belastingadviseur Bennebroek

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw belasting in Bennebroek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Belastingadviseur Bennebroek verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Belastingadviseurkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Bennebroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Belastingadviseur Bennebroek gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Belastingadviseur Bennebroek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Tasrius belastingkantoor
kwartaalgroep Belastingadviseurs collectief
Ikarola Belastingzaken
Belastingaangiftes Optijd
Belavieu Belastingadviseur
Deksergroep Belastingadvies bureau
Admira Belastingadviseurs

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bennebroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Aerdenhout, Cruquius en Bentveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een belastingadviseur.

Belastingadviseur in Bennebroek

Snap jij je eigen belastingaangifte niet? Ga in gesprek met een belastingadviseur in Bennebroek. Het is niet zo makkelijk om de meest geschikte belastingadviseur te contacteren die jou kan begeleiden bij je belastingzaken. Door onderstaande stappen te volgen is het wel mogelijk om uit te komen bij de juiste persoon. Kijk snel verder om er achter te komen hoe je een belastingadviseur in Bennebroek kan vinden die jouw belastingzaken uit handen zal nemen.

Spring direct naar:

Wanneer kies je voor een belastingadviseur in Bennebroek

Maar op welk moment heb je een belastingadviseur in Bennebroek nodig? Een adviseur neemt de belastingzaken van een bedrijf uit handen. Dit gaat natuurlijk verder dan de standaard belastingzaken, hier wordt ook gekeken naar aftrekposten enzovoort. Veel bedrijven merken vrijwel meteen wat de voordelen zijn van een belastingadviseur in Bennebroek, afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Heb jij geen hoge jaaromzet? Dan kan je beter je eigen belasting doen. Kom je er toch niet uit? Een belastingadviseur kan ook kleine organisaties assisteren met hun belastingzaken.

Voor grote ondernemingen die wel een hoge omzet op jaarbasis weten neer te zetten zal het inschakelen van een belastingadviseur een onvermijdelijke stap zijn. Deze bedrijven kunnen namelijk vee geld overhouden. Afhankelijk van je totale omzet kan je door één aftrekpost al honderden euro’s over houden. De belastingadviseur laat je precies zien van welke mogelijkheden er zijn. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Zoveel mogelijk belastingvoordeel in Bennebroek
  • Altijd een belastingadviseur regio Bennebroek
  • Erkende belastingadviseurs regio Bennebroek
  • Geen zorgen en frustraties
  • Direct beschikbaar
  • Bespaart veel tijd

Alle belastingadviseurs uit Bennebroek

Bekijk ook belastingadviseurs uit

Ik zoek een betaalbare belastingadviseur in Bennebroek – accountant of belastingadviseur

Voordat je begint aan je zoektocht naar een belastingadviseur in Bennebroek is het noodzakelijk dat je het een en ander onderzoekt. Het is ten eerste goed om na te denken over de persoon die je nodig hebt: een belastingadviseur of een accountant. Bedrijfseigenaren halen deze twee dienstverleners vaak door elkaar en denken dat ze hetzelfde doen. Dit idee is alleen onjuist. De accountant zal voornamelijk bezig zijn met het maken van balansen en je administratie regelen. De belastingadviseur kijkt alleen naar de belasting. Denk hierbij aan aftrekposten of aan het invullen van de belastingaangifte in maart. Hij zorgt er dus voor dat je minder van je zuurverdiende geld hoeft af te staan aan de belastingdienst.Dankzij deze adviezen kan je zien waar het in het bedrijf nog ruimte is voor besparingen op financieel gebied.

Klik op belastingaangifte laten doen om jouw belastingaangifte te laten doen door een betaalbare belastingadviseur uit Bennebroek.

Jouw belastingaangifte doen door een betaalbare pro uit regio Bennebroek?

betaalbaar uitbesteden

Klik op ‘betaalbaar uitbesteden’ om een betaalbare belastingadviseur uit Bennebroek te vinden die bij je past voor jouw aangiftes.

