belastingadviseur Aalten

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw belasting in Aalten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Aalten verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Aalten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Aalten gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Aalten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aalten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Heurne, Winterswijk Miste en Lievelde bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Aalten

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Aalten. Een geschikte belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken assisteert is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom hebben wij een paar eenvoudige stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en vind de belastingadviseur in Aalten die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Aalten

Veel bedrijven weten niet op welk moment zij een belastingadviseur in Aalten nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Dit gaat uiteraard verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. Veel organisaties zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Aalten, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van de organisatie. Wanneer je op jaarbasis een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Een belastingadviseur kan ook kleinere organisaties helpen met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel veel omzet op jaarbasis weten te genereren zal het contracteren van een belastingadviseur echt een onmisbare stap zijn. Dit door het gegeven dat je veel geld kunt besparen. De aftrekposten lopen namelijk hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je totale omzet. De belastingadviseur laat je precies zien van waar jij voor in aanmerking komt. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Aalten
  • Altijd een belastingadviseur regio Aalten
  • Erkende belastingadviseurs regio Aalten
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Aalten

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Aalten – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een belastingadviseur in Aalten. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur kiezen. Ondernemers halen deze twee personen namelijk vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde doen. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich alleen bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen gericht naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst.Door deze adviezen kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Aalten.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Aalten?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Aalten te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Aalten

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Aalten, het heeft immers veel voordelen. Hij regelt dat je geld overhoud dat je normaal zou moeten afstaan aan de belastingdienst. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis weet je zeker dat je geen overbodige kosten maakt. Daarnaast zal je door de diensten van een belastingadviseur in Aalten veel tijd besparen. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Deze verspilde energie is natuurlijk zonde. De belastingadviseur neemt al dit werk voor je uit handen.

Daarnaast komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is wettelijk verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te dienen. Voor een particulier is dit vaak de reden om een belastingkantoor in Aalten in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Aalten gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om je zoektocht te starten. Met onze aanbevelingen zal je zoektocht eindigen bij een veel betere belastingadviseur.

Als je zelf weet wat de uiteindelijke taak voor de belastingadviseur in Aalten is vind je veel sneller de partij die je nodig hebt. Maak dan ook heldere afspraken over de taken die je gaat uitbesteden. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven rondom de belastingen? Buiten het formuleren van de taken is het slim om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Aalten. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Aalten te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Aalten.

Belastingadviseurs uit Aalten vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Aalten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Aalten

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Aalten meestal rond de 80 euro per uur rekent. Dit hangt vaak af van de ervaring van de adviseur, bij een beginnend kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen ervoor kiezen om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om enkel advies af te nemen. Hier betaal je meestal een vast bedrag voor. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Aalten. Grote organisaties zoeken namelijk iemand die veel ervaring heeft met professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Aalten te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Aalten?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Aalten te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Aalten

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te zetten. Ben duidelijk over je opdrachten in je aanvraag. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de opdracht ontstaat, het is handig om snel tot een heldere overeenkomst te komen.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beeld krijgen van de partij achter de offerte. Het is natuurlijk wenselijk dat je goed overweg kan met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Aalten

Opzoek naar een belastingconsulent uit Aalten?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Aalten – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het lezen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier gebruiken om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Aalten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Aalten. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Aalten.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Aalten. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Aalten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Aalten

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 augustus 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joris van de Brink

Perfecte website

29 augustus 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marloes Visser

Ideale website

23 augustus 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nathalie Bosch

Via Via maar dan beter

20 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Smeets

Super service

21 augustus 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marjolein Hoekstra

Positieve ervaring

19 augustus 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Eva de Leeuw

Belastingadviseurkaart is top!

12 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marinus Willems

Goed contact

8 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anna Vermeulen

Snelle offerte

1 augustus 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien van Loon

Lang leve google

2 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein Willemsen

Geen linkedin nodig

24 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Boer

Vlugge offerte

24 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Annemieke van Beek

Vlugge offerte

22 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus de Vos

Vlugge offerte

28 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina Visser

Erg tevreden

22 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Paulus de Lange

Dé tip

20 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erik Verhoeven

Super service

23 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jolanda Dekker

Forum bood hulp

19 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Karin Hofman

Perfecte website

22 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pascal Schipper

zeer rap geholpen

17 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Willem van Leeuwen

snel geholpen

19 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Stefan de Bruijn

Fijn!

14 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adrianus Hendriks

Geen linkedin nodig

15 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel Verbeek

Snelle offerte

14 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen de Vos

Gevonden via forum

11 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Danny van der Meer

Werkt goed dit

10 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Karin Post

Dé tip

16 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rob Driessen

Perfecte website

12 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Susanne Smit

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arie Dijkstra

Eindelijk een fijne site

13 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Timmermans

Fijn!

