belastingadviseur Bleiswijk

Zoek jij een professional voor jouw belasting in Bleiswijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Bleiswijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Bleiswijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Bleiswijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Bleiswijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bleiswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hazerswoude Dorp, Gelderswoude en Benthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Bleiswijk

Geen zin meer in je belastingaangifte? Schakel een belastingadviseur in Bleiswijk in. Een goede belastingadviseur vinden die je met je belastingzaken helpt is niet zo eenvoudig als het lijkt. Door het volgen van onderstaande stappen is het wel mogelijk om uit te komen bij de juiste partij. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Bleiswijk kan contacteren die jouw belastingzaken onder handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Bleiswijk

Maar op welk moment kan je een belastingadviseur in Bleiswijk gebruiken? Een adviseur neemt de belastingzaken van een organisatie uit handen. Dit gaat natuurlijk verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten enzovoort. Veel organisaties zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Bleiswijk, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van de onderneming. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte optie zijn.

De grote bedrijven met een hoge omzet zullen het meeste baat hebben bij inzetten van een belastingadviseur. Deze bedrijven kunnen namelijk een hoop geld overhouden. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één kostenbesparing al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van waar jij voor in aanmerking komt. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Bleiswijk
  • Altijd een belastingadviseur regio Bleiswijk
  • Erkende belastingadviseurs regio Bleiswijk
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Bleiswijk

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Bleiswijk – accountant of belastingadviseur

Er zijn een paar dingen die je moet overwegen bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Bleiswijk. Het is bijvoorbeeld goed om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee personen vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen onjuist. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het bijhouden van je administratie. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst. Door de belastingadviseur gaat het bedrijf er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Bleiswijk.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Bleiswijk?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Bleiswijk te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Bleiswijk

Een belastingadviseur in Bleiswijk aantrekken heeft zo zijn voordelen. Hij regelt dat je geld overhoud dat je normaal kwijt zou zijn aan de belastingdienst. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Bleiswijk weet hier alles van, je weet dus dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Ook zal je door de diensten van een belastingadviseur in Bleiswijk veel tijd besparen. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Deze tijdsverspilling is natuurlijk onnodig. Door de belastingadviseur hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden.

Daarnaast komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in aanraking met de belastingdienst. Iedere ondernemer in ons land is wettelijk verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te dienen. Dit is een van de redenen dat ook ZZP’ers er baat bij hebben om een belastingkantoor Bleiswijk in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Bleiswijk gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je begint met zoeken is het belangrijk om met een paar zaken rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee jij de beste belastingadviseur kan kiezen.

Door je opdracht duidelijk te communiceren zal je sneller een juiste belastingadviseur in Bleiswijk vinden. Maak dan ook duidelijke afspraken over de opdrachten die je wilt uitbesteden. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook advies geven rondom de belastingen? Buiten het formuleren van de taken is het slim om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Bleiswijk. Als je meer informatie nodig hebt over een specifiek belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Bleiswijk te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Bleiswijk.

Belastingadviseurs uit Bleiswijk vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Bleiswijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Bleiswijk

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Bleiswijk vaak 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van de adviseur, bij een vrij jong kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook mogelijk om één enkele taak uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je meestal een vast bedrag voor. Tevens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Bleiswijk. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw bedrijf past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Bleiswijk te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Bleiswijk?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Bleiswijk te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Bleiswijk

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te zetten. Ben duidelijk over je opdrachten in je aanvraag. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de opdracht ontstaat, het is handig om zo snel mogelijk tot een heldere overeenkomst te komen.

Na het ontvangen van de offerte wordt meestal een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens deze afspraak worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Bleiswijk

Opzoek naar een belastingconsulent uit Bleiswijk?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Bleiswijk – investering met voordelen

Na het lezen van bovenstaand artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Bleiswijk. Ook weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier gebruiken om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Bleiswijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Bleiswijk. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Bleiswijk.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Bleiswijk. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Bleiswijk waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Bleiswijk

De perfecte match

4 september 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Gerrit de Koning

Lang leve google

31 augustus 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Evers

Snelle offerte

25 augustus 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marc Martens

Ideale match

26 augustus 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Stefan Mol

Vlugge offerte

18 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert Wolters

Dé tip

18 augustus 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David Visser

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 augustus 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona van de Brink

Snelle offerte

11 augustus 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba Verhoeven

Werkt lekker!

