belastingadviseur Donderen

Ben jij opzoek naar een ijzersterke belastingadviseur in Donderen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Donderen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Donderen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Donderen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Donderen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Donderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bunne, Peest en Vries bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Donderen

Geen zin meer in je belastingaangifte? Schakel een belastingadviseur in Donderen in. Een goede belastingadviseur vinden die je met je belastingzaken helpt is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom hebben wij een aantal logische stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en lokaliseer de belastingadviseur in Donderen die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Donderen

Maar op welk moment heb je een belastingadviseur in Donderen nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Dit gaat vanzelfsprekend verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten en dergelijke. De meeste organisaties merken meteen wat de pluspunten zijn van een belastingadviseur in Donderen, afhankelijk van omvang van je bedrijf. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Dan kan een belastingadviseur toch een goede optie zijn.

Voor grote organisaties die wel een hoge omzet op jaarbasis weten te genereren zal het aantrekken van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het gegeven dat je ontzettend veel geld kunt besparen. De aftrekposten lopen namelijk hoog op, hierdoor zal je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je totale omzet. De belastingadviseur kent de aftrekposten waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Donderen
  • Altijd een belastingadviseur regio Donderen
  • Erkende belastingadviseurs regio Donderen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Donderen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Donderen – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Donderen is het noodzakelijk dat je het een en ander bekijkt. Een van de zaken waar je goed over moet nadenken: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur kiezen. Bedrijfseigenaren halen deze twee personen vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde doen. Dit idee is alleen incorrect. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie bijhouden. De belastingadviseur kijkt alleen specifiek naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan. Dankzij de belastingadviseur gaat de organisatie er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Donderen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Donderen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Donderen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Donderen

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Donderen, het heeft namelijk veel voordelen. Hij regelt dat je geld overhoud dat je normaal kwijt zou zijn aan de belastingdienst. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Donderen weet hier alles van, je weet dus dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het opstellen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers veel tijd in beslag. Deze verspilde energie is natuurlijk onnodig. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

Tevens is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Donderen veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Donderen kan voorkomen. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in Nederland. Voor een particulier is dit vaak de voornaamste reden om een belastingkantoor in Donderen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Donderen gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Wij geven je een aantal handvatten waarmee jij de beste keuze kan maken.

Als je zelf weet wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Donderen is vind je sneller de dienstverlener die je nodig hebt. Het is ook belangrijk om duidelijk af te spreken wat zijn werkzaamheden zijn. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook adviseren rondom de belastingen? Buiten het formuleren van de werkzaamheden is het handig om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Donderen. Je mag altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Donderen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Donderen.

Belastingadviseurs uit Donderen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Donderen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Donderen

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Donderen meestal rond de 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van het belastingkantoor, bij een jong kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook een optie om één opdracht uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je meestal een vast bedrag voor. Tevens is het goed dat je onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Donderen. Grote organisaties zoeken namelijk iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Donderen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Donderen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Donderen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Donderen

Een offerte aanvragen is natuurlijk een goede stap om te nemen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een geschikte belastingadviseur vinden in Donderen. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren dan weet je dit nu snel genoeg, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Na het ontvangen van de offerte wordt meestal een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Donderen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Donderen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Donderen – investering met voordelen

Na het doornemen van bovenstaand artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Donderen. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Donderen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Donderen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Donderen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Donderen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Donderen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Donderen

Eindelijk een goede site gevonden

9 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert de Bruin

Fijn!

7 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Catharina van Doorn

Super service

2 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Manon Evers

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marijke van de Velde

Ideale tip

6 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adrianus van Dijk

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

5 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan Dijkstra

zeer rap geholpen

1 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Robertus de Leeuw

Dé tip

30 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vanessa van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maaike de Bruijn

Goed contact

28 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kirsten van Dongen

Goed contact

25 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marijke van Vliet

Lang leve google

28 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje de Vries

Ideale match

26 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica Hermans

Heel positief

26 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Michiel van Wijk

Via Via maar dan beter

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Remco de Ruiter

Lang leve google

19 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert van Leeuwen

Prettige service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Rogier van de Pol

betaalbaar en professioneel

22 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Kuiper

Ideale match

22 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten van den Broek

Erg tevreden

19 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd de Groot

Werkt goed dit

21 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Caroline van de Ven

Forum bood hulp

14 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Simone van de Wal

Lang leve google

15 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal van de Velden

Super service

16 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Monique Blom

Fijn!

16 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tamara Dijkstra

De perfecte match

14 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije Koning

aangename service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petronella de Jong

Fijn!

13 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eva Groen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Esther Schouten

Zeer verrast

8 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Barbara de Wit

Zeer verrast

10 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jacobus Brouwer

snelle service

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Lisette Willems

Perfecte website

3 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hanneke Bosch

Perfecte website

8 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bianca van den Bosch

Heel positief

6 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Vincent Postma

Werkt goed dit

6 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond Groen

Ideale website

3 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dirk Koster

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jolanda van der Meulen

Eindelijk een fijne site

2 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus Kuipers

Fijne service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sjoerd van Doorn

Ideale match

3 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sandra Jacobs

Aangenaam verrast

2 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Willem van den Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

2 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy Smits

Heel positief

29 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ronald van der Meer

Perfecte website

28 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martinus de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia van Vliet

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

25 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Barry Evers

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

25 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Wouter van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Willems

