belastingadviseur Wageningen

Ben jij opzoek naar een betaalbare belastingadviseur uit Wageningen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Wageningen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Wageningen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Belastingadviseur Wageningen gezocht?

Een belastingadviseur uit Wageningen vinden

Belastingadviseur Wageningen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 43 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wageningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bennekom, Zetten en Hemmen bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Wageningen

Geen zin meer in je belastingaangifte? Schakel een belastingadviseur in Wageningen in. Het is niet zo makkelijk om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een paar eenvoudige stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Wacht dus niet langer, lees dit artikel en vind de belastingadviseur in Wageningen die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Wageningen

Veel bedrijven stellen zichzelf de vraag op welk moment zij een belastingadviseur in Wageningen nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf uit handen. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet alleen maar over de normale belastingaangifte, hij let ook op aftrekposten. De meeste organisaties merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Wageningen, afhankelijk van de grootte van je onderneming. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken makkelijk zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte optie zijn.

Voor grote bedrijven die wel veel omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het inschakelen van een belastingadviseur een onmisbare stap zijn. Dit door het feit dat je veel geld kunt overhouden. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor zal je met een paar procent al enkele duizenden euro’s kunnen besparen, afhankelijk van je totale omzet. De belastingadviseur weet waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Wageningen
  • Altijd een belastingadviseur regio Wageningen
  • Erkende belastingadviseurs regio Wageningen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Wageningen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Wageningen – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint met zoeken naar een belastingadviseur in Wageningen is het noodzakelijk dat je het een en ander bekijkt. Het is ten eerste handig om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee personen vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde doen. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich alleen bezig met het uit handen nemen van je administratie. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je niet zoveel belasting hoeft af te staan.Dankzij deze tips kan je zien waar het in de organisatie nog ruimte is voor verbetering op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Wageningen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Wageningen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Wageningen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Wageningen

Een belastingadviseur in Wageningen aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een heleboel geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Wageningen weet hier alles vanaf, je hebt dus de garantie dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Daarnaast zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Wageningen veel tijd besparen. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het goed regelen van je belastingzaken in beslag neemt. Deze tijdsverspilling is natuurlijk zonde. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden van je over.

Daarnaast komt geen enkele ondernemer graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken op orde te hebben in Nederland. Dit is een van de redenen dat ook ZZP’ers er baat bij hebben om een belastingkantoor Wageningen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Wageningen gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden. Door onze aanbevelingen zal je uitkomen bij een betere partij.

Door je opdracht duidelijk op te stellen zal je sneller een juiste belastingadviseur in Wageningen vinden. Maak dan ook goede afspraken over de opdrachten die je gaat uitbesteden. Wil je alleen maar de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook advies geven omtrent de belastingen? Buiten het opstellen van de werkzaamheden is het goed om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Wageningen. Je kan altijd contact opnemen met een van de kantoren om vragen te stellen hierover.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Wageningen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Wageningen.

Belastingadviseurs uit Wageningen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Wageningen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Wageningen

Gemiddeld kost een belastingkantoor in Wageningen €80,- per uur. Bij de startende adviseurs zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer meer kwijt.

Het is ook een optie om één opdracht af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je vaak een vast bedrag voor. Bekijk ook even de andere diensten van de belastingadviseur in Wageningen. Grote bedrijven zoeken bijvoorbeeld iemand die veel ervaring heeft met professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Wageningen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Wageningen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Wageningen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Wageningen

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur nodig hebt is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag kan je een goedkope belastingadviseur vinden in Wageningen. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de taken ontstaat, het is wenselijk om zo snel mogelijk tot een duidelijke overeenkomst te komen.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door dit gesprek zal je een beeld krijgen van de organisatie achter de offerte. Tijdens deze afspraak worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Wageningen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Wageningen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Wageningen – investering met voordelen

Na het lezen van bovenstaand artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Wageningen. Ook weet je waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Wageningen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Wageningen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Wageningen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Wageningen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Wageningen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Wageningen

Forum bood hulp

16 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ivo Smeets

zeer rap geholpen

11 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Simon van Doorn

Snelle offerte

2 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick de Ruiter

Positieve ervaring

27 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- René Timmermans

erg betaalbaar

19 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke Smit

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

12 januari 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petrus de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

8 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter de Koning

Gevonden via forum

8 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniël van der Linden

snelle service

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jessica Dijkstra

Goed contact

26 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander Postma

Goed contact

19 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Albert de Bruijn

Vlugge offerte

9 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maria van de Pol

Ideale tip

5 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Edwin Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

28 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maria van den Broek

Positieve ervaring

18 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bas van Leeuwen

Positieve ervaring

17 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Richard Koning

Werkt lekker!

5 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerrit Postma

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

2 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- David Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

20 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna van de Wal

Snelle offerte

16 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper Smit

Fijn!

9 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hanneke Hermans

Belastingadviseurkaart is top!

4 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Christiaan Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Danny Hendriks

Dit werkt fijn

19 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacobus Martens

Via Via maar dan beter

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

2 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ronald Evers

Lang leve google

26 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Driessen

snel geholpen

23 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Antonius Janssen

Fijne service

13 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Monique Willemsen

Dé tip

11 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adrianus Jacobs

Snelle offerte

2 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Stefan de Koning

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Anita Veenstra

Goede werking van de website

15 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martine Koning

Lang leve google

12 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia Wolters

Via Via maar dan beter

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas de Jonge

Duidelijke website

19 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maaike van der Meulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

13 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra Hoekstra

snel geholpen

5 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Martinus Jonker

snelle service

26 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Esther Janssen

Duidelijke website

24 april 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marjolein van den Bosch

Goed contact

15 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anne de Bruin

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

7 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mirjam Kuipers

Perfecte tip

2 april 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sander Brouwer

Gevonden via forum

29 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marinus Smit

betaalbaarder dan ik dacht

18 januari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Hoekstra

aangename service

28 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacoba van der Horst

Lang leve google

14 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick de Bruijn

Goede werking van de website

20 november 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Monique Jansen

Uitgelichte belastingadviseurs uit Wageningen

Van Nieuwkerk Belastingadvies

Emmalaan 30
6721 EV Bennekom
Nederland

06 23121708
http://www.vannieuwkerkbelastingadvies.nl/

Countus Seres accountants + adviseurs

Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen
Nederland

0317 419 135
http://seres.nl/

Boekhoud- en Adm.knt. A. Hommersom B.V.

Burgemeester Lodderstraat 15
4043 KL Opheusden
Nederland

0488 441 411
https://www.hommersomadministratie.nl/