belastingadviseur Brielle

Zoek jij een expert voor jouw belasting in Brielle?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Brielle verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Brielle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Brielle gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Brielle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brielle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oudenhoorn, Rockanje en Heenvliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Brielle

Geen zin meer in je belastingaangifte? Schakel een belastingadviseur in Brielle in. Een goede belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken assisteert is niet zo eenvoudig als het lijkt. Precies om deze reden hebben wij een paar eenvoudige stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en vind de belastingadviseur in Brielle die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Brielle

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Brielle nodig? De adviseur zal de belastingzaken van de onderneming op zich nemen. Dit gaat uiteraard verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten enzovoort. Veel ondernemingen zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Brielle, al zal dit wel afhangen van de grootte van het bedrijf. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je eventueel je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede keuze zijn.

Voor grote bedrijven die wel veel omzet op jaarbasis weten te genereren zal het in dienst nemen van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Deze ondernemingen kunnen namelijk vee geld overhouden. De aftrekposten lopen namelijk hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je omzet. De belastingadviseur laat je precies zien van waar jij voor in aanmerking komt. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Brielle
  • Altijd een belastingadviseur regio Brielle
  • Erkende belastingadviseurs regio Brielle
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Brielle

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Brielle – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een belastingadviseur in Brielle. Een van de vragen die je jezelf moet stellen: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur gaan. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen incorrect. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie regelen. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inhuren. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst.Door deze adviezen kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Brielle.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Brielle?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Brielle te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Brielle

Een belastingadviseur in Brielle in dienst hebben brengt zo zijn voordelen met zich mee. Hij regelt dat je geld overhoud dat je normaal kwijt zou zijn aan de belastingdienst. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Brielle weet hier alles van, je hebt dus de garantie dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je door de diensten van een belastingadviseur in Brielle veel tijd overhouden. Het invullen en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers veel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

Tevens is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Brielle veel problemen met de Belastingdienst Brielle kan voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is wettelijk verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in Brielle in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Brielle gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je begint met zoeken is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee ook jij de beste partij kan kiezen.

Door je opdracht duidelijk door te geven zal je sneller een juiste belastingadviseur in Brielle vinden. Het is ook van belang om goed af te spreken wat zijn werkzaamheden zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak verschillende diensten aan. Ook is het noodzakelijk dat je onderzoek doet naar de ervaring van de belastingadviseur in Brielle. Als je meer informatie nodig hebt over een specifiek belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Brielle te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Brielle.

Belastingadviseurs uit Brielle vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Brielle vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Brielle

Meestal kost een belastingkantoor in Brielle €80,- per uur. Voor adviseurs met minder ervaring zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer meer kwijt.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen ervoor kiezen om één specifieke taak uit te laten voeren. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om alleen advies af te nemen. Hier betaal je vaak een vast tarief voor. Daarnaast is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Brielle. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Brielle te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Brielle?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Brielle te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Brielle

Een offerte aanvragen is uiteraard een slimme stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in Brielle. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de opdracht ontstaat, het is wenselijk om zo snel mogelijk tot een duidelijke overeenkomst te komen.

Na het doornemen van de offerte wordt vaak een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Brielle

Opzoek naar een belastingconsulent uit Brielle?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Brielle – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het doornemen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Ook weet je waar je op moet letten bij je keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier invullen om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Brielle

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Brielle. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Brielle.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Brielle. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Brielle waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Brielle

Dé tip

3 september 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robertus Peeters

betaalbaar en professioneel

27 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn Hoekstra

snelle service

27 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ilona Mulder

Gevonden via forum

27 augustus 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Wendy van de Berg

Perfecte website

20 augustus 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sjoerd van de Berg

Zeer verrast

15 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Michael Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

8 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michiel Vermeulen

Goed contact

10 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie van de Pol

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

1 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Barry Mol

erg betaalbaar

3 augustus 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Mulder

Snelle offerte

28 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Frank Groen

Lang leve google

29 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Kuipers

Gevonden via forum

27 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Gerardus de Wit

Perfecte tip

21 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marianne Kuiper

Ideale match

22 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christiaan de Haan

Positieve ervaring

20 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Michel de Jonge

Aangenaam verrast

18 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martijn Sanders

Goed contact

21 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha de Jong

Goed contact

16 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacqueline Hoekstra

Erg tevreden

22 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sjoerd van de Velden

Belastingadviseurkaart is top!

