belastingadviseur De Woude

Behoefte aan een professionele belastingadviseur in De Woude die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur De Woude verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit De Woude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur De Woude gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur De Woude
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Woude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Akersloot, West Graftdijk en Zuidschermer bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in De Woude

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Ga in gesprek met een belastingadviseur in De Woude. Het is niet zo simpel om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Precies om deze reden hebben wij een aantal eenvoudige stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en vind de belastingadviseur in De Woude die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in De Woude

Veel bedrijven vragen zich af wanneer zij een belastingadviseur in De Woude nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Dit gaat uiteraard verder dan de reguliere belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. Veel bedrijven merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in De Woude, afhankelijk van de grootte van je onderneming. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Een belastingadviseur kan ook kleinere organisaties helpen met hun belastingzaken.

De grote bedrijven met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inschakelen van een belastingadviseur. Deze organisaties kunnen namelijk een hoop geld besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor zal je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je totale omzet. De belastingadviseur weet waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in De Woude
  • Altijd een belastingadviseur regio De Woude
  • Erkende belastingadviseurs regio De Woude
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit De Woude

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in De Woude – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in De Woude is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur kiezen. Veel mensen denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit idee is alleen incorrect. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. De belastingadviseur kijkt alleen gericht naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan. Door de belastingadviseur gaat de organisatie er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit De Woude.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio De Woude?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit De Woude te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in De Woude

Er zijn erg veel redenen te benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in De Woude, het heeft immers veel voordelen. Hij regelt dat je geld overhoud dat je normaal zou moeten afstaan aan de belastingdienst. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in De Woude weet hier alles vanaf, je hebt dus de garantie dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Ook zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in De Woude erg veel tijd overhouden. Het opstellen en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren veel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken.

Daarnaast komt niemand graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken overzichtelijk te hebben in Nederland. Voor een particulier is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in De Woude in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in De Woude gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Door onze aanbevelingen zal je zoektocht eindigen bij een veel betere dienstverlener.

Door je wensen en behoeften duidelijk door te geven zal je eenvoudiger een juiste belastingadviseur in De Woude vinden. Maak dan ook heldere afspraken over de opdrachten die je gaat uitbesteden. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de ervaring van de belastingadviseur in De Woude. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit De Woude te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio De Woude.

Belastingadviseurs uit De Woude vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit De Woude vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in De Woude

Meestal kost een belastingkantoor in De Woude €80,- per uur. Voor de startende adviseurs zal je minder kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer meer kwijt.

Het is ook mogelijk om één opdracht af te spreken. Je kan namelijk ervoor kiezen om enkel advies af te nemen. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Ook is het goed dat je onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in De Woude. Grote bedrijven zoeken bijvoorbeeld iemand die veel ervaring heeft met professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit De Woude te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit De Woude?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit De Woude te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in De Woude

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in De Woude. Als de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen in de toekomst.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een duidelijk beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit De Woude

Opzoek naar een belastingconsulent uit De Woude?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in De Woude – investering met voordelen

Na het doornemen van bovenstaand artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in De Woude. Als het goed is weet je nu ook precies waar je op moet letten bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

De Woude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in De Woude. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit De Woude.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio De Woude. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit De Woude waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit De Woude

Snelle offerte

28 augustus 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva van Loon

Dé tip

31 augustus 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacqueline de Jong

Goede werking van de website

24 augustus 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ramona de Wit

Super service

27 augustus 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Raymond de Vos

Duidelijke website

17 augustus 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robertus de Leeuw

Goed contact

14 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anouk Sanders

zeer rap geholpen

13 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Natasja Wolters

Geen linkedin nodig

13 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus de Bruijn

Snelle offerte

7 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dave Smit

Via Via maar dan beter

6 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Vink

Aangenaam verrast

28 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Saskia Willems

De perfecte match

25 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dirk van Dongen

Positieve ervaring

28 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabine van den Heuvel

Google is je grootste vriend

25 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika de Graaf

Fijne service

21 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Edwin Kuipers

Super service

26 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marloes Mol

Heel positief

21 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sylvia Blom

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

23 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Gerardus Smeets

Werkt goed dit

16 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bastiaan Verhoeven

erg betaalbaar

17 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Groen

Perfecte tip

21 juli 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus van de Velde

Vlugge offerte

18 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- René Martens

Goed contact

14 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maaike Driessen

Forum bood hulp

18 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Nathalie de Vries

Dit werkt fijn

14 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Christiaan Dijkstra

Google is je grootste vriend

10 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Timmermans

erg snel

16 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Mirjam de Bruijn

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

10 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bram Maas

niet verwacht zo betaalbaar

9 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Mulder

Goede werking van de website

13 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sander van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

