belastingadviseur Rucphen

Wil jij een top belastingadviseur in Rucphen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Rucphen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Rucphen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Rucphen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Rucphen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 140 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rucphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bosschenhoofd, Schijf en Hoeven bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Rucphen

Geen zin meer in je belastingaangifte? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Rucphen. Het is niet zo simpel om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan helpen bij je belastingzaken. Door het volgen van onderstaande stappen is het wel mogelijk om uit te komen bij de juiste partij. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Rucphen kan vinden die jouw belastingzaken onder handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Rucphen

Maar op welk moment kan je een belastingadviseur in Rucphen gebruiken? Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Dit gaat vanzelfsprekend verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten etcetera. Veel organisaties zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Rucphen, al zal dit wel afhangen van de grootte van de organisatie. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte optie zijn.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het inschakelen van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk een hoop geld besparen. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Rucphen
  • Altijd een belastingadviseur regio Rucphen
  • Erkende belastingadviseurs regio Rucphen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Rucphen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Rucphen – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Rucphen is het noodzakelijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Het is ten eerste handig om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee dienstverleners vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen onjuist. Een accountant houd zich alleen bezig met het uit handen nemen van je administratie. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inschakelen. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan.Door deze tips kan je zien waar het in de onderneming nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Rucphen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Rucphen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Rucphen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Rucphen

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Rucphen, het heeft namelijk veel voordelen. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een hoop geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis ben je ervan verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. We weten natuurlijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. Door de belastingadviseur hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden.

Tevens komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te vullen. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de voornaamste reden om een belastingkantoor in Rucphen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Rucphen gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het goed om met een paar zaken rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee ook jij de beste partij kan kiezen.

Door je opdracht duidelijk door te geven zal je sneller een juiste belastingadviseur in Rucphen vinden. Maak dan ook goede afspraken over de werkzaamheden die je wilt gaan uitbesteden. Wil je alleen maar de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook adviseren omtrent de belastingen? Ook is het noodzakelijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de belastingadviseur in Rucphen. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Rucphen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Rucphen.

Belastingadviseurs uit Rucphen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Rucphen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Rucphen

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Rucphen meestal rond de 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak af van de ervaring van het belastingkantoor, bij een jong kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

We zien ook vaak dat organisaties de keuze maken om één specifieke taak uit te laten voeren. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om alleen advies af te nemen. Hier betaal je vaak een vast tarief voor. Tevens is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Rucphen. Grote organisaties zoeken bijvoorbeeld iemand die veel ervaring heeft met professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Rucphen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Rucphen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Rucphen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Rucphen

Een offerte aanvragen is natuurlijk een slimme stap om te nemen. Ben duidelijk over je opdrachten in je aanvraag. Je wilt namelijk voorkomen dat er miscommunicatie over de opdracht ontstaat, het is prettig om zo snel mogelijk tot een heldere overeenkomst te komen.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Rucphen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Rucphen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Rucphen – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het lezen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Ook weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Rucphen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Rucphen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Rucphen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Rucphen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Rucphen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Rucphen

Via linkedin niet hetzelfde

2 september 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Gerritsen

Via Via maar dan beter

23 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Meijer

Heel positief

21 augustus 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rob van den Heuvel

Ideale tip

17 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bianca Evers

Geen linkedin nodig

18 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Maas

Gevonden via forum

12 augustus 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Simone Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther Sanders

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

4 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick de Haan

Positieve ervaring

31 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Peter Brouwer

Goed contact

1 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Manon Postma

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

29 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sharon Peeters

Lang leve google

29 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien Koning

Werkt goed dit

25 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Willem de Vries

Eindelijk een fijne site

21 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin Mol

Werkt lekker!

19 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo Bos

Voortreffelijke match

25 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Kok

Via linkedin niet hetzelfde

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike de Leeuw

Lang leve google

21 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke de Boer

Fijne service

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bastiaan Molenaar

Werkt goed dit

22 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thijs Jansen

Dé tip

21 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sebastiaan Martens

Super service

19 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Richard Mol

Werkt goed dit

14 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid Koning

Goed contact

13 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marinus Vermeulen

Heel positief

14 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Joyce Post

Fijn!

14 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Elizabeth Visser

Fijn!

