belastingadviseur Heerenveen

Zoek jij een expert voor jouw belasting in Heerenveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Belastingadviseurkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Heerenveen verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle belastingadvieskantoren uit Heerenveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Heerenveen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Heerenveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerenveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gersloot, De Knipe en Terband bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Heerenveen

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Neem contact op met een belastingadviseur in Heerenveen. Het is niet zo simpel om de beste belastingadviseur te vinden die jou kan assisteren bij je belastingzaken. Wanneer je onderstaande stappen volgt is het wel mogelijk om uit te komen bij de geschikte persoon. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Heerenveen kan vinden die jouw belastingzaken onder handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Heerenveen

Maar op welk moment heb je een belastingadviseur in Heerenveen nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf over. Hierbij hebben we het uiteraard niet alleen maar over de reguliere belastingaangifte, hij let ook op aftrekposten. De meeste ondernemingen merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Heerenveen, afhankelijk van de grootte van je organisatie. Wanneer je op jaarbasis een lage omzet behaalt kan je de belastingzaken zelf doen. Heb je hier toch geen zin in? Dan kan een belastingadviseur toch een geschikte optie zijn.

De grote ondernemingen met een hoge omzet zijn het meest geholpen met het inschakelen van een belastingadviseur. Deze organisaties kunnen namelijk een hoop geld besparen. De aftrekposten lopen nu eenmaal hoog op, hierdoor zal je met een paar procent al enkele tienduizenden euro’s kunnen besparen, dit hangt natuurlijk af van je totale omzet. De belastingadviseur kent de aftrekposten waar jij voor in aanmerking komt en waarop je kan besparen. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Heerenveen
  • Altijd een belastingadviseur regio Heerenveen
  • Erkende belastingadviseurs regio Heerenveen
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Heerenveen

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Heerenveen – accountant of belastingadviseur

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij je zoektocht naar een belastingadviseur in Heerenveen. De vraag die je jezelf zal moeten stellen: ben je op zoek naar een accountant of moet je voor de belastingadviseur kiezen. Veel bedrijfseigenaren denken dat een accountant alles kan wat een belastingadviseur kan. Dit idee is alleen onjuist. De accountant zal vooral bezig zijn met het opstellen van balansen en je administratie regelen. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Hierbij kan je denken aan aftrekposten of aan het indienen van de belastingaangifte in maart. Hij regelt dus dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld moet afstaan aan de belastingdienst. Door de belastingadviseur gaat de organisatie er op vooruit.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Heerenveen.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Heerenveen?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Heerenveen te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Heerenveen

Een belastingadviseur in Heerenveen aantrekken brengt zo zijn voordelen met zich mee. Hij zorgt ervoor dat je geld overhoud dat je normaal kwijt zou zijn aan de belastingdienst. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Heerenveen weet hier alles van, je hebt dus de garantie dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel tijd. Het opstellen en indienen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers teveel tijd in beslag. Deze verspilde energie is natuurlijk onnodig. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

Daarnaast komt geen enkele ondernemer graag in de problemen met de belastingdienst. Iedere bedrijfseigenaar in ons land is volgens de wet verplicht om zijn aangiftes naar behoren in te dienen. Voor een zelfstandige ondernemer is dit vaak de reden om een belastingkantoor in Heerenveen in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Heerenveen gezocht – tips voor het zoeken

Alvorens je aan je zoektocht begint is het belangrijk om met een paar zaken rekening te houden. Wij geven je een aantal tips waarmee jij de beste belastingadviseur kan kiezen.

Door je opdracht duidelijk op te stellen zal je sneller een juiste belastingadviseur in Heerenveen vinden. Het is ook belangrijk om duidelijk af te spreken wat zijn opdrachten zijn. Wil je enkel de belastingaangifte uit handen geven of moet hij je ook advies geven rondom de belastingen? Ook is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de belastingadviseur in Heerenveen. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Heerenveen te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Heerenveen.

Belastingadviseurs uit Heerenveen vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Heerenveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Heerenveen

Over het algemeen kost een belastingkantoor in Heerenveen €80,- per uur. Dit hangt vaak af van de ervaring van de dienstverlener, bij een beginnend kantoor ben je goedkoper uit dan bij een kantoor met ervaring.