12 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Peter Huisman

niet verwacht zo betaalbaar

9 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy Schipper

Werkt goed dit

5 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joyce Post

Ideale website

8 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sandra van den Bosch

Dé tip

2 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra Jansen

Voortreffelijke match

8 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Renate Bos

Fijn!

5 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Danny van der Heijden

Ideale match

4 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene van de Velden

Fijn!

2 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Petrus Koster

Zeer verrast

4 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmina Verhoeven

Lang leve google

3 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid Meijer

Snelle offerte

26 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia van Veen

Aangenaam verrast

28 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hendrikus Kuipers

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

24 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Mirjam Willemsen

Goed contact

28 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ramona Prins

Heel positief

25 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anna Molenaar

niet verwacht zo betaalbaar

27 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan de Lange

Fijne service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ivo Visser

Positieve ervaring

18 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Björn de Bruijn

Ideale match

21 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela Mol

Google is je grootste vriend

17 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Mol

Heel positief

21 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Rutger Kok

Vlugge offerte

22 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jan Prins

Super service

20 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona van Wijk

Duidelijke website

18 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anna Molenaar

Lang leve google

16 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels Hendriks

Via Via maar dan beter

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob van Dongen

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia van der Meulen

Google is je grootste vriend

14 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Janssen

Zeer verrast

13 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Natascha Janssen

Belastingadviseurkaart is top!

10 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Charlotte de Wit

Via linkedin niet hetzelfde

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika van der Laan

Snelle offerte

10 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Martine Post

Prettige service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adriana Timmermans

Goede werking van de website

7 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marjolein Evers

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Lisette Koster

Dit werkt fijn

5 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Inge Kramer

Heel positief

8 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Petronella Dekker

Werkt lekker!

5 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ivo Prins

Voortreffelijke match

2 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Karin van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger Vink

Fijn!

30 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Guido van de Velde

erg betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus van de Velde

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

31 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ronald Postma

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

2 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Hofman

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul Blom

Ideale match

26 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thomas Hofman

Super service

23 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michel van Dongen

Google is je grootste vriend

28 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy van der Laan

Aangenaam verrast

26 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ronald Prins

Eindelijk een goede site gevonden

24 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate van der Linden

Vlugge offerte

22 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Verbeek

Duidelijke website

24 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maaike de Groot

Erg tevreden

24 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sandra van Leeuwen

Fijne service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Karin Prins

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Karin Blom

Ideale tip

15 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sjoerd Peeters

zeer rap geholpen

20 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Annemarie Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

14 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica Verbeek

Belastingadviseurkaart is top!

18 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Linda Wolters

Snelle offerte

13 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Mirjam de Bruin

Vlugge offerte

17 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

16 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen Driessen

Vlugge offerte

10 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique Evers

Heel positief

15 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marleen van Loon

snel geholpen

11 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jacobus Visser

Eindelijk een fijne site

10 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marieke Hoekstra

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Edwin Boer

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth de Ruiter

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria van den Heuvel

aangename service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Renate van der Laan

De perfecte match

8 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana Scholten

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

7 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Saskia de Groot

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mariska van den Heuvel

Google is je grootste vriend

30 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah van Doorn

Aangenaam verrast

5 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marinus Hermans

erg snel

1 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Eric Willemsen

Positieve ervaring

29 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Michel Smits

Lang leve google

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Kuipers

Zeer verrast

1 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Thomas de Vos

Dé tip

27 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Laura Maas

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

25 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Franciscus Visser

Ideale website

27 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Yvonne Gerritsen

Ideale website

27 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelis van Vliet

Voortreffelijke match

24 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petra de Leeuw

Ideale match

24 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander Prins

Goede werking van de website

24 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruben de Boer

Positieve ervaring

22 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Erik van Beek

Werkt goed dit

19 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriana van de Brink

Belastingadviseurkaart is top!