10 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- David van den Bosch

Google is je grootste vriend

14 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank Hermans

vlot en makkelijk

8 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Daniëlle Evers

Goede werking van de website

12 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hanneke de Ruiter

Snelle offerte

12 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella Molenaar

zeer rap geholpen

9 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nicolaas Meijer

Ideale tip

7 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robin van de Brink

Forum bood hulp

5 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Gerrit Mulder

snelle service

2 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- David Verhoeven

Duidelijke website

2 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Peter de Vries

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

4 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Matthijs de Haan

Prettige service

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marco Kramer

Dit werkt fijn

30 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel Dijkstra

Werkt lekker!

27 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tom de Jonge

Ideale website

28 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Willem Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

1 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Mulder

Erg tevreden

30 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jacob Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

24 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kelly de Leeuw

Ideale tip

26 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriaan van de Veen

Google is je grootste vriend

24 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne van der Horst

Duidelijke website

23 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wilhelmina Koning

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Iris van Vliet

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

19 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Charlotte Schouten

Via forum hier terechtgekomen

20 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Irene de Ruiter

Lang leve google

18 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Koster

Werkt lekker!

16 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly Verhoeven

Super service

15 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Niels Verhoeven

Via Via maar dan beter

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Koning

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeroen de Jonge

Belastingadviseurkaart is top!

13 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Miranda de Jong

vlot en makkelijk

17 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marije de Jonge

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

13 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Iris van Beek

Prettige service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wilhelmina de Lange

De perfecte match

9 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simon de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse van Vliet

Zeer verrast

11 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jolanda Evers

Fijne service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Rob Blom

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paul Koning

Zeer verrast

7 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ivo van den Broek

Ideale website

7 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel de Bruijn

Ideale match

2 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michael de Boer

Dé tip

3 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona Bos

Gevonden via forum

31 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marijke Kuipers

vlot en makkelijk

1 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Catharina de Haan

Snelle offerte

4 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ramona Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patrick Hendriks

Forum bood hulp

3 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tom Driessen

Voortreffelijke match

1 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nancy Evers

Werkt goed dit

1 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniël Vink

Goede werking van de website

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana Willems

Fijne service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Linda van de Brink

Ideale website

24 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Alexander Molenaar

De perfecte match

29 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika van der Laan

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hendrika de Wit

Via forum hier terechtgekomen

21 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Hendrika de Bruin

Fijn!

21 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kim Peters

betaalbaarder dan ik dacht

20 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy van Beek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Elisabeth Kuipers

Lang leve google

24 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

22 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Chantal Driessen

erg betaalbaar

22 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels van der Laan

Perfecte tip

17 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal van der Meer

Goed contact

20 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Angela Prins

Perfecte tip

18 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erwin Smits

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robert van Leeuwen

zeer rap geholpen

11 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Robert van der Laan

Gevonden via forum

12 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Saskia van de Berg

Fijne service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Tamara Vos

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Manon de Vos

Belastingadviseurkaart is top!

9 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Deborah Timmermans

Ideale tip

13 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Elizabeth Post

Ideale tip

8 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine van der Linden

Erg tevreden

6 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Inge Brouwer

Lang leve google

7 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Mol

Forum bood hulp

5 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Melanie Molenaar

Super service

4 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Angelique de Groot

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Maas

Perfecte website

1 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Irene van Veen

zeer rap geholpen

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Paul van Doorn

Heel positief

4 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Cornelia Verbeek

Lang leve google

3 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke de Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mariska van Leeuwen

Fijne service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wouter van den Broek

Google is je grootste vriend

1 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels de Jong

Super service

27 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Manon Gerritsen

erg snel

30 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Eric Martens

Aangenaam verrast

24 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeffrey Vink

Belastingadviseurkaart is top!

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ingrid van de Ven

Forum bood hulp

26 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Annemarie van der Heijden

Perfecte website

24 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maarten van Dijk

Ideale match

22 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angela Kuipers

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita van de Pol

Positieve ervaring

19 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Michael Dekker

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bianca de Jong

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelia de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Lisette de Jong

Dit werkt fijn

18 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Monique Mol

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus van de Velde

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd Smits

Ideale tip

17 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bianca Veenstra

Aangenaam verrast

16 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Monique Mol

Vlugge offerte

12 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robin Bosch

Aangenaam verrast

11 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marloes Willems

Snelle offerte

9 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper de Vos

Forum bood hulp

12 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Patricia Blom

Forum bood hulp

6 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Erik van den Heuvel

Perfecte website

8 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Raymond Prins

Erg tevreden

7 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Claudia van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Hermans

Fijn!

