belastingadviseur Wilsum

Ben jij opzoek naar een professionele belastingadviseur uit Wilsum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Wilsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Wilsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Wilsum gezocht?

Een belastingadviseur uit Wilsum vinden

Belastingadviseur Wilsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wilsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zalk, Kamperveen en s Heerenbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Wilsum

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Neem contact op met een belastingadviseur in Wilsum. Het is niet zo simpel om de meest geschikte belastingadviseur te vinden die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Precies om deze reden hebben wij een aantal makkelijke stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en lokaliseer de belastingadviseur in Wilsum die jou kan helpen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Wilsum

Veel organisaties weten niet wanneer zij een belastingadviseur in Wilsum nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de onderneming overnemen. Dit gaat uiteraard verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten en dergelijke. Veel bedrijven merken meteen wat de pluspunten zijn van een belastingadviseur in Wilsum, afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Wanneer je jaarlijks een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede keuze zijn.

De grote ondernemingen met een hoge omzet hebben het meeste profijt bij inschakelen van een belastingadviseur. Dit door het gegeven dat je veel geld kunt besparen. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van waar jij voor in aanmerking komt. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Wilsum
  • Altijd een belastingadviseur regio Wilsum
  • Erkende belastingadviseurs regio Wilsum
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Wilsum

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Wilsum – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint met zoeken naar een belastingadviseur in Wilsum is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Het is bijvoorbeeld goed om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit beeld is alleen onjuist. De accountant zal vooral bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie bijhouden. Als je iemand nodig hebt voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inhuren. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst.Dankzij deze tips kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Wilsum.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Wilsum?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Wilsum te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Wilsum

Een belastingadviseur in Wilsum in dienst hebben brengt zo zijn voordelen met zich mee. Hij zorgt ervoor dat je geld overhoud dat je normaal kwijt zou zijn aan de belastingdienst. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn expertise ben je ervan verzekerd dat je geen overbodige kosten maakt. Daarnaast zal je door de werkzaamheden van een belastingadviseur in Wilsum erg veel tijd besparen. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Deze verspilde tijd is natuurlijk zonde. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken.

Tevens komt niemand graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is wettelijk verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Dit is een van de redenen dat ook particulieren er baat bij hebben om een belastingkantoor Wilsum in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Wilsum gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Wij voorzien je van een aantal tips waarmee jij de beste partij kan kiezen.

Door je wensen en behoeften duidelijk door te geven zal je eenvoudiger een juiste belastingadviseur in Wilsum vinden. Maak dan ook duidelijke afspraken over de werkzaamheden die je wilt uitbesteden. Wil je enkel de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Buiten het opstellen van de werkzaamheden is het goed om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Wilsum. Je mag altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Wilsum te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Wilsum.

Belastingadviseurs uit Wilsum vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Wilsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Wilsum

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Wilsum gemiddeld 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de adviseur, bij een jong kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook mogelijk om één enkele taak af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Bekijk ook even de andere klanten van de belastingadviseur in Wilsum. Grote organisaties zoeken bijvoorbeeld iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Wilsum te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Wilsum?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Wilsum te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Wilsum

Een offerte aanvragen is natuurlijk een slimme stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in Wilsum. Wanneer de belastingadviseur iets niet uit kan voeren kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen in de toekomst.

Het is ook slim om een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze meeting zal je een duidelijk beeld krijgen van de partij achter de offerte. Het is natuurlijk wenselijk dat je goed overweg kan met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Wilsum

Opzoek naar een belastingconsulent uit Wilsum?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Wilsum – investering met voordelen

Na het lezen van bovenstaand artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Wilsum. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier invullen om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Wilsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Wilsum. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Wilsum.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Wilsum. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Wilsum waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Wilsum

Snelle offerte

20 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth Verhoeven

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

22 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jeffrey Hoekstra

Goed contact

24 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natasja Hermans

Dé tip

23 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nienke Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrika van der Meer

Positieve ervaring

22 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Adriaan Mol

Goed contact

14 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natascha Mulder

Duidelijke website

18 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hanneke Jansen

Perfecte tip

14 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nathalie van de Berg

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kevin Gerritsen

Zeer verrast

12 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sebastiaan Blom

Erg tevreden

16 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jan Jonker

Ideale website

14 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hanneke Jansen

vlot en makkelijk

9 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Barry Schipper

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bianca Vos

Prettige service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Irene Hofman

