belastingadviseur Hantum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw belasting in Hantum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Hantum verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hantum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Hantum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Hantum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hantum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Aalzum, Ternaard en Waaxens bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Hantum

Geen zin meer in je belastingaangifte? Neem contact op met een belastingadviseur in Hantum. Het is niet zo makkelijk om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een paar eenvoudige stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en lokaliseer de belastingadviseur in Hantum die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Hantum

Veel organisaties vragen zich af wanneer zij een belastingadviseur in Hantum nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Dit gaat natuurlijk verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten en dergelijke. Veel bedrijven merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Hantum, afhankelijk van omvang van je organisatie. Wanneer je op jaarbasis een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken eenvoudig zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine organisaties helpen met hun belastingzaken.

Voor grote bedrijven die wel veel omzet op jaarbasis weten te genereren zal het inschakelen van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het feit dat je veel geld kunt besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je omzet. De belastingadviseur weet waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Hantum
  • Altijd een belastingadviseur regio Hantum
  • Erkende belastingadviseurs regio Hantum
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Hantum

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Hantum – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Hantum. Een van de zaken waar je goed over moet nadenken: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur kiezen. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen incorrect. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst. Door de belastingadviseur gaat de organisatie er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Hantum.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Hantum?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Hantum te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Hantum

Een belastingadviseur in Hantum aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een heleboel geld. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Hantum weet hier alles vanaf, je weet dus dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het invullen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers veel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. Door de belastingadviseur hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken.

Daarnaast komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken overzichtelijk te hebben in Nederland. Dit is een van de redenen dat ook zelfstandige ondernemers er baat bij hebben om een belastingkantoor Hantum in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Hantum gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om je zoektocht te starten. Door onze tips zal je zoektocht eindigen bij een veel betere partij.

Als je zelf weet wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Hantum is vind je sneller de partij die het beste bij je past. Maak dan ook goede afspraken over de werkzaamheden die je wilt uitbesteden. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal verschillende diensten aan. Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar de expertise van de belastingadviseur in Hantum. Als je meer wilt weten over een specifiek belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Hantum te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Hantum.

Belastingadviseurs uit Hantum vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Hantum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Hantum

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Hantum gemiddeld 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de dienstverlener, bij een beginnend kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook een optie om één opdracht af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Hantum. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Hantum te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Hantum?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Hantum te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Hantum

Nu je begrijpt waar je op moet letten en waarvoor je een belastingadviseur kan inschakelen is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je opdrachten in je aanvraag. Je wilt namelijk voorkomen dat er miscommunicatie over de taken ontstaat, het is handig om zo snel mogelijk tot een duidelijke overeenkomst te komen.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Hantum

Opzoek naar een belastingconsulent uit Hantum?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Hantum – investering met voordelen

Na het lezen van bovenstaand artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Hantum. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier gebruiken om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Hantum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Hantum. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Hantum.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Hantum. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Hantum waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Hantum

Google is je grootste vriend

25 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Vink

Eindelijk een fijne site

23 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Danny de Bruin

Snelle offerte

20 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne de Lange

Zeer verrast

23 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sabrina Postma

Gevonden via forum

17 juli 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jessica Dekker

Geen linkedin nodig

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus de Groot

Werkt lekker!

21 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Claudia Kuipers

Ideale tip

15 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Catharina de Bruijn

Gevonden via forum

13 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vanessa de Ruiter

snelle service

17 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Laura de Graaf

Lang leve google

18 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus van Doorn

Werkt lekker!

10 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana Hendriks

Vlugge offerte

12 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Dijkstra

Werkt lekker!

16 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marianne Koning

aangename service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Laura van der Meer

Aangenaam verrast

9 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Remco de Graaf

Fijne service

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Paul van Doorn

snel geholpen

9 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Vincent Schipper

vlot en makkelijk

4 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Johannes van der Linden

Ideale website

3 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Leonie van Dongen

Dé tip

3 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cindy Hermans

Ideale website

7 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anita Jansen

Super service

5 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wendy Jansen

Vlugge offerte

2 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein Martens

Fijn!

