belastingadviseur Lellens

Zoek jij een topper voor jouw belasting in Lellens?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Lellens verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Lellens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Lellens gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Lellens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lellens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Luddeweer, Woltersum en Winneweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Lellens

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Lellens. Een goede belastingadviseur vinden die je met je belastingzaken helpt is niet zo makkelijk als het lijkt. Precies om deze reden hebben wij een paar makkelijke stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Lellens kan contacteren die jouw belastingzaken onder handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Lellens

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Lellens nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Hierbij gaat het natuurlijk niet alleen maar over de normale belastingaangifte, hij let ook op aftrekposten. Veel ondernemingen merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Lellens, afhankelijk van omvang van je bedrijf. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je eventueel je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleinere ondernemingen helpen met hun belastingzaken.

De grote bedrijven met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inschakelen van een belastingadviseur. Dit door het gegeven dat je ontzettend veel geld kunt overhouden. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je omzet. De belastingadviseur kent de aftrekposten waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Lellens
  • Altijd een belastingadviseur regio Lellens
  • Erkende belastingadviseurs regio Lellens
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Lellens

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Lellens – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Lellens is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Het is bijvoorbeeld handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur kan. Dit idee is alleen onjuist. De accountant zal vooral bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inschakelen. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst.Dankzij deze tips kan je zien waar het in de onderneming nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Lellens.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Lellens?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Lellens te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Lellens

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Lellens, het heeft namelijk veel voordelen. Op de eerste plaats zal je erg veel kosten besparen in verhouding tot vorige jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Lellens weet hier alles van, je hebt dus de garantie dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Lellens veel tijd overhouden. Het opstellen en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers veel tijd in beslag. Deze verspilde tijd is natuurlijk zonde. Door de belastingadviseur hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden.

Tevens komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is wettelijk verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te dienen. Voor een ZZP’er is dit vaak de reden om een belastingkantoor in Lellens in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Lellens gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Met onze tips zal je uitkomen bij een betere kandidaat.

Als je zelf weet wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Lellens is vind je sneller de partij die je nodig hebt. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn werkzaamheden zijn. Wil je alleen maar de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Buiten het opstellen van de taken is het handig om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Lellens. Je mag altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Lellens te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Lellens.

Belastingadviseurs uit Lellens vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Lellens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Lellens

Gemiddeld kost een belastingkantoor in Lellens €80,- per uur. Voor de startende adviseurs zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer meer kwijt.

Het is ook een optie om één opdracht uit te laten voeren. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om enkel advies af te nemen. Hier betaal je meestal een vast tarief voor. Kijk ook even naar de andere diensten van de belastingadviseur in Lellens. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Lellens te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Lellens?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Lellens te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Lellens

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het tijd om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Na het doornemen van de offerte wordt meestal een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Lellens

Opzoek naar een belastingconsulent uit Lellens?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Lellens – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Ook weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier gebruiken om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Lellens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Lellens. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Lellens.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Lellens. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Lellens waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Lellens

Ideale tip

4 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vanessa de Leeuw

erg snel

3 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Pascal Evers

Eindelijk een fijne site

1 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bianca Schouten

Goede werking van de website

5 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Postma

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

28 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bram van Doorn

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Franciscus Post

niet verwacht zo betaalbaar

2 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Bosman

Positieve ervaring

26 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Monique Hofman

Perfecte tip

28 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger Smits

Eindelijk een goede site gevonden

22 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ingrid Meijer

betaalbaar en professioneel

28 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Danny van Doorn

Snelle offerte

20 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Eric Driessen

Via forum hier terechtgekomen

21 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Petrus de Vries

Lang leve google

23 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van der Horst

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline Hoekstra

Dit werkt fijn

19 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rogier Kuipers

De perfecte match

17 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elisabeth van de Velde

Gevonden via forum

20 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marije de Bruijn

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke Scholten

Belastingadviseurkaart is top!

13 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Christian Wolters

Prettige service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Steven Huisman

Fijn!

18 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jolanda Verbeek

Lang leve google

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Schouten

Perfecte tip

12 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marinus Dijkstra

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Karin van den Heuvel

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Albert Jacobs

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marloes Veenstra

Goede werking van de website

8 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jeroen Kuiper

Vlugge offerte

6 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin Kramer

Lang leve google

8 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Hendriks

erg snel

6 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Brenda de Leeuw

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin de Haan

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

5 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Eveline de Boer

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrik van Veen

Gevonden via forum

31 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Roy van den Broek

Ideale tip

1 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

4 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Danny de Groot

Aangenaam verrast

30 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrika de Lange

Werkt goed dit

29 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Esther van der Meulen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

2 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adriana Smits

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrika Bosch

De perfecte match

24 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marleen Wolters

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke Mulder

snelle service

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kevin Jonker

snelle service

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- David Bosch

Super service

27 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tamara Hendriks

Heel positief

24 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Richard Vermeulen

Via Via maar dan beter

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van den Bosch

Perfecte tip

19 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joyce Dijkstra

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

24 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelia Dijkstra

Super service

19 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kirsten Verbeek

Dé tip

17 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rutger Verhoeven

Forum bood hulp

19 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bas van der Meer

Snelle offerte

14 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marc van der Meulen

Super service

18 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hanneke de Groot

zeer rap geholpen

12 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Natasja Wolters

erg snel

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Judith Dijkstra

Werkt goed dit

16 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Klaas Sanders

Ideale website

14 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik van Loon

Heel positief

10 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sebastiaan de Vries

De perfecte match

10 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel de Jong

Perfecte tip

12 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Albert Visser

snelle service

7 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Eva de Bruijn

Dé tip

8 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rogier Blom

De perfecte match

10 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra van de Wal

vlot en makkelijk

5 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Eva van Dijk

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marijke Brouwer

Perfecte website

1 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jessica Bakker

Voortreffelijke match

4 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth Scholten

De perfecte match

3 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Bosch

De perfecte match

29 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rogier Molenaar

Lang leve google

5 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke van den Broek

Google is je grootste vriend

30 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein Willemsen

Heel positief

27 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Barbara van Wijk

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natasja Bakker

Erg tevreden

30 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Lisette Mulder

Ideale tip

29 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerardus de Haan

Belastingadviseurkaart is top!

