belastingadviseur Maarssen

Wil jij een top belastingadviseur in Maarssen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Maarssen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Maarssen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Maarssen gezocht?

Een belastingadviseur uit Maarssen vinden

Belastingadviseur Maarssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 56 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maarssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oud Zuilen, Loenersloot en Harmelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Maarssen

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Maarssen in. Het is niet zo eenvoudig om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan assisteren bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een paar makkelijke stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en lokaliseer de belastingadviseur in Maarssen die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Maarssen

Veel bedrijven weten niet wanneer zij een belastingadviseur in Maarssen nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf overnemen. Dit gaat natuurlijk verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten etcetera. De meeste organisaties merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Maarssen, afhankelijk van de grootte van je onderneming. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je eventueel je eigen belasting doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede keuze zijn.

Voor grote ondernemingen die wel veel omzet op jaarbasis weten te genereren zal het in dienst nemen van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk vee geld besparen. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Maarssen
  • Altijd een belastingadviseur regio Maarssen
  • Erkende belastingadviseurs regio Maarssen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Maarssen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Maarssen – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Maarssen is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Een van de zaken waar je goed over moet nadenken: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur gaan. Ondernemers halen deze twee dienstverleners namelijk vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde doen. Dit idee is alleen incorrect. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. Als je iemand nodig hebt voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten aantrekken. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan.Door deze adviezen kan je zien waar het in de onderneming nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Maarssen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Maarssen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Maarssen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Maarssen

Er zijn erg veel redenen op te noemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Maarssen, het heeft immers veel voordelen. Op de eerste plaats zal je erg veel geld kunnen besparen in vergelijking tot voorgaande jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Maarssen weet hier alles vanaf, je weet dus zeker dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Ook zal je dankzij de diensten van een belastingadviseur in Maarssen veel tijd overhouden. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk voor je uit handen.

Daarnaast komt niemand graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te dienen. Voor een particulier is dit vaak de reden om een belastingkantoor in Maarssen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Maarssen gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Dankzij onze aanbevelingen zal je zoektocht eindigen bij een veel betere belastingadviseur.

Door je wensen en behoeften duidelijk door te geven zal je eenvoudiger een juiste belastingadviseur in Maarssen vinden. Het is ook belangrijk om duidelijk af te spreken wat zijn werkzaamheden zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal meerdere diensten aan. Daarnaast is het noodzakelijk dat je kijkt naar de andere klanten van de belastingadviseur in Maarssen. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Maarssen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Maarssen.

Belastingadviseurs uit Maarssen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Maarssen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Maarssen

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Maarssen gemiddeld 80 euro per uur rekent. Dit hangt vaak af van de ervaring van de dienstverlener, bij een vrij jong kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat organisaties de keuze maken om één specifieke taak uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Bekijk ook even de andere diensten van de belastingadviseur in Maarssen. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Maarssen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Maarssen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Maarssen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Maarssen

Een offerte aanvragen is natuurlijk een goede stap om te nemen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Maarssen. Als de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, hiermee voorkom je een hoop problemen in de toekomst.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Het is namelijk wenselijk dat je het goed kan vinden met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Maarssen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Maarssen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Maarssen – investering met voordelen

Na het doornemen van dit artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Maarssen. Ook weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier invullen om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Maarssen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Maarssen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Maarssen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Maarssen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Maarssen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Maarssen

Lang leve google

5 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Brouwer

Geen linkedin nodig

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander Willemsen

Lang leve google

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne van de Brink

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna Dekker

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ingrid de Lange

Goede werking van de website

1 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jessica van de Wal

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dennis Schipper

Perfecte tip

31 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bianca Koning

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Vink

Zeer verrast

30 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Willem Hermans

Vlugge offerte

22 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Dave de Bruijn

Lang leve google

27 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Schipper

Aangenaam verrast

21 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrika de Bruijn

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ellen Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk van de Wal

Dé tip

25 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmina van Veen

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse van Dijk

Perfecte tip

21 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marco Molenaar

Super service

18 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Martine de Wit

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram Vos

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Alexander van der Meer

snelle service

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jeroen van Vliet

Ideale match

12 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joost Meijer

Via linkedin niet hetzelfde

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Smits

Ideale tip

17 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten van Veen

Heel positief

10 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Arjan Smits

Ideale match

13 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Patrick Post

Fijn!

7 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roel Wolters

aangename service

27 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maria van den Heuvel

Werkt lekker!

24 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johannes de Bruijn

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

13 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Roel van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

9 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Martens

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

5 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Judith van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

27 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith Verhoeven

Eindelijk een fijne site

17 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hanneke van der Meulen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

15 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Johanna Kramer

Perfecte tip

9 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robert van Dongen

Positieve ervaring

8 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriana van de Wal

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Robertus van den Heuvel

Geen linkedin nodig

27 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Maarten Brouwer

Duidelijke website

19 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robertus Dijkstra

De perfecte match

13 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne de Vos

De perfecte match

3 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anita de Wit

erg betaalbaar

29 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth van de Wal

Perfecte website

22 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Steven van de Velden

snel geholpen

17 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sanne de Bruijn

Goed contact

9 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas van Dam

Voortreffelijke match

2 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Frank Peeters

Prettige service

24 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wilhelmina van der Linden

Werkt lekker!

12 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tamara van den Heuvel

Forum bood hulp

10 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Esther van der Linden

Voortreffelijke match

5 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nicolaas van de Velden

vlot en makkelijk

24 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Cornelia Blom

Ideale website

18 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Elisabeth de Ruiter

Dé tip

13 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Brenda Bos

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tamara Vos

Goed contact

30 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jelle Kuijpers

Positieve ervaring

25 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tessa Willemsen

Google is je grootste vriend

13 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole van Dongen

Dit werkt fijn

5 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge van der Horst

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tim Smeets

Positieve ervaring

26 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maartje Bos

Google is je grootste vriend

16 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas de Vos

Lang leve google

7 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Sanders

Via Via maar dan beter

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Hendriks

Google is je grootste vriend

25 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia de Ruiter

Gevonden via forum

16 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Roy van Veen

Eindelijk een fijne site

15 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Pascal van Dijk

betaalbaar en professioneel

6 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Scholten

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

23 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nicolaas de Lange

Duidelijke website

11 april 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel van Dam

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Natascha Schouten

aangename service

2 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Laura Hoekstra

Google is je grootste vriend

8 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Hoekstra

snel geholpen

14 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Steven van de Veen

Goed contact

25 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie van der Meer

Perfecte website

1 december 2018

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sjoerd de Boer

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

5 november 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nathalie Willems

Uitgelichte belastingadviseurs uit Maarssen

Administratiekantoor-adviesbureaudeBeer in Leidscherijn

Pepermuntstraat 58
3544 CD Utrecht
Nederland

030 262 8816
http://www.adviesbureaudebeer.nl/

A&B Helder, Administratie en Belastingconsulent

Walter Kollolaan 175
3543 HR Utrecht
Nederland

06 13035893
http://abhelder.nl/

ORG Accountant & Belastingadviseur

Johanniterweg 1A
3544 ND Utrecht
Nederland

030 297 0703
https://www.orgaccountants.nl/