2 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacqueline Veenstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud van Doorn

Via Via maar dan beter

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Janssen

Dé tip

29 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vanessa de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

30 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Mirjam Hermans

Geen linkedin nodig

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Vos

Forum bood hulp

23 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ruben van de Velde

Snelle offerte

23 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein Janssen

Via Via maar dan beter

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth de Vries

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ramona Koning

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kim de Vries

Forum bood hulp

25 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sebastiaan Peters

betaalbaarder dan ik dacht

21 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Kramer

Super service

21 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruben Hendriks

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja Brouwer

aangename service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Nicolaas van der Meulen

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Janneke van den Broek

Forum bood hulp

17 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Roel van der Horst

erg betaalbaar

18 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Vos

Perfecte tip

11 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robertus van den Heuvel

Snelle offerte

15 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Danny van der Linden

Lang leve google

16 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien Verbeek

Werkt lekker!

15 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thijs Vos

Fijne service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sandra van Veen

Google is je grootste vriend

12 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd Verhoeven

Werkt goed dit

6 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Franciscus Timmermans

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan van den Heuvel

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben van der Laan

Positieve ervaring

8 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marijke Bosch

Fijne service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Barry de Jonge

snel geholpen

3 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Hanneke van der Laan

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

2 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Martine Kuipers

snelle service

3 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martinus Dijkstra

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelis Evers

Fijn!

4 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Peter Wolters

Dit werkt fijn

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly de Jong

Duidelijke website

29 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriana Kok

Vlugge offerte

28 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda Postma

Perfecte tip

1 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vanessa de Koning

betaalbaar en professioneel

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha van Dijk

Perfecte tip

30 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Susanne Bos

Lang leve google

25 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger van der Meulen

Erg tevreden

25 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Daniëlle van Veen

Via Via maar dan beter

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Kuipers

Forum bood hulp

21 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Ilse van Dam

Eindelijk een fijne site

25 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeroen Huisman

Dé tip

22 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Melanie Visser

Werkt lekker!

20 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maaike Koster

vlot en makkelijk

19 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Michiel de Haan

Google is je grootste vriend

16 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim Jacobs

Positieve ervaring

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Arjan de Jong

Belastingadviseurkaart is top!

15 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sander van den Heuvel

Duidelijke website

14 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maaike Vos

Vlugge offerte

17 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne van den Broek

aangename service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Yvonne van der Laan

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Jonker

Geen linkedin nodig

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Verbeek

Werkt lekker!

15 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrika Mol

Lang leve google

7 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger de Groot

Voortreffelijke match

12 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sylvia van de Pol

Belastingadviseurkaart is top!

13 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Yvonne Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate van Wijk

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

6 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cindy de Vos

erg snel

3 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sylvia Prins

Lang leve google

5 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander de Groot

De perfecte match

7 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicolaas Meijer

Gevonden via forum

7 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sabrina van der Meulen

Ideale tip

4 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Astrid Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

6 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Willemsen

Snelle offerte

5 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon Blom

Werkt goed dit

1 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anne Koster

Erg tevreden

27 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sander Post

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Manon Jacobs

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin Post

aangename service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Nancy Janssen

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit van Wijk

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rutger van de Wal

De perfecte match

23 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tom Kuipers

Eindelijk een fijne site

20 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marianne Post

Dit werkt fijn

22 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barbara Gerritsen

Gevonden via forum

19 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Iris Willemsen

Perfecte website

19 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dennis Peeters

Dit werkt fijn

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicolaas de Bruin

Geen linkedin nodig

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna Meijer

snel geholpen

19 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Margaretha Timmermans

Belastingadviseurkaart is top!

