belastingadviseur Heemskerk

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw belasting in Heemskerk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Heemskerk verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Heemskerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Heemskerk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Heemskerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heemskerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Egmond Binnen, Velsen Noord en Akersloot bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Heemskerk

Geen zin meer in je belastingaangifte? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Heemskerk. Het is niet zo simpel om de meest geschikte belastingadviseur te vinden die jou kan assisteren bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een paar eenvoudige stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Lees snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Heemskerk kan vinden die jouw belastingzaken onder handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Heemskerk

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Heemskerk nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Hierbij gaat het natuurlijk niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel ondernemingen merken meteen wat de pluspunten zijn van een belastingadviseur in Heemskerk, afhankelijk van omvang van je onderneming. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleinere organisaties helpen met hun belastingzaken.

Voor grote organisaties die wel veel omzet op jaarbasis weten te genereren zal het inschakelen van een belastingadviseur een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het feit dat je veel geld kunt overhouden. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één kostenbesparing al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Heemskerk
  • Altijd een belastingadviseur regio Heemskerk
  • Erkende belastingadviseurs regio Heemskerk
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Heemskerk

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Heemskerk – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Heemskerk is het noodzakelijk dat je het een en ander bekijkt. Het is bijvoorbeeld handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Ondernemers halen deze twee personen namelijk vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen onjuist. De accountant zal vooral bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie regelen. De belastingadviseur kijkt alleen specifiek naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst. Dankzij de belastingadviseur gaat de organisatie er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Heemskerk.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Heemskerk?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Heemskerk te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Heemskerk

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Heemskerk, het heeft immers veel voordelen. Hij zorgt ervoor dat je geld overhoud dat je normaal zou moeten afstaan aan de belastingdienst. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis ben je ervan verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

Tevens is het zo dat je middels een belastingadviseur in Heemskerk veel onnodige problemen met de Belastingdienst Heemskerk kan voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te dienen. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de voornaamste reden om een belastingkantoor in Heemskerk in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Heemskerk gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee jij de beste partij kan kiezen.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Heemskerk is vind je sneller de dienstverlener die je nodig hebt. Het is ook van belang om goed af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Wil je alleen maar de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook adviseren omtrent de belastingen? Buiten het formuleren van de taken is het goed om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Heemskerk. Als je meer informatie nodig hebt over een specifiek belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Heemskerk te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Heemskerk.

Belastingadviseurs uit Heemskerk vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Heemskerk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Heemskerk

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Heemskerk gemiddeld 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de adviseur, bij een nieuw kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook mogelijk om één opdracht uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je vaak een vast tarief voor. Ook is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Heemskerk. Grote ondernemingen zoeken namelijk iemand die veel ervaring heeft met professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Heemskerk te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Heemskerk?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Heemskerk te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Heemskerk

Een offerte aanvragen is uiteraard een goede stap om te nemen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Heemskerk. Je wilt namelijk voorkomen dat er miscommunicatie over de werkzaamheden ontstaat, het is prettig om snel tot een duidelijke overeenkomst te komen.

Na het doornemen van de offerte wordt vaak een afspraak ingepland. Het is natuurlijk belangrijk dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Heemskerk

Opzoek naar een belastingconsulent uit Heemskerk?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Heemskerk – investering met voordelen

Na het doornemen van bovenstaand artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Heemskerk. Ook weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Heemskerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Heemskerk. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Heemskerk.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Heemskerk. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Heemskerk waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Heemskerk

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Roel Brouwer

Google is je grootste vriend

15 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Adriaan Smit

Via linkedin niet hetzelfde

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik van de Veen

Dé tip

14 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke van der Horst

Heel positief

13 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Erwin Mol

Eindelijk een fijne site

11 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marc van de Brink

Eindelijk een fijne site

5 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jasper de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

26 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Patrick de Koning

Vlugge offerte

19 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maarten van de Wal

Aangenaam verrast

11 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Remco Huisman

Positieve ervaring

3 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Esther de Bruijn

Gevonden via forum

26 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Christian Hermans

Voortreffelijke match

20 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ingrid Janssen

Heel positief

12 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Robertus Schouten

Prettige service

3 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bas van den Heuvel

Google is je grootste vriend

10 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Michael van den Broek

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 december 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerardus Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Boer

Ideale website

18 november 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia van Dam

Dit werkt fijn

12 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tessa Smits

Eindelijk een fijne site

4 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Saskia de Vries

Heel positief

28 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Eveline Wolters

aangename service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anita van den Broek

Aangenaam verrast

20 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tom Peters

Voortreffelijke match

14 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra Hendriks

Lang leve google

4 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Smeets

Forum bood hulp

30 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tamara Scholten

Dit werkt fijn

25 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Meijer

Google is je grootste vriend

14 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard van Dijk

Fijn!

10 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Paul de Lange

Prettige service

4 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Elisabeth Schipper

Google is je grootste vriend

24 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Kramer

Zeer verrast

22 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Frank Maas

Dit werkt fijn

11 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Janneke Janssen

Ideale tip

2 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Angela van den Broek

Perfecte website

30 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Karin Martens

Goed contact

20 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johannes van Vliet

Positieve ervaring

18 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ronald Brouwer

Heel positief

7 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Rob de Haan

zeer rap geholpen

4 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Eric Sanders

Lang leve google

24 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan de Jonge

Heel positief

16 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Lisette Postma

Google is je grootste vriend

12 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis van Dijk

Voortreffelijke match

6 juni 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

26 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike Hermans

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

23 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petrus van Veen

betaalbaar en professioneel

13 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca Maas

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

6 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vincent de Wit

Ideale match

30 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sandra Verhoeven

Vlugge offerte

24 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Rogier Timmermans

Google is je grootste vriend

12 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Kuijpers

Vlugge offerte

4 april 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Vanessa Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique Boer

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

6 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Paul Visser

De perfecte match

12 januari 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jessica Wolters

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

26 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Barry Koning

erg betaalbaar

16 december 2018

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Vos

Werkt lekker!

21 november 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michiel Vos

Uitgelichte belastingadviseurs uit Heemskerk

Adm. kantoor Hoekman

Commandeurslaan 4
1964 LZ Heemskerk
Nederland

0251 250 500
http://www.hoekmanvof.nl/

Godthelp Accountants en Adviseurs B.V.

De Trompet 1900
1967 DB Heemskerk
Nederland

0251 750 271
http://www.godthelp.nl/

Admin Comfort

Dokter Brugmanstraat 2-K
1911 EP Uitgeest
Nederland

0251 679 965
http://www.admincomfort.nl/