29 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sander van der Laan

aangename service

25 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anouk van de Ven

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole Jonker

Geen linkedin nodig

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle van Vliet

Duidelijke website

25 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Raymond Driessen

Lang leve google

18 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Kramer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriana Meijer

Prettige service

23 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sabrina Driessen

Belastingadviseurkaart is top!

19 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jan Mol

Ideale website

17 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natascha Boer

Fijne service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Tessa Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Peeters

Snelle offerte

17 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Evelien van Loon

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

13 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Joost Post

Eindelijk een fijne site

11 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Koning

Werkt goed dit

15 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rutger Verbeek

Voortreffelijke match

15 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roy Blom

Gevonden via forum

11 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Kirsten Dijkstra

Fijne service

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marieke Verhoeven

Perfecte tip

8 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Angelique Smeets

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Hanneke Kramer

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jessica Dekker

Werkt lekker!

7 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine de Haan

zeer rap geholpen

5 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Peter Sanders

snelle service

6 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Astrid de Haan

erg snel

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Suzanne Jacobs

Forum bood hulp

6 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Melanie Veenstra

Prettige service

5 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ruud Molenaar

Perfecte tip

1 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy Vink

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella Verhoeven

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeffrey van Dijk

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Kok

Belastingadviseurkaart is top!

30 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bianca Koster

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy de Jong

Lang leve google

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Vermeulen

Snelle offerte

23 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Antonius de Leeuw

Fijne service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wilhelmina Smeets

Perfecte tip

25 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marije Post

betaalbaar en professioneel

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid van Loon

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tom van Loon

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Edwin van de Berg

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natascha Mol

Duidelijke website

23 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmus Schouten

Via Via maar dan beter

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen van Dongen

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Franciscus van de Velden

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Chantal Sanders

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeroen Peeters

niet verwacht zo betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent van de Veen

Via linkedin niet hetzelfde

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Brouwer

Ideale tip

14 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan de Jonge

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marjolein de Groot

Vlugge offerte

12 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Femke Kuipers

Vlugge offerte

11 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie Kramer

Aangenaam verrast

2 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Judith Kramer

Eindelijk een fijne site

21 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Bosman

Belastingadviseurkaart is top!

8 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

3 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilse Koning

Gevonden via forum

28 januari 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Gerardus Evers

vlot en makkelijk

18 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sabine van de Velden

Vlugge offerte

16 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie de Groot

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Smits

Belastingadviseurkaart is top!

10 december 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Maas

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

3 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ivo van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Vincent de Leeuw

Dit werkt fijn

19 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Willemsen

Belastingadviseurkaart is top!

8 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sylvia de Jong

Werkt lekker!

5 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Diana Schipper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anne de Groot

Perfecte website

23 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Patrick Vermeulen

Perfecte website

17 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tim Jonker

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Angela van den Broek

aangename service

2 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Angelique Hoekstra

Lang leve google

24 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Verhoeven

zeer rap geholpen

18 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Maria van de Veen

aangename service

10 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Lisette van Beek

Via forum hier terechtgekomen

30 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barbara van der Heijden

Goed contact

27 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paul Huisman

Positieve ervaring

21 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Erwin Evers

Forum bood hulp

8 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Deborah van de Ven

Vlugge offerte

7 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart van Doorn

Aangenaam verrast

27 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Raymond Veenstra

Goed contact

19 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin van der Horst

Zeer verrast

15 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Annemarie van Leeuwen

Dé tip

10 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal Boer

Belastingadviseurkaart is top!

2 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Björn Scholten

aangename service

24 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Albert Blom

Ideale website

20 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cindy Scholten

Lang leve google

11 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Vos

Super service

31 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Claudia de Lange

Prettige service

26 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Catharina Dekker

Perfecte tip

21 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maaike Vermeulen

betaalbaarder dan ik dacht

12 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

3 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hanneke van de Pol

zeer rap geholpen

25 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marcel Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Smit

Werkt lekker!

13 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacob Willems

Ideale website

7 april 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maarten Bosch

Goed contact

28 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Björn Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

6 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martinus Postma

Duidelijke website

12 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerrit Dijkstra

snelle service

31 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marianne de Bruin

Fijn!

11 december 2018

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacobus van Doorn

Perfecte tip

14 november 2018

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmina Post

Uitgelichte belastingadviseurs uit Lellens

Linstra Bedrijfsadvies

Heerestraat 27
9991 BE Middelstum
Nederland

06 54753594
http://www.linstra.nl/

Groeneveld Accountants

Onno van Ewsumlaan 8
9991 AE Middelstum
Nederland

0595 552 355
http://www.acgr.nl/

OAMKB Groningen

Kieler Bocht 55
9723 JA Groningen
Nederland

06 37164546
http://www.oamkbgroningen.nl/