belastingadviseur Koog aan de Zaan

Wil jij een ijzersterke belastingadviseur in Koog aan de Zaan die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Koog aan de Zaan verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Koog aan de Zaan – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Koog aan de Zaan gezocht?

Een belastingadviseur uit Koog aan de Zaan vinden

Belastingadviseur Koog aan de Zaan
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Koog aan de Zaan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zaandam, Wormerveer en Westzaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Koog aan de Zaan

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Schakel een belastingadviseur in Koog aan de Zaan in. Het is niet zo simpel om de beste belastingadviseur te contacteren die jou kan helpen bij je belastingzaken. Precies om deze reden hebben wij een aantal eenvoudige stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Lees snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Koog aan de Zaan kan contacteren die jouw belastingzaken onder handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Koog aan de Zaan

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Koog aan de Zaan nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Dit gaat vanzelfsprekend verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten enzovoort. Veel ondernemingen zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Koog aan de Zaan, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van de organisatie. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken eenvoudig zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte optie zijn.

Voor grote organisaties die wel een hoge omzet op jaarbasis weten te genereren zal het inschakelen van een belastingadviseur echt een onmisbare stap zijn. Dit door het feit dat je ontzettend veel geld kunt overhouden. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één aftrekpost al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van waar jij voor in aanmerking komt. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Koog aan de Zaan
  • Altijd een belastingadviseur regio Koog aan de Zaan
  • Erkende belastingadviseurs regio Koog aan de Zaan
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Koog aan de Zaan

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Koog aan de Zaan – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Koog aan de Zaan. Het is bijvoorbeeld goed om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee personen vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde doen. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich alleen bezig met het bijhouden van je administratie. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst.Door deze adviezen kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Koog aan de Zaan.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Koog aan de Zaan?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Koog aan de Zaan te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Koog aan de Zaan

Een belastingadviseur in Koog aan de Zaan in dienst hebben brengt zo zijn voordelen met zich mee. Allereerst zal je erg veel kosten kunnen besparen in vergelijking tot vorige jaren. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Koog aan de Zaan weet hier alles vanaf, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het maken en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers veel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk voor je uit handen.

Tevens is het zo dat je middels een belastingadviseur in Koog aan de Zaan veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Koog aan de Zaan kan voorkomen. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in ons land. Voor een ZZP’er is dit vaak de reden om een belastingkantoor in Koog aan de Zaan in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Koog aan de Zaan gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Dankzij onze aanbevelingen zal je uitkomen bij een veel betere dienstverlener.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de uiteindelijke opdracht voor de belastingadviseur in Koog aan de Zaan is vind je veel sneller de partij die je nodig hebt. Het is ook van belang om duidelijk af te spreken wat zijn werkzaamheden zijn. Wil je enkel de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook advies geven rondom de belastingen? Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de andere klanten van de belastingadviseur in Koog aan de Zaan. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Koog aan de Zaan te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Koog aan de Zaan.

Belastingadviseurs uit Koog aan de Zaan vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Koog aan de Zaan vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Koog aan de Zaan

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Koog aan de Zaan meestal 80 euro per uur rekent. Bij adviseurs met minder ervaring zal je minder kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer meer kwijt.

Het is ook mogelijk om één opdracht af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je vaak een vast tarief voor. Kijk ook even naar de andere diensten van de belastingadviseur in Koog aan de Zaan. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Koog aan de Zaan te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Koog aan de Zaan?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Koog aan de Zaan te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Koog aan de Zaan

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te nemen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in Koog aan de Zaan. Als de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen in de toekomst.

