belastingadviseur Kessel

Zoek jij een topper voor jouw belasting in Kessel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Kessel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Kessel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Kessel gezocht?

Een belastingadviseur uit Kessel vinden

Belastingadviseur Kessel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kessel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Neer, Koningslust en Steijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Kessel

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Kessel. Het is niet zo makkelijk om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan helpen bij je belastingzaken. Wanneer je onderstaande stappen volgt zal het echter wel mogelijk zijn om uit te komen bij de meest geschikte persoon. Twijfel dus niet langer, lees dit artikel en lokaliseer de belastingadviseur in Kessel die je nodig hebt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Kessel

Veel organisaties vragen zich af wanneer zij een belastingadviseur in Kessel nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Dit gaat uiteraard verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. De meeste ondernemingen merken vrijwel meteen wat de pluspunten zijn van een belastingadviseur in Kessel, afhankelijk van de grootte van je organisatie. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken makkelijk zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Een belastingadviseur kan ook kleinere ondernemingen assisteren met hun belastingzaken.

De grote organisaties met een hoge omzet zullen het meeste baat hebben bij inschakelen van een belastingadviseur. Deze ondernemingen kunnen namelijk vee geld besparen. De aftrekposten lopen namelijk hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je omzet. De belastingadviseur laat je precies zien van welke aftrekposten er gebruikt gemaakt kan worden. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Kessel
  • Altijd een belastingadviseur regio Kessel
  • Erkende belastingadviseurs regio Kessel
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Kessel

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Kessel – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Kessel is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Het is ten eerste handig om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel ondernemers denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit idee is alleen incorrect. De accountant zal vooral bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. De belastingadviseur kijkt alleen specifiek naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan. Dankzij de belastingadviseur gaat de organisatie er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Kessel.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Kessel?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Kessel te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Kessel

Er zijn erg veel redenen op te noemen waarom jij ook zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Kessel, het heeft immers veel voordelen. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een heleboel geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis weet je zeker dat je geen onnodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. We weten natuurlijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Deze tijdsverspilling is natuurlijk onnodig. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Tevens is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Kessel veel onnodige problemen met de Belastingdienst Kessel kan voorkomen. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in ons land. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in Kessel in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Kessel gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om je zoektocht te starten. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee jij de beste dienstverlener kan kiezen.

Als je zelf weet wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Kessel is vind je veel sneller de dienstverlener die het beste bij je past. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn taken zijn. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook adviseren omtrent de belastingen? Buiten het formuleren van de taken is het handig om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Kessel. Je mag altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Kessel te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Kessel.

Belastingadviseurs uit Kessel vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Kessel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Kessel

Over het algemeen kost een belastingkantoor in Kessel €80,- per uur. Dit hangt vaak samen met de ervaring van het belastingkantoor, bij een beginnend kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen ervoor kiezen om één specifieke taak uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om enkel advies af te nemen. Hier betaal je meestal een vast bedrag voor. Ook is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Kessel. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw organisatie past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Kessel te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Kessel?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Kessel te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Kessel

Een offerte aanvragen is natuurlijk een slimme stap om te nemen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een geschikte belastingadviseur vinden in Kessel. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de opdracht ontstaat, het is prettig om zo snel mogelijk tot een heldere overeenkomst te komen.

Na het ontvangen van de offerte wordt vaak een kennismakingsgesprek ingepland. Het is namelijk wel zo handig dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Kessel

Opzoek naar een belastingconsulent uit Kessel?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Kessel – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Als het goed is is het ook duidelijk waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Kessel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Kessel. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Kessel.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Kessel. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Kessel waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Kessel

Ideale match

29 augustus 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sjoerd van den Broek

Super service

23 augustus 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erik Kok

Eindelijk een goede site gevonden

26 augustus 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Stefan de Vos

Vlugge offerte

18 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone de Leeuw

Vlugge offerte

16 augustus 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline van den Broek

Positieve ervaring

11 augustus 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Martine van der Meulen

Dé tip

12 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Matthijs van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 augustus 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dave de Vries

Eindelijk een fijne site

6 augustus 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilona van Dongen

Duidelijke website

27 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Danny van de Velde

Zeer verrast

29 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johan Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barry van Doorn

Erg tevreden

25 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Hendrik de Graaf

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

24 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Simon van Leeuwen

Lang leve google

26 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Bakker

erg betaalbaar

23 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Vermeulen

Werkt goed dit

22 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martijn Jansen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sabrina van Beek

erg betaalbaar

23 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry van de Wal

Forum bood hulp

20 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Albert de Haan

vlot en makkelijk

14 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Hendrik Hoekstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