Het is ook mogelijk om één opdracht af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Bekijk ook even de andere diensten van de belastingadviseur in Heerenveen. Hieruit kan je namelijk vaak afleiden of dit belastingkantoor ook bij jouw onderneming past.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Heerenveen te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Heerenveen?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Heerenveen te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Heerenveen

Een offerte aanvragen is uiteraard een slimme stap om te nemen. Ben duidelijk over je opdrachten in je aanvraag. Je wilt namelijk niet dat er miscommunicatie over de opdracht ontstaat, het is prettig om zo snel mogelijk tot een duidelijke overeenkomst te komen.

Het is ook slim om een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze meeting zal je een beeld krijgen van de organisatie achter de offerte. Het is namelijk wenselijk dat je door een deur past met je belastingadviseur.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Heerenveen

Opzoek naar een belastingconsulent uit Heerenveen?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Heerenveen – investering met voordelen

Na het lezen van dit artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Heerenveen. Als het goed is weet je nu ook precies waar je naar moet kijken bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Heerenveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Heerenveen. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Heerenveen.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Heerenveen. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Heerenveen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Heerenveen

Werkt goed dit

23 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mariska Peeters

Fijne service

19 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Leonie van der Linden

vlot en makkelijk

8 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eva Gerritsen

Lang leve google

6 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Smits

Vlugge offerte

23 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Martinus Verbeek

snel geholpen

18 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christiaan Verbeek

vlot en makkelijk

15 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marije Bosch

Werkt lekker!

9 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabrina Brouwer

snelle service

7 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Yvonne van Loon

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

29 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ellen de Leeuw

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

23 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Antonius van den Heuvel

zeer rap geholpen

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Gerrit Willemsen

snelle service

13 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Pieter Mulder

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

1 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Vincent Scholten

Belastingadviseurkaart is top!

26 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Christian Kuijpers

Aangenaam verrast

28 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thomas Boer

Goed contact

23 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerardus Hendriks

Goede werking van de website

10 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelis Driessen

zeer rap geholpen

3 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Joyce van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim van den Bosch

Super service

22 september 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bram van den Broek

Aangenaam verrast

17 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Brenda Jansen

Geen linkedin nodig

6 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas van de Veen

Eindelijk een fijne site

29 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Visser

Aangenaam verrast

27 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nathalie Janssen

De perfecte match

18 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mirjam Koster

Via linkedin niet hetzelfde

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon de Bruin

Ideale match

2 augustus 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Astrid Dekker

erg snel

1 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nathalie de Jong

Voortreffelijke match

24 juli 2019

Via Belastingadviseurkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kevin van den Heuvel

Werkt goed dit

12 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bastiaan Blom

Dé tip

9 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tessa Jonker

Google is je grootste vriend

1 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon Boer

Werkt goed dit

24 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda Willemsen

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Remco de Koning

Vlugge offerte

7 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Christiaan Willems

Perfecte website

2 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Lisette van Loon

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

29 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Manon van den Heuvel

Perfecte website

21 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Vincent van der Heijden

Super service

14 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin van Dam

Werkt lekker!

2 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- David Smits

Duidelijke website

27 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Laura Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus de Ruiter

Dé tip

18 april 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Evelien van Wijk

Vlugge offerte

10 april 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis van de Wal

Goed contact

2 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jeroen Peeters

Snelle offerte

28 januari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda Bosch

Fijne service

12 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Jacobus de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin Schipper

Perfecte website

8 december 2018

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemieke Vos

Duidelijke website

6 november 2018

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joost Mol

Uitgelichte belastingadviseurs uit Heerenveen

Administratiekantoor S. de Jong

Van Maasdijkstraat 54
8441 CN Heerenveen
Nederland

0513 653 222
http://kantoordejong.frl/

De Barones

Doctor Wumkeslaan 4b
8442 EM Heerenveen
Nederland

0513 624 127
http://de-barones.com/

Bandstra Advies

Wjukslach 11
8461 LS Rottum
Nederland

0513 842 651
http://www.aribaadvies.nl/