belastingadviseur Broek in Waterland

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw belasting in Broek in Waterland?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Broek in Waterland verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Broek in Waterland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Broek in Waterland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Broek in Waterland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Broek in Waterland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuiderwoude, Purmer en Monnickendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Broek in Waterland

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Broek in Waterland. Het is niet zo makkelijk om de meest geschikte belastingadviseur te vinden die jou kan assisteren bij je belastingzaken. Wanneer je onderstaande stappen volgt is het wel mogelijk om uit te komen bij de geschikte belastingadviseur. Lees snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Broek in Waterland kan vinden die jouw belastingzaken onder handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Broek in Waterland

Maar op welk moment kan je een belastingadviseur in Broek in Waterland gebruiken? De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf uit handen nemen. Dit gaat natuurlijk verder dan de reguliere belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten etcetera. Veel ondernemingen zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Broek in Waterland, al zal dit wel afhangen van de grootte van de onderneming. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleinere bedrijven assisteren met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten te genereren zal het aantrekken van een belastingadviseur echt een onvermijdelijke stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk vee geld overhouden. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur weet waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Broek in Waterland
  • Altijd een belastingadviseur regio Broek in Waterland
  • Erkende belastingadviseurs regio Broek in Waterland
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Broek in Waterland

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Broek in Waterland – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Broek in Waterland is het noodzakelijk dat je het een en ander bekijkt. Het is bijvoorbeeld goed om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel mensen denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het bijhouden van je administratie. Als je iemand nodig hebt voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inschakelen. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst.Door deze adviezen kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Broek in Waterland.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Broek in Waterland?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Broek in Waterland te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Broek in Waterland

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Broek in Waterland, het heeft namelijk veel voordelen. Allereerst zal je erg veel kosten kunnen besparen in verhouding tot voorgaande jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis weet je zeker dat je geen overbodige kosten maakt. Ook zal je door de diensten van een belastingadviseur in Broek in Waterland veel tijd besparen. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het goed regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Dit is zonde van je tijd. Door de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Tevens komt niemand graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in ons land. Dit is een van de redenen dat ook ZZP’ers er baat bij hebben om een belastingkantoor Broek in Waterland in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Broek in Waterland gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je begint met zoeken is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Wij geven je een aantal tips waarmee jij de beste partij kan kiezen.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de uiteindelijke taak voor de belastingadviseur in Broek in Waterland is vind je sneller de partij die je nodig hebt. Maak dan ook goede afspraken over de taken die je wilt gaan uitbesteden. Wil je alleen maar de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook advies geven rondom de belastingen? Buiten het opstellen van de werkzaamheden is het slim om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Broek in Waterland. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Broek in Waterland te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Broek in Waterland.

Belastingadviseurs uit Broek in Waterland vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Broek in Waterland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Broek in Waterland

Meestal kost een belastingkantoor in Broek in Waterland €80,- per uur. Bij adviseurs met minder ervaring zal je minder kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer duurder uit.

Het is ook mogelijk om één opdracht af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Tevens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Broek in Waterland. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Broek in Waterland te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Broek in Waterland?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Broek in Waterland te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Broek in Waterland

Nu je begrijpt waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur nodig hebt is het tijd om een offerte aan te vragen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Broek in Waterland. Als de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de partij achter de offerte. Het is natuurlijk wel zo handig dat je het goed kan vinden met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Broek in Waterland

Opzoek naar een belastingconsulent uit Broek in Waterland?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Broek in Waterland – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het doornemen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier gebruiken om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Broek in Waterland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Broek in Waterland. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Broek in Waterland.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Broek in Waterland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Broek in Waterland waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Broek in Waterland

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Pieter van de Veen

Geen linkedin nodig

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem van Beek

Ideale tip

31 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sander de Lange

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anita Willems

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Pieter Koster

Ideale match

27 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge Smit

Via forum hier terechtgekomen

29 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Rogier Veenstra

Vlugge offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

24 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn Bosch

Vlugge offerte

23 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Pieter de Jonge

betaalbaar en professioneel

26 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van de Brink

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ruben Veenstra

Ideale website

22 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kim van der Meulen

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilse van de Ven

betaalbaarder dan ik dacht

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger Brouwer

Perfecte tip

24 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen de Haan

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Danny van de Pol

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marc van den Bosch

De perfecte match

18 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joyce Dekker

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Miranda de Bruijn

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Deborah Vermeulen

Google is je grootste vriend

18 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes van de Wal

De perfecte match

16 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natascha van der Horst

Positieve ervaring

18 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Joost van den Broek

Snelle offerte

11 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ronald van de Velde

Goed contact

9 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska Willemsen

Ideale match

6 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Inge Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

29 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

23 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Rob van der Heijden

snel geholpen

18 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Guido de Leeuw

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

7 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelis van der Meulen

Eindelijk een fijne site

5 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patrick van de Brink

Dit werkt fijn

24 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel Timmermans

Goed contact

22 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Suzanne Mol

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

11 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Mariska de Jonge

Google is je grootste vriend

5 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Nathalie van de Velden

snel geholpen

8 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Nathalie Gerritsen

Eindelijk een fijne site

3 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

22 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Koen van de Ven

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

19 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Elisabeth Bosman

Ideale match

13 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrik van Beek

Perfecte tip

1 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Edwin Kok

Snelle offerte

31 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone de Vos

betaalbaarder dan ik dacht

20 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Evers

Via linkedin niet hetzelfde

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Molenaar

Gevonden via forum

3 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michiel Vink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Schipper

Positieve ervaring

20 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacqueline Molenaar

Via Via maar dan beter

16 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara de Jong

Goed contact

12 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Annemieke de Haan

Goed contact

3 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly Vermeulen

Lang leve google

26 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Hermans

Goed contact

16 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Peter van der Heijden

Dé tip

8 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martijn Vermeulen

Goed contact

2 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije van der Meulen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

27 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Thijs van Dongen

Snelle offerte

20 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra van Dijk

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

15 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marjolein Maas

Snelle offerte

5 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wendy Kramer

Dé tip

30 juni 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Lisette Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

20 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah van der Laan

Aangenaam verrast

20 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marije Visser

Via linkedin niet hetzelfde

9 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik van Loon

snel geholpen

30 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Bastiaan Verbeek

Vlugge offerte

28 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke van Dijk

Werkt goed dit

18 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo Bosch

Ideale match

14 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kim van de Brink

De perfecte match

3 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tessa van de Wal

Belastingadviseurkaart is top!

28 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ramona Wolters

De perfecte match

21 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wendy Prins

snelle service

18 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martinus Jacobs

Positieve ervaring

7 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Lisette Schipper

Super service

29 maart 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sabrina Dekker

Belastingadviseurkaart is top!

14 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Tamara van der Horst

Positieve ervaring

20 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marije van de Berg

Eindelijk een fijne site

21 december 2018

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Irene Hofman

Perfecte website

13 december 2018

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wouter de Vries

Positieve ervaring

12 november 2018

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cornelia Vermeulen

Uitgelichte belastingadviseurs uit Broek in Waterland

Nico Poel Financiële Diensten

Noorderweg 160
1456 NP Wijdewormer
Nederland

0299 430 445
http://www.nicopoel.nl/

Administratiekantoor K. Bakker B.V.

Nieuwstraat 40
1441 CN Purmerend
Nederland

0299 411 390
http://www.administratiekantoorbakker.nl/

ASAP administratieve en fiscale dienstverlening B.V.

John F. Kennedyplein 6
1443 EC Purmerend
Nederland

0299 849 157
http://as-ap.nl/