15 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge van den Broek

Heel positief

16 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marianne van Leeuwen

Goede werking van de website

17 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johan van de Pol

Perfecte tip

11 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mark Smits

Dit werkt fijn

16 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Irene van den Heuvel

Duidelijke website

12 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ronald de Vries

Goed contact

11 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra van der Horst

Fijne service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anouk van Doorn

Super service

13 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sjoerd Peeters

Goed contact

6 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke de Vos

Aangenaam verrast

4 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Melanie Hendriks

Ideale tip

4 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anne Jacobs

Werkt goed dit

8 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Franciscus van de Wal

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

6 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Kirsten van Beek

Positieve ervaring

5 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Rogier Brouwer

Snelle offerte

6 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Johan van de Berg

Fijn!

4 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Stefan van Wijk

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tamara de Jong

Perfecte website

4 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Elisabeth Timmermans

Fijn!

27 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacobus van der Meer

Werkt goed dit

25 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cornelis de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

26 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nathalie Martens

Ideale match

27 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Catharina Willems

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik van den Bosch

Dit werkt fijn

27 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petrus Scholten

Goede werking van de website

25 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anne Gerritsen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

21 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Anita Evers

Positieve ervaring

24 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Vanessa Hendriks

Belastingadviseurkaart is top!

21 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ramona van den Broek

De perfecte match

18 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrik Smits

Eindelijk een fijne site

21 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Joyce Maas

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jasper Schipper

Via Via maar dan beter

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte de Graaf

erg snel

13 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sylvia Verhoeven

snelle service

18 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Michiel Mol

Fijne service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Albert Bosch

aangename service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Simon van den Heuvel

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Astrid Kok

Perfecte tip

15 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maria van den Heuvel

Duidelijke website

7 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tamara de Bruijn

Vlugge offerte

11 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia van de Pol

Goede werking van de website

10 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Richard de Jonge

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca de Vries

erg betaalbaar

8 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine van Dijk

Zeer verrast

9 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ingrid Bosman

zeer rap geholpen

2 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Natasja Brouwer

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

3 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nathalie van de Velde

Aangenaam verrast

2 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marloes Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

1 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Driessen

Voortreffelijke match

5 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke van Wijk

snelle service

30 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jolanda de Groot

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Roel de Lange

Forum bood hulp

1 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Annemieke Dijkstra

Ideale website

27 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerardus van Wijk

Perfecte tip

31 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Leonie de Vos

Aangenaam verrast

28 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacqueline Jonker

Ideale tip

23 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrikus Mulder

Vlugge offerte

25 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Mark Dekker

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

28 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Joris Hendriks

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joyce Bosch

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid Martens

Aangenaam verrast

19 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nathalie Vos

Perfecte tip

19 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Niels de Jonge

Fijn!

21 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon Kuiper

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martin Willems

betaalbaar en professioneel

22 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul van der Meer

Gevonden via forum

21 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Elisabeth Mol

Vlugge offerte

14 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Chantal de Bruin

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Yvonne Kuipers

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joris de Jonge

Ideale website

17 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martijn Bakker

Zeer verrast

16 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jacob Kok

Snelle offerte

11 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique Bos

Ideale tip

10 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus Bosman

Aangenaam verrast

12 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacob van de Wal

zeer rap geholpen

11 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Anouk Veenstra

snelle service

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jeffrey van de Brink

Prettige service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- René de Vos

Perfecte website

11 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adrianus Post

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robertus de Koning

Perfecte tip

8 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Irene Dekker

Dit werkt fijn

4 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Claudia van den Heuvel

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hendrik Schouten

Fijn!

2 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Robertus Meijer

Fijne service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petra de Bruijn

erg betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien van de Wal

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marianne Vink

Vlugge offerte

26 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina Peters

Werkt goed dit

29 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Laura Mulder

Perfecte tip

25 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kirsten van Beek

Positieve ervaring

23 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Vanessa Dijkstra

Geen linkedin nodig

25 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Blom

Belastingadviseurkaart is top!

24 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Peter Bos

Via forum hier terechtgekomen

27 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Frank de Groot

Ideale tip

21 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter van Dam

Aangenaam verrast

19 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rogier de Wit

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle Visser

Forum bood hulp

18 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vanessa Gerritsen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

22 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adriaan Sanders

Positieve ervaring

20 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Diana Mulder

Lang leve google

22 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Evers

Dit werkt fijn

19 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thijs van Doorn

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angelique van de Berg

Eindelijk een fijne site

19 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pieter de Koning

Werkt lekker!