3 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eveline van de Veen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marije Schipper

Vlugge offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maartje Mulder

Snelle offerte

31 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anna van Vliet

Gevonden via forum

2 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Melanie de Lange

betaalbaar en professioneel

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Verbeek

snel geholpen

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Barbara de Graaf

Geen linkedin nodig

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robin van de Brink

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Roel Gerritsen

Lang leve google

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn van der Heijden

Ideale website

31 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Leonie Smeets

De perfecte match

27 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bas de Bruin

Werkt lekker!

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric de Ruiter

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marianne van de Veen

Eindelijk een fijne site

23 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marianne van de Veen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marianne de Jong

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd van de Velde

Eindelijk een fijne site

23 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriaan van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Patrick Jansen

Gevonden via forum

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Bianca Scholten

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Anna van Dam

Zeer verrast

16 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Adrianus van de Brink

Belastingadviseurkaart is top!

17 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Melanie de Lange

Forum bood hulp

18 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martin Boer

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- David Blom

Heel positief

16 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Richard de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Smit

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marianne Evers

Fijne service

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Maurice Kuiper

Duidelijke website

5 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniël Prins

Eindelijk een goede site gevonden

1 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Pascal Evers

Super service

26 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Chantal Kuijpers

Goed contact

16 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Remco Martens

Heel positief

1 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Astrid Verhoeven

Werkt lekker!

23 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Erwin Maas

erg snel

22 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Maarten Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne Bosman

Google is je grootste vriend

2 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper Smeets

Fijne service

6 december 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sander de Bruin

Vlugge offerte

4 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris Kramer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

25 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn Hoekstra

Goed contact

14 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Linda van de Velden

Ideale match

12 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Maarten Timmermans

aangename service

7 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Klaas van de Veen

Heel positief

26 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petra Jansen

aangename service

19 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sharon Brouwer

Duidelijke website

15 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jessica Smits

Geen linkedin nodig

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven de Vos

Heel positief

1 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Evelien Timmermans

Erg tevreden

19 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anita Smits

snelle service

18 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Vincent van der Laan

Ideale tip

8 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nancy Koster

Google is je grootste vriend

4 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo van Dijk

Vlugge offerte

27 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Willem Maas

Voortreffelijke match

17 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander van der Meer

Fijn!

10 augustus 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Gerardus Kramer

Dé tip

2 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joris de Bruin

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

28 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem de Boer

Erg tevreden

20 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Simone van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

17 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Mark Janssen

Google is je grootste vriend

4 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Boer

Belastingadviseurkaart is top!

28 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jeroen Groen

Snelle offerte

21 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Arie van de Velden

Geen linkedin nodig

15 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan van den Broek

Vlugge offerte

7 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander van Beek

aangename service

3 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Caroline Vermeulen

Aangenaam verrast

23 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Adriaan van Dam

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marije Dekker

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

9 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marloes Post

Werkt goed dit

6 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Steven Koning

snelle service

25 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Niels Postma

Prettige service

19 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Gerrit Prins

Prettige service

15 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jeroen Hoekstra

erg betaalbaar

9 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique de Graaf

Eindelijk een fijne site

27 maart 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ronald van der Laan

Via Via maar dan beter

3 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van den Bosch

Goed contact

8 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave van den Broek

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

2 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Joris Brouwer

Perfecte tip

5 december 2018

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacqueline Scholten

Gevonden via forum

18 november 2018

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Laura van Vliet

Uitgelichte belastingadviseurs uit Rucphen

T & K Administraties

Schijfse Vaartkant 3b
4715 EK Rucphen
Nederland

0165 856 037
http://www.tkadministraties.nl/

Administratiekantoor Profectum

Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
Nederland

0165 397 795
https://www.profectumbv.nl/

BNR Accountants & Adviseurs

Valeriuslaan 49
4707 BS Roosendaal
Nederland

0165 578 333
http://www.bnr-groep.nl/