belastingadviseur Weesp

Ben jij opzoek naar een professionele belastingadviseur uit Weesp die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Weesp verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Weesp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Weesp gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Weesp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Weesp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit s Graveland, Muiderberg en Nederhorst den Berg bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Weesp

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Weesp in. Het is niet zo eenvoudig om de meest geschikte belastingadviseur te vinden die jou kan helpen bij je belastingzaken. Door onderstaande stappen te volgen is het wel mogelijk om uit te komen bij de juiste belastingadviseur. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en lokaliseer de belastingadviseur in Weesp die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Weesp

Maar wanneer kan je een belastingadviseur in Weesp gebruiken? Een adviseur neemt de belastingzaken van een organisatie uit handen. Dit gaat natuurlijk verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. De meeste ondernemingen merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Weesp, afhankelijk van omvang van je organisatie. Heb jij een lage jaaromzet? Dan kan je misschien beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine organisaties assisteren met hun belastingzaken.

Voor grote bedrijven die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het aantrekken van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk vee geld besparen. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur weet waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Weesp
  • Altijd een belastingadviseur regio Weesp
  • Erkende belastingadviseurs regio Weesp
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Weesp

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Weesp – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint met zoeken naar een belastingadviseur in Weesp is het belangrijk dat je het een en ander goed onderzoekt. Het is bijvoorbeeld goed om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee dienstverleners vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde kunnen. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich voor het grootste gedeelte bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft te betalen.Dankzij deze tips kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Weesp.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Weesp?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Weesp te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Weesp

Een belastingadviseur in Weesp aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een hoop geld. Bijvoorbeeld aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn expertise ben je ervan verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt. Daarnaast zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Weesp erg veel tijd overhouden. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het goed regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Deze verspilde energie is natuurlijk zonde. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

Als laatste is het zo dat je door middel van een belastingadviseur in Weesp veel gedoe met de Belastingdienst Weesp kan voorkomen. Iedere bedrijfseigenaar in Nederland is verplicht om zijn aangiftes volgens de regels in te dienen. Dit is een van de redenen dat ook zelfstandige ondernemers er goed aan doen om een belastingkantoor Weesp in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Weesp gezocht – tips voor het zoeken

Nu je duidelijk weet waarvoor je een belastingadviseur moet inhuren is het tijd om je zoektocht te starten. Met onze tips zal je uitkomen bij een betere kandidaat.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de uiteindelijke opdracht voor de belastingadviseur in Weesp is vind je veel sneller de partij die het beste bij je past. Het is ook van belang om goed af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk vaak verschillende diensten aan. Buiten het opstellen van de taken is het slim om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Weesp. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor kan je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Weesp te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Weesp.

Belastingadviseurs uit Weesp vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Weesp vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Weesp

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Weesp vaak 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Dit hangt vaak samen met de ervaring van het belastingkantoor, bij een nieuw kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat organisaties ervoor kiezen om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Je kan namelijk ervoor kiezen om alleen advies af te nemen. Dan ben je meestal rond de €150 kwijt. Daarnaast is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Weesp. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Weesp te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Weesp?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Weesp te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Weesp

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goede belastingadviseur vinden in Weesp. Wanneer de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, hiermee voorkom je een hoop problemen in de toekomst.

Na het ontvangen van de offerte wordt vaak een afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Weesp

Opzoek naar een belastingconsulent uit Weesp?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Weesp – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de pluspunten van een belastingadviseur. Als het goed is weet je nu ook precies waar je op moet letten bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier invullen om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Weesp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Weesp. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Weesp.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Weesp. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Weesp waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Weesp

Gevonden via forum

19 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Roel de Groot

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barry Kuipers

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Kok

Lang leve google

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart Koster

Dé tip

18 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simon Bos

Zeer verrast

10 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kelly van den Bosch

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ingrid Schouten

Ideale tip

6 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelis de Vos

Forum bood hulp

3 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Erik Willems

Snelle offerte

23 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Paulus Schipper

erg snel

14 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Brenda Scholten

Via Via maar dan beter

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie van de Pol

Super service

6 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nicole de Vos

Vlugge offerte

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth de Bruijn

Ideale match

18 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia de Haan

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Gerrit van de Veen

erg snel

4 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik de Koning

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

11 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten Visser

Belastingadviseurkaart is top!

5 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Cornelis Smit

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

23 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Robert Smit

zeer rap geholpen

14 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Karin Vermeulen

Goed contact

12 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Hendrik de Groot

Snelle offerte

1 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Danny Gerritsen

Perfecte tip

27 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anna Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

19 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Mulder

aangename service

12 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Sandra van de Velde

Belastingadviseurkaart is top!

7 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marianne Scholten

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

3 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Manon Vos

Geen linkedin nodig

22 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Mol

aangename service

19 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Monique Smeets

Lang leve google

8 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina van Beek

Aangenaam verrast

31 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pascal van de Wal

Google is je grootste vriend

27 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van de Brink

snel geholpen

22 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Natascha Willemsen

Dé tip

9 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

4 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Jonker

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cindy Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry Verhoeven

Snelle offerte

16 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Verhoeven

Werkt lekker!

11 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Susanne van Dam

Perfecte website

29 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natasja van Leeuwen

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

25 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Roy van Doorn

Ideale website

15 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniël van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

12 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Kuijpers

Google is je grootste vriend

1 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Prins

betaalbaar en professioneel

27 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein de Haan

Forum bood hulp

18 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Guido Post

Ideale match

13 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Linda Kuipers

Perfecte tip

7 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martinus Dekker

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

27 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Martinus de Koning

Ideale match

21 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Veenstra

Duidelijke website

4 april 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johannes Peeters

Zeer verrast

2 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- René Koning

Goed contact

13 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michael Martens

betaalbaar en professioneel

10 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes Vos

Perfecte tip

29 december 2018

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ivo de Vries

Dit werkt fijn

15 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Guido Huisman

niet verwacht zo betaalbaar

23 november 2018

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Bosman

Uitgelichte belastingadviseurs uit Weesp

Cijferbaas Boekhouder en belastingadviseur

P.C. Hooftlaan 1D
1398 XN Muiden
Nederland

06 46626271
http://www.cijferbaas.nl/

Coster Accountants

Gein Noord 64
1391 HW Abcoude
Nederland

0294 750 600
http://www.costerabcoude.nl/

BLC?Finance View

hn
Franz Zieglerstraat 2
1087 HN Amsterdam

020 492 4100
http://www.financeview.nl/