belastingadviseur Ternaard

Zoek jij een expert voor jouw belasting in Ternaard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Ternaard verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ternaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Ternaard gezocht?

Een belastingadviseur uit Ternaard vinden

Belastingadviseur Ternaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ternaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Aalzum, Waaxens en Hantumeruitburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Ternaard

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Neem contact op met een belastingadviseur in Ternaard. Het is niet zo eenvoudig om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Precies om deze reden hebben wij een paar makkelijke stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en lokaliseer de belastingadviseur in Ternaard die jou kan helpen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Ternaard

Veel ondernemingen stellen zichzelf de vraag op welk moment zij een belastingadviseur in Ternaard nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de onderneming op zich nemen. Dit gaat vanzelfsprekend verder dan de reguliere belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten enzovoort. De meeste ondernemingen merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Ternaard, afhankelijk van de grootte van je onderneming. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je eventueel je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine bedrijven assisteren met hun belastingzaken.

De grote ondernemingen met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inschakelen van een belastingadviseur. Dit door het feit dat je veel geld kunt overhouden. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor zal je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je totale omzet. De belastingadviseur laat je meteen zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Ternaard
  • Altijd een belastingadviseur regio Ternaard
  • Erkende belastingadviseurs regio Ternaard
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Ternaard

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Ternaard – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Ternaard is het belangrijk dat je het een en ander bekijkt. Het is bijvoorbeeld handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel ondernemers denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen onjuist. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je minder van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst. Dankzij de belastingadviseur gaat de organisatie er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Ternaard.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Ternaard?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Ternaard te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Ternaard

Een belastingadviseur in Ternaard in dienst hebben brengt zo zijn voordelen met zich mee. Hij zorgt ervoor dat je geld overhoud dat je normaal zou moeten afstaan aan de belastingdienst. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn kennis weet je zeker dat je geen onnodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Als laatste is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Ternaard veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Ternaard kan voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Voor een ZZP’er is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in Ternaard in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Ternaard gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee jij de beste belastingadviseur kan kiezen.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Ternaard is vind je sneller de dienstverlener die het beste bij je past. Maak dan ook goede afspraken over de taken die je wilt uitbesteden. Wil je alleen maar de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook adviseren omtrent de belastingen? Tevens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de kwaliteiten van de belastingadviseur in Ternaard. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Ternaard te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Ternaard.

Belastingadviseurs uit Ternaard vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Ternaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Ternaard

Meestal kost een belastingkantoor in Ternaard €80,- per uur. Voor de startende adviseurs zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs betaal je weer meer.

Het is ook mogelijk om één enkele taak uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Daarnaast is het goed dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Ternaard. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Ternaard te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Ternaard?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Ternaard te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Ternaard

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het tijd om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je wensen in je aanvraag. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de taken ontstaat, het is wenselijk om snel tot een heldere overeenkomst te komen.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de partij achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Ternaard

Opzoek naar een belastingconsulent uit Ternaard?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Ternaard – investering met voordelen

Na het doornemen van bovenstaand artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Ternaard. Ook weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Ternaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Ternaard. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Ternaard.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Ternaard. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Ternaard waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Ternaard

Snelle offerte

3 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana van Dijk

Belastingadviseurkaart is top!

9 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Johannes Evers

Fijne service

1 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Nancy Hoekstra

Lang leve google

4 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Molenaar

Duidelijke website

2 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petra Schouten

Lang leve google

1 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Kuiper

Dit werkt fijn

2 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruud Timmermans

betaalbaar en professioneel

1 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan de Bruijn

vlot en makkelijk

30 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Leonie Bakker

Goed contact

26 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sylvia Postma

Ideale match

26 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- David Hermans

Voortreffelijke match

22 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tessa de Bruin

De perfecte match

24 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Franciscus van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

19 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne van de Ven

Snelle offerte

23 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marije Schipper

Lang leve google

19 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten van der Horst

Snelle offerte

17 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Niels van de Veen

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Judith Brouwer

Ideale match

16 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne Wolters

Belastingadviseurkaart is top!

20 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jeffrey Vermeulen

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Koster

Aangenaam verrast

15 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Thijs Groen

Google is je grootste vriend

18 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje van de Veen

snelle service

11 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maaike van Leeuwen

Ideale tip

17 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda Verbeek

Perfecte tip

9 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anouk van de Velde

Perfecte tip

13 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marleen Vink

Werkt lekker!

7 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martijn van de Berg

Snelle offerte

11 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke de Lange

Voortreffelijke match

9 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tim van Wijk

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacob Koster

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen van den Heuvel

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petrus Scholten

erg betaalbaar

7 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana Maas

erg snel

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Annemarie Peters

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maria Hermans

zeer rap geholpen

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Patricia van der Linden

Perfecte website

3 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bas de Leeuw

Heel positief

31 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marcel Kuijpers

Ideale website

31 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin Janssen

Ideale match

29 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël van der Linden

Fijne service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Elisabeth Martens

Ideale tip

28 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Charlotte Postma

erg betaalbaar

24 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kim Boer

snel geholpen

24 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Eva de Groot

Snelle offerte

27 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Antonius Hofman

Ideale tip

21 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Niels Blom

Erg tevreden

27 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Susanne Hermans

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rogier de Jonge

Fijn!

20 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Patrick van Beek

Perfecte tip

19 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marije Janssen

Forum bood hulp

22 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Deborah de Groot

Fijne service

17 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Paulus van de Pol

Fijn!

