belastingadviseur Nieuw Lekkerland

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw belasting in Nieuw Lekkerland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die zoekt naar Belastingadviseur Nieuw Lekkerland verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Nieuw Lekkerland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Nieuw Lekkerland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Belastingadviseur Nieuw Lekkerland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Lekkerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lekkerkerk, Oud Alblas en Ouderkerk aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Nieuw Lekkerland

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Neem contact op met een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland. Het is niet zo makkelijk om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan helpen bij je belastingzaken. Precies om deze reden hebben wij een aantal makkelijke stappen geformuleerd waarmee ook jij de belastingadviseur vindt die je graag wilt. Lees snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland kan contacteren die jouw belastingzaken onder handen neemt.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland

Veel organisaties vragen zich af wanneer zij een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland nodig hebben. De adviseur zal de belastingzaken van de onderneming op zich nemen. Hierbij hebben we het uiteraard niet alleen maar over de normale belastingaangifte, het heeft ook betrekking op aftrekposten. Veel bedrijven merken meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland, afhankelijk van de grootte van je organisatie. Wanneer je jaarlijks een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken eenvoudig zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een goede optie zijn.

Voor grote organisaties die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het inschakelen van een belastingadviseur echt een onmisbare stap zijn. Deze organisaties kunnen namelijk een hoop geld overhouden. Afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan je door één kostenbesparing al duizenden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Nieuw Lekkerland
  • Altijd een belastingadviseur regio Nieuw Lekkerland
  • Erkende belastingadviseurs regio Nieuw Lekkerland
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Nieuw Lekkerland

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Nieuw Lekkerland – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint met zoeken naar een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland is het noodzakelijk dat je het een en ander onderzoekt. Een van de vragen die je jezelf moet stellen: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur kiezen. Ondernemers halen deze twee personen vaak door elkaar en zijn van mening dat ze hetzelfde doen. Dit idee is alleen onjuist. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie bijhouden. De belastingadviseur daarentegen kijkt alleen naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst.Door deze adviezen kan je zien waar het in de onderneming nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Nieuw Lekkerland.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Nieuw Lekkerland?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Nieuw Lekkerland te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland

Er zijn erg veel redenen te benoemen waarom ook jij zou moeten kiezen voor een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland, het heeft immers veel voordelen. Zoals eerder benoemd bespaart hij je een hoop geld. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Nieuw Lekkerland weet hier alles vanaf, je hebt dus de garantie dat jij het optimale financiële voordeel behaalt. Ook zal je dankzij de werkzaamheden van een belastingadviseur in Nieuw Lekkerland veel tijd besparen. Het opstellen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste bedrijfseigenaren teveel tijd in beslag. Dit is zonde van je tijd. De belastingadviseur neemt al dit werk van je over.

Tevens komt geen enkele bedrijfseigenaar graag in aanraking met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken op orde te hebben in Nederland. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de voornaamste reden om een belastingkantoor in Nieuw Lekkerland in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Nieuw Lekkerland gezocht – tips voor het zoeken

Nu je weet waarom je een belastingadviseur moet inschakelen is het tijd om aan je zoektocht te beginnen Met onze tips zal je zoektocht eindigen bij een veel betere kandidaat.

Als je zelf weet wat de uiteindelijke taak voor de belastingadviseur in Nieuw Lekkerland is vind je veel sneller de dienstverlener die je nodig hebt. Maak dan ook goede afspraken over de taken die je gaat uitbesteden. Wil je alleen maar de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook adviseren omtrent de belastingen? Buiten het opstellen van de taken is het goed om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Nieuw Lekkerland. Als je meer wilt weten over een specifiek belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Nieuw Lekkerland te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Nieuw Lekkerland.

Belastingadviseurs uit Nieuw Lekkerland vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Nieuw Lekkerland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Nieuw Lekkerland

Uit onze ervaring blijkt dat een belastingkantoor in Nieuw Lekkerland vaak 80 euro per uur vraagt voor zijn diensten. Bij de startende adviseurs zal je niet zoveel kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer duurder uit.

