belastingadviseur Hilversum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw belasting in Hilversum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Hilversum verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hilversum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Hilversum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Hilversum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hilversum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit s Graveland, Muiderberg en Loosdrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Hilversum

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Hilversum. Een goede belastingadviseur vinden die jou met je belastingzaken assisteert is niet zo eenvoudig als het lijkt. Door onderstaande stappen te volgen zal het echter wel mogelijk zijn om uit te komen bij de geschikte partij. Lees snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Hilversum kan vinden die jouw belastingzaken uit handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Hilversum

Veel organisaties vragen zich af op welk moment zij een belastingadviseur in Hilversum nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de onderneming overnemen. Dit gaat vanzelfsprekend verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. Veel bedrijven zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Hilversum, al zal dit wel afhangen van de grootte van het bedrijf. Wanneer je jaarlijks een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede keuze zijn.

De grote ondernemingen met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inzetten van een belastingadviseur. Dit door het feit dat je ontzettend veel geld kunt overhouden. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één aftrekpost al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur weet waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Hilversum
  • Altijd een belastingadviseur regio Hilversum
  • Erkende belastingadviseurs regio Hilversum
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Hilversum

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Hilversum – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Hilversum. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of kan je beter voor de belastingadviseur kiezen. Veel ondernemers denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur kan. Dit beeld is alleen incorrect. Een accountant houd zich alleen bezig met het uit handen nemen van je administratie. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inhuren. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan. Dankzij de belastingadviseur gaat de organisatie er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Hilversum.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Hilversum?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Hilversum te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Hilversum

Er zijn erg veel redenen op te noemen waarom ook jij zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Hilversum, het heeft namelijk veel voordelen. Op de eerste plaats zal je erg veel kosten besparen in vergelijking tot vorige jaren. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Hilversum weet hier alles vanaf, je hebt dus de garantie dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het invullen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren veel tijd in beslag. Deze verspilde energie is natuurlijk zonde. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

Daarnaast komt niemand graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in Nederland. Dit is een van de redenen dat ook particulieren er goed aan doen om een belastingkantoor Hilversum in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Hilversum gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je begint met zoeken is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee ook jij de beste belastingadviseur kan kiezen.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Hilversum is vind je veel sneller de partij die het beste bij je past. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Tevens is het belangrijk dat je kijkt naar de expertise van de belastingadviseur in Hilversum. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Hilversum te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Hilversum.

Belastingadviseurs uit Hilversum vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Hilversum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Hilversum

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Hilversum meestal rond de 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de adviseur, bij een beginnend kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat ondernemingen ervoor kiezen om één specifieke taak uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om enkel advies af te nemen. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Ook is het handig dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Hilversum. Zo zie je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Hilversum te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Hilversum?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Hilversum te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Hilversum

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze aanvraag kan je een geschikte belastingadviseur vinden in Hilversum. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren kom je daar snel genoeg achter, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de samenwerking.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beter beeld krijgen van de organisatie achter de offerte. Het is namelijk wel zo handig dat je het goed kan vinden met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Hilversum

Opzoek naar een belastingconsulent uit Hilversum?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Hilversum – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het lezen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Als het goed is weet je nu ook precies waar je op moet letten bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Hilversum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Hilversum. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Hilversum.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Hilversum. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Hilversum waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Hilversum

Via forum hier terechtgekomen

1 september 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Diana van de Pol

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

28 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Stefan de Lange

Via Via maar dan beter

20 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond Prins

Goede werking van de website

14 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Steven Koster

snelle service

15 augustus 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Wendy de Graaf

Voortreffelijke match

13 augustus 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruud Jansen

Eindelijk een goede site gevonden

8 augustus 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemarie Peters

Google is je grootste vriend

31 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle de Graaf

Forum bood hulp

31 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan de Bruin

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

26 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien van de Velde

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

25 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Saskia Jacobs

Prettige service

27 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Janneke Evers

Via Via maar dan beter

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van de Velde

Snelle offerte

22 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia van der Heijden

Werkt lekker!

20 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrikus Peeters

Lang leve google

22 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

21 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Laura Blom

aangename service

23 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marc van Dongen

Werkt lekker!

18 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johannes Visser

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sandra van Vliet

Lang leve google

21 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger van Wijk

erg betaalbaar

16 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Koster

Google is je grootste vriend

19 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus de Haan

Perfecte website

15 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sander Vermeulen

Fijn!