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marieke Mol

Vlugge offerte

5 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrikus Blom

Snelle offerte

4 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel van der Horst

Erg tevreden

9 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jan de Leeuw

Erg tevreden

9 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jacobus Prins

Via forum hier terechtgekomen

5 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Patrick van de Wal

Voortreffelijke match

30 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Richard Martens

Google is je grootste vriend

5 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan de Leeuw

Goed contact

5 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Linda van de Ven

betaalbaar en professioneel

2 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Arjan de Haan

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Stefan van der Meulen

Perfecte tip

27 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marjolein Verbeek

De perfecte match

28 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana Evers

vlot en makkelijk

21 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacqueline Mol

Belastingadviseurkaart is top!

20 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pieter Sanders

Voortreffelijke match

24 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marianne Hendriks

Voortreffelijke match

20 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Matthijs de Jong

Ideale tip

22 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Deborah de Ruiter

Geen linkedin nodig

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein van der Linden

Prettige service

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Iris Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud de Jonge

Ideale match

21 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roy van Doorn

Gevonden via forum

20 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Bram Hofman

Google is je grootste vriend

13 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van der Laan

De perfecte match

15 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bastiaan Vink

De perfecte match

17 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacob van Wijk

Ideale website

10 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Niels Molenaar

Vlugge offerte

10 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Kuiper

Forum bood hulp

12 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maaike Scholten

Dit werkt fijn

8 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacob de Bruin

snelle service

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marcel Prins

Zeer verrast

5 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Matthijs Mol

Werkt goed dit

4 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle Meijer

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michel van Dam

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

2 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Paulus Bos

zeer rap geholpen

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Nathalie Koning

zeer rap geholpen

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Eva Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

3 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Yvonne Bosch

Goede werking van de website

3 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- David Wolters

Fijn!

29 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hanneke de Groot

Dit werkt fijn

29 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska Brouwer

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Jacobs

Eindelijk een goede site gevonden

29 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Claudia Timmermans

erg snel

29 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Maartje van Wijk

Dit werkt fijn

27 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martine de Boer

De perfecte match

23 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Catharina de Lange

Eindelijk een goede site gevonden

21 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan Koning

snel geholpen

26 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kelly de Bruijn

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus de Graaf

erg snel

20 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hanneke de Jonge

Werkt goed dit

22 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jelle Veenstra

Snelle offerte

22 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Kuipers

Lang leve google

18 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona van den Bosch

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Christian Smits

Aangenaam verrast

21 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marije van de Velden

Google is je grootste vriend

16 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin Timmermans

Goede werking van de website

15 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mark van der Linden

Prettige service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Danny Kok

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Miranda Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

9 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Schipper

Belastingadviseurkaart is top!

14 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Astrid de Boer

Forum bood hulp

10 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Barry Veenstra

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Willem de Ruiter

Duidelijke website

10 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Willem de Haan

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

7 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Wendy Willems

Snelle offerte

9 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia Vermeulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus de Lange

Perfecte tip

8 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique Kuijpers

Forum bood hulp

6 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Caroline Kuiper

Lang leve google

5 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Sanders

Snelle offerte

3 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrikus de Bruijn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Lisette Prins

Google is je grootste vriend

5 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke van de Ven

Eindelijk een fijne site

1 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Steven van Veen

Perfecte website

29 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petronella van de Veen

Geen linkedin nodig

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen van de Velden

Perfecte website

30 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Antonius Koning

Forum bood hulp

29 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marijke Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

26 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Bakker

Vlugge offerte

25 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Linda van Beek

Gevonden via forum

25 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Marloes van den Bosch

Ideale website

26 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sebastiaan van Doorn

Positieve ervaring

25 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Elizabeth Bosman

aangename service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wouter Blom

Eindelijk een fijne site

17 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Michiel van den Heuvel

Geen linkedin nodig

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Jansen

erg betaalbaar

18 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Groen

betaalbaar en professioneel

17 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Sanders

zeer rap geholpen

16 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Guido Kuijpers

Ideale website

17 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ingrid de Jong

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Angelique Vink

Duidelijke website

14 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemieke van der Meer

Prettige service

12 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joris van der Meer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

