belastingadviseur Ten Boer

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw belasting in Ten Boer?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Ten Boer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Ten Boer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Ten Boer gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Ten Boer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ten Boer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Luddeweer, Lellens en Lageland bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Ten Boer

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Schakel een belastingadviseur in Ten Boer in. Een geschikte belastingadviseur vinden die je met je belastingzaken helpt is niet zo eenvoudig als het lijkt. Precies om deze reden hebben wij een paar logische stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Ten Boer kan vinden die jouw belastingzaken uit handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Ten Boer

Maar op welk moment heb je een belastingadviseur in Ten Boer nodig? De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf uitvoeren. Hierbij hebben we het uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel ondernemingen merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Ten Boer, afhankelijk van omvang van je bedrijf. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je misschien beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleinere organisaties assisteren met hun belastingzaken.

De grote ondernemingen met een hoge omzet hebben het meeste profijt bij inschakelen van een belastingadviseur. Dit door het gegeven dat je ontzettend veel geld kunt overhouden. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor zal je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je omzet. De belastingadviseur weet precies waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Ten Boer
  • Altijd een belastingadviseur regio Ten Boer
  • Erkende belastingadviseurs regio Ten Boer
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Ten Boer

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Ten Boer – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint met zoeken naar een belastingadviseur in Ten Boer is het noodzakelijk dat je het een en ander onderzoekt. Het is ten eerste handig om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel ondernemers denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het bijhouden van je administratie. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen gericht naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft te betalen.Door deze tips kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Ten Boer.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Ten Boer?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Ten Boer te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Ten Boer

Een belastingadviseur in Ten Boer in dienst hebben brengt zo zijn voordelen met zich mee. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een hoop geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Ten Boer weet hier alles vanaf, je weet dus dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Ook zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Ten Boer erg veel tijd overhouden. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Dit is zonde van je tijd. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden.

Als laatste is het zo dat je middels een belastingadviseur in Ten Boer veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Ten Boer kan voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te dienen. Voor een particulier is dit vaak de voornaamste reden om een belastingkantoor in Ten Boer in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Ten Boer gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Wij geven je een aantal tips waarmee ook jij de beste keuze kan maken.

Door je opdracht duidelijk te communiceren zal je eenvoudiger een juiste belastingadviseur in Ten Boer vinden. Maak dan ook goede afspraken over de opdrachten die je wilt gaan uitbesteden. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal meerdere diensten aan. Daarnaast is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de belastingadviseur in Ten Boer. Als je meer informatie nodig hebt over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Ten Boer te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Ten Boer.

Belastingadviseurs uit Ten Boer vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Ten Boer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Ten Boer

Gemiddeld kost een belastingkantoor in Ten Boer €80,- per uur. Bij de startende adviseurs zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer duurder uit.

Het is ook een optie om één opdracht af te spreken. Je kan namelijk ervoor kiezen om alleen advies af te nemen. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Kijk ook even naar de andere klanten van de belastingadviseur in Ten Boer. Grote organisaties zoeken namelijk iemand die veel ervaring heeft met professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Ten Boer te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Ten Boer?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Ten Boer te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Ten Boer

Een offerte aanvragen is uiteraard een goede stap om te zetten. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een duidelijk beeld krijgen van de partij achter de offerte. Het is natuurlijk wenselijk dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Ten Boer

Opzoek naar een belastingconsulent uit Ten Boer?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Ten Boer – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het doornemen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Ten Boer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Ten Boer. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Ten Boer.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Ten Boer. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Ten Boer waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Ten Boer

Erg tevreden

19 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sharon Scholten

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

10 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Maria Postma

Super service

3 februari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Margaretha Hoekstra

Goed contact

28 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Diana de Jong

erg betaalbaar

22 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Driessen

Vlugge offerte

12 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- René Vos

Voortreffelijke match

2 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sylvia de Jong

Perfecte tip

5 december 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud van de Pol

Goed contact

2 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Richard van Dijk

aangename service

25 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Antonius Janssen

Erg tevreden

17 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Eric van de Velden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

10 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ellen Wolters

Google is je grootste vriend

7 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jessica Gerritsen

Perfecte tip

25 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ilona Kuiper

Via linkedin niet hetzelfde

18 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Schipper

Perfecte website

14 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- René de Wit

Goed contact

7 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sharon Verbeek

Duidelijke website

2 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel de Lange

snel geholpen

20 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bianca Peeters

Google is je grootste vriend

17 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis de Haan

Zeer verrast

12 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Steven Boer

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

1 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Pascal Hermans

Ideale website

23 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrika de Jong

Aangenaam verrast

17 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Leonie van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus Smeets

betaalbaar en professioneel

3 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Bakker

snelle service

26 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Esther de Koning

Ideale tip

19 juli 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Steven van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

17 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge Groen

betaalbaar en professioneel

11 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van Veen

Duidelijke website

27 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marcel Kuipers

Heel positief

20 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Pascal Visser

vlot en makkelijk

13 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Thijs Smit

Goed contact

6 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natasja van de Velde

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Danny de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

28 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Rogier Wolters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven de Graaf

aangename service

14 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Remco van de Ven

Fijn!

6 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Caroline Post

Positieve ervaring

28 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Brenda Kuipers

Goed contact

25 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erik van der Heijden

Vlugge offerte

15 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs de Boer

Goede werking van de website

6 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joris Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin de Jonge

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

12 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johan de Ruiter

Fijne service

10 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Albert Verhoeven

Via forum hier terechtgekomen

22 december 2018

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Arjan Veenstra

De perfecte match

5 december 2018

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dirk van Loon

Fijn!

11 november 2018

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roy van Doorn

Uitgelichte belastingadviseurs uit Ten Boer

Linstra Bedrijfsadvies

Heerestraat 27
9991 BE Middelstum
Nederland

06 54753594
http://www.linstra.nl/

Administratiekantoor Balanz

Industrieweg 14
9781 AC Bedum
Nederland

050 737 0061
http://www.administratiekantoor-balanz.nl/

Groeneveld Accountants

Onno van Ewsumlaan 8
9991 AE Middelstum
Nederland

0595 552 355
http://www.acgr.nl/