belastingadviseur Vredenheim

Zoek jij een expert voor jouw belasting in Vredenheim?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Vredenheim verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Vredenheim – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Vredenheim gezocht?

Een belastingadviseur uit Vredenheim vinden

Belastingadviseur Vredenheim
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vredenheim, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eldersloo, Amen en Nijlande bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Vredenheim

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Vredenheim in. Een geschikte belastingadviseur vinden die je met je belastingzaken helpt is niet zo makkelijk als het lijkt. Door het volgen van onderstaande stappen is het wel mogelijk om uit te komen bij de meest geschikte belastingadviseur. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Vredenheim kan vinden die jouw belastingzaken uit handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Vredenheim

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Vredenheim nodig? De adviseur zal de belastingzaken van het bedrijf op zich nemen. Dit gaat uiteraard verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook rekening gehouden met aftrekposten en dergelijke. Veel ondernemingen zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Vredenheim, al zal dit wel afhankelijk zijn van de grootte van het bedrijf. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken eenvoudig zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte keuze zijn.

De grote ondernemingen met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inschakelen van een belastingadviseur. Dit door het feit dat je veel geld kunt besparen. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur weet precies waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Vredenheim
  • Altijd een belastingadviseur regio Vredenheim
  • Erkende belastingadviseurs regio Vredenheim
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Vredenheim

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Vredenheim – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij het zoeken naar een belastingadviseur in Vredenheim. Het is ten eerste handig om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant hetzelfde kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het bijhouden van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Daarnaast zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan.Dankzij deze tips kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Vredenheim.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Vredenheim?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Vredenheim te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Vredenheim

Er zijn erg veel redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Vredenheim, het heeft immers veel voordelen. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een heleboel geld. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Door zijn kennis ben je ervan verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt. Daarnaast zal je dankzij de diensten van een belastingadviseur in Vredenheim veel tijd besparen. We weten natuurlijk allemaal hoeveel tijd het goed regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Dit is zonde van je tijd. Dankzij de belastingadviseur hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden.

Als laatste is het zo dat je middels een belastingadviseur in Vredenheim veel onnodige problemen met de Belastingdienst Vredenheim kan voorkomen. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken in orde te hebben in Nederland. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in Vredenheim in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Vredenheim gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je begint met zoeken is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Dankzij onze aanbevelingen zal je zoektocht eindigen bij een betere partij.

Door je wensen en behoeften duidelijk te communiceren zal je eenvoudiger een juiste belastingadviseur in Vredenheim vinden. Het is ook belangrijk om duidelijk af te spreken wat zijn taken zijn. Wil je enkel de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook adviseren omtrent de belastingen? Buiten het formuleren van de taken is het handig om te kijken naar het portfolio van de belastingadviseur in Vredenheim. Je kan altijd bellen naar een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Vredenheim te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Vredenheim.

Belastingadviseurs uit Vredenheim vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Vredenheim vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Vredenheim

Gemiddeld kost een belastingkantoor in Vredenheim €80,- per uur. Dit hangt vaak af van de ervaring van de dienstverlener, bij een jong kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook een optie om één enkele taak af te spreken. Je kan namelijk ervoor kiezen om enkel advies af te nemen. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Bekijk ook even de andere klanten van de belastingadviseur in Vredenheim. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw bedrijf past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Vredenheim te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Vredenheim?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Vredenheim te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Vredenheim

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te nemen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Vredenheim. Als de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, dit voorkomt een hoop problemen in de toekomst.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beter beeld krijgen van de organisatie achter de offerte. Het is namelijk belangrijk dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Vredenheim

Opzoek naar een belastingconsulent uit Vredenheim?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Vredenheim – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Ook weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier gebruiken om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Vredenheim

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Vredenheim. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Vredenheim.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Vredenheim. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Vredenheim waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Vredenheim

Werkt goed dit

3 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marianne van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

3 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sandra van de Berg

Google is je grootste vriend

4 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim de Groot

Erg tevreden

1 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Suzanne Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Bosman

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin van der Horst

Super service

4 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kelly de Groot

erg betaalbaar

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Schipper

Eindelijk een fijne site

30 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Pascal van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

25 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anne Boer

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nicole van de Veen

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Irene Janssen

Eindelijk een fijne site

21 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniëlle van der Linden

Goed contact

26 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen de Wit

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

21 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Björn van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

20 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna de Graaf

Belastingadviseurkaart is top!