We zien ook vaak dat organisaties ervoor kiezen om één specifieke opdracht uit te laten voeren. Wil jij namelijk alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Hier betaal je meestal een vast tarief voor. Daarnaast is het handig dat je onderzoek doet naar de andere klanten van de adviseur in Nieuw Lekkerland. Zo weet je al snel of dit belastingkantoor ook bij jouw bedrijf past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Nieuw Lekkerland te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Nieuw Lekkerland?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Nieuw Lekkerland te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Nieuw Lekkerland

Een offerte aanvragen is natuurlijk een goede stap om te nemen. Ben duidelijk over je verwachtingen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet kan kom je daar snel genoeg achter, dit voorkomt een hoop problemen in de toekomst.

De laatste stap is om een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beter beeld krijgen van de persoon achter de offerte. Tijdens deze afspraak worden de puntjes op de i gezet.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Nieuw Lekkerland

Opzoek naar een belastingconsulent uit Nieuw Lekkerland?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Nieuw Lekkerland – investering met voordelen

Wij gaan ervan uit dat je na het doornemen van dit artikel goed geïnformeerd bent over de voordelen van een belastingadviseur. Als het goed is is het ook duidelijk waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Je kan ons contactformulier gebruiken om gratis 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Nieuw Lekkerland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Nieuw Lekkerland. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Nieuw Lekkerland.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Nieuw Lekkerland. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Nieuw Lekkerland waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Nieuw Lekkerland

Vlugge offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique Boer

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan Jansen

betaalbaar en professioneel

13 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline Jacobs

Super service

15 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bastiaan Scholten

Belastingadviseurkaart is top!

12 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Nicolaas Smit

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Willem Veenstra

Goed contact

6 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hanneke Vermeulen

Fijne service

2 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Tom Brouwer

Via linkedin niet hetzelfde

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Koning

Lang leve google

18 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis van Veen

Dé tip

13 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rob de Ruiter

zeer rap geholpen

1 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Daniëlle Vos

snel geholpen

28 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Arie de Jonge

Ideale website

19 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tim van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Smeets

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elisabeth de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce de Bruin

aangename service

29 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Marinus de Groot

Vlugge offerte

27 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

21 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Mirjam Koning

Dé tip

8 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sharon van den Heuvel

Google is je grootste vriend

1 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bart Post

erg snel

26 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven Wolters

Snelle offerte

18 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Sanders

Belastingadviseurkaart is top!

11 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Manon van der Heijden

Google is je grootste vriend

3 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs van den Heuvel

Google is je grootste vriend

2 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart Hoekstra

Eindelijk een goede site gevonden

23 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bram Kuijpers

Dit werkt fijn

15 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruud de Leeuw

Ideale match

9 september 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johannes de Vos

betaalbaar en professioneel

30 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

29 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tim van Leeuwen

Lang leve google

16 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Prins

Ideale website

11 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmina Koster

Dit werkt fijn

1 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wouter van Loon

Perfecte tip

28 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vincent Kuipers

Goed contact

19 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja Dekker

Via forum hier terechtgekomen

15 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jeroen Kok

Perfecte tip

10 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicolaas Schouten

Lang leve google

1 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark de Boer

betaalbaarder dan ik dacht

23 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Blom

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke de Bruijn

Fijne service

6 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Caroline Visser

Werkt goed dit

6 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Edwin van der Horst

De perfecte match

29 mei 2019

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adrianus Prins

Via forum hier terechtgekomen

21 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Petrus de Vries

Snelle offerte

11 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Driessen

Snelle offerte

7 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy de Wit

Goede werking van de website

30 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Simone Smits

Fijn!

24 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michiel Gerritsen

Forum bood hulp

16 april 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Melanie de Groot

Fijn!

5 april 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ingrid van Dongen

Vlugge offerte

2 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia Brouwer

Erg tevreden

14 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Adriana Evers

Ideale website

15 januari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arjan van de Velde

Snelle offerte

31 december 2018

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse Bosman

Snelle offerte

7 december 2018

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 november 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger de Jonge

Uitgelichte belastingadviseurs uit Nieuw Lekkerland

Barnhoorn Administraties

Kleine Beer 34
2952 AS Alblasserdam
Nederland

078 645 3705
http://www.barnhoornadministraties.nl/

Dieleman & Schipper Accountants en Fiscalisten

Van Hennaertweg 23 VERD1E
2952 CA Alblasserdam
Nederland

0184 410 081
http://www.dielemanenschipper.nl/

Valk Administraties BV

Lekdijk 354 A
2957 VA Nieuw-Lekkerland
Nederland

0184 688 830
http://www.valkadministraties.nl/