9 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Molenaar

Ideale website

5 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Huisman

Perfecte tip

6 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michiel Prins

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

5 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Barry Martens

Perfecte tip

5 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robertus de Haan

Dé tip

8 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joost Vos

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ivo Bos

Snelle offerte

4 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bas Jonker

Goed contact

6 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna Evers

snel geholpen

1 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Erik Vos

Snelle offerte

2 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen van der Horst

Werkt goed dit

26 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacoba Hendriks

erg betaalbaar

2 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van de Berg

Google is je grootste vriend

28 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn de Vries

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten Willems

niet verwacht zo betaalbaar

23 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Driessen

Via forum hier terechtgekomen

22 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Annemieke Prins

Super service

19 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Alexander van de Veen

Ideale website

21 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jasper van Doorn

snelle service

22 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Wilhelmus Sanders

Ideale match

18 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Mol

Via Via maar dan beter

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van der Laan

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

18 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Erik Vink

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pieter Verbeek

Aangenaam verrast

17 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva de Wit

Dé tip

15 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemarie van den Heuvel

Dé tip

18 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nienke Boer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

15 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Esther Willems

Positieve ervaring

13 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sabrina Mol

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna Visser

Via forum hier terechtgekomen

9 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Ramona Groen

Eindelijk een fijne site

11 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Chantal van der Meer

Aangenaam verrast

11 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Niels van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica van de Berg

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

6 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pieter de Haan

Lang leve google

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten van der Meer

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erik Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie van Dam

Vlugge offerte

7 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriaan Veenstra

Perfecte website

6 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Christiaan Groen

Duidelijke website

30 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Steven Willems

Voortreffelijke match

1 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan Wolters

Forum bood hulp

28 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Nicolaas Mol

Via linkedin niet hetzelfde

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Peters

erg betaalbaar

2 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Martens

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tessa Kuipers

Duidelijke website

28 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Björn van Dam

Gevonden via forum

26 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Natasja van Dongen

Super service

23 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petrus van de Ven

Ideale match

28 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Willem Hofman

aangename service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anita Brouwer

zeer rap geholpen

21 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Hanneke Veenstra

Prettige service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Suzanne Bakker

Vlugge offerte

26 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus de Lange

Super service

24 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marjolein de Groot

Voortreffelijke match

22 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ellen de Jonge

Ideale tip

18 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Renate van de Veen

snelle service

19 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Johannes de Jong

De perfecte match

18 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska de Leeuw

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Verbeek

Perfecte website

13 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Irene van de Velden

Eindelijk een fijne site

16 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke Meijer

Aangenaam verrast

17 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marieke van de Ven

erg betaalbaar

17 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije van Doorn

Goede werking van de website

11 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruud Scholten

Lang leve google

8 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Vermeulen

Lang leve google

11 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Molenaar

Zeer verrast

7 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Gerardus de Koning

Vlugge offerte

10 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bianca van de Pol

Positieve ervaring

6 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Anouk Janssen

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda de Koning

Eindelijk een fijne site

5 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Stefan van Dongen

Ideale match

4 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn de Wit

Gevonden via forum

4 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelia van den Broek

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruben Groen

Positieve ervaring

7 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Guido de Bruin

Werkt goed dit

5 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sabrina Hendriks

Goede werking van de website

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba Jansen

zeer rap geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Vanessa van Doorn

Lang leve google

1 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra van de Velden

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adriaan de Jonge

Dé tip

26 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Leonie de Lange

Werkt lekker!

30 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole Kok

Zeer verrast

27 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Johannes de Groot

Lang leve google

27 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Sanders

erg betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van Veen

Vlugge offerte

25 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Koning

Aangenaam verrast

26 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nicolaas van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

20 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natascha Smits

De perfecte match

22 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska Boer

Perfecte website

21 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petra van Leeuwen

Duidelijke website

18 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rogier Gerritsen

Google is je grootste vriend

17 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud de Jong

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Kuipers

Lang leve google

17 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Kuijpers

Super service

18 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ilse Jacobs

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Richard van den Bosch

Ideale tip

12 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maaike Hoekstra

Geen linkedin nodig

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan Scholten

Werkt lekker!