Na het doornemen van de offerte wordt vaak een kennismakingsgesprek ingepland. Het is namelijk wel zo handig dat je het goed kan vinden met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Koog aan de Zaan

Opzoek naar een belastingconsulent uit Koog aan de Zaan?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Koog aan de Zaan – investering met voordelen

Na het doornemen van bovenstaand artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Koog aan de Zaan. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Koog aan de Zaan

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Koog aan de Zaan. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Koog aan de Zaan.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Koog aan de Zaan. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Koog aan de Zaan waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Koog aan de Zaan

Via linkedin niet hetzelfde

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark de Vries

Snelle offerte

5 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Peeters

Positieve ervaring

7 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Miranda Postma

Eindelijk een goede site gevonden

7 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Frank van Veen

Ideale website

6 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniël Sanders

Aangenaam verrast

29 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Angelique Verhoeven

snelle service

27 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Suzanne van Doorn

aangename service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Thomas Jonker

Snelle offerte

27 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robin Postma

Google is je grootste vriend

25 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus de Boer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kelly Huisman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dennis van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo van de Ven

Vlugge offerte

23 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas van de Brink

betaalbaarder dan ik dacht

22 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Hendriks

Ideale match

18 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sanne van de Ven

aangename service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Gerardus Jonker

Aangenaam verrast

20 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Karin van den Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

21 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa de Vries

Werkt goed dit

16 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Huisman

Goede werking van de website

17 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Claudia de Graaf

Vlugge offerte

14 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Koen Koning

Eindelijk een fijne site

13 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier van der Horst

vlot en makkelijk

12 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Adrianus Bakker

Dé tip

17 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Christiaan Peeters

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martinus Molenaar

snelle service

11 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Adriaan Jacobs

Dit werkt fijn

11 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jasper de Vos

De perfecte match

6 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Caroline Vermeulen

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Esther van der Heijden

Geen linkedin nodig

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey van der Meer

Ideale match

4 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije Willemsen

Erg tevreden

7 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Guido de Vos

Lang leve google

7 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Meijer

Ideale tip

2 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruud Scholten

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anne de Bruin

betaalbaar en professioneel

5 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Verbeek

Werkt lekker!

31 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne Mulder

Ideale website

29 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sylvia Wolters

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas Dekker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

27 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marije Kuijpers

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas de Graaf

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie van der Meer

vlot en makkelijk

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ilona Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

25 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier van den Bosch

Forum bood hulp

29 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jessica van der Horst

Geen linkedin nodig

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth Groen

Ideale tip

24 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barry van Dongen

Fijne service

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Dirk van de Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nienke Verbeek

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine van den Bosch

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Suzanne Koster

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

17 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Angela Dekker

Dit werkt fijn

20 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Scholten

Ideale match

20 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin Bos

De perfecte match

18 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacobus de Bruijn

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Manon Veenstra

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Petra van Vliet

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Arjan Koster

niet verwacht zo betaalbaar

13 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Meijer

Positieve ervaring

13 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Miranda van Vliet

Gevonden via forum

11 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Adrianus van Dam

Duidelijke website

8 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom de Jong

Voortreffelijke match

11 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel van Loon

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud Visser

Werkt goed dit

12 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tessa Jacobs

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

4 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marloes van den Bosch

De perfecte match

3 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Monique Vermeulen

Snelle offerte

2 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Cindy Jansen

snel geholpen

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ruud van de Velde

Voortreffelijke match

1 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sylvia Veenstra

Werkt lekker!

30 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mirjam van den Broek

Gevonden via forum

1 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Adriaan van den Heuvel

Dé tip

5 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Steven van der Meulen

Voortreffelijke match

1 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Frank de Bruin

Prettige service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sharon Gerritsen

Vlugge offerte

2 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Manon Smeets

Aangenaam verrast

30 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mariska Kuipers

aangename service

24 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marjolein Smits

Prettige service

25 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Vanessa van de Berg

zeer rap geholpen

26 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Anouk Dekker

Zeer verrast

28 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Remco van de Veen

Voortreffelijke match

23 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Matthijs Prins

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anita Smits

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob van de Berg

Snelle offerte

19 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Koen de Jong

Positieve ervaring

20 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Barbara de Boer

Forum bood hulp

19 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Pieter Scholten

Voortreffelijke match

17 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke Bosman

Aangenaam verrast

19 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva van den Heuvel

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maartje van der Linden

aangename service

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Renate de Koning

Goede werking van de website

16 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tamara Smits

Belastingadviseurkaart is top!