6 augustus 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacoba Brouwer

Ideale tip

4 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten Dekker

Gevonden via forum

27 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Annemarie Huisman

Ideale tip

26 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Koen Bos

Erg tevreden

22 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marije Jacobs

Erg tevreden

24 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ronald van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

27 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Brenda Willemsen

Goede werking van de website

25 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Iris de Graaf

zeer rap geholpen

18 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Willem van der Horst

Vlugge offerte

23 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Monique Kuijpers

Eindelijk een fijne site

19 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruben van Loon

Fijne service

21 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Arjan de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

15 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marinus Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Prins

Goed contact

20 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska van Dijk

Ideale match

17 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- David van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

11 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Willem de Graaf

Via Via maar dan beter

11 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roel de Boer

Snelle offerte

13 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Richard van Loon

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

15 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob Verhoeven

Ideale website

9 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacob Postma

Werkt goed dit

10 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marco Kuipers

Lang leve google

13 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Maas

betaalbaar en professioneel

8 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus de Wit

Vlugge offerte

6 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Edwin Prins

Werkt lekker!

7 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Matthijs Smits

Forum bood hulp

9 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Frank Kramer

Ideale match

5 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kevin van de Velde

Dé tip

3 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank Post

Belastingadviseurkaart is top!

6 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Alexander de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

6 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Hofman

erg betaalbaar

5 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin van Dijk

Duidelijke website

29 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jelle Martens

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus Hendriks

Positieve ervaring

26 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Steven Brouwer

Perfecte website

24 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Guido Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

23 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje Verbeek

Vlugge offerte

21 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Kuipers

Snelle offerte

26 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus Mol

Dit werkt fijn

20 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrik Evers

Ideale match

24 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruben Jansen

Via Via maar dan beter

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke van Veen

Heel positief

20 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marinus van de Ven

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simon Kramer

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Koen van der Meulen

Heel positief

20 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Manon Wolters

Lang leve google

13 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim van Doorn

vlot en makkelijk

13 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Vincent van der Linden

Super service

16 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Catharina Timmermans

snel geholpen

14 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Monique van Leeuwen

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Leonie de Wit

Dé tip

14 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paul Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wilhelmina Hoekstra

Perfecte tip

7 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne Verbeek

Prettige service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ruud van de Wal

betaalbaar en professioneel

12 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Kuipers

vlot en makkelijk

5 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Gerardus de Leeuw

Lang leve google

3 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Timmermans

Gevonden via forum

8 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- René van de Pol

Via Via maar dan beter

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Willemsen

Perfecte website

6 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique Peeters

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ingrid van de Velde

Forum bood hulp

1 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Wilhelmus Kuipers

Voortreffelijke match

2 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrikus de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

31 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Vanessa Jacobs

Perfecte tip

1 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabrina Bos

zeer rap geholpen

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Rogier Mol

Google is je grootste vriend

28 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Schipper

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Erwin Evers

Ideale match

25 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruben Hermans

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

29 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jacoba Hofman

zeer rap geholpen

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Petronella van der Linden

Dé tip

28 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maurice Verbeek

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rob Wolters

De perfecte match

23 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan Hoekstra

Google is je grootste vriend

24 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Prins

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Petronella de Groot

aangename service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Patricia de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy Koster

Prettige service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Rogier de Wit

Werkt goed dit

14 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia Schipper

Goed contact

17 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dirk van de Brink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas van de Velden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

13 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sabrina de Haan

Prettige service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Christiaan Vink

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

11 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Margaretha Dijkstra

Werkt lekker!

12 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmina Verbeek

Lang leve google

13 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Evers

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nathalie Kuipers

erg snel

7 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martin Hendriks

Snelle offerte

13 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Mulder

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

12 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bastiaan Smit

Perfecte tip

5 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rutger van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier Bosch

Ideale website

2 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erik Smit

Ideale website

3 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ellen de Jonge

Werkt lekker!

