belastingadviseur Lage Mierde

Behoefte aan een betaalbare belastingadviseur in Lage Mierde die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Lage Mierde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Lage Mierde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Lage Mierde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Lage Mierde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lage Mierde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Reusel, Diessen en Netersel bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Lage Mierde

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Neem contact op met een belastingadviseur in Lage Mierde. Het is niet zo simpel om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een aantal makkelijke stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Wacht dus niet langer, lees dit artikel en vind de belastingadviseur in Lage Mierde die jou kan helpen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Lage Mierde

Veel organisaties weten niet wanneer zij een belastingadviseur in Lage Mierde nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Dit gaat uiteraard verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. Veel ondernemingen merken meteen wat de pluspunten zijn van een belastingadviseur in Lage Mierde, afhankelijk van omvang van je organisatie. Wanneer je op jaarbasis een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken makkelijk zelf doen. Kom je er toch niet uit? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte optie zijn.

Voor grote bedrijven die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het contracteren van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Deze ondernemingen kunnen namelijk een hoop geld besparen. De aftrekposten lopen namelijk hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je omzet. De belastingadviseur weet precies waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Lage Mierde
  • Altijd een belastingadviseur regio Lage Mierde
  • Erkende belastingadviseurs regio Lage Mierde
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Lage Mierde

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Lage Mierde – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Lage Mierde is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur kiezen. Bedrijfseigenaren halen deze twee personen vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen incorrect. Een accountant houd zich voornamelijk bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft te betalen. Door de belastingadviseur gaat het bedrijf er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Lage Mierde.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Lage Mierde?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Lage Mierde te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Lage Mierde

Er zijn erg veel redenen op te noemen waarom ook jij zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Lage Mierde, het heeft namelijk veel voordelen. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een heleboel geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn expertise weet je zeker dat je geen overbodige kosten maakt. Ook zal je door de werkzaamheden van een belastingadviseur in Lage Mierde veel tijd overhouden. We weten natuurlijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Dit is zonde van je tijd. Door de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Tevens komt niemand graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken overzichtelijk te hebben in ons land. Voor een particulier is dit vaak de voornaamste reden om een belastingkantoor in Lage Mierde in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Lage Mierde gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je begint met zoeken is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee jij de beste dienstverlener kan kiezen.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Lage Mierde is vind je veel sneller de partij die je nodig hebt. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Wil je alleen maar de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook adviseren rondom de belastingen? Buiten het formuleren van de werkzaamheden is het goed om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Lage Mierde. Je mag altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Lage Mierde te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Lage Mierde.

Belastingadviseurs uit Lage Mierde vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Lage Mierde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Lage Mierde

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Lage Mierde gemiddeld 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de dienstverlener, bij een beginnend kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook een optie om één opdracht af te spreken. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om alleen advies af te nemen. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Lage Mierde. Grote organisaties zoeken bijvoorbeeld iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Lage Mierde te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Lage Mierde?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Lage Mierde te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Lage Mierde

Nu je begrijpt waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Lage Mierde. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Na het ontvangen van de offerte wordt vaak een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Lage Mierde

Opzoek naar een belastingconsulent uit Lage Mierde?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Lage Mierde – investering met voordelen

Na het doornemen van dit artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Lage Mierde. Als het goed is is het ook duidelijk waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Lage Mierde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Lage Mierde. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Lage Mierde.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Lage Mierde. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Lage Mierde waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Lage Mierde

snel geholpen

7 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Gerrit Bakker

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

7 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Irene Driessen

Snelle offerte

3 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrik van Loon

Fijn!