12 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelis de Boer

Vlugge offerte

15 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy van Vliet

Ideale tip

9 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes Kuiper

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ellen van Dijk

zeer rap geholpen

12 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Martine Mol

Forum bood hulp

10 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Judith Bakker

Aangenaam verrast

7 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nathalie van der Heijden

Aangenaam verrast

4 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rob van Dongen

Via Via maar dan beter

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Wolters

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Raymond van de Veen

Dé tip

31 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johan Jacobs

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Catharina Postma

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacob Schouten

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Peters

niet verwacht zo betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maurice Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy van Leeuwen

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul Driessen

Voortreffelijke match

1 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacob Dijkstra

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Chantal Hofman

Snelle offerte

29 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah Boer

Perfecte website

22 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nienke van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten van Leeuwen

Perfecte tip

23 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Koen de Jonge

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sjoerd Verhoeven

Lang leve google

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Schipper

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pieter Koning

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha van der Meer

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hanneke Hendriks

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arie van de Ven

Goede werking van de website

18 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angela Visser

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Diana Willemsen

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Saskia Dijkstra

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Leonie Vermeulen

Via Via maar dan beter

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Matthijs de Koning

Zeer verrast

17 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Miranda Schipper

Dé tip

9 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Stefan Kramer

Dé tip

8 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Smit

Fijne service

4 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Rob Gerritsen

Goede werking van de website

23 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Smit

Ideale match

17 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert van de Velden

Ideale tip

9 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrika Vink

Vlugge offerte

30 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine Willemsen

Dit werkt fijn

27 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Roel van den Bosch

zeer rap geholpen

20 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie Peters

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruben Smit

Gevonden via forum

2 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole van Vliet

zeer rap geholpen

10 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Thijs Martens

Duidelijke website

4 december 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kirsten Hoekstra

Duidelijke website

21 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sebastiaan van der Laan

betaalbaar en professioneel

18 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica van de Wal

vlot en makkelijk

9 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jacobus de Jong

Ideale website

3 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rogier Kuipers

Ideale website

25 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje Bakker

Positieve ervaring

24 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Dirk Bosch

Dé tip

17 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmus van den Broek

Erg tevreden

4 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Dave Maas

Goed contact

3 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cindy Evers

Duidelijke website

26 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marco Janssen

Gevonden via forum

14 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Eric Mulder

Geen linkedin nodig

10 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten van der Linden

erg snel

3 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wendy Willemsen

Ideale website

25 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus van Dijk

Werkt goed dit

20 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sharon Vink

aangename service

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Mirjam de Vos

Super service

8 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Susanne Hofman

Google is je grootste vriend

26 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier Hofman

Lang leve google

22 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Evers

Vlugge offerte

11 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda de Jong

Fijn!

8 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Monique van den Bosch

Perfecte website

1 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus van Vliet

Gevonden via forum

22 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Franciscus van Doorn

Google is je grootste vriend

20 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Hendriks

vlot en makkelijk

7 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Karin Scholten

Super service

4 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cornelis de Wit

Eindelijk een fijne site

29 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nathalie de Jonge

Snelle offerte

18 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tim Brouwer

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

13 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacqueline Bosman

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs de Bruijn

betaalbaarder dan ik dacht

1 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Kuiper

Vlugge offerte

21 april 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Suzanne Gerritsen

Lang leve google

17 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Hofman

Goed contact

11 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wouter Meijer

niet verwacht zo betaalbaar

28 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan van Wijk

Zeer verrast

30 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jasper de Boer

Lang leve google

8 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Huisman

Positieve ervaring

19 december 2018

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Renate Mol

Aangenaam verrast

13 december 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Janneke van de Berg

Goed contact

12 november 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra Post

Uitgelichte belastingadviseurs uit Wilsum

Wolf Administratie en Advies

Groenendael 25
8271 EB IJsselmuiden
Nederland

06 36035679
http://www.wolfadministratie.nl/

Kok Fiscale Dienstverlening

IJsseldijk 31
8266 AD Kampen
Nederland

038 333 2600
https://www.kokfd.nl/

ACMO Accountants + Belastingadviseurs

Europa-Allee 10
8265 VB Kampen
Nederland

038 333 3333
http://www.acmo.com/