belastingadviseur Meedhuizen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw belasting in Meedhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Meedhuizen verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Meedhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Meedhuizen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Meedhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meedhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Siddeburen, Farmsum en Tjuchem bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Meedhuizen

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Meedhuizen in. Een goede belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken helpt is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer je onderstaande stappen volgt is het wel mogelijk om uit te komen bij de geschikte persoon. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en lokaliseer de belastingadviseur in Meedhuizen die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Meedhuizen

Veel organisaties weten niet wanneer zij een belastingadviseur in Meedhuizen nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een organisatie uit handen. Hierbij gaat het uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, hij let ook op aftrekposten. Veel bedrijven merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Meedhuizen, afhankelijk van omvang van je onderneming. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede keuze zijn.

Voor grote ondernemingen die wel veel omzet op jaarbasis weten te genereren zal het aantrekken van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Dit door het feit dat je veel geld kunt besparen. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Meedhuizen
  • Altijd een belastingadviseur regio Meedhuizen
  • Erkende belastingadviseurs regio Meedhuizen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Meedhuizen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Meedhuizen – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Meedhuizen is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Een van de zaken waar je goed over moet nadenken: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur gaan. Veel mensen denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit idee is alleen incorrect. Een accountant houd zich voornamelijk bezig met het bijhouden van je administratie. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inschakelen. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst.Door deze adviezen kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Meedhuizen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Meedhuizen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Meedhuizen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Meedhuizen

Een belastingadviseur in Meedhuizen aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een hoop geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Meedhuizen weet hier alles van, je weet dus dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het maken en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers teveel tijd in beslag. Deze verspilde energie is natuurlijk zonde. Door de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Als laatste is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Meedhuizen veel problemen met de Belastingdienst Meedhuizen kan voorkomen. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in Nederland. Dit is de reden dat ook particulieren er goed aan doen om een belastingkantoor Meedhuizen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Meedhuizen gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om je zoektocht te starten. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee jij de beste keuze kan maken.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Meedhuizen is vind je veel sneller de dienstverlener die je nodig hebt. Maak dan ook goede afspraken over de taken die je gaat uitbesteden. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak meerdere diensten aan. Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de belastingadviseur in Meedhuizen. Je mag altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Meedhuizen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Meedhuizen.

Belastingadviseurs uit Meedhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Meedhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Meedhuizen

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Meedhuizen gemiddeld 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Voor de startende adviseurs zal je minder kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer duurder uit.

Wat ook vaak gebeurt is dat organisaties ervoor kiezen om één specifieke taak uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Daarnaast is het goed dat je een beetje onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Meedhuizen. Grote ondernemingen zoeken namelijk iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Meedhuizen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Meedhuizen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Meedhuizen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Meedhuizen

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur nodig hebt is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je wensen in je aanvraag. Wanneer de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen in de toekomst.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beter beeld krijgen van de organisatie achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Meedhuizen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Meedhuizen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Meedhuizen – investering met voordelen

Na het doornemen van dit artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Meedhuizen. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Meedhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Meedhuizen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Meedhuizen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Meedhuizen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Meedhuizen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Meedhuizen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

7 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marinus Evers

snel geholpen

6 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Eva Smeets

Geen linkedin nodig

1 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Smits

snelle service

6 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Esther Hofman

Heel positief

30 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Willem de Bruin

Prettige service

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maarten van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Peeters

Snelle offerte

28 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerrit Timmermans

Heel positief

25 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ellen Willems

Ideale match

28 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Laura Huisman

Dé tip

27 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Lisette van der Linden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

23 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bastiaan van de Ven

Dé tip

26 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen Evers

Forum bood hulp

24 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Sanne de Vos

Super service

25 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Albert Molenaar

Ideale match

19 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bart Kok

Fijne service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Susanne Koning

Super service

21 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Rogier van de Velden

Perfecte website

17 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petrus Kok

Geen linkedin nodig

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Mulder

Erg tevreden

14 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sebastiaan Kok

Dit werkt fijn

12 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Yvonne Dekker

Voortreffelijke match

12 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Willem van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Alexander Hermans

Lang leve google

9 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina de Bruijn

Belastingadviseurkaart is top!

10 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Johan Peeters

Duidelijke website

10 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Lisette Maas

Dit werkt fijn

13 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Janneke Bosch

Snelle offerte

5 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Peter Dijkstra

Perfecte website

11 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Karin Veenstra

betaalbaarder dan ik dacht

7 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco van der Meulen

Dé tip

3 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone de Haan

Forum bood hulp

5 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Michiel Timmermans

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

2 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Paulus de Boer

Super service

5 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Vincent Janssen

Werkt lekker!

31 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda Huisman

betaalbaarder dan ik dacht

4 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Kuiper

Werkt goed dit

30 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adrianus van Beek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Manon van de Ven

Werkt goed dit

31 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Smit

Werkt lekker!

1 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rutger Janssen

Zeer verrast

24 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Barbara Smeets

erg betaalbaar

26 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes Smits

Perfecte tip

25 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeffrey Mol

zeer rap geholpen

23 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Mark Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petrus van der Meulen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

21 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Eric Kramer

Erg tevreden

24 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Janneke van Loon

Positieve ervaring

19 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Natasja Boer

Geen linkedin nodig

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Visser

Goede werking van de website

16 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joyce Evers

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

21 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Erwin van Vliet

Ideale tip

21 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrik Evers

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

17 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Koen Willems

Positieve ervaring

17 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Elizabeth Kok

Snelle offerte

19 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen Verbeek

Perfecte website

17 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus Bakker

Erg tevreden

15 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Rogier van Doorn

Voortreffelijke match

11 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bianca Martens

Aangenaam verrast

15 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon van de Brink

Lang leve google

13 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Janssen

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Miranda Postma

Ideale website

12 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vincent Mulder

Ideale match

10 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wendy Kok

Fijn!