Redenen om te kiezen voor een belastingadviseur in Bennebroek

Een belastingadviseur in Bennebroek in dienst hebben brengt zo zijn voordelen met zich mee. Hij regelt dat je geld overhoud dat je normaal kwijt zou zijn aan de belastingdienst. Denk hierbij aan aftrekposten zoals de MKB regeling en de Zelfstandigenaftrek. De belastingadviseur in Bennebroek weet hier alles vanaf, je weet dus dat jij het maximale financiële voordeel behaalt. Ook zal je door de werkzaamheden van een belastingadviseur in Bennebroek erg veel tijd besparen. Het invullen en versturen van de aangiftes neemt voor de meeste ondernemers teveel tijd in beslag. Deze verspilde tijd is natuurlijk onnodig. De belastingadviseur neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

Tevens komt geen enkele ondernemer graag in de problemen met de belastingdienst. Je bent namelijk verplicht om je belastingzaken op orde te hebben in Nederland. Dit is de reden dat ook zelfstandige ondernemers er goed aan doen om een belastingkantoor Bennebroek in te schakelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Linda Klompenhouwer Linda Klompenhouwer
Customer Succes manager bij belastingadviseurkaart.nl
Belastingaangiftes94%
Prognoses90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Belastingadviseur in Bennebroek gezocht – tips voor het zoeken

Voordat je aan je zoektocht begint is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Wij voorzien je van een aantal tips waarmee ook jij de beste dienstverlener kan kiezen.

Als je zelf weet wat de precieze opdracht voor de belastingadviseur in Bennebroek is vind je sneller de partij die je nodig hebt. Het is ook van belang om goed af te spreken wat zijn taken zijn. Een belastingadviseur biedt namelijk meestal meerdere diensten aan. Buiten het opstellen van de werkzaamheden is het handig om te kijken naar de andere klanten van de belastingadviseur in Bennebroek. Als je meer wilt weten over een bepaald belastingkantoor mag je altijd contact met ze opnemen.

Klik op belastingadviseur gezocht om snel 3 lokale en betaalbare belastingadviseurs uit Bennebroek te vergelijken

Vergelijk belastingadviseurs in regio Bennebroek.

Belastingadviseurs uit Bennebroek vergelijken

Klik op de knop ‘Belastingadviseurs uit Bennebroek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Wat kost een belastingkantoor in Bennebroek

Gemiddeld kost een belastingkantoor in Bennebroek €80,- per uur. Voor de startende adviseurs zal je minder kwijt zijn, voor de adviseurs die al langer in het vak zitten ben je weer meer kwijt.

Het is ook mogelijk om één opdracht af te spreken. Wil jij bijvoorbeeld alleen je belastingaangifte in laten vullen?. Dan ben je gemiddeld rond de €150 kwijt. Bekijk ook even de andere diensten van de belastingadviseur in Bennebroek. Grote ondernemingen zoeken namelijk iemand die veel kennis heeft over professionele bedrijfsvoering.

Klik op belastingadviseur kosten om direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare belastingadviseur uit Bennebroek te komen

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur uit Bennebroek?

Bekijk de belastingadviseurskosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare belastingadviseur uit Bennebroek te ontdekken.

3 offertes voor de beste belastingconsulent in Bennebroek

Nu je begrijpt waar je rekening mee moet houden en waarvoor je een belastingadviseur kan inschakelen is het tijd om een offerte aan te vragen. Ben duidelijk over je wensen in je aanvraag. Als de belastingadviseur iets niet uit kan voeren kom je daar snel genoeg achter, hiermee voorkom je een hoop problemen tijdens de samenwerking.

Na het doornemen van de offerte wordt meestal een afspraak ingepland. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden eventuele onduidelijkheden besproken.

Klik op belastingconsulent om 3 offertes op te vragen van lokale belastingconsulenten uit Bennebroek

Opzoek naar een belastingconsulent uit Bennebroek?