7 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Charlotte Willems

Perfecte website

3 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marianne Evers

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

7 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Koen van der Horst

Ideale tip

29 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anita de Groot

Zeer verrast

29 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ellen van de Pol

Snelle offerte

27 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel Brouwer

Voortreffelijke match

29 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marloes Brouwer

Prettige service

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Annemarie Dijkstra

Gevonden via forum

27 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Maaike Vink

erg betaalbaar

25 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Boer

Dé tip

27 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Catharina van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Arie Martens

Prettige service

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Antonius Vos

Voortreffelijke match

21 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joris Dekker

Goede werking van de website

17 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan van der Laan

Vlugge offerte

23 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten Schipper

Voortreffelijke match

16 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Albert Kuiper

Ideale tip

21 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mirjam Hoekstra

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas Jonker

Aangenaam verrast

12 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Irene Huisman

Ideale tip

18 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anouk Kok

Dit werkt fijn

11 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Femke Bosman

Perfecte tip

12 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Femke Bakker

Positieve ervaring

10 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ramona Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

9 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Ruben Meijer

niet verwacht zo betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela de Vos

Super service

8 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dirk van der Linden

zeer rap geholpen

9 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Dennis Driessen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacob van Veen

Voortreffelijke match

10 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pieter de Graaf

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paul Mulder

Perfecte tip

9 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Roel Kuijpers

Via Via maar dan beter

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke Koster

Forum bood hulp

6 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ramona de Leeuw

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle Schipper

Forum bood hulp

4 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Elisabeth van Dijk

Prettige service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Esther van de Wal

Dit werkt fijn

29 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey van Dijk

Belastingadviseurkaart is top!

30 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Roel van der Meulen

Perfecte tip

2 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marleen Bos

Duidelijke website

25 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christiaan Vos

Super service

31 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Koen van de Ven

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ellen Schouten

zeer rap geholpen

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Eva Willems

erg betaalbaar

25 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Bosch

Lang leve google

23 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Willems

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

27 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anouk Peeters

Fijn!

26 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ruud de Graaf

Perfecte website

25 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Albert van de Wal

Eindelijk een fijne site

17 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Robertus van de Velde

Ideale tip

17 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bas de Leeuw

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simon Smits

betaalbaarder dan ik dacht

14 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven van den Heuvel

niet verwacht zo betaalbaar

17 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob Visser

Belastingadviseurkaart is top!

15 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ingrid Hofman

Dé tip

18 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rogier de Vos

Ideale website

16 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tamara van Veen

Duidelijke website

12 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Karin van Doorn

Positieve ervaring

14 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ronald Hermans

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Catharina van der Meer

Vlugge offerte

10 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Lisette de Bruin

Heel positief

13 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jasper Hermans

Vlugge offerte

13 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

11 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline van de Brink

Zeer verrast

4 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Wilhelmina de Graaf

Geen linkedin nodig

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Schipper

Gevonden via forum

4 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Marieke Kuijpers

Ideale match

8 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ingrid Schouten

erg betaalbaar

7 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert de Bruijn

Vlugge offerte

6 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana van den Bosch

Forum bood hulp

2 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kevin de Groot

Ideale tip

29 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeffrey van de Pol

Eindelijk een goede site gevonden

29 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tim Mulder

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ramona Koster

Dit werkt fijn

1 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Janssen

Vlugge offerte

29 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia Groen

Super service

24 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Caroline van Dijk

Aangenaam verrast

28 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jolanda Sanders

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Margaretha Post

zeer rap geholpen

22 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Natasja Gerritsen

Eindelijk een fijne site

22 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jasper Evers

Goed contact

20 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriana van der Meer

erg betaalbaar

25 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

24 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Bosman

Duidelijke website

18 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kim van Dongen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Barry Boer

Via linkedin niet hetzelfde

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Kuijpers

Gevonden via forum

21 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Yvonne Jonker

snel geholpen

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Natascha Kok

Ideale tip

14 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petra Molenaar

Zeer verrast

12 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Natascha Wolters

Duidelijke website

15 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Renate van Wijk

Snelle offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce van der Meer

Fijn!