23 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Peter van Vliet

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sharon Vermeulen

Voortreffelijke match

20 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Koen de Wit

Werkt goed dit

19 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole van der Laan

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Ivo van der Heijden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

19 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Leonie de Vries

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erik Kuiper

Snelle offerte

12 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen Evers

Werkt goed dit

14 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Klaas Kramer

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander Mol

Werkt lekker!

9 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge van de Velde

Perfecte tip

12 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Matthijs Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Erwin Mol

snelle service

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Niels van Loon

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natasja van Vliet

De perfecte match

9 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus van de Velden

Duidelijke website

3 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Irene Mulder

Voortreffelijke match

8 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maaike de Leeuw

Positieve ervaring

2 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Adriaan Molenaar

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie de Leeuw

Aangenaam verrast

30 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sander Postma

Super service

3 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerardus de Graaf

Eindelijk een fijne site

28 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ingrid Kuiper

Positieve ervaring

28 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wouter Smits

betaalbaar en professioneel

27 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Smit

Via forum hier terechtgekomen

2 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Raymond Visser

Perfecte website

30 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Renate Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hanneke van Vliet

Google is je grootste vriend

26 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Bosman

Lang leve google

22 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha de Koning

Ideale tip

26 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bastiaan van der Linden

snel geholpen

23 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marc Peeters

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik Jansen

Werkt lekker!

24 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Erik de Bruin

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria Kuijpers

Geen linkedin nodig

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Sanders

Voortreffelijke match

21 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne van de Brink

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dirk de Ruiter

vlot en makkelijk

15 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Tom Meijer

Werkt lekker!

20 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kirsten Dijkstra

Dit werkt fijn

19 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tom Kuijpers

Super service

15 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Roy van Vliet

Voortreffelijke match

15 mei 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Hofman

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marloes Postma

Lang leve google

12 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus van den Broek

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cindy van de Brink

aangename service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sharon van den Broek

Ideale website

8 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Susanne Bakker

Werkt lekker!

9 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bram Scholten

Erg tevreden

12 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ellen de Ruiter

erg betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Wolters

Lang leve google

3 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tim Prins

Perfecte website

5 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bas de Bruin

Voortreffelijke match

30 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nancy Huisman

Ideale website

6 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika Blom

Werkt lekker!

4 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michael de Groot

Dé tip

2 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rogier de Boer

Goed contact

1 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica Koster

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martin Hoekstra

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Vink

Vlugge offerte

26 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Claudia van de Ven

snelle service

23 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marinus van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Verbeek

Perfecte website

24 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacob Boer

Forum bood hulp

23 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Klaas van Veen

Vlugge offerte

20 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Peter Bos

Goede werking van de website

20 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Diana de Koning

aangename service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Roy Meijer

aangename service

19 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Yvonne van Loon

snel geholpen

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Vincent de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

18 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Kok

De perfecte match

18 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maaike van den Heuvel

Perfecte website

14 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sharon Bosch

Ideale tip

17 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marinus Dekker

Gevonden via forum

13 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Caroline Jansen

Via Via maar dan beter

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd de Koning

betaalbaar en professioneel

17 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent van de Ven

De perfecte match

14 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petrus van Beek

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erwin Smeets

Goede werking van de website

10 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ramona Visser

Perfecte tip

10 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Karin Verbeek

Perfecte tip

12 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacqueline Smit

Aangenaam verrast

12 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petronella Hoekstra

Perfecte tip

11 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ruud de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Jacobs

