belastingadviseur Voorschoten

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw belasting in Voorschoten?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Voorschoten verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Voorschoten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Voorschoten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Voorschoten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 40 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Voorschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nootdorp, Rijnsburg en Gelderswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Voorschoten

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Voorschoten. Een goede belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken assisteert is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom hebben wij een aantal logische stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Voorschoten kan vinden die jouw belastingzaken onder handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Voorschoten

Veel bedrijven weten niet op welk moment zij een belastingadviseur in Voorschoten nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf uitvoeren. Hierbij gaat het natuurlijk niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, hij let ook op aftrekposten. Veel ondernemingen zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Voorschoten, al zal dit wel afhangen van de grootte van de onderneming. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte keuze zijn.

De grote organisaties met een hoge omzet zullen het meeste baat hebben bij inschakelen van een belastingadviseur. Dit door het gegeven dat je veel geld kunt overhouden. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één kostenbesparing al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Voorschoten
  • Altijd een belastingadviseur regio Voorschoten
  • Erkende belastingadviseurs regio Voorschoten
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Voorschoten

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Voorschoten – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Voorschoten is het noodzakelijk dat je het een en ander onderzoekt. Het is bijvoorbeeld handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Ondernemers halen deze twee dienstverleners namelijk vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen incorrect. Een accountant houd zich voornamelijk bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen specifiek naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan.Dankzij deze tips kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Voorschoten.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Voorschoten?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Voorschoten te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Voorschoten

Er zijn erg veel redenen te benoemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Voorschoten, het heeft immers veel voordelen. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een hoop geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis ben je ervan verzekerd dat je geen overbodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het opstellen en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren teveel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk voor je uit handen.

Als laatste is het zo dat je middels een belastingadviseur in Voorschoten veel onnodige problemen met de Belastingdienst Voorschoten kan voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te dienen. Dit is een van de redenen dat ook ZZP’ers er goed aan doen om een belastingkantoor Voorschoten in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Voorschoten gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Door onze tips zal je uitkomen bij een betere partij.

Door je opdracht duidelijk op te stellen zal je sneller een juiste belastingadviseur in Voorschoten vinden. Maak dan ook heldere afspraken over de werkzaamheden die je gaat uitbesteden. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak verschillende diensten aan. Tevens is het noodzakelijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de belastingadviseur in Voorschoten. Je kan altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Voorschoten te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Voorschoten.

Belastingadviseurs uit Voorschoten vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Voorschoten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Voorschoten

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Voorschoten meestal 80 euro per uur rekent. Bij de startende adviseurs zal je minder kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer duurder uit.

Het is ook mogelijk om één enkele taak uit te laten voeren. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om alleen advies af te nemen. Hier betaal je meestal een vast tarief voor. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Voorschoten. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Voorschoten te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Voorschoten?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Voorschoten te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Voorschoten

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het tijd om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je wensen in je aanvraag. Wanneer de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, hiermee voorkom je een hoop problemen in de toekomst.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beter beeld krijgen van de partij achter de offerte. Het is natuurlijk wel zo handig dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Voorschoten

Opzoek naar een belastingconsulent uit Voorschoten?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Voorschoten – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Voorschoten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Voorschoten. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Voorschoten.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Voorschoten. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Voorschoten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Voorschoten

Heel positief

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Hofman

Fijne service

10 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Joyce Hendriks

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

4 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Susanne Willems

Via forum hier terechtgekomen

24 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Jacob Schouten

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ivo van de Ven

Google is je grootste vriend

14 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina Visser

Lang leve google

7 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Remco Molenaar

niet verwacht zo betaalbaar

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ellen van de Veen

zeer rap geholpen

4 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Bianca van der Meulen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Martinus Dekker

Via forum hier terechtgekomen

14 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Marieke Kuiper

Voortreffelijke match

12 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette van Wijk

Goede werking van de website

6 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Christian Post

Aangenaam verrast

24 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Klaas van Beek

Vlugge offerte

18 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper van der Horst

Eindelijk een fijne site

14 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anita Smeets

Lang leve google

6 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Post

Lang leve google

27 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina Jacobs

Ideale website

22 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marcel van de Pol

Goede werking van de website

13 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wouter de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

11 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis van de Berg

Prettige service

1 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Robert Vink

Via linkedin niet hetzelfde

24 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit van den Broek

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

18 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Natascha van Beek

Voortreffelijke match

8 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy van den Bosch

Belastingadviseurkaart is top!

3 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bas Jacobs

Google is je grootste vriend

25 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Postma

De perfecte match

18 juli 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Caroline Kramer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

18 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petrus van de Brink

Erg tevreden

8 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kelly Huisman

Gevonden via forum

29 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Susanne Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

22 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Postma

Forum bood hulp

19 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent van den Heuvel

zeer rap geholpen

6 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Mark Smeets

Snelle offerte

6 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa de Vries

Gevonden via forum

28 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Jan Brouwer

Geen linkedin nodig

20 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Mol

Belastingadviseurkaart is top!

10 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Danny de Bruijn

betaalbaar en professioneel

3 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc de Bruin

Aangenaam verrast

30 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christian Molenaar

Google is je grootste vriend

24 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa van Loon

Goed contact

17 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joyce van Dam

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

4 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Yvonne Dekker

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

30 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maarten van der Meer

Werkt goed dit

29 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna Jacobs

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

21 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Michiel Hermans

Snelle offerte

3 januari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hanneke van Veen

Goed contact

15 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Antonius Hoekstra

Perfecte tip

13 november 2018

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Judith de Graaf

Uitgelichte belastingadviseurs uit Voorschoten

Berveling Accountants & Adviseurs B.V.

Haagweg 52B
2321 AE Leiden
Nederland

071 576 1706
http://www.berveling.nl/

Boekhoudbureau G C Heemskerk

Kort Galgewater 3
2312 BR Leiden
Nederland

071 512 3901
http://www.belasting-advies-site.nl/zuid-holland/leiden

Administratiekantoor F.Ph.C. de Boer

Kennedylaan 12
2324 ER Leiden
Nederland

071 576 3832
http://www.deboerleiden.nl/