13 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Brenda de Ruiter

snelle service

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Roel Kuiper

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Irene de Bruijn

Ideale website

6 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roy Post

Via forum hier terechtgekomen

7 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Bianca van den Bosch

Goede werking van de website

9 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joost van Loon

aangename service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacobus Willemsen

Snelle offerte

6 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Susanne van den Bosch

Ideale match

7 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Suzanne van den Heuvel

Google is je grootste vriend

5 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Maas

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pieter Bosch

aangename service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Leonie Peters

Snelle offerte

30 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Rob Kramer

Super service

29 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jelle van der Meulen

Werkt goed dit

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin van de Berg

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelis Blom

Ideale match

31 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maarten de Koning

Perfecte website

31 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petrus de Jong

erg betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Meijer

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacob Bos

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Barbara Hendriks

Dé tip

27 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie van Veen

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bart van Loon

Forum bood hulp

25 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Marloes van Veen

Snelle offerte

23 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette van Dongen

Geen linkedin nodig

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Peeters

Duidelijke website

22 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marinus Sanders

Fijn!

23 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rob Bakker

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Peter de Vries

Gevonden via forum

17 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Dennis Evers

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus van de Veen

Perfecte website

20 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Yvonne de Haan

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Roel Gerritsen

erg snel

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Matthijs Bosman

Fijne service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wendy de Bruijn

Perfecte website

14 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilse Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter van Doorn

Duidelijke website

6 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Tom Timmermans

Belastingadviseurkaart is top!

5 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ronald Martens

Goed contact

26 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jolanda van de Ven

Heel positief

18 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Nathalie de Vos

Geen linkedin nodig

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Vermeulen

Voortreffelijke match

4 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth de Leeuw

Fijne service

25 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adriaan van der Linden

Zeer verrast

20 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Astrid Boer

Goed contact

11 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël van de Brink

Snelle offerte

8 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Niels Hofman

Gevonden via forum

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal de Ruiter

betaalbaarder dan ik dacht

4 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Irene van de Veen

Perfecte website

28 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilse Driessen

Gevonden via forum

15 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

10 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Deborah Koning

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

6 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Driessen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

31 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dennis Bakker

Lang leve google

20 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Martens

Eindelijk een fijne site

14 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ingrid van der Meulen

Lang leve google

5 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Martens

Google is je grootste vriend

28 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

19 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke Dekker

Dit werkt fijn

15 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Franciscus van der Linden

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

7 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Steven van den Broek

Snelle offerte

1 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge Bakker

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

24 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Maurice de Wit

Goed contact

18 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elizabeth van Veen

Goed contact

9 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marloes Molenaar

Snelle offerte

6 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Christiaan van de Veen

Vlugge offerte

31 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen Groen

Google is je grootste vriend

22 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Driessen

Belastingadviseurkaart is top!

17 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pieter Koning

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marcel Dekker

Positieve ervaring

1 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Stefan de Bruijn

Dit werkt fijn

24 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barry Dijkstra

Eindelijk een fijne site

16 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke Smits

Forum bood hulp

13 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sabrina Hoekstra

Dé tip

3 juni 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabine Groen

Vlugge offerte

30 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van den Heuvel

Vlugge offerte

20 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien van Dongen

Dit werkt fijn

13 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Peter de Haan

Gevonden via forum

4 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Bram Willemsen

Werkt lekker!

28 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Astrid Driessen

Vlugge offerte

22 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bastiaan van de Velde

Voortreffelijke match

12 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth Bosman

Goed contact

5 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Dekker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

2 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eva van den Heuvel

Lang leve google

10 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Smit

Lang leve google

9 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika van der Horst

Goed contact

6 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ramona de Jonge

Snelle offerte

15 november 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bas van der Linden

Uitgelichte belastingadviseurs uit Lage Mierde

Zonnefabriek

Daniël Goedkoopstraat 23a
1096 BD Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 7585420
https://www.zonnefabriek.nl/onze-service/btw-teruggave-zonnepanelen/

ADM Consult Bvba

Kapittelhof 24C
3920 Lommel
België

+32 11 39 80 10
http://www.admconsult.be/

Administratie & Adviesbureau Dort

Stationsstraat 35
5281 GA Boxtel
Nederland

0411 688 400
http://www.dortadministratie.nl/