12 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela Groen

Super service

10 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Angelique Driessen

Eindelijk een fijne site

11 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ronald Kok

snelle service

14 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nienke Willems

Dit werkt fijn

8 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien van der Laan

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

8 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Kim van der Heijden

Super service

7 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ruud van de Velden

De perfecte match

9 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Erik Driessen

Dé tip

10 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martine Kramer

Via forum hier terechtgekomen

6 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Astrid van de Velde

aangename service

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Gerardus de Jong

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Jonker

betaalbaarder dan ik dacht

3 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Koster

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simon de Vries

Erg tevreden

5 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Miranda van de Wal

Ideale website

30 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arjan van den Heuvel

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Hermans

Lang leve google

31 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs de Jong

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Steven Vos

Zeer verrast

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mark Kuiper

Positieve ervaring

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Vanessa de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Niels Gerritsen

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Edwin Bakker

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angela Kok

Ideale match

23 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Judith de Boer

Zeer verrast

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bas de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda Verhoeven

De perfecte match

19 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wendy Hermans

Lang leve google

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Kuiper

erg snel

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Martinus de Wit

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maria Koster

Ideale match

20 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem van den Bosch

Positieve ervaring

17 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bas van de Velden

Goede werking van de website

13 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara de Jong

Duidelijke website

12 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Björn de Bruin

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian Smeets

erg betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke van Vliet

Snelle offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Anita Wolters

Positieve ervaring

7 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Adrianus Vink

Erg tevreden

5 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jelle Bakker

Via forum hier terechtgekomen

23 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Boer

betaalbaar en professioneel

14 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- René van der Linden

Ideale website

10 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sjoerd Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

1 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Melanie Hermans

Ideale website

25 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petrus van de Ven

Via Via maar dan beter

19 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicolaas de Haan

Via forum hier terechtgekomen

15 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jasper Kuiper

Dé tip

8 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robin Willems

erg betaalbaar

11 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda van Dijk

Voortreffelijke match

30 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Stefan Schipper

Aangenaam verrast

28 november 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maarten Timmermans

snelle service

16 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Martijn van Wijk

Ideale tip

7 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Matthijs Jacobs

Belastingadviseurkaart is top!

3 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark van den Bosch

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elisabeth de Bruin

Dé tip

21 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jeffrey Dekker

Ideale website

15 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rogier de Vries

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

3 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hanneke van de Berg

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

29 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Alexander van der Heijden

Eindelijk een fijne site

25 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Martinus Wolters

Via Via maar dan beter

12 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Blom

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

8 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sebastiaan Bos

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

31 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sander de Groot

Lang leve google

22 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van der Meer

Zeer verrast

20 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Caroline Verhoeven

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

11 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tom Smits

Goed contact

7 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kevin Kok

De perfecte match

1 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda van den Bosch

Heel positief

21 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Petra Jonker

niet verwacht zo betaalbaar

11 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Smits

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

9 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Eva de Bruin

Goed contact

1 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Richard van de Wal

Goed contact

21 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Deborah Veenstra

Dit werkt fijn

20 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Willem Verhoeven

Forum bood hulp

9 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Sebastiaan de Wit

Goede werking van de website

5 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia Gerritsen

Werkt goed dit

30 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sharon Timmermans

Super service

18 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sander de Leeuw

Gevonden via forum

16 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Nicolaas Mol

Fijne service

7 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Martinus Janssen

Fijn!

26 april 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- René van Leeuwen

vlot en makkelijk

21 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sjoerd de Bruijn

snel geholpen

16 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cornelia van de Ven

Fijn!

10 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marcel Kuiper

snelle service

30 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Richard Smits

Erg tevreden

30 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Robertus de Bruijn

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

24 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Patrick Veenstra

Google is je grootste vriend

22 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Postma

Werkt lekker!

1 december 2018

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paulus de Bruin

snelle service

23 november 2018

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Mariska de Koning

Uitgelichte belastingadviseurs uit Kessel

Administratiekantoor Leudal

Julianastraat 8
6081 GE Haelen
Nederland

0475 470 089
http://administratiekantoorleudal.nl/

Waeyen BV Belastingadviesburo en Administratiekantoor

Buitenop 17
6041 LB Roermond
Nederland

0475 430 303
http://www.waeyen.nl/

Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs

Spoorstraat 2
5931 PT Tegelen
Nederland

077 326 9400
https://www.swaccountants.nl/