Perfecte tip

3 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ingrid van der Meer

Snelle offerte

5 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Monique van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Natasja Driessen

Ideale website

1 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben Vink

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

5 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marianne Jacobs

Super service

2 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna de Lange

Ideale match

30 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacobus Jacobs

Prettige service

3 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Robertus de Boer

Erg tevreden

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Natascha van de Velde

Positieve ervaring

30 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Cindy van Dam

Goede werking van de website

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Linda van Dam

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon Dekker

snelle service

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Christian de Leeuw

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michael Post

niet verwacht zo betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije Blom

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maria Mulder

Perfecte website

25 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tamara Boer

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Adrianus van Dam

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Kramer

Lang leve google

24 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska van Vliet

De perfecte match

19 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angelique Prins

Belastingadviseurkaart is top!

21 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Niels van den Broek

Snelle offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Patrick Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jeroen van Beek

vlot en makkelijk

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Gerrit Kok

Forum bood hulp

13 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Daniël Peeters

Aangenaam verrast

15 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Susanne Hofman

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Suzanne Vermeulen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petronella Martens

Positieve ervaring

6 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maurice de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Raymond van Doorn

Prettige service

25 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Eveline van den Broek

Via Via maar dan beter

16 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Simone de Bruijn

Super service

10 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Rob Maas

erg betaalbaar

4 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

25 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eric Sanders

Forum bood hulp

16 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sander Mol

Google is je grootste vriend

15 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas Martens

erg betaalbaar

8 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Peeters

Lang leve google

8 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus Brouwer

Goed contact

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Suzanne Willems

Erg tevreden

27 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Susanne Smit

Goed contact

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paul van de Velde

Perfecte tip

7 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

2 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen van de Wal

Erg tevreden

25 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Charlotte van Dijk

Perfecte tip

22 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dave Hermans

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mirjam de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marcel Bosman

Heel positief

1 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Gerardus van de Velde

Google is je grootste vriend

19 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper de Haan

Ideale website

16 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sabine Hofman

Erg tevreden

10 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Christian Post

aangename service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Mirjam Blom

Ideale website

23 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Angelique van de Brink

aangename service

20 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jolanda Janssen

Via linkedin niet hetzelfde

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Smits

Geen linkedin nodig

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Scholten

Zeer verrast

31 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Anne Willems

Via forum hier terechtgekomen

21 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ellen de Groot

Via forum hier terechtgekomen

12 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Maria van de Veen

Perfecte website

9 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Remco van de Wal

Duidelijke website

3 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie van den Bosch

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

27 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Astrid Janssen

Gevonden via forum

15 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Hanneke van de Ven

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

8 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Margaretha van Leeuwen

Perfecte website

1 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Suzanne van Leeuwen

Prettige service

25 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Diana van de Velde

Erg tevreden

23 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Bram de Haan

snel geholpen

15 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Renate Jansen

Super service

3 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sander Bos

Google is je grootste vriend

1 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Prins

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

22 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marije Sanders

Google is je grootste vriend

12 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs van Leeuwen

Erg tevreden

5 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Margaretha Mol

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

1 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Pieter Schouten

Voortreffelijke match

5 februari 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Margaretha Vink

Prettige service

9 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sabrina van Doorn

Belastingadviseurkaart is top!

29 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Koen van Dam

Dé tip

12 december 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Yvonne van der Laan

Lang leve google

14 november 2018

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Smits

Uitgelichte belastingadviseurs uit Vredenheim

Uw-boekhouder.nl

Grolloërstraat 6A
9451 KB Rolde
Nederland

0592 858 808
https://uw-boekhouder.nl/

SAB Accountants & Adviseurs

Beilerstraat 24
9401 PL Assen
Nederland

0592 763 404
http://www.sabaccountants.nl/

Parate Service V.O.F.

29
Kloekhorststraat
9401 BB Assen

0592 314 864
http://www.parateservice.nl/