belastingadviseur Vlagtwedde

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw belasting in Vlagtwedde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Vlagtwedde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Vlagtwedde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Vlagtwedde gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Vlagtwedde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 56 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlagtwedde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wedde, Sellingen en Onstwedde bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Vlagtwedde

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Vlagtwedde in. Een goede belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken helpt is niet zo eenvoudig als het lijkt. Door onderstaande stappen te volgen is het wel mogelijk om uit te komen bij de meest geschikte belastingadviseur. Lees snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Vlagtwedde kan contacteren die jouw belastingzaken onder handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Vlagtwedde

Veel ondernemingen vragen zich af wanneer zij een belastingadviseur in Vlagtwedde nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de organisatie op zich nemen. Hiermee bedoelen we uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel ondernemingen zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Vlagtwedde, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van het bedrijf. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Een belastingadviseur kan ook kleinere ondernemingen assisteren met hun belastingzaken.

De grote organisaties met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inschakelen van een belastingadviseur. Deze organisaties kunnen namelijk vee geld overhouden. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur weet waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Vlagtwedde
  • Altijd een belastingadviseur regio Vlagtwedde
  • Erkende belastingadviseurs regio Vlagtwedde
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Vlagtwedde

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Vlagtwedde – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij het zoeken naar een belastingadviseur in Vlagtwedde. Een van de zaken waar je goed over moet nadenken: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur kiezen. Bedrijfseigenaren halen deze twee dienstverleners namelijk vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde doen. Dit idee is alleen onjuist. De accountant zal vooral bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie regelen. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten aantrekken. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst. Door de belastingadviseur gaat de onderneming er financieel op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Vlagtwedde.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Vlagtwedde?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Vlagtwedde te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Vlagtwedde

Een belastingadviseur in Vlagtwedde aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een heleboel geld. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Vlagtwedde weet hier alles vanaf, je weet dus zeker dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het invullen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren veel tijd in beslag. Deze verspilde tijd is natuurlijk onnodig. Door de belastingadviseur hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden.

Daarnaast komt geen enkele ondernemer graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Dit is de reden dat ook particulieren er goed aan doen om een belastingkantoor Vlagtwedde in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Vlagtwedde gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je begint met zoeken is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Dankzij onze tips zal je zoektocht eindigen bij een veel betere partij.

Als je zelf weet wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Vlagtwedde is vind je veel sneller de dienstverlener die het beste bij je past. Het is ook van belang om duidelijk af te spreken wat zijn taken zijn. Wil je alleen maar de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook adviseren rondom de belastingen? Buiten het opstellen van de werkzaamheden is het goed om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Vlagtwedde. Je kan altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Vlagtwedde te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Vlagtwedde.

Belastingadviseurs uit Vlagtwedde vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Vlagtwedde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Vlagtwedde

Over het algemeen kost een belastingkantoor in Vlagtwedde €80,- per uur. Dit hangt vaak samen met de ervaring van het belastingkantoor, bij een nieuw kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen de keuze maken om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Vlagtwedde. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Vlagtwedde te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Vlagtwedde?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Vlagtwedde te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Vlagtwedde

Een offerte aanvragen is uiteraard een logische stap om te nemen. Ben duidelijk over je opdrachten in je aanvraag. Wanneer de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de samenwerking.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze meeting zal je een duidelijk beeld krijgen van de partij achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Vlagtwedde

Opzoek naar een belastingconsulent uit Vlagtwedde?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Vlagtwedde – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het doornemen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Als het goed is weet je nu ook precies waar je op moet letten bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Vlagtwedde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Vlagtwedde. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Vlagtwedde.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Vlagtwedde. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Vlagtwedde waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Vlagtwedde

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elisabeth Kramer

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Annemieke van der Heijden

Perfecte website

19 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tim Bakker

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Mol

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Richard van der Meer

Vlugge offerte

17 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vanessa Hofman

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerardus van der Meer

Lang leve google

13 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Vos

Vlugge offerte

5 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline Postma

Google is je grootste vriend

28 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Arie Vermeulen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

22 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan van der Horst

De perfecte match

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Bos

Gevonden via forum

11 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte Smits

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

1 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Albert de Vries

Perfecte website

26 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Paul van der Meer

De perfecte match

16 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barbara de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

12 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dirk van de Wal

Google is je grootste vriend

4 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Kok

Fijn!

11 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Christian van Vliet

Goed contact

2 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jeffrey van de Berg

vlot en makkelijk

28 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel de Bruin

Fijn!

16 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Björn Veenstra

Prettige service

13 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilona de Ruiter

Heel positief

5 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sabine van Dam

Goede werking van de website

31 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Peter de Jonge

vlot en makkelijk

17 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Joyce Timmermans

Zeer verrast

10 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Janneke van der Laan

Google is je grootste vriend

8 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Jansen

Aangenaam verrast

26 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sjoerd de Jong

zeer rap geholpen

25 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Petronella Verhoeven

Ideale match

15 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natasja Peters

Lang leve google

10 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne de Koning

Forum bood hulp

31 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Eveline van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave van de Brink

Goed contact

18 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johannes Janssen

betaalbaarder dan ik dacht

10 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Kuijpers

Super service

4 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Joost van Leeuwen

Snelle offerte

25 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cindy Blom

Aangenaam verrast

22 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barbara van der Meer

Gevonden via forum

17 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk Kok

Goed contact

7 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius Hendriks

Vlugge offerte

27 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

23 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vanessa de Bruijn

Zeer verrast

20 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Janneke Kok

Dit werkt fijn

12 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Femke Jacobs

Vlugge offerte

2 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline de Groot

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

27 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Mirjam Groen

Lang leve google

20 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid de Groot

Heel positief

9 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nicolaas Brouwer

Snelle offerte

29 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas Evers

snel geholpen

24 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Frank Mulder

aangename service

14 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petra van der Heijden

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

10 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robert Brouwer

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nathalie Kuipers

Goed contact

28 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mark Hendriks

Lang leve google

23 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van Beek

Goed contact

6 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk van der Heijden

Dé tip

3 december 2018

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Lisette van de Veen

Perfecte tip

5 november 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maurice Bosman

Uitgelichte belastingadviseurs uit Vlagtwedde

hpkorte voor geld en goed

Hoofdstraat 34
9682 PK Oostwold Gem Oldambt
Nederland

0597 552 002
http://www.hpkorte.nl/

Het Raadhuis Pekela B.V.

Raadhuislaan 55
9665 JB Oude Pekela
Nederland

0597 613 402
http://www.raadhuispekela.nl/

Admin.- en Belastingadviesburo “De Hoogte”

Dominee S. Tjadenstraat 20
9663 RA Nieuwe Pekela
Nederland

0597 647 663
http://www.dehoogteadvies.nl/