service

25 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petrus Hoekstra

Lang leve google

1 december 2018

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Gerritsen

Ideale match

23 november 2018

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela Bos

Uitgelichte belastingadviseurs uit Tollebeek

Belastingadvieskantoor Van den Heuvel

Basalt 1
8322 BV Urk
Nederland

0527 686 828
http://www.belastingadvieskantoor.nu/

HJS Admin. & Autom. Bureau

Molenrak 10
8303 MC Emmeloord
Nederland

0527 240 911
http://www.hjsadvies.nl/

Profinis Accountants & Adviseurs

Het Spijk 32
8321 WT Urk
Nederland

0527 681 726
http://www.profinis.nl/