4 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marinus Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

30 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johanna Smit

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thomas de Haan

Fijne service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Robert Kramer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petra van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

2 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sandra Peeters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jan Dekker

Zeer verrast

27 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Arie Blom

erg betaalbaar

23 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Manon de Vos

Snelle offerte

26 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda Koster

Dit werkt fijn

24 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michael van de Wal

vlot en makkelijk

23 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Mariska Hermans

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

20 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Adrianus Mulder

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Roy van Doorn

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

19 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Linda van Dam

De perfecte match

18 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bas Bos

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natasja van den Broek

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

19 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Angelique de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk Kuiper

Gevonden via forum

16 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Willem Schipper

Dé tip

16 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maurice Mol

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniël de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joyce Prins

Lang leve google

11 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Alexander de Ruiter

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

10 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nancy Driessen

Gevonden via forum

14 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Erwin Dekker

Via Via maar dan beter

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Kuijpers

Ideale match

11 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelis van Dam

Snelle offerte

6 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joost Schipper

Ideale match

9 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Janssen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Susanne Smeets

Via forum hier terechtgekomen

6 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Edwin Hoekstra

Aangenaam verrast

3 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ellen Driessen

Google is je grootste vriend

5 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Martens

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo van den Bosch

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marinus Sanders

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

27 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jessica Jansen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Janneke Hoekstra

Super service

27 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vanessa van de Wal

Super service

31 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Christiaan Timmermans

Dé tip

27 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wouter Maas

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika de Bruin

Ideale tip

23 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Niels Kuipers

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Steven Bos

Perfecte website

22 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacoba Kramer

vlot en makkelijk

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Annemieke de Lange

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martinus Jansen

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bram Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jelle van der Horst

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrika Kramer

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacqueline de Graaf

snelle service

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Inge de Boer

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Annemieke van der Laan

Ideale match

19 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simone de Jonge

Google is je grootste vriend

12 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper van de Brink

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Maria van Leeuwen

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina de Vos

snelle service

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bastiaan Evers

Snelle offerte

15 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Smits

Ideale match

6 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marije Bos

Dit werkt fijn

4 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

22 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Alexander de Bruijn

Ideale match

14 februari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hanneke van Beek

Gevonden via forum

11 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Klaas van der Meer

Goed contact

30 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Charlotte van den Heuvel

Snelle offerte

27 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Gerardus van der Laan

Google is je grootste vriend

10 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Janssen

Goede werking van de website

8 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Albert van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

5 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kim van Veen

Duidelijke website

1 december 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicolaas Peeters

Heel positief

22 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sylvia Veenstra

Heel positief

21 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth Smit

Goed contact

12 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wouter Kramer

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

5 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra Schipper

Ideale match

27 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martijn de Jong

Via forum hier terechtgekomen

23 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Anouk Smeets

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

11 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elisabeth Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone van de Veen

Goed contact

27 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Karin Hendriks

snel geholpen

25 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ingrid van der Meulen

De perfecte match

12 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martijn de Vries

Goed contact

12 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marijke Peters

De perfecte match

3 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martinus de Koning

Google is je grootste vriend

26 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Veenstra

Heel positief

17 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tamara van der Linden

Fijn!

8 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Deborah de Bruin

Ideale tip

6 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Willem de Jonge

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bianca de Bruijn

Werkt goed dit

24 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Peters

Via Via maar dan beter

13 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob van de Ven

Belastingadviseurkaart is top!

10 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Anne de Koning

snelle service

29 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Nicolaas Schouten

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

26 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

13 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus van de Brink

Goed contact

11 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eric van der Meulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

30 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Inge Verbeek

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

26 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adriaan Boer

Belastingadviseurkaart is top!

17 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Sharon de Graaf

Heel positief

13 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ronald Peeters

Perfecte tip

5 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Peter Kuijpers

Google is je grootste vriend

29 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Hendriks

Goed contact

22 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra Dijkstra

Vlugge offerte

18 april 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent Bosch

Voortreffelijke match

8 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Peter van den Bosch

Goed contact

29 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Barbara Brouwer

Prettige service

3 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Daniël van Dam

Perfecte website

13 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper de Ruiter

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

24 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Joost Verhoeven

De perfecte match

14 december 2018

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maartje van de Veen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

25 november 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bianca Vermeulen

Uitgelichte belastingadviseurs uit Bleiswijk

Veerman Diensten

Dorpsstraat 200
2761 AJ Zevenhuizen
Nederland

0180 631 866
http://www.veermanadviseurs.nl/

Administratie- en Assuran.kant. “De Braecken”

Marsgeel 19
2718 CE Zoetermeer
Nederland

079 361 8180
http://www.debraecken.nl/

Administratiekantoor OKV

Wattstraat 60
2723 RD Zoetermeer
Nederland

06 33945830
https://www.administratiekantoorokv.nl/