belastingadviseur Oegstgeest

Zoek jij een professional voor jouw belasting in Oegstgeest?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Oegstgeest verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Oegstgeest – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Oegstgeest gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Oegstgeest
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 38 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oegstgeest, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rijnsburg, Warmond en Sassenheim bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Oegstgeest

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Schakel een belastingadviseur in Oegstgeest in. Het is niet zo eenvoudig om de beste belastingadviseur te contacteren die jou kan helpen bij je belastingzaken. Daarom hebben wij een aantal eenvoudige stappen opgesteld waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je nodig hebt. Wacht dus niet langer, lees deze blogpost en lokaliseer de belastingadviseur in Oegstgeest die jou verder helpt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Oegstgeest

Maar wanneer heb je een belastingadviseur in Oegstgeest nodig? De adviseur zal de belastingzaken van de organisatie uitvoeren. Dit gaat natuurlijk verder dan de gewone belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten etcetera. Veel bedrijven zullen voordeel ondervinden van een belastingadviseur in Oegstgeest, al zal dit wel afhangen van de grootte van het bedrijf. Wanneer je jaarlijks een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleinere organisaties helpen met hun belastingzaken.

De grote organisaties met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inzetten van een belastingadviseur. Deze organisaties kunnen namelijk vee geld overhouden. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur weet waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Oegstgeest
  • Altijd een belastingadviseur regio Oegstgeest
  • Erkende belastingadviseurs regio Oegstgeest
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Oegstgeest

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Oegstgeest – accountant of belastingadviseur

Er zijn een aantal zaken die je moet overwegen bij het zoeken naar een belastingadviseur in Oegstgeest. Het is ten eerste goed om na te denken over de dienstverlener die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Ondernemers halen deze twee personen namelijk vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde kunnen. Dit idee is alleen onjuist. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. Als je iemand nodig hebt voor je belastingzaken zul je echt een belastingadviseur moeten inhuren. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst.Door deze tips kan je zien waar het in de onderneming nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Oegstgeest.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Oegstgeest?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Oegstgeest te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Oegstgeest

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten gaan voor een belastingadviseur in Oegstgeest, het heeft namelijk veel voordelen. Allereerst zal je erg veel kosten besparen in verhouding tot vorige jaren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Oegstgeest weet hier alles van, je weet dus dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Ook zal je door de werkzaamheden van een belastingadviseur in Oegstgeest erg veel tijd overhouden. Het opstellen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren veel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Daarnaast komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk volgens de wet verplicht om je belastingzaken op orde te hebben in Nederland. Voor een ZZP’er is dit vaak de belangrijkste reden om een belastingkantoor in Oegstgeest in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Oegstgeest gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal handvatten waarmee jij de beste partij kan kiezen.

Als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat de precieze taak voor de belastingadviseur in Oegstgeest is vind je veel sneller de partij die je nodig hebt. Het is ook van belang om goed af te spreken wat zijn taken zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal meerdere diensten aan. Tevens is het belangrijk dat je kijkt naar de expertise van de belastingadviseur in Oegstgeest. Als je meer wilt weten over een specifiek belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Oegstgeest te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Oegstgeest.

Belastingadviseurs uit Oegstgeest vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Oegstgeest vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Oegstgeest

Uit onze eigen ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Oegstgeest meestal 80 euro per uur rekent. Dit hangt vaak samen met de ervaring van het belastingkantoor, bij een nieuw kantoor ben je minder kwijt dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook mogelijk om één enkele taak uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je vaak een vast bedrag voor. Bekijk ook even de andere klanten van de belastingadviseur in Oegstgeest. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Oegstgeest te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Oegstgeest?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Oegstgeest te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Oegstgeest

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te nemen. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de werkzaamheden ontstaat, het is handig om zo snel mogelijk tot een duidelijke overeenkomst te komen.

De laatste stap is om een gesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Het is namelijk wel zo handig dat je het goed kan vinden met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Oegstgeest

Opzoek naar een belastingconsulent uit Oegstgeest?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Oegstgeest – investering met voordelen

Na het doornemen van dit artikel ben je beter op de hoogte van de voordelen van een belastingadviseur in Oegstgeest. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij je uiteindelijke keuze.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Gebruik onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Oegstgeest

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Oegstgeest. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Oegstgeest.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Oegstgeest. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Oegstgeest waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Oegstgeest

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan de Graaf

Aangenaam verrast

15 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- René Mol

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robin van de Velden

erg betaalbaar

10 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca Verbeek

zeer rap geholpen

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ronald Hermans

Gevonden via forum

7 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sabine van den Heuvel

Perfecte tip

28 februari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia van de Velde

vlot en makkelijk

24 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Frank Veenstra

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martinus van der Meulen

Super service

7 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Christiaan Schipper

Ideale website

4 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Miranda de Wit

Dé tip

28 januari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriana Hermans

Perfecte website

21 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel Jacobs

Ideale tip

12 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Guido van der Horst

Fijn!

4 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ramona van den Heuvel

Vlugge offerte

5 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle Jansen

Goed contact

28 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Edwin van Beek

Ideale website

28 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemieke Postma

Gevonden via forum

19 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Daniëlle van der Laan

Goed contact

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita Huisman

Ideale match

10 november 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marco Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine Kuiper

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jolanda Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Patrick de Jonge

snelle service

15 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Nicole Vermeulen

Fijne service

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jelle Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

26 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin Timmermans

Goed contact

22 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jan de Bruin

erg snel

14 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Remco van de Velden

Duidelijke website

5 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Erik de Vos

Goed contact

4 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jelle van der Heijden

Perfecte website

26 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Danny de Ruiter

Ideale match

20 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bram van Doorn

Snelle offerte

15 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria Janssen

Super service

5 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Mirjam Bakker

Werkt lekker!

1 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey van der Linden

Vlugge offerte

21 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sebastiaan Scholten

Vlugge offerte

18 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabine Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

7 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Groen

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten van der Meer

Voortreffelijke match

26 juni 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angela Bos

Aangenaam verrast

14 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Simon de Wit

snelle service

7 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Adriaan van Vliet

Erg tevreden

2 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Margaretha de Leeuw

Prettige service

25 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Frank Jonker

De perfecte match

19 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Irene Prins

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

14 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joyce Maas

Dit werkt fijn

6 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba van Dijk

betaalbaar en professioneel

27 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne de Boer

Dit werkt fijn

24 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maarten Kuipers

betaalbaar en professioneel

18 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Vos

Ideale match

11 april 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicolaas Maas

Erg tevreden

3 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ruben van der Horst

snel geholpen

6 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marieke de Jonge

Fijn!

24 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk Mulder

Goed contact

31 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paulus van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

13 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Cornelia van de Brink

Ideale tip

18 november 2018

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tom de Vos

Uitgelichte belastingadviseurs uit Oegstgeest

Berveling Accountants & Adviseurs B.V.

Haagweg 52B
2321 AE Leiden
Nederland

071 576 1706
http://www.berveling.nl/

Boekhoudbureau G C Heemskerk

Kort Galgewater 3
2312 BR Leiden
Nederland

071 512 3901
http://www.belasting-advies-site.nl/zuid-holland/leiden

Administratiekantoor F.Ph.C. de Boer

Kennedylaan 12
2324 ER Leiden
Nederland

071 576 3832
http://www.deboerleiden.nl/