Belastingconsulenten vergelijken

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van de belastingconsulent.

Belastingadviseur in Bennebroek – investering met voordelen

Na het lezen van dit artikel ben je beter geïnformeerd over de voordelen van een belastingadviseur in Bennebroek. Als het goed is weet je nu ook precies waar je op moet letten bij je selectieproces.Klaar om tijd,geld en moeite te besparen? Maak dan vandaag nog gebruik van ons formulier om 3 offertes aan te vragen.

Veelgestelde vragen over belastingadviseurs uit

Bennebroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de belastingadviseur jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken in Bennebroek. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een belastingadviseur. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van belastingadviseur is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande belastingadviseur. Vraag vervolgens aan je vorige belastingadviseur of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe belastingadviseur uit Bennebroek.

belastingadviseurkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle belastingadviseurs in regio Bennebroek. Wij zien welke belastingadviseurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie belastingadviseurs uit Bennebroek waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van belastingadviseurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Belastingadvies uit Bennebroek

Google is je grootste vriend

3 september 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine van den Bosch

Dé tip

2 september 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robert Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

21 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha van der Meer

Perfecte tip

27 augustus 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jolanda de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

16 augustus 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nienke Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

18 augustus 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Catharina Mol

Goede werking van de website

13 augustus 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marije van der Horst

Vlugge offerte

11 augustus 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Arjan van de Wal

Super service

1 augustus 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacobus Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 augustus 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerardus van Dijk

Gevonden via forum

27 juli 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus Kok

De perfecte match

24 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan Schipper

aangename service

24 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Michel Koning

Vlugge offerte

26 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter Koster

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

23 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia Huisman

Via forum hier terechtgekomen

25 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Laura Verbeek

Aangenaam verrast

22 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rogier Wolters

Belastingadviseurkaart is top!

22 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Guido Huisman

Voortreffelijke match

19 juli 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Jacobs

Google is je grootste vriend

16 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Brouwer

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Bruijn

Vlugge offerte

17 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Martijn Vink

Forum bood hulp

16 juli 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Thomas Veenstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via belastingadviseurkaart.nl

17 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniëlle Willemsen

Gevonden via forum

13 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Diana Hendriks

Goed contact

15 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paulus Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin de Jonge

Ideale website

15 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemieke van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

14 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Bastiaan Hoekstra

Prettige service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Christian Gerritsen

snelle service

6 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petrus Postma

Ideale website

6 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bas van de Veen

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

7 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Ilona Hendriks

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patrick Kramer

Fijne service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Hendrika Driessen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sharon van Vliet

Snelle offerte

3 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeroen Visser

Belastingadviseurkaart is top!

30 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bastiaan de Wit

Fijn!

1 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Karin van de Pol

Lang leve google

3 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas van Vliet

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

26 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martin van Wijk

Duidelijke website

23 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Barry Mol

Eindelijk een goede site gevonden

25 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije de Leeuw

Ideale match

26 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Esther Willems

snel geholpen

26 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Manon van Leeuwen

Google is je grootste vriend

24 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia van Leeuwen

Heel positief

19 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Esther Dekker

Super service

20 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Mark van den Bosch

Super service

17 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kirsten Kuijpers

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

23 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Saskia Prins

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

20 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Hendrik Wolters

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Elizabeth Martens

Eindelijk een fijne site

20 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Eric de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob van der Meer

De perfecte match

14 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Diana Jacobs

Werkt lekker!

12 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petrus Smit

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

16 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Esther van Leeuwen

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arie de Leeuw

Via Via maar dan beter

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia Meijer

zeer rap geholpen

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Christiaan van de Veen

Goede werking van de website

6 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thomas Huisman

Voortreffelijke match

5 juni 2020

Via Belastingadviseurkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniël Kuiper

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jelle Schouten

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

6 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Marjolein Jansen

Belastingadviseurkaart is top!

