belastingadviseur Kinderdijk

Zoek jij een expert voor jouw belasting in Kinderdijk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Kinderdijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Kinderdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Kinderdijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Kinderdijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kinderdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Kinderdijk

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Neem contact op met een belastingadviseur in Kinderdijk. Een goede belastingadviseur vinden die je met je belastingzaken assisteert is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom hebben wij een aantal logische stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en lokaliseer de belastingadviseur in Kinderdijk die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Kinderdijk

Veel ondernemingen stellen zichzelf de vraag op welk moment zij een belastingadviseur in Kinderdijk nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf overnemen. Dit gaat vanzelfsprekend verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten en dergelijke. Veel ondernemingen zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Kinderdijk, al zal dit wel afhangen van de grootte van de organisatie. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je eventueel je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede keuze zijn.

Voor grote ondernemingen die wel veel omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het inschakelen van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Deze organisaties kunnen namelijk vee geld besparen. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke aftrekposten er gebruikt gemaakt kan worden. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Kinderdijk
  • Altijd een belastingadviseur regio Kinderdijk
  • Erkende belastingadviseurs regio Kinderdijk
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Kinderdijk

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Kinderdijk – accountant of belastingadviseur

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Kinderdijk. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur gaan. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich voornamelijk bezig met het bijhouden van je administratie. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen gericht naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan. Dankzij de belastingadviseur gaat de organisatie er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Kinderdijk.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Kinderdijk?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Kinderdijk te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Kinderdijk

Een belastingadviseur in Kinderdijk aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Hij regelt dat je geld overhoud dat je normaal kwijt zou zijn aan de belastingdienst. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Kinderdijk weet hier alles van, je weet dus dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het maken en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers teveel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Daarnaast komt geen enkele ondernemer graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere ondernemer in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te dienen. Voor een particulier is dit vaak de reden om een belastingkantoor in Kinderdijk in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Kinderdijk gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een paar zaken rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee ook jij de beste dienstverlener kan kiezen.

Door je wensen en behoeften duidelijk te communiceren zal je sneller een juiste belastingadviseur in Kinderdijk vinden. Het is ook van belang om duidelijk af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven rondom de belastingen? Buiten het formuleren van de werkzaamheden is het goed om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Kinderdijk. Als je meer wilt weten over een specifiek belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Kinderdijk te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Kinderdijk.

Belastingadviseurs uit Kinderdijk vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Kinderdijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Kinderdijk

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Kinderdijk gemiddeld 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Bij adviseurs met minder ervaring zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer meer kwijt.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen de keuze maken om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om alleen advies af te nemen. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Kinderdijk. Grote ondernemingen zoeken namelijk iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Kinderdijk te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Kinderdijk?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Kinderdijk te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Kinderdijk

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je wensen in je aanvraag. Wanneer de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de mogelijke samenwerking.

Na het doornemen van de offerte wordt meestal een afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Kinderdijk

Opzoek naar een belastingconsulent uit Kinderdijk?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Kinderdijk – investering met voordelen

Na het doornemen van dit artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Kinderdijk. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Kinderdijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Kinderdijk. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Kinderdijk.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Kinderdijk. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Kinderdijk waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Kinderdijk

snelle service

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Annemieke de Boer

Dit werkt fijn

3 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Claudia Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin van Leeuwen

De perfecte match

3 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark van der Laan

zeer rap geholpen

3 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jeffrey Huisman

Perfecte tip

2 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bram Willems

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Blom

Ideale match

27 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kevin Smit

Dé tip

2 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Monique Smits

Snelle offerte

27 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Schipper

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bart Timmermans

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter Groen

Goede werking van de website

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nathalie Maas

Prettige service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Franciscus de Wit

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Klaas van de Velden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Linda van der Meer

Duidelijke website

25 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Manon Schouten

Fijne service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Dennis Visser

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Judith Blom

Ideale tip

24 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn van de Pol

Perfecte website

20 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martijn Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- René Smit

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Deborah Evers

De perfecte match

16 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erik van der Meulen

Duidelijke website

15 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Daniël van der Meulen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Klaas van Leeuwen

Geen linkedin nodig

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Verbeek

Werkt lekker!

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Guido Sanders

Forum bood hulp

13 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dave Jansen

Goed contact

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kim de Lange

Eindelijk een fijne site

28 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pieter van Dam

Heel positief

26 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ruben van de Velde

Voortreffelijke match

13 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger van de Veen

Zeer verrast

12 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Irene van de Pol

Vlugge offerte

1 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent van Doorn

aangename service

27 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Cornelia Veenstra

Geen linkedin nodig

18 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maaike Kok

erg betaalbaar

15 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan van Dijk

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

4 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sanne van der Horst

Belastingadviseurkaart is top!

5 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adriana van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

3 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Hendrikus Jonker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Visser

zeer rap geholpen

17 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Saskia de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

14 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Schouten

Werkt lekker!

5 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nienke Jansen

Duidelijke website

26 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martijn Vermeulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Smeets

zeer rap geholpen

12 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Maurice Koster

Geen linkedin nodig

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie de Haan

Eindelijk een fijne site

29 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Michel Evers

Belastingadviseurkaart is top!

19 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adriaan de Vos

Ideale tip

16 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda de Vries

Vlugge offerte

6 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse Kok

Super service

1 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mariska Bosman

Forum bood hulp

25 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent Mol

Google is je grootste vriend

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Bos

De perfecte match

15 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije van de Veen

Geen linkedin nodig

2 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Prins

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

27 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Diana Willemsen

snel geholpen

22 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Eveline Meijer

Vlugge offerte

15 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Vanessa Kuiper

Goede werking van de website

5 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly Mulder

Positieve ervaring

3 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Daniëlle de Leeuw

Snelle offerte

22 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Bosman

Eindelijk een fijne site

14 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona Willemsen

Goede werking van de website

8 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle de Vos

Goed contact

3 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke van Vliet

Goed contact

26 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Leonie van de Brink

Google is je grootste vriend

23 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Kuipers

Aangenaam verrast

16 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eva Smeets

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

6 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marianne Vink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Scholten

Vlugge offerte

19 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joost Verhoeven

Fijne service

17 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Björn Vos

Eindelijk een fijne site

10 april 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johanna de Graaf

Fijn!

28 maart 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rogier Postma

Prettige service

1 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Mariska van der Linden

snelle service

26 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rutger Groen

Via Via maar dan beter

22 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus de Leeuw

betaalbaar en professioneel

29 november 2018

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Kuipers

Snelle offerte

11 november 2018

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Kelly Jonker

Uitgelichte belastingadviseurs uit Kinderdijk

A. van Golen Administratiekantoor

Molenhoef 51
3343 CM Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 681 5398
http://www.administratiekantoorvangolen.nl/

Administratie en Advieskantoor van Haaften

Dadelgaarde 163
3344 RL Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

010 425 7443
http://www.adm-haaften.nl/

Stichting Administratiekantoor De Jong Koster Accountancy

Kastanjelaan 24
2982 CM Ridderkerk
Nederland

0180 441 255
http://www.djk.nl/