15 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marleen Mulder

Dit werkt fijn

9 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole Driessen

betaalbaar en professioneel

15 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik de Wit

Via Via maar dan beter

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin van der Heijden

Goede werking van de website

9 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Suzanne de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

11 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Blom

Via forum hier terechtgekomen

10 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Miranda van den Heuvel

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

6 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marije de Bruijn

Fijn!

10 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Paul Brouwer

Voortreffelijke match

2 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mark van de Pol

Belastingadviseurkaart is top!

2 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Dave van Wijk

Super service

8 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arie Smit

Goede werking van de website

30 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Esther de Bruijn

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus van der Laan

Duidelijke website

4 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joyce Kuiper

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

28 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Gerrit van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

2 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius Verhoeven

Lang leve google

28 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella van de Pol

Forum bood hulp

30 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marinus Hoekstra

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

25 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Thomas van Vliet

Snelle offerte

22 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine Hofman

Positieve ervaring

23 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Irene van Beek

Voortreffelijke match

19 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wilhelmina Vermeulen

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marianne Smit

Ideale tip

20 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thomas Smeets

Erg tevreden

20 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jolanda Visser

Via forum hier terechtgekomen

20 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Pascal Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

15 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anna Scholten

Gevonden via forum

14 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Daniëlle Jansen

Ideale match

16 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Susanne de Jong

Vlugge offerte

14 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona Smit

Vlugge offerte

11 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique de Bruijn

Werkt lekker!

17 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dirk Hoekstra

zeer rap geholpen

12 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Martijn van Dijk

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan Visser

Aangenaam verrast

11 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ingrid Vink

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tim Dijkstra

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Michael Bosch

Via forum hier terechtgekomen

11 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bart Meijer

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jelle Peeters

Dé tip

5 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten Bosch

Ideale website

4 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Daniël de Vos

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nancy Kuipers

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Matthijs van Veen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elizabeth van de Velden

Eindelijk een fijne site

5 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia van de Ven

zeer rap geholpen

31 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marleen de Haan

Snelle offerte

28 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemieke Koning

Goede werking van de website

31 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen van den Broek

Dé tip

2 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angela Schouten

erg betaalbaar

27 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Prins

Via forum hier terechtgekomen

27 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Linda van Vliet

snel geholpen

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Maaike Mol

Snelle offerte

23 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Mirjam Koning

Positieve ervaring

26 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jeroen Brouwer

Duidelijke website

23 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Miranda de Haan

betaalbaar en professioneel

23 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Groen

Snelle offerte

22 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana van de Veen

Positieve ervaring

21 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacobus de Vries

Aangenaam verrast

20 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Karin van der Meulen

betaalbaar en professioneel

20 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van de Wal

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Barbara Jacobs

Voortreffelijke match

17 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon van Dongen

Ideale tip

15 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marije Blom

Lang leve google

19 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Prins

Vlugge offerte

16 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anna de Wit

De perfecte match

16 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth van der Laan

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Brenda de Bruin

Duidelijke website

13 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joyce Peters

Super service

14 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Margaretha Evers

Ideale match

9 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thijs van den Heuvel

Lang leve google

13 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte Jonker

Positieve ervaring

13 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Barbara Dekker

Perfecte tip

7 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacoba Brouwer

Gevonden via forum

11 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maaike Vos

Google is je grootste vriend

7 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Smeets

Snelle offerte

9 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Paul Hoekstra

Snelle offerte

7 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rutger Schouten

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Eva Willems

Google is je grootste vriend

5 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein Meijer

Perfecte tip

3 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelia Smit

Werkt goed dit

28 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Arie Janssen

Gevonden via forum

2 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Daniëlle Smeets

Werkt goed dit

28 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paul van Dam

Vlugge offerte

29 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bas Wolters

Super service

30 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Inge Vermeulen

Belastingadviseurkaart is top!

25 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Martijn Gerritsen

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Roy Vink

betaalbaar en professioneel

28 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Willems

Super service

25 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Danny Mulder

Voortreffelijke match

27 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bastiaan Scholten

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

19 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Maurice de Groot

Positieve ervaring

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bas van de Wal

Perfecte website

21 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ronald Veenstra

Zeer verrast

16 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marcel de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

23 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido Gerritsen

erg betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline Hofman

Perfecte website

15 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anita Sanders

Fijn!