4 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Caroline de Groot

Heel positief

5 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Vincent Gerritsen

Belastingadviseurkaart is top!

8 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Johan Meijer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Claudia van den Broek

Werkt goed dit

30 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Raymond Post

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ramona van de Brink

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Scholten

Dé tip

30 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Richard de Jong

Snelle offerte

1 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeffrey Mol

Werkt lekker!

31 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte van de Wal

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Björn de Boer

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis van den Broek

Vlugge offerte

27 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia de Jong

Gevonden via forum

23 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelis Dijkstra

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petronella de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rob Kuijpers

Fijn!

23 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sander van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Smits

Via forum hier terechtgekomen

23 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Sjoerd van de Pol

Fijne service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Bianca Driessen

Prettige service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Tamara Dijkstra

Erg tevreden

18 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Natascha Vermeulen

snelle service

21 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Joost Bakker

Gevonden via forum

16 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Danny van Wijk

Belastingadviseurkaart is top!

16 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Manon Vos

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

18 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Judith Kuiper

Ideale tip

11 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nienke Smit

Zeer verrast

11 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anouk Kuipers

Fijn!

14 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Suzanne de Leeuw

Fijne service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Remco Peters

erg snel

7 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ilse Huisman

Perfecte website

14 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruben Schipper

Snelle offerte

9 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tim Timmermans

Perfecte tip

6 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natascha Verbeek

Ideale tip

9 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erik Dekker

zeer rap geholpen

10 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Kelly de Jong

Super service

6 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Thomas Schipper

Goed contact

1 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk van de Velden

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemieke van den Heuvel

snel geholpen

5 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Danny Janssen

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Evelien Kuiper

Fijne service

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Hendrika Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Blom

Dit werkt fijn

2 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Esther Veenstra

Aangenaam verrast

25 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Evelien van Veen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop belastingadviseurkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dave Gerritsen

Perfecte website

27 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sylvia Jansen

Google is je grootste vriend

25 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Kok

erg betaalbaar

27 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Belastingadviseurkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne de Boer

Duidelijke website

25 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels de Wit

Geen linkedin nodig

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

25 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin de Graaf

Forum bood hulp

21 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marjolein Driessen

Prettige service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Thijs Jonker

Positieve ervaring

16 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Susanne van der Meer

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nancy Veenstra

zeer rap geholpen

17 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Laura van Veen

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus van Leeuwen

Heel positief

11 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Petronella de Vries

Super service

16 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Matthijs Jacobs

Fijn!

15 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruud Gerritsen

De perfecte match

13 april 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Monique van de Veen

Perfecte tip

11 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nienke Koning

Lang leve google

8 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Kuiper

Fijn dat Belastingadviseurkaart bestaat!

12 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- Jessica de Wit

Via linkedin niet hetzelfde

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander van den Bosch

betaalbaar en professioneel

5 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan de Ruiter

Ideale tip

9 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniël Janssen

Zeer verrast

6 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Richard Wolters

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs de Graaf

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tim de Bruijn

Heel positief

2 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sjoerd Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij belastingadviseurkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Vink

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie van den Broek

via belastingadviseurkaart.nl snel gekoppeld

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabrina Schouten

Positieve ervaring

1 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sanne Kok

snelle service

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Willem de Jong

Belastingadviseurkaart is top!

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Bianca Veenstra

Perfecte tip

1 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tim de Haan

Via Via maar dan beter

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Bosman

Zeer verrast

23 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Belastingadviseurkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sandra van Dijk

aangename service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Rob Molenaar

belastingadviseurkaart.nl heeft me snel verbonden

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robert Wolters

Perfecte website

23 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Klaas Peters

Vlugge offerte

24 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne Hoekstra

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob de Bruijn

Perfecte website

26 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Raymond Verbeek

Aangenaam verrast

23 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Albert Molenaar

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona van Dijk

Perfecte website

17 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Charlotte Maas

aangename service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Belastingadviseurkaart!