21 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hendrik van de Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mirjam van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

15 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Bosman

Ideale match

17 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge van Loon

Perfecte website

18 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nienke de Groot

Ideale tip

14 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ramona Bakker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

12 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Raymond van der Meer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

15 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eric Hermans

Zeer verrast

13 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anne de Jong

Zeer verrast

8 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Edwin van der Horst

Dé tip

13 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

9 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Deborah Gerritsen

Eindelijk een fijne site

4 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Matthijs van den Broek

Duidelijke website

3 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilona Hoekstra

De perfecte match

3 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilona van der Meer

Prettige service

5 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Diana Dijkstra

Ideale website

7 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johan Boer

betaalbaar en professioneel

2 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond de Vries

Prettige service

3 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Karin van de Veen

Ideale tip

4 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius Visser

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter van der Meer

Lang leve google

2 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido Verhoeven

Perfecte tip

27 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom van de Veen

Eindelijk een fijne site

23 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tim Evers

Via forum hier terechtgekomen

27 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Linda Martens

Via linkedin niet hetzelfde

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon van Loon

Forum bood hulp

19 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Evelien Peters

Goede werking van de website

22 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Willem Koning

Perfecte tip

22 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ivo Timmermans

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marleen de Wit

Zeer verrast

17 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tamara Evers

Heel positief

17 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Annemieke Bosch

Via Via maar dan beter

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter van Dam

Duidelijke website

15 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrikus Bakker

betaalbaarder dan ik dacht

12 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije van Doorn

Lang leve google

14 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette van de Wal

Lang leve google

12 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus van der Meer

vlot en makkelijk

17 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Vincent Vermeulen

Duidelijke website

16 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bram van de Velde

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marcel Wolters

Super service

12 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sjoerd Post

Fijne service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Kevin Vos

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

6 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Dirk Kuijpers

Super service

5 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus Prins

erg snel

6 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Roy van de Velde

Vlugge offerte

6 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke van de Veen

erg snel

5 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Dave Jonker

Ideale website

3 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maaike Hendriks

Aangenaam verrast

7 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Annemieke van Beek

Zeer verrast

5 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruud Hofman

Perfecte website

4 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Femke van Loon

Perfecte tip

1 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David de Boer

Aangenaam verrast

29 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Antonius de Boer

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marjolein van Dijk

Positieve ervaring

1 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Deborah Jonker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van Wijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jessica Bos

Via forum hier terechtgekomen

24 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jacqueline van de Velden

Ideale match

23 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anna Jacobs

Lang leve google

28 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Willems

Vlugge offerte

21 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline Driessen

Forum bood hulp

25 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Brenda de Haan

betaalbaar en professioneel

22 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Peters

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Cindy Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

16 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anita Martens

Eindelijk een fijne site

16 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerrit Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martine van der Laan

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Groen

Eindelijk een goede site gevonden

20 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tim Post

Positieve ervaring

12 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Remco Bos

Perfecte tip

13 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy Bos

Werkt lekker!

15 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram Sanders

Fijn!

16 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Dennis Mulder

Snelle offerte

12 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Pascal de Haan

erg betaalbaar

8 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Gerritsen

De perfecte match

10 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk van de Veen

betaalbaar en professioneel

12 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Kuiper

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter Gerritsen

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick van de Wal

Voortreffelijke match

6 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paul van Dam

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michel van Dongen

Duidelijke website

6 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël Smit

Ideale tip

3 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jessica Kramer

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicole Willems

Vlugge offerte

5 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van de Ven

vlot en makkelijk

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ingrid de Jong

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

1 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ingrid Koster

Voortreffelijke match

29 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sander Vermeulen

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Hoekstra

Perfecte website

24 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Eva Molenaar

Vlugge offerte

23 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus Kok

Dé tip

29 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jeroen Scholten

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

27 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Johan Mulder

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda van den Heuvel

Ideale tip

22 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine Smit

Duidelijke website

25 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Pascal de Ruiter

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robert van Dongen

Fijne service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joris de Vos

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elisabeth Maas

Via forum hier terechtgekomen

20 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Lisette Willems

Werkt lekker!