16 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique de Bruin

Eindelijk een fijne site

15 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Frank Bos

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Leonie Jansen

De perfecte match

7 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roy van de Veen

erg betaalbaar

5 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Gerritsen

aangename service

5 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Thijs Janssen

Fijn!

7 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barbara Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice van Beek

Eindelijk een goede site gevonden

7 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Femke de Haan

Aangenaam verrast

8 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petronella Huisman

Snelle offerte

7 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Paulus Verhoeven

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Timmermans

Perfecte tip

5 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilse Jansen

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth de Vos

betaalbaar en professioneel

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Hendriks

snel geholpen

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Christiaan Maas

Via forum hier terechtgekomen

31 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes van Dongen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrikus de Koning

Werkt lekker!

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen Huisman

Ideale website

26 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Albert Bosch

vlot en makkelijk

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Steven Willems

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone Schipper

Perfecte website

28 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bianca Postma

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes de Jonge

vlot en makkelijk

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Lisette Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Daniël Bakker

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van der Meulen

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ruben Brouwer

Forum bood hulp

20 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Cornelis de Vries

Via Via maar dan beter

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah Dijkstra

Lang leve google

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Kok

Belastingadviseurkaart is top!

13 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bastiaan Willems

Super service

14 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ronald Hermans

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes Jansen

erg snel

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Martijn van der Heijden

erg snel

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cindy Visser

Werkt lekker!

9 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wouter Hermans

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

11 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Yvonne Kok

Gevonden via forum

28 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ivo Kuiper

Goed contact

23 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha Hofman

Fijn!

16 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

12 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Arjan van der Heijden

betaalbaar en professioneel

30 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michel Smeets

Aangenaam verrast

29 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona van Loon

Goed contact

17 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Eva Postma

Via linkedin niet hetzelfde

16 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Eva Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

4 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Smeets

Heel positief

8 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten de Vos

Snelle offerte

3 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana Prins

Ideale website

23 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Suzanne Veenstra

Ideale website

20 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Smit

Lang leve google

8 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Jansen

Voortreffelijke match

4 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angela de Jonge

Vlugge offerte

26 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud Bakker

Geen linkedin nodig

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel de Vries

Super service

17 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin van den Broek

Fijn!

5 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrika de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Mulder

Via forum hier terechtgekomen

20 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Judith Visser

Eindelijk een goede site gevonden

13 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Judith Hofman

Google is je grootste vriend

12 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Visser

Goed contact

3 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Iris Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

27 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Prins

Aangenaam verrast

20 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jasper Martens

zeer rap geholpen

13 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jasper van de Ven

niet verwacht zo betaalbaar

2 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van der Horst

Fijn!

30 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wouter van de Wal

Vlugge offerte

20 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mariska Maas

Goed contact

12 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mark Jansen

Snelle offerte

9 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike de Koning

Fijne service

30 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marinus Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

25 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemieke Wolters

Ideale website

20 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tessa de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- David van der Linden

Ideale website

6 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije van Doorn

Vlugge offerte

27 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia Hermans

Dé tip

20 mei 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martine Gerritsen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

13 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Anouk Meijer

aangename service

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Karin van de Brink

Prettige service

28 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Nathalie van de Veen

Goed contact

20 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jan Groen

Via linkedin niet hetzelfde

14 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice de Bruin

aangename service

5 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Renate van de Brink

Perfecte tip

2 april 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bianca Scholten

Voortreffelijke match

5 februari 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin Evers

Snelle offerte

14 januari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Mariska Kuipers

Ideale match

24 december 2018

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tim Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 november 2018

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sander Wolters

Gevonden via forum

19 november 2018

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cindy de Lange

Uitgelichte belastingadviseurs uit De Woude

Admin Comfort

Dokter Brugmanstraat 2-K
1911 EP Uitgeest
Nederland

0251 679 965
http://www.admincomfort.nl/

in-bizniz

Schipperslaan 9
1906 BG Limmen
Nederland

0251 229 000
http://www.in-bizniz.nl/

Klomp Advies Administratiekantoor B.V.

De Kwekerij 3
1921 XZ Akersloot
Nederland

0251 315 902
https://www.klompadvies.nl/