- Esther Verbeek

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar belastingadviseurkaart.nl!

- David Hermans

Dé tip

14 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicolaas Postma

betaalbaarder dan ik dacht

14 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Smits

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Paulus Kuiper

Ideale match

13 maart 2020

Via Belastingadviseurkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark de Haan

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tim Schipper

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina Mol

Via linkedin niet hetzelfde

10 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Deborah Dijkstra

Belastingadviseurkaart is top!

29 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar belastingadviseurkaart.nl!

- Rogier Driessen

Zeer verrast

25 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- René van den Broek

aangename service

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Belastingadviseurkaart!

- Astrid de Haan

Perfecte tip

9 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie Martens

Forum bood hulp

9 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Tom de Jong

Werkt lekker!

30 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Belastingadviseurkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petronella Jacobs

Super service

29 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roel de Jong

erg snel

23 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jan Smit

Goede werking van de website

9 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Femke Peeters

aangename service

6 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Belastingadviseurkaart!

- Eveline Postma

Snelle offerte

11 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marloes van der Heijden

erg betaalbaar

3 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

5 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Karin Vermeulen

Werkt goed dit

21 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marloes Kuipers

vlot en makkelijk

18 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Catharina Verhoeven

Goed contact

12 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marco van de Brink

vlot en makkelijk

4 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Adriana Kuijpers

Prettige service

30 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna Kuipers

Gevonden via forum

17 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Peter Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tom de Lange

Super service

8 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- David van Dongen

Snelle match via belastingadviseurkaart.nl

2 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop belastingadviseurkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriaan Visser

Lang leve google

24 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle van de Wal

betaalbaarder dan ik dacht

16 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Bosman

Forum bood hulp

5 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Adriaan Hoekstra

Snelle offerte

2 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline Verhoeven

Goed contact

25 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joost de Vries

Aangenaam verrast

18 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robertus Smits

Goed contact

14 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike van Dijk

erg snel

8 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Ramona van de Brink

betaalbaarder dan ik dacht

26 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Vos

Google is je grootste vriend

18 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus van der Meer

Voortreffelijke match

15 juli 2019

Via Belastingadviseurkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tamara Willems

niet verwacht zo betaalbaar

10 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Belastingadviseurkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Evers

zeer rap geholpen

28 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Petronella Kuipers

Perfecte tip

20 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus Jansen

Vlugge offerte

17 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marinus van Doorn

Ideale website

9 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Yvonne Veenstra

Gevonden via forum

5 juni 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper Kramer

Goed contact

25 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ramona van Doorn

Snelle offerte

19 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Schouten

erg snel

9 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ellen Bosch

Perfecte tip

4 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben van der Linden

Ideale website

27 april 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Renate Dijkstra

Lang leve google

23 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Belastingadviseurkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Verhoeven

Geen linkedin nodig

13 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde belastingadviseurkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk Hofman

Belastingadviseurkaart werkt erg fijn

7 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Belastingadviseurkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar belastingadviseurkaart.nl!

- Petra Kuipers

Gevonden via forum

27 maart 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mirjam Scholten

zeer rap geholpen

31 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marjolein de Groot

Dé tip

21 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes Driessen

zeer rap geholpen

6 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via belastingadviseurkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Angela Dijkstra

Ideale website

9 december 2018

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacoba van Veen

Positieve ervaring

19 november 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Belastingadviseurkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bas van der Meer

Uitgelichte belastingadviseurs uit Bennebroek

Han Schoo Accountant

Camplaan 31
2103 GV Heemstede
Nederland

06 51512645
http://www.hanschoo.nl/

Van Berkel Accountants BV

Berkenrodestraat 7
2012 LA Haarlem
Nederland

023 531 9057
http://www.vanberkelaccountants.nl/

Assendelft & Misset

Weerlaan 4-A
2181 HH Hillegom
Nederland

0252 515 362
http://www.assendelftenmisset.nl/