belastingadviseur Oud Beijerland

Wil jij een professionele belastingadviseur uit Oud Beijerland die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Oud Beijerland verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Oud Beijerland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Oud Beijerland gezocht?

Een belastingadviseur uit Oud Beijerland vinden

Belastingadviseur Oud Beijerland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 40 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Beijerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Westmaas, Klaaswaal en Poortugaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Oud Beijerland

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Oud Beijerland. Een geschikte belastingadviseur vinden die je met je belastingzaken assisteert is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer je onderstaande stappen volgt is het wel mogelijk om uit te komen bij de juiste partij. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Oud Beijerland kan vinden die jouw belastingzaken onder handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Oud Beijerland

Maar op welk moment heb je een belastingadviseur in Oud Beijerland nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Dit gaat natuurlijk verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten en dergelijke. Veel ondernemingen zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Oud Beijerland, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van het bedrijf. Wanneer je jaarlijks een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken makkelijk zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine bedrijven assisteren met hun belastingzaken.

De grote organisaties met een hoge omzet zullen het meeste baat hebben bij inzetten van een belastingadviseur. Dit door het feit dat je ontzettend veel geld kunt besparen. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur weet precies waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Oud Beijerland
  • Altijd een belastingadviseur regio Oud Beijerland
  • Erkende belastingadviseurs regio Oud Beijerland
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Oud Beijerland

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Oud Beijerland – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Oud Beijerland is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. Het is bijvoorbeeld handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Ondernemers halen deze twee personen vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde kunnen. Dit beeld is alleen incorrect. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het bijhouden van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst. Door de belastingadviseur gaat het bedrijf er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Oud Beijerland.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Oud Beijerland?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Oud Beijerland te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Oud Beijerland

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Oud Beijerland, het heeft immers veel voordelen. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een heleboel geld. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Oud Beijerland weet hier alles vanaf, je hebt dus de garantie dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Ook zal je door de werkzaamheden van een belastingadviseur in Oud Beijerland erg veel tijd overhouden. Het invullen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren veel tijd in beslag. Deze tijdsverspilling is natuurlijk zonde. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Tevens is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Oud Beijerland veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Oud Beijerland kan voorkomen. Iedere ondernemer in ons land is wettelijk verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te vullen. Dit is de reden dat ook particulieren er baat bij hebben om een belastingkantoor Oud Beijerland in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Oud Beijerland gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Dankzij onze aanbevelingen zal je uitkomen bij een betere belastingadviseur.

Door je opdracht duidelijk te communiceren zal je eenvoudiger een juiste belastingadviseur in Oud Beijerland vinden. Het is ook van belang om duidelijk af te spreken wat zijn taken zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak verschillende diensten aan. Buiten het formuleren van de taken is het goed om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Oud Beijerland. Als je meer informatie nodig hebt over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Oud Beijerland te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Oud Beijerland.

Belastingadviseurs uit Oud Beijerland vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Oud Beijerland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Oud Beijerland

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Oud Beijerland meestal rond de 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Voor adviseurs met minder ervaring zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de ervaren adviseurs ben je weer duurder uit.

We zien ook vaak dat organisaties de keuze maken om één specifieke taak uit te laten voeren. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om alleen advies af te nemen. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Kijk ook even naar de andere diensten van de belastingadviseur in Oud Beijerland. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Oud Beijerland te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Oud Beijerland?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Oud Beijerland te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Oud Beijerland

Een offerte aanvragen is uiteraard een logische stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Oud Beijerland. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de mogelijke samenwerking.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de partij achter de offerte. Het is natuurlijk wel zo handig dat je het goed kan vinden met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Oud Beijerland

Opzoek naar een belastingconsulent uit Oud Beijerland?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Oud Beijerland – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het lezen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Als het goed is is het ook duidelijk waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier invullen om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Oud Beijerland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Oud Beijerland. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Oud Beijerland.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Oud Beijerland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Oud Beijerland waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Oud Beijerland

Fijn!

27 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent van de Velde

Perfecte website

15 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Guido Kuiper

Werkt lekker!

10 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Molenaar

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

4 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rutger Groen

snel geholpen

23 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Peeters

Zeer verrast

17 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Catharina van der Meulen

Ideale match

11 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacobus van Leeuwen

Perfecte website

5 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmus de Jonge

Geen linkedin nodig

7 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina van Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy Janssen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

27 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmina Vos

Via forum hier terechtgekomen

17 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Kelly de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Peters

Ideale match

31 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dennis Wolters

Positieve ervaring

30 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Peter Koster

Aangenaam verrast

20 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruud Hofman

zeer rap geholpen

12 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bart Vos

erg betaalbaar

3 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Brouwer

Google is je grootste vriend

3 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Kok

Fijne service

19 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jeffrey de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel de Haan

Snelle offerte

9 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte Scholten

Snelle offerte

1 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel de Haan

Vlugge offerte

27 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Karin Jacobs

snelle service

22 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Dirk Jacobs

Snelle offerte

10 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

6 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Hendriks

Perfecte tip

26 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacqueline Maas

Ideale tip

23 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cindy Kuijpers

Goed contact

13 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marc de Vos

Eindelijk een fijne site

6 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Richard de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

30 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Koen Martens

Lang leve google

27 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juni 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilse Koster

Google is je grootste vriend

9 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus Maas

erg betaalbaar

5 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Jacobs

Aangenaam verrast

26 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus de Boer

niet verwacht zo betaalbaar

18 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca de Bruin

Gevonden via forum

16 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Caroline de Jong

Lang leve google

9 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia Timmermans

Vlugge offerte

26 april 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marc Kok

zeer rap geholpen

21 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martinus Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Gerritsen

vlot en makkelijk

7 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Adriana Willemsen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

2 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jessica Mulder

Gevonden via forum

13 februari 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Gerrit Dijkstra

Eindelijk een fijne site

11 januari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marjolein Hendriks

Werkt goed dit

22 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilse de Jong

Google is je grootste vriend

2 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël de Bruin

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

17 november 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Elizabeth Kuiper

Uitgelichte belastingadviseurs uit Oud Beijerland

DRV Accountants & Adviseurs

Beetsstraat 1
3261 PL Oud-Beijerland
Nederland

0186 642 222
http://www.drv.nl/

WEA Deltaland Accountants en Adviseurs Oud-Beijerland

Maseratilaan 10
3261 NA Oud-Beijerland
Nederland

088 133 7300
http://www.weadeltaland.nl/

ATFA administratie

Klompenmakerstraat 39A
3194 DD Hoogvliet Rotterdam
Nederland

06 34815503
http://www.atfa-administratie.nl/