belastingadviseur Fijnaart

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw belasting in Fijnaart?

Dan ben je aan het juiste adres.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Fijnaart verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Fijnaart – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Fijnaart gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Fijnaart
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Fijnaart, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bosschenhoofd, Oud Gastel en Willemstad bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Fijnaart

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Fijnaart in. Een geschikte belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken assisteert is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer je onderstaande stappen volgt zal het echter wel mogelijk zijn om uit te komen bij de juiste partij. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Fijnaart kan vinden die jouw belastingzaken onder handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Fijnaart

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Fijnaart nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een organisatie uit handen. Hierbij gaat het uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, hij let ook op aftrekposten. Veel ondernemingen merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Fijnaart, afhankelijk van omvang van je onderneming. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Een belastingadviseur kan ook kleine bedrijven assisteren met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel veel omzet op jaarbasis weten te genereren zal het contracteren van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het feit dat je ontzettend veel geld kunt besparen. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur weet waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Fijnaart
  • Altijd een belastingadviseur regio Fijnaart
  • Erkende belastingadviseurs regio Fijnaart
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Fijnaart

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Fijnaart – accountant of belastingadviseur

Er zijn een paar dingen die je moet overwegen bij het zoeken naar een belastingadviseur in Fijnaart. Het is bijvoorbeeld goed om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee personen namelijk vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde doen. Dit idee is alleen incorrect. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inschakelen. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je minder van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst.Door deze adviezen kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Fijnaart.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Fijnaart?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Fijnaart te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Fijnaart

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Fijnaart, het heeft namelijk veel voordelen. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een hoop geld. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn expertise ben je ervan verzekerd dat je geen overbodige kosten maakt. Daarnaast zal je door de diensten van een belastingadviseur in Fijnaart veel tijd besparen. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Tevens is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Fijnaart veel gedoe met de Belastingdienst Fijnaart kan voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te vullen. Dit is een van de redenen dat ook zelfstandige ondernemers er goed aan doen om een belastingkantoor Fijnaart in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Fijnaart gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om je zoektocht te starten. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee ook jij de beste keuze kan maken.

Door je wensen en behoeften duidelijk door te geven zal je sneller een juiste belastingadviseur in Fijnaart vinden. Het is ook belangrijk om duidelijk af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak verschillende diensten aan. Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de belastingadviseur in Fijnaart. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Fijnaart te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Fijnaart.

Belastingadviseurs uit Fijnaart vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Fijnaart vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Fijnaart

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Fijnaart meestal rond de 80 euro per uur rekent. Dit hangt vaak af van de ervaring van de dienstverlener, bij een nieuw kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook een optie om één enkele taak uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Tevens is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Fijnaart. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw bedrijf past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Fijnaart te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Fijnaart?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Fijnaart te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Fijnaart

Nu je begrijpt waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het tijd om een offerte aan te vragen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in Fijnaart. Wanneer de belastingadviseur iets niet uit kan voeren dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beter beeld krijgen van de partij achter de offerte. Tijdens deze afspraak worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Fijnaart

Opzoek naar een belastingconsulent uit Fijnaart?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Fijnaart – investering met voordelen

Na het doornemen van bovenstaand artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Fijnaart. Ook weet je waar je op moet letten bij je keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier gebruiken om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Fijnaart

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Fijnaart. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Fijnaart.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Fijnaart. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Fijnaart waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Fijnaart

Perfecte tip

6 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly van den Heuvel

Super service

9 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wilhelmina de Groot

Duidelijke website

3 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marinus van den Broek

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sander van Wijk

Duidelijke website

29 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Lisette Prins

Gevonden via forum

1 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Charlotte Boer

Fijn!

3 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Raymond de Boer

Super service

28 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Inge van de Veen

Gevonden via forum

27 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Eveline de Leeuw

betaalbaar en professioneel

28 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard van Wijk

Ideale tip

26 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marcel Timmermans

Dé tip

24 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Esther van Wijk

Dit werkt fijn

24 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bart de Jonge

Fijne service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacob Janssen

Goede werking van de website

21 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adrianus Janssen

Werkt goed dit

18 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maria Kok

erg betaalbaar

21 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Janssen

Via forum hier terechtgekomen

18 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Remco de Graaf

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

20 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hendrika van den Broek

Aangenaam verrast

14 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Klaas Sanders

Snelle offerte

19 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ronald Janssen

Aangenaam verrast

13 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bram van der Meulen

zeer rap geholpen

14 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Manon van Leeuwen

Belastingadviseurkaart is top!

10 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Dave Kuipers

Erg tevreden

15 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anouk van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Koster

Dé tip

9 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniëlle Blom

Lang leve google

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

9 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Roel Kuijpers

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ivo Kok

Positieve ervaring

10 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Hendrikus Timmermans

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rutger Driessen

Dit werkt fijn

6 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eric Koning

Super service

8 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Diana Hermans

aangename service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marc van de Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Dijkstra

Snelle offerte

5 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hanneke Koning

Zeer verrast

1 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Simon Kok

Erg tevreden

1 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marc Vos

Eindelijk een goede site gevonden

31 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rutger Huisman

Snelle offerte

31 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Saskia Meijer

De perfecte match

26 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marc van de Berg

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal van der Laan

Erg tevreden

29 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ronald de Jonge

Dé tip

29 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vincent Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

28 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy de Koning

betaalbaarder dan ik dacht

21 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs Schipper

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erwin Schouten

Positieve ervaring

27 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bart de Bruin

Aangenaam verrast

19 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natasja Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martin van Wijk