14 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johan de Graaf

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Barry Bosch

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus Mol

Belastingadviseurkaart is top!

11 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elisabeth Veenstra

Ideale match

10 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robin Kuijpers

Snelle offerte

12 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Karin de Leeuw

Zeer verrast

9 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martin Veenstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave Wolters

Werkt goed dit

9 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eva van Veen

Duidelijke website

11 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriaan van der Linden

Perfecte tip

6 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barry Vos

Lang leve google

9 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Dijkstra

Duidelijke website

7 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika Vink

Perfecte tip

3 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anita Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

6 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Veenstra

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eric de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

1 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Patricia Schouten

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

3 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nathalie Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marieke de Bruin

Aangenaam verrast

28 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wilhelmus de Haan

Ideale tip

1 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Franciscus de Wit

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paulus van der Meer

Voortreffelijke match

29 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen van de Veen

betaalbaar en professioneel

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel de Jong

Ideale match

26 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Frank Boer

Super service

28 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tamara Brouwer

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen van der Horst

zeer rap geholpen

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marleen Postma

Lang leve google

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Willems

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

22 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Niels Bos

Dé tip

21 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ronald Kok

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina van der Heijden

Fijn!

21 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Vincent van de Pol

Ideale match

19 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Willem Smits

zeer rap geholpen

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sandra de Vries

Ideale match

16 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Caroline van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

16 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René Meijer

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Karin Sanders

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Christiaan van de Velden

aangename service

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marcel Vink

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dave de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

6 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas de Bruijn

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

28 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marloes Kramer

Fijne service

25 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joyce de Boer

zeer rap geholpen

13 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petra Molenaar

Goed contact

7 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeroen de Vos

Werkt goed dit

31 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus Bos

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

26 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Tessa Vermeulen

Super service

16 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela de Jong

Goed contact

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis Hoekstra

Vlugge offerte

7 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ronald de Leeuw

Werkt goed dit

1 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

23 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wilhelmus Veenstra

Duidelijke website

19 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Groen

Forum bood hulp

14 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Natasja de Bruijn

zeer rap geholpen

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Joris van Beek

Super service

24 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Hofman

Dé tip

19 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mariska Vermeulen

niet verwacht zo betaalbaar

16 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine van Dijk

Werkt lekker!

6 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marloes Jansen

Google is je grootste vriend

2 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Boer

Snelle offerte

23 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martijn van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

15 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Leonie Smeets

erg snel

9 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Kim Koning

Ideale tip

1 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Esther de Leeuw

Snelle offerte

24 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Thijs Peters

betaalbaarder dan ik dacht

17 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Maas

Via linkedin niet hetzelfde

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

4 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Peeters

aangename service

31 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Danny Groen

betaalbaar en professioneel

20 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van Dam

Via Via maar dan beter

12 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Blom

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

5 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bastiaan van de Brink

Dé tip

2 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bastiaan de Bruijn

Werkt lekker!

21 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia Dijkstra

Werkt lekker!

15 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maarten Hofman

Vlugge offerte

12 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard Brouwer

Snelle offerte

1 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nathalie Scholten

Via forum hier terechtgekomen

28 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Deborah van Veen

aangename service

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sjoerd van der Heijden

Aangenaam verrast

14 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Frank Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruud van Leeuwen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

25 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Rob Kok

vlot en makkelijk

22 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Gerardus de Bruin

Snelle offerte

16 april 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth Meijer

Super service

5 april 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Angela de Lange

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

31 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sandra Smit

Dit werkt fijn

12 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Charlotte de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

14 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije Smits

Lang leve google

2 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert Kok

Via Via maar dan beter

14 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne van Doorn

Fijn!

18 november 2018

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jolanda Gerritsen

Uitgelichte belastingadviseurs uit Brielle

Assurantiekantoor Keijzerwaard BV

Dorpsweg 47
3227 AG Oudenhoorn
Nederland

0181 461 429
http://www.keijzerwaard.nl/

ACCURE ACCOUNTANTS

Raadhuisstraat 45
3181 CH Rozenburg
Nederland

0181 213 366
http://accureaccountants.nl/

Fisc Business Consultants Belastingadviseurs B.V.

Gruttostraat 1
3222 BA Hellevoetsluis
Nederland

0181 338 491
http://www.fiscbelastingadviseurs.nl/