13 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeffrey van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan de Leeuw

Snelle offerte

17 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Anna de Jong

Lang leve google

12 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha de Wit

erg betaalbaar

11 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Kuiper

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

12 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Wendy Scholten

snel geholpen

15 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Evelien de Vries

Erg tevreden

7 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sandra Smeets

Fijne service

11 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Saskia van de Berg

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mark Schouten

betaalbaar en professioneel

8 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus van der Meulen

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Bakker

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

2 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Vanessa Veenstra

Positieve ervaring

3 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Pascal van Leeuwen

Prettige service

2 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Hanneke van Dijk

Dé tip

3 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nathalie Hermans

Gevonden via forum

31 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs van de Velde

Heel positief

2 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Susanne Smits

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marjolein Hoekstra

Super service

2 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maartje de Ruiter

Ideale match

27 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sandra de Groot

Lang leve google

27 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Bosman

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joyce Gerritsen

snelle service

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bas de Haan

erg snel

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marcel de Wit

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bart Scholten

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ivo van de Brink

Forum bood hulp

25 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Jelle van den Bosch

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicole van Beek

Erg tevreden

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Daniël van Loon

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Catharina Kuipers

Vlugge offerte

24 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke van Beek

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robertus van de Berg

Snelle offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Christiaan Wolters

Werkt lekker!

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jolanda de Graaf

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thijs Driessen

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ivo Prins

niet verwacht zo betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus de Ruiter

snel geholpen

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martine Dijkstra

Duidelijke website

17 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ramona de Vos

Vlugge offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Gerritsen

De perfecte match

11 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wouter Evers

Voortreffelijke match

10 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelis Bos

snel geholpen

29 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria Koning

Werkt lekker!

22 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Margaretha Maas

Super service

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska van de Wal

Google is je grootste vriend

11 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Willems

De perfecte match

1 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Steven van der Meulen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

24 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nienke Schouten

snel geholpen

22 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Pascal Evers

Forum bood hulp

11 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Guido Veenstra

Werkt lekker!

2 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marije van der Heijden

Ideale match

12 december 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Edwin Vink

Eindelijk een fijne site

4 december 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Angela Jonker

niet verwacht zo betaalbaar

24 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy Blom

Prettige service

18 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adrianus van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram Jonker

Duidelijke website

6 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eva Meijer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

28 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Gerritsen

Duidelijke website

21 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin Bos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

14 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacoba Smeets

Goede werking van de website

8 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kevin Jacobs

De perfecte match

28 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tessa van Doorn

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

19 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Patricia van der Heijden

Forum bood hulp

17 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Johannes van der Laan

Dit werkt fijn

10 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia de Ruiter

Duidelijke website

5 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Manon van Vliet

Fijne service

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Petra Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

20 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruben van de Pol

betaalbaar en professioneel

8 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska Peeters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Matthijs Prins

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

26 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeffrey van Dam

Google is je grootste vriend

25 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Scholten

Super service

12 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tamara Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mariska de Jong

Belastingadviseurkaart is top!

29 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jacobus Willemsen

Perfecte website

22 juni 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Suzanne van der Meer

Goed contact

19 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Iris Willemsen

erg snel

10 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Koen van den Broek

Lang leve google

5 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Mol

Ideale match

29 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Monique Bosman

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

21 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Wouter van de Wal

Voortreffelijke match

12 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein van Dongen

Goed contact

7 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Steven Dekker

Vlugge offerte

27 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Peter Janssen

snelle service

21 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marije Peters

snel geholpen

11 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Hanneke Smit

Werkt lekker!

11 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cindy van der Laan

Zeer verrast

31 maart 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jacobus Postma

Belastingadviseurkaart is top!

29 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hanneke Jacobs

Erg tevreden

9 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Eveline de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 december 2018

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke de Groot

erg snel

30 november 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Koen Jonker

Werkt goed dit

20 november 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patrick de Groot

Uitgelichte belastingadviseurs uit Hilversum

Hilbrink Adviesbureau B.V.

Brinklaan 143
1404 GD Bussum
Nederland

035 691 4700
http://www.hilbrink-advies.nl/

Van Buren Administraties

Van Musschenbroekstraat 46
1223 LR Hilversum
Nederland

035 772 1337
http://www.vanburen-administraties.nl/

OAMKB Hilversum

Regentesselaan 20
1217 EG Hilversum
Nederland

06 41414449
http://www.oamkbhilversum.nl/