20 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Franciscus Kramer

Perfecte tip

18 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joris van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Visser

Werkt goed dit

21 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne Janssen

Voortreffelijke match

13 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hanneke Wolters

Zeer verrast

15 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nienke Bosman

Dé tip

17 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Remco Kramer

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Vanessa van der Laan

Gevonden via forum

16 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Bianca Kuipers

Erg tevreden

16 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marije Dekker

Goed contact

10 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eric Vos

Ideale match

12 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Richard Timmermans

Erg tevreden

8 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- David van Vliet

Via Via maar dan beter

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Vermeulen

Vlugge offerte

6 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sharon Hendriks

Forum bood hulp

6 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Frank van Veen

Super service

8 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rob van Leeuwen

zeer rap geholpen

7 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Richard Scholten

Vlugge offerte

3 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tom Huisman

erg betaalbaar

3 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline van Leeuwen

erg betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Gerritsen

vlot en makkelijk

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Klaas van der Heijden

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Inge Sanders

Super service

28 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marleen de Koning

Perfecte tip

27 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Willem Dekker

Erg tevreden

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ellen Vos

Dit werkt fijn

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sharon Maas

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Kramer

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- David Dekker

Dé tip

22 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simone de Wit

Belastingadviseurkaart is top!

24 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Suzanne Brouwer

Belastingadviseurkaart is top!

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marcel van der Laan

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo Wolters

Snelle offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus van de Brink

De perfecte match

24 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marjolein de Ruiter

Forum bood hulp

21 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Claudia van der Heijden

zeer rap geholpen

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Charlotte Smits

erg snel

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ramona van Dam

Lang leve google

20 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo van Vliet

Positieve ervaring

16 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tessa van de Brink

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- René Dijkstra

snelle service

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Cornelis de Graaf

Goede werking van de website

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sandra van der Meer

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Lisette van de Veen

De perfecte match

14 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Deborah van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

11 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Smits

Goed contact

9 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sylvia Huisman

De perfecte match

5 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ramona Bosch

Erg tevreden

27 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Barry Willems

Ideale tip

4 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Suzanne van Beek

Heel positief

21 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Saskia van den Heuvel

Werkt goed dit

27 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien de Bruin

Dé tip

16 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Raymond Schipper

Lang leve google

18 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Kuijpers

Fijn!

8 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maartje Schipper

Positieve ervaring

10 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Claudia de Wit

Fijn!

4 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Antonius Vermeulen

Super service

1 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vincent Verhoeven

Heel positief

27 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Miranda van der Heijden

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

21 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maarten Willems

zeer rap geholpen

17 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Annemarie de Koning

Voortreffelijke match

11 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bas Brouwer

Prettige service

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Evelien Peters

Goed contact

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Iris van Veen

Goed contact

8 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Postma

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

10 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne de Bruijn

Dé tip

5 december 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rutger Evers

Perfecte website

27 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sanne Dekker

Goed contact

16 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Femke Koster

Ideale match

10 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabine Kramer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

1 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robertus Driessen

Via forum hier terechtgekomen

5 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Anouk de Bruin

Snelle offerte

24 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wilhelmus Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert Driessen

Lang leve google

15 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Jonker

aangename service

6 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Nancy van den Bosch

Perfecte website

29 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martijn Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

21 september 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Björn Smits

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

12 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina Mulder

Vlugge offerte

7 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Gerrit Verhoeven

Aangenaam verrast

1 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jelle van der Meer

Lang leve google

25 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Blom

Goed contact

20 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patricia Dekker

Eindelijk een fijne site

9 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit Bakker

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- David Kuipers

zeer rap geholpen

31 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marcel van de Velde

Lang leve google

21 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter Boer

Heel positief

17 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jolanda Wolters

Heel positief

8 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Nicole van de Velden

Erg tevreden

4 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kevin van der Meulen

Dé tip

25 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela van de Velde

Vlugge offerte

16 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martijn Vermeulen

Gevonden via forum

11 juni 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Danny Groen

Zeer verrast

4 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Erik Smit

Goed contact

23 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pascal de Vries

Snelle offerte

19 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette Schipper

Ideale match

9 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

2 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Jacqueline Vink

Snelle offerte

2 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus Verbeek

Duidelijke website

22 april 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tim Meijer

De perfecte match

16 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marloes Evers

Heel positief

10 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Femke de Ruiter

Prettige service

3 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maurice van der Linden

betaalbaar en professioneel

15 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Bosch

Via forum hier terechtgekomen

9 januari 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Jacob de Leeuw

Goed contact

28 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Vanessa van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 december 2018

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilona Bakker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 november 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander Dekker

Uitgelichte belastingadviseurs uit Aalten

Kremer & Partners

Herenstraat 25-27
7121 DA Aalten
Nederland

0543 472 703
http://www.kremerenpartners.nl/

Akcent Accountancy & Advies

Keupenstraat 5
7091 XE Dinxperlo
Nederland

0315 653 592
https://www.akcent.nl/

Wamelink Financieel Advies

Nieuwstraat 43A
7091 DD Dinxperlo
Nederland

0315 653 450
http://www.wamelinkadvies.nl/