belastingadviseur Andijk

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw belasting in Andijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Andijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Andijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Andijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Andijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Andijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bovenkarspel, Hem en Grootebroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Andijk

Hulp nodig bij je belastingaangiften? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Andijk. Het is niet zo simpel om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Precies om deze reden hebben wij een paar eenvoudige stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Andijk kan vinden die jouw belastingzaken uit handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Andijk

Veel ondernemingen weten niet op welk moment zij een belastingadviseur in Andijk nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Hierbij gaat het uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel ondernemingen zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Andijk, al zal dit wel afhangen van de grootte van de onderneming. Wanneer je jaarlijks een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Een belastingadviseur kan ook kleinere ondernemingen helpen met hun belastingzaken.

Voor grote organisaties die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het contracteren van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Deze ondernemingen kunnen namelijk vee geld besparen. De aftrekposten lopen namelijk hoog op, hierdoor kan je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je totale omzet. De belastingadviseur weet waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Andijk
  • Altijd een belastingadviseur regio Andijk
  • Erkende belastingadviseurs regio Andijk
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Andijk

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Andijk – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Andijk. Het is ten eerste handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel mensen denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit beeld is alleen incorrect. De accountant zal vooral bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie regelen. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen specifiek naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst. Door de belastingadviseur gaat de onderneming er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Andijk.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Andijk?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Andijk te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Andijk

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Andijk, het heeft immers veel voordelen. Allereerst zal je erg veel kosten besparen in vergelijking tot voorgaande jaren. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn expertise ben je ervan verzekerd dat je geen overbodige kosten maakt. Ook zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Andijk veel tijd overhouden. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het goed regelen van je belastingzaken kost. Deze verspilde energie is natuurlijk zonde. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je geen zorgen meer te maken over verspilde tijd.

Tevens komt niemand graag in aanraking met de belastingdienst. Iedere ondernemer in Nederland is wettelijk verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te dienen. Dit is de reden dat ook particulieren er baat bij hebben om een belastingkantoor Andijk in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Andijk gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Wij geven je een aantal handvatten waarmee ook jij de beste dienstverlener kan kiezen.

Door je opdracht duidelijk door te geven zal je sneller een juiste belastingadviseur in Andijk vinden. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak meerdere diensten aan. Ook is het noodzakelijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de belastingadviseur in Andijk. Als je meer wilt weten over een specifiek belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Andijk te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Andijk.

Belastingadviseurs uit Andijk vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Andijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Andijk

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Andijk meestal rond de 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Dit hangt vaak af van de ervaring van de adviseur, bij een vrij jong kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

We zien ook vaak dat organisaties de keuze maken om één specifieke taak uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om enkel advies af te nemen. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Tevens is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Andijk. Grote organisaties zoeken namelijk iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Andijk te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Andijk?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Andijk te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Andijk

Een offerte aanvragen is natuurlijk een slimme stap om te zetten. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren dan weet je dit nu snel genoeg, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de mogelijke samenwerking.

Het is ook slim om een gesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Andijk

Opzoek naar een belastingconsulent uit Andijk?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Andijk – investering met voordelen

Na het doornemen van dit artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Andijk. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Andijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Andijk. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Andijk.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Andijk. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Andijk waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Andijk

Goed contact

17 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marinus Evers

Ideale tip

14 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper van Doorn

Positieve ervaring

7 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nicole Peters

aangename service

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Martijn van den Broek

Google is je grootste vriend

4 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke de Jonge

Perfecte website

1 februari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nicole Martens

Duidelijke website

28 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna Vermeulen

Ideale match

21 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natasja van de Veen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

13 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Michel van der Meulen

Erg tevreden

9 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Chantal Maas

Fijne service

7 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Roel de Vos

Werkt goed dit

6 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Annemieke Bos

Lang leve google

6 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce van der Meer

betaalbaar en professioneel

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Linda Willemsen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

28 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Manon de Graaf

Forum bood hulp

19 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Christiaan de Jong

Google is je grootste vriend

11 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Post

Forum bood hulp

2 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Sabrina Dijkstra

Google is je grootste vriend

31 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan van der Laan

Dit werkt fijn

24 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrika van der Meer

Duidelijke website

21 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anita van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

11 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Post

Belastingadviseurkaart is top!

3 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Vanessa Koster

De perfecte match

26 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Annemieke Jonker

Duidelijke website

20 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tim de Vries

Perfecte website

15 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marije Huisman

Vlugge offerte

10 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia de Wit

Google is je grootste vriend

2 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van de Velden

Goede werking van de website

27 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Matthijs Dekker

betaalbaar en professioneel

22 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

15 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne van der Meulen

Fijne service

4 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Vanessa Gerritsen

Dé tip

25 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Susanne van der Meer

Dé tip

24 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anouk Hoekstra

Google is je grootste vriend

11 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel Post

Lang leve google

5 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Timmermans

Fijn!

1 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cornelia Schouten

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

21 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sandra de Ruiter

Aangenaam verrast

16 juni 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michiel van der Meer

snelle service

7 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Vincent Kuijpers

Ideale tip

5 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Renate Vermeulen

Fijne service

24 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Linda Willems

Perfecte website

23 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Franciscus Boer

Ideale tip

16 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dave van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

8 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michel Schipper

Lang leve google

30 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Janssen

Fijn!

20 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam Willemsen

Geen linkedin nodig

11 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy van Dongen

Super service

6 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jeffrey Bos

Super service

31 maart 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anouk Smits

Fijne service

31 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Nathalie van de Wal

Forum bood hulp

22 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Simon Bakker

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

31 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marc van de Berg

Goede werking van de website

15 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

19 november 2018

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Björn de Haan

Uitgelichte belastingadviseurs uit Andijk

Omnyacc GoesDeen

Bollenmarkt 8
1681 PJ Zwaagdijk
Nederland

0228 561 010
http://www.omnyacc.nl/

Rob Groot Accounting Services

Bedrijvenweg 4
1619 BK Andijk
Nederland

0228 596 564
http://www.robgroot.nl/

Flynth adviseurs en accountants Zwaagdijk

Tulpenmarkt 3
1681 PK Zwaagdijk
Nederland

088 236 8333
https://www.flynth.nl/over-flynth/vestigingen/zwaagdijk#utm_source=Google%20Mybusiness