9 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Guido van den Broek

Gevonden via forum

12 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Marco van der Heijden

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Patrick van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter Jansen

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Leonie de Bruin

Ideale tip

7 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Judith van Loon

Lang leve google

6 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Willems

Perfecte tip

7 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martine Wolters

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen van Dam

Goede werking van de website

7 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marco Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël Huisman

Via Via maar dan beter

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger van de Pol

Snelle offerte

31 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus van Dam

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ellen Martens

De perfecte match

30 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke de Vos

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sabine de Leeuw

Gevonden via forum

1 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Niels van Vliet

Prettige service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Caroline Kramer

erg betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Prins

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

22 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sebastiaan de Boer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Petronella Kok

De perfecte match

26 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eveline Huisman

snelle service

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Björn Meijer

Erg tevreden

20 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marieke van Veen

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin van Loon

Werkt lekker!

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jelle Hermans

Lang leve google

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Vos

Super service

21 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ruud Smits

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan van Doorn

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maurice van Vliet

Perfecte tip

18 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda Postma

Ideale website

13 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tessa de Wit

Ideale tip

14 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marco de Bruin

Voortreffelijke match

13 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angelique Jonker

vlot en makkelijk

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Adriana Kuiper

Positieve ervaring

10 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kim de Graaf

erg betaalbaar

12 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelia van de Brink

Zeer verrast

2 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Joost Smits

Prettige service

23 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk de Graaf

Via Via maar dan beter

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Willemsen

Perfecte tip

12 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barry Visser

Ideale match

1 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Daniël Meijer

Geen linkedin nodig

29 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica Hendriks

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Jacobs

Belastingadviseurkaart is top!

15 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Caroline van de Veen

Forum bood hulp

2 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marcel Peters

aangename service

12 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Willems

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

30 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin van de Wal

Ideale match

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Richard van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

19 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy de Ruiter

Voortreffelijke match

12 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela de Leeuw

Erg tevreden

6 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ramona Groen

Ideale tip

30 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob Verhoeven

Goed contact

20 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan Postma

aangename service

11 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Pascal Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Roy van den Broek

Google is je grootste vriend

1 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie Prins

Via Via maar dan beter

24 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Evers

Super service

17 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Christiaan Willems

Aangenaam verrast

10 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander van Veen

Erg tevreden

31 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Gerrit van de Ven

Snelle offerte

26 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrik Hofman

Goed contact

15 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan van der Meer

Via Via maar dan beter

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper van de Ven

Goede werking van de website

1 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniël Groen

Eindelijk een goede site gevonden

27 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sharon de Bruin

vlot en makkelijk

24 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Elizabeth Koning

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

16 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bart de Bruijn

Zeer verrast

7 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anne Boer

Positieve ervaring

30 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ruben Janssen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

22 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Paulus van der Laan

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

17 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacoba de Ruiter

Goed contact

7 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sharon Kok

zeer rap geholpen

3 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Maria Jansen

Ideale website

28 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Suzanne Sanders

vlot en makkelijk

20 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Iris Janssen

Goed contact

15 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dirk Kuipers

Ideale website

4 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemieke van Doorn

Forum bood hulp

25 april 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tessa van der Laan

Erg tevreden

25 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Lisette van Loon

De perfecte match

13 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 april 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Miranda Peeters

Lang leve google

31 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Kramer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

28 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Caroline de Wit

Via Via maar dan beter

14 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Verhoeven

erg snel

10 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Barbara van de Pol

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

6 november 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Albert de Haan

Uitgelichte belastingadviseurs uit Koog aan de Zaan

Bruijn Advies V.O.F.

Oukes Weer 5
1566 RW Assendelft
Nederland

075 622 3885
http://www.bruijnadvies.nl/

H&O Financiële administraties

Koetserstraat 4
1531 NX Wormer
Nederland

06 53839776
http://hnofa.nl/

Administratie & Belastingadvieskantoor Paray

Grote Tocht 42
1507 CG Zaandam
Nederland

085 303 4297
http://www.paray.nl/