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Mariska van Dongen

Duidelijke website

26 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christiaan Verhoeven

Snelle offerte

18 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ivo Smits

Gevonden via forum

19 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Elisabeth Kramer

vlot en makkelijk

19 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Björn van Dongen

Snelle offerte

16 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Evelien Koster

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sandra Scholten

Snelle offerte

19 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper van der Heijden

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elizabeth van de Velde

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

17 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sharon Kok

Snelle offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris van der Heijden

snelle service

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Petrus Visser

Werkt goed dit

12 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robert van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Eric Groen

Ideale match

9 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Frank Bakker

Ideale website

11 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joyce van der Laan

Perfecte tip

6 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vincent van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marianne Sanders

Super service

5 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dirk Dijkstra

Snelle offerte

7 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marleen Driessen

Dé tip

2 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes van der Meer

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wilhelmus de Wit

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Visser

Gevonden via forum

4 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Maartje de Koning

Voortreffelijke match

29 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barbara Hendriks

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

1 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Anna de Boer

Fijne service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Björn Kramer

Super service

27 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Natascha Molenaar

Fijne service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Dennis van der Meulen

zeer rap geholpen

23 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Johan Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes Schouten

Super service

24 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arjan van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

22 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda de Groot

Belastingadviseurkaart is top!

26 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Patricia de Vries

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robin Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patricia Bakker

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin van Wijk

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Koen Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruben Smit

Google is je grootste vriend

21 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha Evers

Heel positief

14 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Michel van Leeuwen

snelle service

17 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ilona de Boer

Google is je grootste vriend

12 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin de Ruiter

Gevonden via forum

10 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Esther de Graaf

Forum bood hulp

12 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Mark Boer

Voortreffelijke match

12 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marc van der Linden

Via Via maar dan beter

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie de Koning

Eindelijk een goede site gevonden

11 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jelle van den Bosch

Fijne service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacob Martens

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

5 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Steven van Beek

aangename service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bianca Janssen

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Yvonne van de Pol

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Dave van der Meer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Annemarie van Dijk

Dé tip

7 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Manon van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

3 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Saskia Blom

Via Via maar dan beter

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Koster

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Willem Schouten

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Caroline Koning

Super service

31 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kirsten de Lange

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik Hermans

Ideale match

30 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patrick van der Heijden

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Mol

Heel positief

31 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Eric Mulder

Lang leve google

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Jonker

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Rutger Smeets

Dé tip

23 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jolanda Mol

Lang leve google

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein van Veen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelis Willemsen

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cornelia Mol

Aangenaam verrast

26 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jolanda Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Linda Sanders

Dit werkt fijn

22 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petrus Peters

Snelle offerte

16 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Mariska de Koning

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bram Jonker

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eveline Verhoeven

Via Via maar dan beter

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Kuijpers

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Peeters

Ideale tip

17 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angela Smit

Super service

16 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Brenda van Leeuwen

snelle service

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Wendy Verhoeven

Snelle offerte

10 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis Schipper

Prettige service

5 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martijn de Ruiter

Lang leve google

28 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael van Dongen

Snelle offerte

22 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba Brouwer

Google is je grootste vriend

13 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van der Laan

Prettige service

11 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruben van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Monique Peeters

Goed contact

30 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Daniëlle van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Yvonne van de Velden

Goede werking van de website

16 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maria de Jong

Goed contact

2 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sylvia de Wit

Eindelijk een fijne site

9 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella Mulder

snel geholpen

28 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marije van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen Kuipers

Dé tip

14 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martine van Leeuwen

Dit werkt fijn

7 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sander Meijer

Ideale website

31 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arie Willems

erg snel

30 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Maria Hofman

Lang leve google

19 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia Bosch

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

11 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Tim Kuijpers

Google is je grootste vriend

8 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy Mulder

Fijn!

2 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Femke van den Bosch

De perfecte match

26 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne Driessen

Werkt goed dit

15 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris Hermans

Forum bood hulp

6 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Natascha Koning

snel geholpen

1 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Niels Smits

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

27 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Robertus Driessen

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sharon de Boer

Via forum hier terechtgekomen

10 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Tim van der Horst

Google is je grootste vriend

7 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob de Boer

Belastingadviseurkaart is top!

28 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jacob Peeters

Perfecte tip

20 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriaan Mol

Fijn!

15 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander Vos

niet verwacht zo betaalbaar

11 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik van Loon

snel geholpen

27 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Vanessa van der Meer

Werkt goed dit

22 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eveline Koning

betaalbaarder dan ik dacht

19 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin de Groot

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

10 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johannes Peters

Super service

3 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bram Bosman

Lang leve google

27 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Koster

Vlugge offerte

20 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrikus van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Natascha Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

8 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- René de Graaf

Ideale website

2 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sjoerd Jansen

Positieve ervaring

25 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Björn Mol

Heel positief

16 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrik Schipper

Geen linkedin nodig

4 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja van den Broek

Fijn!

28 maart 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Thijs Bos

Forum bood hulp

14 februari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sebastiaan van den Heuvel

Prettige service

13 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marcel Scholten

Google is je grootste vriend

31 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 december 2018

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ronald Dekker

Perfecte website

7 november 2018

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacqueline van de Velden

Uitgelichte belastingadviseurs uit Donderen

Van der Meer Accountants & Consultants

Van Ketwich Verschuurlaan 287
9712 SM Groningen
Nederland

050 313 7040
http://vandermeer-accountants.nl/

Administratiekantoor Dijkstra Assen

Zuiderpoort 2
9408 MN Assen
Nederland

06 54685545
https://www.dijkstraadministratiekantoor.nl/

Parate Service V.O.F.

29
Kloekhorststraat
9401 BB Assen

0592 314 864
http://www.parateservice.nl/