21 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Renate Vermeulen

zeer rap geholpen

19 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Arjan van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Martinus van Dijk

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joyce Groen

Lang leve google

18 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Brouwer

Forum bood hulp

16 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martin Koster

Fijne service

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marco Martens

Eindelijk een fijne site

12 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen van de Berg

Gevonden via forum

15 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jacqueline Willems

Eindelijk een fijne site

11 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella van Veen

Werkt goed dit

14 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nathalie Blom

Voortreffelijke match

11 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona van Loon

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Natascha Postma

Perfecte website

6 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Saskia de Vos

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mirjam van Vliet

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marleen van Loon

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacob Mulder

Belastingadviseurkaart is top!

7 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Robert Mol

Prettige service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Susanne de Groot

Vlugge offerte

30 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Rogier Bosman

Google is je grootste vriend

29 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

3 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan van Dam

Ideale tip

1 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Steven Hendriks

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Rob Janssen

Dé tip

1 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sebastiaan Bosch

De perfecte match

30 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke Sanders

Voortreffelijke match

26 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joris Kuiper

Lang leve google

26 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart van de Pol

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne Kuipers

Belastingadviseurkaart is top!

26 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sanne Huisman

Perfecte website

25 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wouter Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

19 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda van de Ven

Lang leve google

18 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk de Leeuw

vlot en makkelijk

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ruben van den Broek

Zeer verrast

19 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bas Verbeek

snelle service

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Willem van de Brink

Forum bood hulp

18 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bart de Jong

snel geholpen

19 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Robertus Hermans

Perfecte website

13 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barry Koster

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Evelien de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

17 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bianca Gerritsen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Manon Willemsen

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Iris de Graaf

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel de Jong

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

10 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Barry van de Veen

Dé tip

12 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- David de Jonge

Perfecte website

12 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Suzanne de Bruijn

Erg tevreden

4 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Björn van den Broek

aangename service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Edwin Timmermans

Werkt lekker!

8 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barbara Vermeulen

erg snel

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Adriana de Bruin

Geen linkedin nodig

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost van Veen

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bram de Wit

Werkt lekker!

2 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nathalie van der Heijden

Forum bood hulp

30 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Sanne Driessen

Duidelijke website

4 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- René Boer

Forum bood hulp

3 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Christiaan Huisman

erg betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Meijer

snel geholpen

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Steven Smits

Gevonden via forum

28 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Natasja Meijer

erg betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost Boer

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus Hoekstra

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Hermans

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Daniël van Loon

Ideale match

21 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simone van de Brink

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michiel Bos

Goede werking van de website

25 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angela van der Linden

Erg tevreden

21 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Monique Kok

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hanneke van der Linden

Ideale match

17 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Suzanne Bos

Lang leve google

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander van de Ven

Super service

20 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Simon Post

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

16 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus de Wit

Super service

18 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniël Gerritsen

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joris de Koning

Ideale website

17 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Karin van Vliet

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Hofman

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

11 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Johannes Janssen

snel geholpen

28 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sjoerd Schouten

Heel positief

21 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond de Bruin

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johannes Koning

Belastingadviseurkaart is top!

10 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Niels van Dijk

De perfecte match

1 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robert de Lange

Gevonden via forum

25 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Wouter van der Heijden

Voortreffelijke match

17 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maarten Visser

Heel positief

11 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline van der Horst

Ideale tip

5 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Edwin Verhoeven

Voortreffelijke match

8 december 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Diana de Leeuw

Aangenaam verrast

2 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Hendrik Groen

Fijne service

22 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Pascal Smits

Lang leve google

21 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Groen

Eindelijk een fijne site

4 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Annemieke Evers

erg snel

31 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dirk Kramer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Yvonne Maas

Perfecte tip

15 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vincent Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon de Jonge

Ideale match

28 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije Jonker

Fijne service

20 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Evelien Bosch

Dé tip

12 september 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus Driessen

Lang leve google

5 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth de Groot

Duidelijke website

5 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacqueline van Beek

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marianne Kuipers

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

22 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sjoerd de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

14 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid Peters

aangename service

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Saskia Mol

Aangenaam verrast

30 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jelle Bosch

Google is je grootste vriend

20 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob de Bruijn

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

18 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eric Wolters

Werkt lekker!

8 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marcel de Graaf

snel geholpen

30 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Niels van Beek

snelle service

21 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Evelien de Bruijn

Belastingadviseurkaart is top!

16 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sabine van der Horst

Heel positief

7 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Saskia Smeets

aangename service

5 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Mirjam Bos

Prettige service

27 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Albert de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika de Bruin

Lang leve google

13 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik de Jonge

vlot en makkelijk

5 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marcel Willemsen

aangename service

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Johannes van Dam

Via forum hier terechtgekomen

21 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Robertus de Jong

Gevonden via forum

13 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Robertus van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Pascal Veenstra

Prettige service

29 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Cindy Dekker

Zeer verrast

4 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Thijs van Wijk

Snelle offerte

9 januari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva de Jonge

Voortreffelijke match

27 december 2018

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruben Dijkstra

Forum bood hulp

5 december 2018

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Raymond de Koning

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

6 november 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Susanne Bosman

Uitgelichte belastingadviseurs uit Ternaard

DVEN Surhuisterveen

Gedempte Vaart 14
9230 AA Surhuisterveen
Nederland

0512 362 445
http://www.dven.nl/

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen

Skoallestrjitte 30
9271 BV De Westereen
Nederland

0511 447 500
http://www.kvenemaassurantien.nl/

Assurantie- en Administratiekantoor Hoekstra

Voorstraat 107
9291 CG Kollum
Nederland

0511 451 280
http://www.hoekstra-kollum.nl/