belastingadviseur Lochem

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw belasting in Lochem?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Lochem verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Lochem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Lochem gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Lochem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lochem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Barchem, Laag Keppel en Beltrum bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Lochem

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Lochem in. Een goede belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken helpt is niet zo makkelijk als het lijkt. Precies om deze reden hebben wij een aantal logische stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en vind de belastingadviseur in Lochem die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Lochem

Veel organisaties vragen zich af op welk moment zij een belastingadviseur in Lochem nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de organisatie op zich nemen. Hierbij gaat het natuurlijk niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel organisaties zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Lochem, al zal dit wel afhangen van de grootte van de onderneming. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine organisaties helpen met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten te genereren zal het inschakelen van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk een hoop geld overhouden. De aftrekposten lopen namelijk hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je omzet. De belastingadviseur kent de aftrekposten waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Lochem
  • Altijd een belastingadviseur regio Lochem
  • Erkende belastingadviseurs regio Lochem
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Lochem

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Lochem – accountant of belastingadviseur

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Lochem. Het is ten eerste goed om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee personen namelijk vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde kunnen. Dit beeld is alleen incorrect. De accountant zal vooral bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie regelen. Als je iemand nodig hebt voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inhuren. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan.Dankzij deze adviezen kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Lochem.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Lochem?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Lochem te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Lochem

Een belastingadviseur in Lochem aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Op de eerste plaats zal je erg veel geld besparen in vergelijking tot vorige jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Lochem weet hier alles vanaf, je weet dus dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het invullen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren teveel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden van je over.

Daarnaast komt niemand graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken overzichtelijk te hebben in ons land. Dit is de reden dat ook zelfstandige ondernemers er baat bij hebben om een belastingkantoor Lochem in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Lochem gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je aan je zoektocht begint is het goed om met een paar dingen rekening te houden. Door onze tips zal je zoektocht eindigen bij een veel betere kandidaat.

Als je zelf weet wat de uiteindelijke taak voor de belastingadviseur in Lochem is vind je veel sneller de partij die je nodig hebt. Maak dan ook duidelijke afspraken over de werkzaamheden die je wilt gaan uitbesteden. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal meerdere diensten aan. Tevens is het noodzakelijk dat je kijkt naar de andere klanten van de belastingadviseur in Lochem. Als je meer wilt weten over een specifiek belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Lochem te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Lochem.

Belastingadviseurs uit Lochem vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Lochem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Lochem

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Lochem gemiddeld 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van het belastingkantoor, bij een beginnend kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook mogelijk om één enkele taak uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Ook is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Lochem. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Lochem te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Lochem?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Lochem te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Lochem

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inhuren is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in Lochem. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beter beeld krijgen van de partij achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Lochem

Opzoek naar een belastingconsulent uit Lochem?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Lochem – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het doornemen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Lochem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Lochem. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Lochem.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Lochem. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Lochem waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Lochem

Via forum hier terechtgekomen

18 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- René van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Peters

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Koen van de Velden

snel geholpen

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Chantal van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

15 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Leonie van den Heuvel

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ramona van de Veen

Dit werkt fijn

10 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maartje Post

Google is je grootste vriend

27 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van Leeuwen

zeer rap geholpen

24 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth van de Brink

Goed contact

17 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona van de Velde

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

12 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge de Wit

Goed contact

3 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rob de Leeuw

erg betaalbaar

25 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sabrina van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

21 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmus Kuiper

Google is je grootste vriend

13 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nathalie Brouwer

Goed contact

3 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Angelique Schouten

Goed contact

11 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robertus de Groot

Goede werking van de website

29 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marinus Martens

Fijne service

23 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ilona Post

erg betaalbaar

20 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha de Bruijn

Goede werking van de website

14 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- René de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

31 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eveline de Jong

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sanne Brouwer

Forum bood hulp

19 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Rob de Boer

Fijn!

17 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vanessa de Bruijn

Vlugge offerte

7 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anita Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maaike Koster

erg snel

19 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Robin Vos

Voortreffelijke match

12 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke de Boer

Fijn!

12 september 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Adrianus Jonker

Goed contact

31 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marije Wolters

Dé tip

28 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jolanda de Vries

erg betaalbaar

20 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne Verhoeven

Via linkedin niet hetzelfde

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Maas

Via forum hier terechtgekomen

7 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tim Mol

Ideale website

1 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël van Doorn

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Kevin van der Laan

aangename service

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sandra Blom

aangename service

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Kim Post

Eindelijk een fijne site

27 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Yvonne Vos

Fijn!

25 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marloes de Bruijn

Super service

14 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Caroline Mol

Snelle offerte

9 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba van Beek

Vlugge offerte

1 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette Hoekstra

Perfecte tip

24 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sylvia Kuijpers

Ideale tip

17 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Albert Timmermans

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Raymond de Jonge

Goed contact

6 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Monique Groen

Fijne service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anne Hermans

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

21 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Gerardus de Ruiter

erg betaalbaar

11 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba Visser

De perfecte match

8 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sjoerd Kuipers

betaalbaar en professioneel

31 maart 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

2 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eveline Hoekstra

Via forum hier terechtgekomen

24 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Linda Verhoeven

Erg tevreden

20 december 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Dennis de Groot

Heel positief

13 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joris van Loon

Fijn!

19 november 2018

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Paul van de Pol

Uitgelichte belastingadviseurs uit Lochem

Accountantskantoor Pouw B.V.

Oosterhofweg 14
7461 BV Rijssen
Nederland

0548 512 737
http://www.pouwacck.nl/

Van der Veen Financieel Advies B.V

Molendijk Noord 90
7461 JE Rijssen
Nederland

0548 535 522
https://www.vanderveenrijssen.nl/

Administratie- en belastingadviesbureau Geerling

Holterstraatweg 108
7462 TZ Rijssen
Nederland

0548 516 727
http://www.geerling-advies.nl/