belastingadviseur Vlaardingen

Wil jij een ijzersterke belastingadviseur in Vlaardingen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Vlaardingen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Vlaardingen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Vlaardingen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Vlaardingen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlaardingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Pernis Rotterdam, Delfgauw en De Lier bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Vlaardingen

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Vlaardingen. Het is niet zo simpel om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan helpen bij je belastingzaken. Door het volgen van onderstaande stappen is het wel mogelijk om uit te komen bij de juiste persoon. Lees snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Vlaardingen kan contacteren die jouw belastingzaken uit handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Vlaardingen

Veel bedrijven stellen zichzelf de vraag op welk moment zij een belastingadviseur in Vlaardingen nodig hebben. Een adviseur neemt de belastingzaken van een onderneming over. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet alleen maar over de normale belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel organisaties zullen voordelen ondervinden van een belastingadviseur in Vlaardingen, al zal dit wel afhangen van de grootte van de onderneming. Wanneer je op jaarbasis een niet al te hoge omzet behaalt kan je de belastingzaken eenvoudig zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte keuze zijn.

Voor grote organisaties die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het inschakelen van een belastingadviseur een onvermijdelijke stap zijn. Dit door het gegeven dat je veel geld kunt besparen. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één kostenbesparing al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur kent de aftrekposten waar jij recht op hebt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Vlaardingen
  • Altijd een belastingadviseur regio Vlaardingen
  • Erkende belastingadviseurs regio Vlaardingen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Vlaardingen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Vlaardingen – accountant of belastingadviseur

Voordat je op zoek gaat naar een belastingadviseur in Vlaardingen is het noodzakelijk dat je het een en ander bekijkt. Het is ten eerste handig om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur ook kan. Dit beeld is alleen onjuist. Een accountant houd zich alleen bezig met het bijhouden van je administratie. Mocht je iemand nodig hebben voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inschakelen. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Ook zal hij je laten zien hoe je minder belasting hoeft af te staan. Dankzij de belastingadviseur gaat het bedrijf er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Vlaardingen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Vlaardingen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Vlaardingen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Vlaardingen

Een belastingadviseur in Vlaardingen in dienst hebben heeft zo zijn voordelen. Zoals eerder beschreven bespaart hij je een hoop geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. Dankzij zijn kennis ben je ervan verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. We weten namelijk allemaal hoeveel tijd het regelen van je belastingzaken kost. Dit is zonde van je tijd. Door de belastingadviseur hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden.

Als laatste is het zo dat je middels een belastingadviseur in Vlaardingen veel onnodig gedoe met de Belastingdienst Vlaardingen kan voorkomen. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken op orde te hebben in Nederland. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in Vlaardingen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Vlaardingen gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om je zoektocht te starten. Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee jij de beste dienstverlener kan kiezen.

Als je zelf weet wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Vlaardingen is vind je sneller de partij die je nodig hebt. Het is ook belangrijk om goed af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Wil je enkel de belastingaangifte laten invullen of moet hij je ook adviseren rondom de belastingen? Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de ervaring van de belastingadviseur in Vlaardingen. Als je meer informatie nodig hebt over een specifiek belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Vlaardingen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Vlaardingen.

Belastingadviseurs uit Vlaardingen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Vlaardingen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Vlaardingen

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Vlaardingen gemiddeld 80 euro per uur rekent voor zijn diensten. Dit hangt vaak af van de ervaring van de dienstverlener, bij een vrij jong kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Wat ook vaak gebeurt is dat bedrijven ervoor kiezen om één specifieke taak uit te laten voeren. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken om enkel advies af te nemen. Hier betaal je vaak een vast bedrag voor. Daarnaast is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de adviseur in Vlaardingen. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Vlaardingen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Vlaardingen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Vlaardingen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Vlaardingen

Nu je weet waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur nodig hebt is het moment aangebroken om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet kan dan weet je dit nu snel genoeg, dit voorkomt een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Na het doornemen van de offerte wordt vaak een afspraak ingepland. Het is natuurlijk wenselijk dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Vlaardingen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Vlaardingen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Vlaardingen – investering met voordelen

Wij hopen dat je na het lezen van deze pagina goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij het maken van een keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan onderstaand contactformulier gebruiken om vrijblijvend 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Vlaardingen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Vlaardingen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Vlaardingen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Vlaardingen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Vlaardingen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Vlaardingen

Snelle offerte

14 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Martin van Dijk

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marleen Smeets

Gevonden via forum

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Maria Dekker

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

13 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Tamara Koning

Via Via maar dan beter

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Franciscus van de Pol

Fijne service

6 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martine Smits

Perfecte tip

27 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Janneke de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

22 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone de Vos

Via linkedin niet hetzelfde

17 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy de Bruijn

Eindelijk een fijne site

11 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Martin Bosman

Super service

1 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michel Smeets

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tom de Ruiter

snelle service

19 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- David Hofman

Forum bood hulp

11 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Gerritsen

Vlugge offerte

5 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Evers

betaalbaar en professioneel

10 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jacobus van Veen

erg snel

30 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johanna van Veen

Vlugge offerte

26 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ingrid de Vries

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Anne Vink

Dé tip

8 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Dirk Kramer

Ideale tip

31 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bastiaan Schipper

Perfecte tip

25 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob van Beek

Fijn!

23 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Joost de Ruiter

Eindelijk een fijne site

11 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Sanders

De perfecte match

6 oktober 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bart Schipper

Lang leve google

27 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Jonker

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

25 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel Koster

aangename service

17 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Edwin Jonker

Goed contact

10 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruud van de Velde

Fijn!

5 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Robin van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje Dijkstra

Gevonden via forum

15 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Chantal Bosch

Belastingadviseurkaart is top!

12 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Eveline van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Niels Kok

snelle service

25 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Anita Verhoeven

Vlugge offerte

20 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna Vos

niet verwacht zo betaalbaar

15 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Bosman

Ideale tip

5 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maarten Jonker

Fijn!

1 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- René Jacobs

Goed contact

25 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maartje Jansen

Voortreffelijke match

17 juni 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Susanne Kuijpers

Voortreffelijke match

12 juni 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeffrey Dijkstra

Lang leve google

3 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben Visser

Dé tip

29 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michel van de Wal

Voortreffelijke match

20 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nancy van Beek

Goed contact

11 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Peter Post

Heel positief

4 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilse de Leeuw

Dé tip

1 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- René van de Veen

vlot en makkelijk

23 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jeroen van de Veen

Goed contact

15 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth van de Velden

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

9 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marijke van Dam

Google is je grootste vriend

1 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem de Bruijn

Fijn!

6 februari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk Peeters

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

21 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natascha Verbeek

De perfecte match

24 december 2018

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paulus van Veen

Fijne service

16 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Wilhelmina van de Wal

Erg tevreden

15 november 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Peter Dijkstra

Uitgelichte belastingadviseurs uit Vlaardingen

ATFA administratie

Klompenmakerstraat 39A
3194 DD Hoogvliet Rotterdam
Nederland

06 34815503
http://www.atfa-administratie.nl/

Boekhouding en Adm. J.E. van Dijk

Uiterdijk 97
3195 GL Pernis
Nederland

06 55868026
http://www.boekhoudingrotterdam.nl/

Mondt Adviesgroep BV

Kon. Wilhelminahaven Noordzijde 1
3134 KE Vlaardingen
Nederland

010 435 2388
http://www.mondtadviesgroep.nl/