5 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cornelis van den Heuvel

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Johanna de Bruijn

snel geholpen

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marco van den Heuvel

Zeer verrast

2 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Anne van der Horst

Super service

3 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ruben van de Veen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

1 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jacob Smeets

Erg tevreden

4 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sanne Vink

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris de Leeuw

aangename service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Janneke Verbeek

Ideale tip

1 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Leonie Driessen

Ideale website

30 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Charlotte Kuijpers

Duidelijke website

30 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Leonie van de Velden

De perfecte match

27 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Catharina Vink

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan de Wit

Vlugge offerte

24 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Kevin Kuiper

Ideale website

22 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rob van den Heuvel

Ideale website

25 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy van Leeuwen

Aangenaam verrast

23 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joris van den Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

24 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrik Postma

Ideale tip

21 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela de Haan

Ideale tip

18 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dirk van de Velden

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemieke van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sanne de Ruiter

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marloes Smits

Ideale tip

20 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Chantal van der Meulen

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jan Brouwer

Ideale match

15 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rutger van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

13 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Petrus de Bruin

Ideale match

11 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mark van Vliet

Perfecte tip

14 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Hofman

Ideale match

13 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Matthijs van der Heijden

Fijn!

11 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mark Koning

Gevonden via forum

9 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Rob de Haan

Voortreffelijke match

9 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cornelia van de Velde

Aangenaam verrast

4 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joost de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

9 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Gerritsen

Snelle offerte

5 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank Bakker

betaalbaar en professioneel

7 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Vermeulen

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne Hermans

Vlugge offerte

1 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jan van de Brink

Werkt goed dit

1 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk van Beek

Vlugge offerte

3 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cindy Post

Ideale tip

31 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo Hendriks

Ideale tip

29 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska Willemsen

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Angela Mulder

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Smit

erg betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van Dongen

aangename service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petronella Hermans

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Karin de Graaf

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erik Postma

erg snel

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Simone Boer

zeer rap geholpen

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ilona van Leeuwen

Dé tip

20 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petronella Scholten

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael Vos

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Karin de Bruijn

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Alexander Willems

Positieve ervaring

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Lisette Mulder

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sebastiaan de Koning

Forum bood hulp

14 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Frank de Lange

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Martijn van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marloes de Vries

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eric Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilse Schouten

snelle service

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sabine de Lange

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Margaretha de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

8 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Niels van de Berg

Heel positief

2 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- René Timmermans

Ideale tip

25 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie Martens

niet verwacht zo betaalbaar

17 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marieke van den Heuvel

Snelle offerte

6 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Johan Mulder

Erg tevreden

3 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arjan de Koning

Eindelijk een goede site gevonden

23 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Guido van Dam

Goed contact

23 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nancy Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid van de Berg

Goed contact

5 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maartje van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

9 december 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith van der Laan

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

2 december 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Alexander van Leeuwen

Perfecte website

23 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sandra de Vos

erg snel

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bastiaan de Wit

Lang leve google

11 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Vink

Eindelijk een fijne site

7 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacqueline de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

26 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald de Bruin

Perfecte tip

20 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelia Kuijpers

Goed contact

11 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natasja Verbeek

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

9 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Suzanne Huisman

Dit werkt fijn

27 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ingrid Dijkstra

betaalbaarder dan ik dacht

26 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

16 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid van de Pol

Dit werkt fijn

9 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Klaas van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

4 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Visser

Via forum hier terechtgekomen

28 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Antonius van Leeuwen

erg betaalbaar

17 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco de Ruiter

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

14 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jolanda van Dam

Forum bood hulp

4 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Stefan van Beek

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

1 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Vanessa de Leeuw

Ideale tip

21 juli 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate van Loon

Perfecte tip

12 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrika Kuijpers

Lang leve google

8 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan de Jong

Werkt goed dit

28 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone Driessen

zeer rap geholpen

20 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Barbara van der Meer

Gevonden via forum

14 juni 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Björn Koster

Snelle offerte

9 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petra van Dongen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

31 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johannes Kuiper

Perfecte tip

23 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

19 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Jasper Driessen

Heel positief

16 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sander Dekker

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paulus de Haan

snelle service

30 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jeroen Groen

Goed contact

25 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Willem de Boer

Lang leve google

18 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs de Jonge

Werkt lekker!

4 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robin van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

1 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martin Kuiper

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ellen de Bruin

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 januari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Willem Hermans

Google is je grootste vriend

31 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Prins

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

3 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sanne de Koning

Dé tip

9 november 2018

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan Martens

Uitgelichte belastingadviseurs uit Meedhuizen

Cfrs! & Zo

Heruma 15
9906 RA Bierum
Nederland

06 27281266
http://www.cfrsnzo.nl/

bBB, boekhouder Bos Bierum

Doctor Poelmanweg 7
9906 PK Bierum
Nederland

0596 682 269
http://www.boekhouderbos.nl/

Administratiekantoor Finovion Groningen

Oudeweg 27
9628 CA Siddeburen
Nederland

0598 430 844
https://www.finovion.nl/administratiekantoor-siddeburen/