Forum bood hulp

18 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Antonius de Jonge

Forum bood hulp

19 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Wouter de Bruijn

Dit werkt fijn

17 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sanne van Doorn

Zeer verrast

14 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marinus de Wit

erg betaalbaar

17 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan Bos

Lang leve google

14 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

13 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maaike Dekker

Dé tip

11 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marije Willemsen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

13 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Steven van de Velde

Lang leve google

12 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith de Graaf

Positieve ervaring

10 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nancy Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk van Leeuwen

Positieve ervaring

9 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Roy de Vos

Geen linkedin nodig

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Smits

Perfecte website

5 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Elizabeth Blom

erg betaalbaar

7 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael de Graaf

Positieve ervaring

10 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jelle van den Heuvel

erg snel

3 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sebastiaan Jonker

betaalbaarder dan ik dacht

3 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Peters

Heel positief

1 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ruud Peters

Dé tip

5 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius Schipper

Aangenaam verrast

3 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniëlle de Haan

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

5 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Leonie Vos

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemieke Prins

Fijne service

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adriaan de Graaf

Perfecte website

25 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelis Vos

Duidelijke website

30 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rogier Vos

Vlugge offerte

30 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hanneke van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

30 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Janssen

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly Vermeulen

snelle service

28 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Diana de Bruin

Ideale match

21 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian van de Velden

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius Schouten

Werkt goed dit

25 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tamara van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

21 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Niels Vink

Voortreffelijke match

20 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda de Wit

Gevonden via forum

20 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Eric Mol

Fijn!

21 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Robertus Verhoeven

Werkt goed dit

16 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs van Dijk

Vlugge offerte

19 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper van Veen

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Rogier Kuijpers

Vlugge offerte

14 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina van Leeuwen

Ideale tip

17 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Peter van Dijk

Perfecte tip

10 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elisabeth Bosch

Ideale website

12 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Arie van Loon

Heel positief

11 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bram Molenaar

Perfecte tip

13 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jessica Willems

Forum bood hulp

7 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Elisabeth Schipper

snel geholpen

10 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ivo Janssen

Duidelijke website

6 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Monique van der Meer

Lang leve google

5 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Blom

Erg tevreden

4 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilse Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Bos

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Steven van der Linden

Werkt goed dit

2 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Björn van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patrick de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Johan Mol

Lang leve google

28 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein de Vries

Lang leve google

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Dekker

Werkt goed dit

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marije Jacobs

Aangenaam verrast

28 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Edwin Molenaar

Werkt goed dit

28 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marleen Maas

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robert Molenaar

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Peter Kuiper

Dit werkt fijn

22 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey Kuijpers

Werkt goed dit

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Simon van de Ven

Lang leve google

25 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Timmermans

Belastingadviseurkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Peter van der Laan

Perfecte website

26 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Femke Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Mulder

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Postma

betaalbaarder dan ik dacht

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Bakker

Voortreffelijke match

20 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger Hofman

Ideale website

20 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Roel van den Bosch

Dé tip

14 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- David Huisman

Zeer verrast

16 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Martinus Dekker

Fijn!

14 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rutger Dijkstra

De perfecte match

13 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bram Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

12 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacoba van de Pol

Gevonden via forum

15 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Angelique van de Veen

Forum bood hulp

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Inge van de Veen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

4 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johanna de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel van der Meulen

Google is je grootste vriend

15 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen van Leeuwen

Vlugge offerte

31 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Raymond Kuiper

Ideale tip

24 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Laura Dijkstra

Perfecte tip

21 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sylvia de Bruin

vlot en makkelijk

13 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marjolein van der Linden

Eindelijk een fijne site

4 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa van Vliet

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

10 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jessica Veenstra

Erg tevreden

5 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacobus Schipper

Via Via maar dan beter

24 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sabrina de Boer

Goed contact

18 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jasper Vink

vlot en makkelijk

12 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kevin Martens

Via forum hier terechtgekomen

31 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Elisabeth van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

27 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Klaas de Wit

Dit werkt fijn

24 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Steven de Wit

Google is je grootste vriend

16 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica van de Pol

De perfecte match

5 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maarten Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marc Smeets

Gevonden via forum

20 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Brenda van der Laan

Fijn!

18 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniël de Ruiter

erg betaalbaar

5 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn de Groot

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Sanders

Goede werking van de website

22 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter Scholten

Gevonden via forum

15 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Deborah Groen

Belastingadviseurkaart is top!

11 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pieter van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

7 augustus 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ingrid Molenaar

Lang leve google

29 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus Huisman

snel geholpen

19 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marjolein Schouten

Werkt goed dit

16 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan de Haan

Ideale match

6 juli 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart van Beek

snel geholpen

29 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Cornelis Boer

Fijne service

26 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Pieter van Loon

Vlugge offerte

19 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle de Groot

Werkt goed dit

9 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anouk de Jong

Goed contact

30 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martine Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Boer

Vlugge offerte

20 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

10 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jasper de Bruin

Dé tip

5 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Simone Smits

zeer rap geholpen

28 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Klaas Gerritsen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

23 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Albert van de Berg

Lang leve google

14 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne van den Heuvel

Perfecte website

11 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruben Kramer

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Bos

Google is je grootste vriend

3 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Bos

Google is je grootste vriend

13 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Schipper

Ideale match

6 januari 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Annemarie de Bruijn

Vlugge offerte

30 november 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bas Smit

Werkt goed dit

12 november 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barry van de Velde

Uitgelichte belastingadviseurs uit Fijnaart

De Advieswinkel

Wilhelminastraat 6
4793 EN Fijnaart
Nederland

0168 463 650
http://www.deadvieswinkel.nl/

OK-Service

Rechtzaad 15
4703 RC Roosendaal
Nederland

06 17376453
http://www.ok-service.nl/

Administratiekantoor Profectum

Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Nederland

0165 397 795
https://www.profectumbv.nl/