18 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- René van Veen

vlot en makkelijk

12 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Ellen Molenaar

Goede werking van de website

11 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna van Dongen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

14 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Kirsten de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey Blom

Google is je grootste vriend

11 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

8 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Jasper van de Brink

erg betaalbaar

11 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Verhoeven

Ideale website

6 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johannes Boer

Via forum hier terechtgekomen

4 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- René Timmermans

Google is je grootste vriend

5 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina Veenstra

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Niels Koning

Forum bood hulp

4 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Angela van Dijk

Eindelijk een fijne site

4 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert Molenaar

Aangenaam verrast

7 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Arjan Bakker

Prettige service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Steven Hoekstra

Voortreffelijke match

31 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Niels Mulder

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

3 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elizabeth van de Velden

erg snel

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Martinus Schipper

Duidelijke website

2 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Leonie van den Heuvel

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Schipper

betaalbaarder dan ik dacht

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert de Leeuw

Snelle offerte

28 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Richard Peeters

erg snel

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Tim Brouwer

Lang leve google

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Hoekstra

Snelle offerte

29 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael van Dongen

Dit werkt fijn

22 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robin Kuiper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne de Groot

Gevonden via forum

25 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Gerardus Driessen

Via Via maar dan beter

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Jansen

Vlugge offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond Hofman

Ideale match

21 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eric van Veen

Dé tip

22 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michiel Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marjolein de Vos

Snelle offerte

17 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eric van der Heijden

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simone de Haan

Fijne service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Johanna Meijer

Vlugge offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Smits

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Albert van de Ven

erg snel

12 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Lisette Peters

Zeer verrast

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Martine Jacobs

De perfecte match

10 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Diana Schipper

Belastingadviseurkaart is top!

28 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Astrid Verbeek

Aangenaam verrast

26 februari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wouter Schipper

Ideale tip

19 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Matthijs Bosman

Goed contact

7 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Thijs Brouwer

Zeer verrast

31 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Barry van Veen

Snelle offerte

26 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Iris de Groot

Fijn!

19 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter Verbeek

Dé tip

13 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eva Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tom van de Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Evers

Positieve ervaring

30 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sjoerd van den Heuvel

Vlugge offerte

28 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roy Maas

Eindelijk een goede site gevonden

14 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella van de Berg

erg snel

10 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul van de Pol

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

5 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cornelis de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Kuiper

Positieve ervaring

26 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jolanda Willemsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido van Doorn

Ideale website

13 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bas Jacobs

Goed contact

4 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Diana Vink

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

26 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Robert Hermans

Perfecte website

19 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilona van den Bosch

betaalbaar en professioneel

19 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Bakker

Snelle offerte

7 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martin Vos

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ivo Bos

Dit werkt fijn

25 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Raymond de Bruin

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Hendriks

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Kok

Eindelijk een fijne site

2 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maaike Driessen

Perfecte tip

31 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anita van den Heuvel

Via linkedin niet hetzelfde

22 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik van de Ven

Perfecte website

18 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Edwin Bakker

Ideale tip

4 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerrit Gerritsen

Eindelijk een fijne site

29 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natasja Schipper

Lang leve google

26 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Verhoeven

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

13 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacoba van Leeuwen

Via Via maar dan beter

10 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia van der Meulen

Zeer verrast

3 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ruben van der Heijden

erg betaalbaar

25 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo van Beek

Goed contact

22 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Miranda Sanders

Eindelijk een goede site gevonden

12 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie van den Heuvel

Heel positief

8 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Barbara Mulder

Eindelijk een fijne site

25 april 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost Willemsen

Lang leve google

20 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

17 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Hermans

Snelle offerte

5 april 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik van Loon

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kim Dijkstra

Snelle offerte

4 februari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram van Beek

Snelle offerte

9 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Irene van de Pol

Fijne service

27 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Dave van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

1 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Chantal Mol

Snelle offerte

13 november 2018

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper Smeets

Uitgelichte belastingadviseurs uit Hantum

DVEN Surhuisterveen

Gedempte Vaart 14
9230 AA Surhuisterveen
Nederland

0512 362 445
http://www.dven.nl/

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen

Skoallestrjitte 30
9271 BV De Westereen
Nederland

0511 447 500
http://www.kvenemaassurantien.nl/

Assurantie- en Administratiekantoor Hoekstra

Voorstraat 107
9291 CG Kollum
Nederland

0511 451 280
http://www.hoekstra-kollum.nl/